ריאל מדריד 09\2008: רק עוד שני שחקנים...

Discussion in 'פורום כדורגל ספרדי' started by Raulito, Jul 16, 2008.

1. REAL MADRID Member

תומר, איפה ראית שכתבתי שהוא הגיע על מנת לסגור את העסקה? הוא הגיע כנראה על מנת לקדם אותה.

2. _Rushie Member

אגב הראיון הזה שהבאתם למעלה,הסוכנים של רונאלדו אמרו שדה ניוז אוף דה וורלד בדו אותו (כמה מפתיע).

3. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

כנראה שהוא בא לסגור... ג'ונסון רשמית אצלנו.

4. kaz Member

לא חושב שארבלואה מתאים לאופי של ריאל, ואם כבר מגן ימני אז ראמוס הרבה יותר טוב ממנו, גם בעונה חלשה.

ואם אתם בונים על ראמוס כבלם, אני לא בטוח שזו החלטה טובה כל כך.

Last edited: Jun 23, 2009
  5. REAL MADRID Member

אתה לא יכול לזרוק משפטים ככה ולא להסביר אפילו אחד מהם..

1. למה אתה חושב שארבלואה לא מתאים לאופי של ריאל?
    2. איזה אופי יש לארבלואה?
    3. איזה אופי יש לריאל?
    4. מה הבעיה בראמוס כבלם? למה זאת לא החלטה טובה לבנות עליו?

6. kaz Member

אני חושב שהוא לא מתאים לריאל, מהסיבה הפשוטה שארבלואה מגן שלא יודע לתקוף. תראה משחקים שלו בליברפול, הוא בקושי עולה וכשהוא כן עולה לתקוף הוא לא עושה יותר מדי.

לבנות על ראמוס כבלם זה הימור לא קטן. מה שאני זוכר מראמוס כבלם, זה משחקים חלשים וכמה כרטיסים אדומים. תקן אותי אם אני טועה.

7. REAL MADRID Member

שמע, לא כולם אלבס ולא כולם מאייקון. מבחינה התקפית כמו סרחיו ראמוס הוא אוברייטד לטעמי, בעונה האחרונה הוא לא הצליח להרים אף כדור תוך כדי ריצה, איבד המון כדורים ולמעשה כל משחק ההתקפה שלו מתבסס כל כוח, מהירות סבירה ותרגיל אחד בו הוא מעביר את הכדור מאחוריי הרגל וזורק את המגן הצידה. אני "מסתפק" בשמחה במגן כמו ארבלואה, מגן סולידי, מינימום טעויות ובעיקר - מודע ליכולת שלו.

נחזור רגע לראמוס, את רוב משחקיו בריאל מדריד הוא שיחק כמגן ועדיין ממוצע הכרטיסים שלו מטורף. סגנון משחק ההגנה שלו כמגן ובלם הוא זהה פחות או יותר ובשניהם אנחנו רואים/נראה אותו מסיים עונות עם המון כרטיסים. אז למה הוא עדיף כבלם? מכלול התכונות הטובות שלו, הפיזיות, העבירות הקטנות שאף אחד לא רואה, משחק הראש ועוד.. הינן תכונות שלפי דעתי חיוניות הרבה יותר לבלם.

אני זוכר מראמוס דווקא דברים נהדרים כבלם. הגעה של ארבלואה אינה עדיפה מהגעה של מאייקון, מדובר פה בשני בלמים שונים לחלוטין, אבל להוציא עכשיו 30-40 מיליון יורו על מאייקון נראה לי מיותר, במיוחד כשארבלואה (אני לא אשקר, הוא שחקן בית וזה עוד נקודות זכות אצלי) פנוי בצורה כזאת או אחרת.. הגעה של ארבלואה מאפשרת לנו לסגור את הרביעייה האחורית (להזכירך, ארבלואה מסוגל לשחק גם כמגן שמאלי, ככה שהוא וטורס לעמדת המגן השמאלי וכנראה שגם מרסלו זה בהחלט מספיק) ולעבור לשחקנים אחרים, בראש ובראשונה צ'אבי אלונסו.

8. Raulito Madridista

המשוואה פשוטה מאוד - אי-אפשר בכל עמדה להחתים קראק. הקבוצה מנסה למצוא פירצה ולהביא מציאה, וכנראה שזה המקרה. אני חושב שארבלואה הוא שחקן בסדר גמור ואני אשמח לראות אותו באגף שמאל אצלינו(כולם זוכרים איך הוא שיתק את מסי בשמינית גמר ליגת האלופות בעונת 07\2006). הוא ספרדי, הוא שחקן בית, הוא בטח שווה את המחיר. אבל אם הוא ישחק בימין - לא עשינו כלום. עמדת המגן השמאלי תיהיה עדיין מאוד בעייתית. אני לא חושב שהוא באמת עדיף על ראמוס, למרות שהספרדי שלנו קצת השתגע בעונה האחרונה והפקיר את ההגנה ללא הפסקה. אני בטוח שאם ראמוס היה משחק בליברפול, שהחיבור בחלק האחורי שלה מדהים - הוא היה נראה יותר טוב. דבר נוסף - גם ארבלואה היה מתקשה לשחק לבד על כל צד ימין, והמצב היה שלרוב לא היה לראמוס תומך. לא כולם יכולים להסתדר לבד ו'להילחם נגד כל העולם' כמו מאייקון למשל שהוא פנומנלי. אני רק אציין שארבלואה מעט יותר אחראי והוא גם לא מנסה לעשות דברים בכוח. אבל ראמוס עבר עונה רעה מאוד משתי הבחינות, ואנשים פה קצת שוכחים מה היה לפניכן. הוא כן יודע להרים כדור כמו שצריך והוא ממש לא מגן חלש בפן ההתקפי. לא הכל שחור או לבן(לא מכוון אלייך ספציפית ארז, אלא בכללי).

אני מאוד מאמין בראמוס ואני מקווה שלא משנה היכן ישחק בעונה הבאה, אני רוצה לראות ממנו את אותה תשוקה כמו לפני העונה הנוכחית, ולא את האדישות המעצבנת. אני רוצה לראות לחימה, שחקן עם אש בעיניים וגם שחקן שמשתמש במרפק לפעמים שלא כצורך, לראות את ראמוס 'בועט', ראמוס במיטבו.

9. johnnie walker Member

תשמח לראות אותו באגף שמאל?

כנראה שתהיה לך בעיה קטנה לראות אותו שם,

ארבלואה הוא מגן ימני.

10. REAL MADRID Member

שמסוגל לשחק גם בשמאל. למעשה, במשחק של ספרד שלשום הוא שיחק בתור מגן שמאלי.

11. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין לך מושג. ארבלואה היה רמה מעל ראמוס העונה.

12. REAL MADRID Member

ההרמות כדור שלו מצויינות רק כשהוא מקבל את הכדור לרגל ועוצר לכוון, תוך כדי ריצה ההרמות שלו הולכות ישר לרגליים של השחקן הראשון שמולו. לא אמרתי שהוא חלש, הוא אוברייטד.

13. Pipe Member

1. עם שלישיית התקפה של רונאלדו, וייה וקאקה ריאל לא צריכה מאייקון או דני אלבס מאחוריהם. הדרישה היחידה למגן בקבוצת התקפה כזו - לעשות הגנה ולשתוק, וארבלואה מומחה בשניהם.
    ארבלואה מגן נהדר. בהתקפה הוא בול עץ, אבל זה לא משנה. לא הביאו אותו בשביל לכבוש שערים או להגביה כדורים לראש של הנטלאר. עבור 10 מיליון יורו והשכר שהוא יקבל מדובר במציאה.

2. סרחיו ראמוס לא מגן תוקף מזהיר במיוחד. מאחורי המבט המתאמץ והמאושר שלו ברגע שהוא עובר את קו החצי, מסתתר שחקן די מגושם בהתקפה. (למי שחושב לזרוק את נתוני הבקעת השערים שלו מכדורים נייחים כאינדיקטור, תעשו טובה - תקראו שוב את הסעיף הזה ותחסכו לי את תגובת הנגד של "תלמדו לקרוא, כסילים")

3. רונאלדו אמר שהוא מתרגש לשחק עם שחקנים כמו קאקה, ראול איקר וגוטי. לא עדכנו אותו שברוב הזמן בעונה הבאה גוטי ישחק עם עם פלאנקה, פארחו ואדאן בקופה דל ריי בזמן שרונאלדו מסדר גבות או משהו?

Last edited by a moderator: Jun 23, 2009
  14. REAL MADRID Member

המארקה:

* סעיף השחרור של כריסטיאנו: 1000 מיליון יורו. פלורנטינו מגן על הקראק שלו כמו שיח' ערבי. עד כה סעיף השחרור של ואן גול (רוד ואן ניסטלרוי), ראול ופויול היה הגבוה ביותר: 180 מיליון. ההצגה לתקשורת של הפורטוגלי תתקיים ב-6 ליולי.

* אלביול מתחמם. סוכנו של אלביול, שהוא גם סוכנו של ארבלואה, היה אתמול במשרדי הסנטיאגו ברנבאו. הבלם בן ה-23 הוא אחד מהמועדפים של מנואל פלגריני.

* ריאל מדריד חושבת על דה רוסי כאלטרנטיבה לצ'אבי אלונסו.

ציטוטים של ולדאנו מראיון ל-RNE:

"אין אפשרות לנהל מו"מ עם ולנסיה (עבור ויאה)". בשביל להחתים שחקן,צריך להיות הסכם בין שלושת הצדדים וולנסיה שינתה עכשיו את דעתה ולא מעוניינת למכור. אם זה המצב, אנחנו חייבים לקבל את ההחלטה".

"אני יודע שמנואל יורנטה מגן על האינטרס של ולנסיה. אותו דבר קרה לנו עם רוברטו אז'אלה. ביום האחרון למו"מ, היינו מוכנים להיענות לדרישות שלהם, אבל הם נסוגו לאחור. בגלל זה, נאלצנו לשחק עונה שלמה ללא בלם מרכזי. אנחנו לא הולכים לחוות מקרה כזה שנית. נחתים את ויאה אם יהיה הסכם, אם לא - נבחר אפשרות אחרת".

כשנשאל ולדאנו על דיאגו פורלאן, קרים בנזמה וזאלטן אמר "הם מספיק איכותיים על מנת לשחק בריאל מדריד, אבל אני לא אגיד האם אנחנו מדברים איתם או לא".

"קאקה וכריסטיאנו הם שחקנים אדירים ושילמנו עבורם בדיוק את מה שהם שויים. אבל עכשיו, מועדונים באים אלינו ודורשים סכומים מגוחכים על שחקניהם בגלל הסכום ששילמנו על הברזילאי והפורטוגלי".

"מה שנעשה עכשיו זה לחכות שהשוק ירגע".

האס:

* ויאה ייפגש עם יורנטה בתום גביע הקונפדרציות על מנת לעבור לריאל מדריד ולא לקבוצה אחרת. דויד ויאה עייף מהסאגה הבלתי פוסקת בעניינו. ויאה ייפגש עם יורנטה פנים מול פנים בתום גביע הקונפדרציות, כמו שיעשה צ'אבי אלונסו. ויאה מעוניין לשחק במדריד והעביר את המסר הזה לולנסיה בעזרת סוכנו. הפגישה בין השניים תתקיים ב-30 ליוני או בראשון ליולי בה יבקש ויאה מיורנטה להסבירו למה ולנסיה נסוגה מהמכירה בדקה האחרונה לאחר שהכל היה סגור.

* עסקת ריברי מואצת. החתמתו של פרנק ריברי תהיה הפצצה הבאה של פלורנטינו פרז. ל'אס' נודע שבשעות האחרונות המו"מ בין ריאל מדריד ובאיירן מינכן הואץ. בשקט וללא סיקור תקשורתי נרחב כמו עם ויאה, שני הצדדים ימשיכו את המו"מ השבוע. למעשה, החל מהיום. המחיר אותו פלורנטינו מוכן לשלם עבור הצרפתי הינו כ-55 מיליון יורו. בין המועדונים ישנה הסכמה שלא חושפים את העסקה עד אשר תהיה סגורה לחלוטין. בבאיירן מינכן דורשים כ-60 מיליון יורו עבור השחקן, אך במדריד מאמין שיכולו להוריד את המחיר. במדריד נחושים לסגור את העסקה עד ה-30 ביוני.

15. Raulito Madridista

http://estaticos03.marca.com/imagenes/2009/06/23/futbol/futbol_internacional/1245741222_0.Xxx

באנגליה מדווחים שריאל עשויה להציע לליברפול 45 מיליון יורו על ארבלואה וצ'אבי אלונסו
    עוד בכתבה: היינצה לא שולל אפשרות לחזור לפריימרליג.

עכשיו בקשר לברווזים שהועלו היום:

ראול אלביול הוא ספרדי והוא צעיר(כלומר שיש לו פוטנציאל), אבל כאן מסתכמים ההיתרונות שלו. העונה הטובה ביותר שלו הייתה לפני ארבע עונות, אז הוא היה בתמונת למונדיאל אבל בסופו של דבר זה לא קרה. גם העונה שלו לאחר מכן הייתה בסדר. אבל שתי האחרונות העונות בוולנסיה היו מאוד רעות. הוא הלך אחורה. הוא שיחק מידי פעם כמגן שמאלי, אבל זה לא שבתור בלם הוא הבריק(ואף הציוותו שלו בצד שמאל לא היה מזהיר במיוחד). יש לנו כבר את גאראי בידיים, אז מי אמר שהוא פחות טוב מאלביול?; ואל תביאו לי את התירוץ הזה של 'הוא בלם שבועט פנדלים בסנטאנדר וזה עושה עליך רושם'. גאראי שחקן אגרסיבי, פיזי והוא הפגין יכולת טובה מאוד במדי סנטאנדר במשך שנתיים, הוא היה מעוז ההגנה שלה(קצת פחות בעונה שעברה בגלל הפציעות).

דה רוסי הוזכר הרבה בהקשר הקבוצה לפני משהו כמו ארבע עונות. אני חושב שמדובר בשחקן טוב מאוד שיכול לשדרג אותנו, למרות שבזמן האחרון אני פחות מתלהב ממנו. זו תיהיה אלטרנטיבה ראויה, אך אני חושב שרומא לא תעשה לנו חיים קלים והוא לא יעלה פחות מ30 מיליון יורו.