בתור ילד בבוקה ובנבחרת הצעירה, שם שמתי לב לראשונה אליו ואמרתי "וואו, ויירה הארגנטינאי". אבל משהו קרה בריאל, אולי זאת הקרמה כי מדובר בשחקן די שחצן...אני עוד זוכר את הגיחוך שהוא עבר ליד מסי בפאסיו, העיקר בנבחרת הוא חוגג איתו כמו מטורף אבל בפאסיו לא היה מספיק גבר בשביל ללחוץ לו יד, רק לצחוק עליו. כמה טוב ששנה אחרי זה הוא כמו כוסית רדף אחרי המכנס של איניסטה. אחד השחקנים שאני יותר שונא כיום.
שחצן הוא לא, הוא פשוט לא מספיק טוב לרמות הגבוהות. לא חסר שחקנים שבארגנטינה נראים כמו מארדונה, רדונדו וכו', ומשגיעים לאירופה מתגלים כפלופ(יותר מדי כאלה בשנים האחרונות). ריאל חייבת קשר אחורי חדש.
קשה לי להאמין שגאגו לא מתאים לריאל, הוא שחקן מצויין עם יכולות נהדרות ראינו אותו כבר העונה, נכון הוא לא שחקן בולט במיוחד שעושה משחק רהבתני אבל הוא שחקן שקט שעושה את העבודה שלו בשקט בלי רעש וצילצולים, יקח לו עוד זמן להגיע לרמות הגבוהות אך ללא ספק הוא שחקן נהדר
ללא ספק שחקן נפלא פרננדו גאגו. התשובה האמיתית לרנדונדו. "פוטנציאל"? אני אשמח אם פרטו לי איזה. העיקר שנער השמפו נהנה מהספק. אבל זה בסדר, שיישאר בקבוצה על תקן למל"מ ותו לא, אם כי זה לא נראה באופוק ולצערי הרב יותר מסביר שנראה אותו לא מעט בהרכב. תהיו בטוחים שבמידה והוא היה שחקן 'עוד' שחקן מהקאנטרה סטייל חאבי גרסייה הרגליים שלו היו מוצאות עצמם הרבה לפני באלמריה\מאלגה\אוסאסונה או כל קבוצת תחתית\אמצע כזו או אחרת. -------------------------------- ממש עכשיו התעדכנתי דרך הידיעה של ארז בראש העמוד על דה לה רד, והלב שלי צנח מרוב עצב. חלק גדול מאיתנו בנה עליו לעונה הבאה במידה ולא נתחזק במשבצת הבעייתית שלו. דה לה רד היה התשובה המושלמת לקשר המרכזי שמפריד בין הגנה להתקפה באופן מושלם, ובהחלט היה איזשהו ניצוץ של שחקן כדורגל חכם מאוד שיכול לטפס לרמות הבאמת גבוהות ולתקוע יתד בהרכב של הקבוצה. זהו יום שמח במיוחד(קאקה), אך מאדיך מהול בהרבה תסכול שמעיב לי מפאת הידיעה הזו. אמנם הסיפור אינו סגור ודה לה רד עשוי לשוב לשחק, אך זה מובן שהסיכויים שלו להוות פקטור בהרכב לשנים הבאות קטנים עוד יותר. משהו\מישהו מסרב שקאנטרוס יככבו בריאל מדריד. לעזאזל.
טוב, אז הרכש הרביעי של ריאל הוא כנראה קארים בנזמה, התקשורת הספרדית מדווחת שהעברה צפוייה להסתים בשעות הקרובות וליון תקבל 35 מיליון יורו. ריאל יוצאת סופית מדוויד וייה, שכמעט בוודאות יעבור לבארסה, ועם לא כנראה ישאר בולנסיה. ריאל צריכה עוד רכש אחד- צ'אבי אלונסו והיא מושלמת לעונה הבאה.
זו רכישה לדעתי של זידאן. פלורנטינו וגם פלגריני לדעתי העדיפו לחכות עוד קצת במלחמה על ויאה אבל זידאן היה חייב לקבל רכש אחד על שמו. לטעמי שחקן שיכול להפוך לחלוץ מספר 1 בעולם ובאותה מידה יכול להתברר ככישלון.
חבל לי מאוד על דה לה רד לשחקן היה כישרון והוא הראה יכולת טובה על הדשא , אני חושב הוא היה יכול להיות שחקן 50/50 מצויין בעתיד. אכן זוהי בשורה מצערת אבל טוב שהוא אופטימי זה מראה שהשחקן לא מוותר ורוצה לשחק , אני אישית מאוד מקווה שימצאו את הבעיה ויטפלו בה ושהוא יחזור לדשא כבר בעונה הבאה. בקשר לבנזמה אותי הבשורה די ביאסה. אני לא אוהב את השחקן הזה ולא מוצא בו כלום אני הייתי מעדיף לחכות עוד כמה ימים בנוגע לעניין וויאה שאמור לשוחח עם נשיא ולנסיה ואז לראות לאן העניינים מתגלגלים. פרז הזה הוא חסר סבלנות הוא רוצה את כל השחקנים בעונה אחת שיהיו במדריד הוא צריך קצת סבלנות , אם הוא רוצה את ויאה והוא כן רוצה אותו שיחכה קצת ויראה לאן העניינים משתלשלים. יהיה לי מאוד עצוב לראות את ויאה משחק בברצלונה. בעניין ארבלואה אני לא מבין למה ריאל כל כך לחוצים להביא אותו אחרי חתימת אלביל כנראה סרגו ראמוס ישאר בעמדת המגן הימני , וקשה לי להמין שריאל מביאים אותו לעמדת המגן השמאלי , מהצד שלי אני רואה אותו כמחליף לסרג'ו ראמוס.
בנזמה... איזה רכש מטומטם. 35 מיליון יורו על חלוץ כששלושה מתוך חלוצי הסגל הקיים יותר טובים ממנו ובטח שגם יותר בשלים ממנו. רכש טיפוסי של ריאל מדריד.
לא מסכים בכלל. היגוואין כנראה ישחק בקישור (אבל אם הוא מאבד את המקום שלו בהרכב בשביל בנזמה זה בהחלט יהיה טיפשי), ראול בדעיכה ולא ברמה בשביל שריאל תצלי בCL, ולגבי הונטלאר אני פחות או יותר מסכים, אבל הוא די סימן שאלה.
סיקסטובאסטיה - אני לא חושב שכולם ישחקו. בנזמה יוריד את ראול לספסל והונטלאר (כנראה) יעזוב, כך שזה יראה ככה: ----------בנזמה---------- -רונאלדו-קאקא-היגוואין-
היגואין יוסט לקישור אך ורק בגלל שבנזמה מגיע, והיגואין לא רק יותר טוב ובשל ממנו נכון לעכשיו אלא גם יותר מוכשר ממנו לפי דעתי. לקבור אותו באגף רק כי לזידאן התחשק צרפתי בקבוצה זו שטות ממדרגה ראשונה. ראול בדעיכה? לא לפי המספרים, חלוץ גיבוי שכל קבוצה בעולם הייתה רוצה. והונטלאר שחקן הרבה יותר דומיננטי וחד מבנזמה ומתאים הרבה יותר לשיטת ה4-5-1. אם בנזמה מגיע זה אך ורק להרכב הראשון והוא פשוט לא מספיק טוב בשביל להיות חלוץ חוד יחיד. הוא צריך פרטנר לידו כמו הונטלאר כי חסרות לו תכונות של חלוץ שפיץ קלאסי, הוא לא יצליח להחזיק את החוד של ריאל לבד.