ריאל מדריד 09\2008: רק עוד שני שחקנים...

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Raulito, ‏16/7/08.

1. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

באמת לא התכוונתי שתקחו את זה ברצינות,הקטילה שתגיע היה ידועה מראש..

בקיצור כמה שאלות:

למישהו יש מושג מה פלגריני עומד לעשות עם כל מה שעומד מולו?
    מגן שמאלי,שוב מרסלו,בשעה טובה הרכב לטורס,דרנטה בכלל? או אולי רכש?
    ובקשר לקישור,רונאלדו,קאקא,סניידר,גאגו,לאס,אלונסו,ואן דר וארט,גוטי,היגוואין,דה לה רד,רובן..
    מה הולך להיות? מי בחוץ? מי בתוכניות,שמישהו יעשה סדר כי אני לא רואה כאן דרך לסדר את הקישור הזה.
    הנקודה השנייה שלי,ההתקפה. קשה לי להאמין שראול לא יהיה בהרכב,אם בנזמה מגיע,בכלל מה הולך להיות?
    נראה כי הכרחי לראות את קאקא,רונאלדו,רובן,אלונסו,היגוואין,ראול ובנזמה בהרכב,איך!?

*בבקשה מהודעה הומוריסטית בואו נכניס קצת רצינות.

2. xavi6 Member

כמה שאלות...אמרתי לך-לך תקרא. דרנת'ה חצי רגל בבנפיקה לדעתי, טורס היינצה ומרסלו כנראה נשארים בעמדה של המגן השמאלי, לכן לא קונים רכש לשם לפני שמעיפים אחד מהם. בקישור דה לה רד נאבק עם הלב שלו ולא יראה העונה דשא, ואן דאר וארט כנראה בחוץ. גאגו לספסל, דיארה וקאקה בהרכב, רובן ורונלדו בצדדים והיגוואין ובזנמה נאבקים על החוד. יש ספסל אגב, גם סניידר יהיה שם עם גאגו.

3. REAL MADRID Member

להתחיל לבחון ולנסות דברים בקדם העונה, בשביל זה היא קיימת. המצב בריאל מדריד לא כ"כ מסובך כפי שאתה מתאר אותו.

במארקה שסרטטו את ההרכב המשוער שלהם לעונה הבאה - מרסלו היה זה שהוצב בצד השמאלי של ההגנה. אך כל מאמן שפוי (ופלגריני מאמן טוב, שלא יהיה לך ספק) יגלה מהר מאוד שמיגל טורס עדיף עליו בפן ההגנתי. מגן התקפי כמו מרסלו או דרנתה (למרות שאני לא בטוח עד כמה הם באמת תורמים להתקפה) זאת פריוולגיה למגן אשר עושה עבודה הגנתית טובה. עבור מגן, חשוב קודם כל שיידע לעשות הגנה - מרסלו הוא לא אחד כזה. דרנתה בדרך לפיורנטינה, תוציא אותו מהמשוואה שלך. כרגע עושה הרושם שארבולאה בדרך, נכון - הוא אינו מגן שמאלי, אך הוא שיחק בתפקיד בעבר בליברפול (נכון?) והוא האופצייה הקיימת הטובה ביותר.

מקומם של רונאלדו, קאקה ולאס בהרכב מובטח. מקומם של גאגו, גוטי והיגוואין בסגל מובטח. ואן דר וארט לא ימשיך בריאל מדריד. סניידר ורובן אינם מעוניינים לעזוב, השניים ינועו בין הספסל להרכב במידה ויישארו. אלונסו במידה ויגיע - מקומו בהרכב מובטח. דה לה רד אינו ישחק בעונה הבאה, הוא ימשיך לעבור בדיקות במטרה לגלות את הסיבה להתעלפות שלו.

ראול לא מיועד להיות בהרכב. עבר זמנו, הוא אינו מספיק טוב על מנת להיות שחקן הרכב, הוא יהפוך ויהיה שחקן רוטציה מהספסל, סופר סאב שכזה.

קאקה, רונלאדו ואלונסו יהיו בהרכב תמיד. רובן, היגוואין ובנזמה הם שלישייה אשר מתחרה על שני עמדות - לאף אחד מהם אין מקום מובטח בהרכב, גם לא לבנזמה. ראול אינו מיועד להיות שחקן הרכב, אין זה אומר שהוא לא ייפתח אף משחק, אבל בגמר ליגת האלופות למשל, כשכולם כשירים - הוא בספסל.

4. REAL MADRID Member

המארקה:

* סילבה כמו משוגע לשחק בריאל מדריד. יורנטה רואה את ההתעניינות של הקבוצות הגדולות כנורמלית. המונח 'בלתי ניתן לההעברה' כבר אינו בשימוש. לפלורנטינו אין רצון לחכות עד לאוגוסט והשחקן אינו רוצה לפספס את ההזדמנות.
    * ריברי: "או שאני עבור למדריד או כלום. רומינגה: "מדריד או כלום? כלום".
    * רכישת דה רוסי תבחן בהתאם למחיר שליברפול דורשת על צ'אבי אלונסו.

5. xavi6 Member

:aaa021: :aaa021: :aaa021: http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_dance.Xxx

שתיהם לא יודעים לבעוט פנדלים, אני רואה אותכם מפסידים בגמר ליגת האלופות בגלל פנדל של אחד מהם...

6. Bayern Straße nach sechs

עם כל שחקני הקישור וההתקפה שמגיעים לסנטיאגו ברנבאו יש סיכוי שנראה מערך של שלושה שחקני הגנה בלבד, רק שלושה בלמים?
    זאת רק תיאוריה שעלתה בשיחה עם חברים, וזה נשמע לי מאוד אפשרי.
    אלביול, פפה וראמוס כחוליית הגנה. פלוס 2 קשרים אחוריים. מה שמשאיר 5 שחקני התקפה בסגנון משתנה, חלוץ אחד ו-4 קשרים או 3 קשרים ו-2 חלוצים. לדעתי ייתכן (במידה וסילבה או ריברי יגיעו) ונראה מערך של 2 חלוצים, קאקה במרכז השדה, רונאלדו באגף אחד, סילבה/ריברי או כל שחקן אחר באגף השני.
    בשביל הסגנון הזה צריך להגיע קשר אחורי מאוד דומיננטי שייצטרך להשקיע הרבה מאוד עבודה וייצטרך להישאר מאחור הרבה.
    שוב, סתם ספקולציה שעלתה. לא הכתבה לפאלגריני או לכם.

נערך לאחרונה ב: ‏3/7/09
  7. George Best Member

לא יודע מה יותר מצחיק:
    "שתיהם" על שחקן כדורגל ממין זכר, או האימרה שצ'אבי אלונסו לא יודע לבעוט פנדלים.

ארז,
    "עבר זמנו של ראול" - קצת מצחיק לומר זאת אחרי עונה שבה ראול העמיד ממוצע של למעלה מחצי שער למשחק.

נערך לאחרונה ב: ‏3/7/09
  8. Dimitar Berbatov Member

אני לא חושב שזמנו של ראול עבר, אבל בגילו ועם כל הבלאגן שיש לריאל בחלק הקדמי הפתרון הכי טוב מבחינת פלגריני הוא כמו שארז אמר, ראול כסופר-סאב, בנזמה בחוד כשמאחוריו קאקה, רובן ורונאלדו. מה גם שראול בחיים לא בנוי לשחק לא כחלוץ בודד ולא כקיצוני, סקנד סטרייקר קלאסי.

9. Beitar Member

אין שום ידיעה חדשה בנוגע לרכישה אפשרית של מייקון?

10. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

ומה רע בבומבות של דה רוסי? ואיזה אוהד ברצלונה רואה את מדריד בגמר האלופות?

11. REAL MADRID Member

יש ב'אס', מצטטים את הסוכן של מאייקון שאומר שלאחר שמדריד סיימה לבנות את החלק ההתקפי שלה, היא תעבור לחלק ההגנתי ומאייקון מחכה לטלפון...

בכל מקרה, הגעה של מאייקון היא אפילו פחות נחוצה מזו של ריברי וסילבה. זאת הדעה שלי לפחות.

12. xavi6 Member

כן אריאל, מאוד מצחיק טעות כתיב כמו שני או שתי. החוש הומור שלך, מפותח ברמות...

לא יודע, אלונסו כבועט פנדלים תמיד יזכר לי כההוא עם הפצוף של האישה במחזור לפני הבעיטה מול מילאן. אני בטוח שיש חרא בתחתונים עוד מהגמר ההוא.

13. riquelme1 Member

כן, אחרי הפנדל שהוא החמיץ הוא מיד כבש. אתה תמיד מגבש דעה על דברים שאתה רואה פעם אחד, אלונסו הוא בועט פנדלים מושלם.

14. Ohad_Glr Member

אם מאייקון מגיע אז ברור שאחד (אולי אפילו שניהם) ממצלדר וגאראי יעזוב. הוא ממש לא הרכישה הכי נחוצה כרגע, אבל אם כל העמדות יסגרו, או שיהיה בודאות מספיק כסף לחיזוק שאר העמדות אני ממש לא רואה בעיה ברכישה שלו. אותו דבר בדיוק גם לגבי ריברי/סילבה (שיצריכו מכירה של רובן).

דבר אחד שאני שמח ממנו הוא שנראה שחושבים בריאל מדריד על הספסל. אני חשבתי שפרז יביא שלושה כוכבים, ימכור את ההולנדים ונישאר בלי ספסל. אני שמח לראות שכרגע גם הספסל של ריאל מדריד מסתמן כאחד שהולך להיות מהחזקים בעולם.

לגבי רובן, אני מאוד אוהב את הסיטואציה שנוצרה לו כרגע בהרכב (בלי קשר לזה שרוצים להעזיב אותו). אני אישית מאוד מאמין בו וחושב שהוא שחקן מצויין ועם השחקנים הנכונים סביבו הוא גם יתחיל למסור (אם הוא משחק מספיק' משחקים שנה הבאה אני מוכן לחתום שהוא יהיה בחלק העליון של טבלת "מלך הבישולים").
    בסיטואציה שיש כרגע בריאל רובן הוא השחקן השלישי בשלישיה מתחת לחלוץ, ומתחרה על העמדה עם היגואין. אסור לשכוח שרובן מבלה בחדר הטיפולים יותר מאשר על המגרש והשנה (בניגוד לעונה האחרונה) יש לו מחליף מעולה שידע לכפר על חסרונו. אני מאוד בעד השארה שלו (כי השחקן היחיד שאני רואה שיותר טוב ממנו וריאל יכולה להביא הוא ריברי- שיעלה יותר מדי).

לפי מה שהבנתי ההעברה של ריברי מסתמנת כדבר שבריאל מדריד מאוד רוצים. בגלל מעין מדיניות הזויה של פלורנטינו שהחליט לרכוש את הכוכב הגדול ביותר מכל ליגה (אנגליה- רונאלדו, איטליה-קאקא, צרפת- בנזמה) ולכן עכשיו הוא הולך על השחקן הטוב ביותר בליגה הגרמנית.
    נשמעת מדיניות רכש די... מעניינת.

15. xavi6 Member

ראיתי אותו בועט פנדל פעם אחת, והוא היה נראה כמו אחת שיולדת. הוא עדיין החמיץ את הבעיה, זה מספיק עבורי. אל תשכח שהשחקן האהוב עלי הוא הבועט פנדלים הכי טוב שעולם הכדורגל ראה, לי הערכה מוגזמת לעניין הזה. פעם אחת פישל-יפשל עוד הרבה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

ובכלל, לא בטוח שרואים אותו בועט הרבה פנדלים. ג'רארד הוא הבועט של ליברפול.