לא סופרים את ראול? אתה כנראה לא מכיר את ריאל מדריד. אגב, עם השחקנים הנכונים מאחוריו ראול יכול לתת עונה יפה מאוד גם כחלוץ פותח. לדעתי החוד של ריאל היה מספיק גם בלי בנזמה (והאמת, גם בלי וייה). אבל סה"כ אם יעזבו השחקנים הנכונים בנזמה יכול להיות רכש טוב. הוא שחקן נהדר וגם יתאים מאוד כחלוץ חוד יחיד בעונה הבאה (הרי זה לא שאין לריאל שחקנים שמצטרפים מאחורה).
ממש עכשיו זה רשמי. אמרתי לך שכבר 6 שנים בערך אני עוקב באינטרנט (כאשר יש חלון ההעברות) באתרים של העיתונים של ספרד (בעיקר מארקה כי הוא יותר אמין מאס) וכשרשום ששחקן מסוים חתם בקבוצה מסוימת זה ב99 אחוז נכון. על ויאה מעולם לא היה רשום שהוא חתם
מקווה שזה לא נכון לא סובל את השחקן הזה. אני מאוד מקווה שעסקת ויאה תחזור לכותרות למרות שאני רואה שויאה כבר מקושר עם ברצלונה אך אני מקווה שהוא יזום שיחה עם נשיא ולנסיה ויגיע להבנות איתו .
לו היה אפשר להמר על זה לא הייתי שם את הכסף שלי על זה שראול יהיה שחקן הרכב בהעונה הבאה. תסתכל על הסגל שפלורנטינו בנה, היכן בדיוק יש לו מקום?
כחלוץ מחליף לבנזמה? כחלוץ שני אם ריאל תשחק ממש התקפי? הרכש של ריאל פשוט מושלם. תודה לך זידאן. זה סולל את דרכו של וייה אלינו.
אני לא מבין מה הקטע עם ויאה ישנם פרסומים שריאל סיכמה עם ליון על 35 מיליון יורו ו41 מיליון יורו עם בונוסים והצלחות, על ויאה ריאל הציעו 45 מיליון יורו (נגארדו + 35 מיליון יורו) . הם שילמו פה על בנזמה סכום שלא שווה את זה שחק עם פוטנציאל אבל לא מספיק טוב כמו ויאה שביחוד משחק בליגה הספרדית ופרז מודע ליכולות שלו מה הקטע להוסיף היה עוד כמה מיליונים 3--4 ולהחתים את ויאה, ה-4 מיליון האלו לא יעשו את פרז עני .
בנזמה חלוץ מדהים,טכניקה ברמה גבוהה מאוד,חיית רחבה אבל מה שהכי מפתיע אותי בנוגע אליו זה הכוח הפיזי העצום שלו,יש לו יכולת פריצה מדהימה,בסגנון דרוגבה וכמו שמיסטר ג'ו קול אמר פה פעם שמאפיינת גם את רונאלדו קצת(לא הדוגמנית,הגאון השמן). אני אישית ממש אוהב אותו וריאל הרוויחה פה שחקן באמת מיוחד.... עם כל בורסת השמות הזאת מעניין מה יעלה בגורלם של סניידר ורובן,האם יעזבו בסופו של דבר ?
גם אני לא מאמין שהוא יהיה שחקן הרכב, אבל משם עד ל"לא סופרים אותו" יש מרחק גדול. אז הימור על "האם ראול יהיה שחקן הרכב?" הוא כזה שכדאי לך לקחת. אבל הימור על כמות הדקות שהוא ישחק בעונה הבאה (לדעתי, די הרבה) הוא ממש לא פשוט. כל עוד ראול ירצה "יספרו" אותו בריאל מדריד. אין לי ספק בכך.
הדבר היחיד שברור כרגע לגביי העונה הבאה במדריד זה שקאקא ורונאלדו כל עוד כשירים ישחקו בהרכב. חוץ מזה הכל גמיש, יכול להיות שקאקא יתגלה בתור קשר שמאלי לא רע ואז פלגריני יקבל את ה4-4-2 שלו.