ריאל מדריד 09\2008: רק עוד שני שחקנים...

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Raulito, ‏16/7/08.

1. Ohad_Glr Member

האימרה שפלגריני מחליט על הרכש שווה בדיוק כמו האימרה שהוא לא מחליט על הרכש- שתיהן לא שוות כלום.

לא אני ולא אתם יודעים מה קורה. אני אישית מניח שפלאגריני בהחלט מעורב ברכש ולא "מנחיתים" עליו שחקנים אבל כמו שאמרתי קודם- לא לי ולא לכם יש מושג.
    בגלל זה אמרות כמו "פרז מחליט על הרכש ולא פלגריני כי ככה זה בריאל" שוות לכלום.

2. Sergio Ramos Member

אתה מקטין ראש, לא צריך להיות גאון או לשמוע במכשירי האזנה לשיחות ועידה של פרז ושות' על מנת לדעת שהוא וולאדנו הם הסמכות העליונה. כך זה היה בעבר וכך מסתבר שזה גם היום, קשה לי להאמין אחרת. אני כן בטוח שפלגריני מעורב, אבל לבטח לא זה שמקבל את ההחלטות הסופיות.

3. REAL MADRID Member

קל להגיד שפלגריני מעורב בכל מהלך ויותר קל להגיד שהוא לא מעורב ומנחיתים עליו שחקנים. בפועל המציאות היא איפשהו באמצע. ריאל מדריד באמת צריכה את האישור של פלגריני על מנת להחתים את קאקה ורונאלדו? לא. ריאל מדריד צריכה את האישור של פלגריני על מנת להשאיר/לשחרר את גאראי? כן.

ההחלטה להיפרד משחקים מסויימים (רובן) נעשית בשיתוף מוחלט עם פלגריני. יש הבדל בין להוסיף תוספת כוח משמעותית לסגל כמו רונאלדו או קאקה, תוספת כוח שאף מאמן לא יתנגד לה, לבין להחליט על שחרור של שחקן כזה או אחר.

אני משוכנע שפלגריני יודע את המטרות של ריאל מדריד לקיץ הקרוב ואישר או פסל חלק מהן.

פלגריני כן יקבל את ההחלטות הסופיות - בחלק מהמקרים. אך לפי דעתי רוב המקרים האלה קשורים בשחקנים אשר יעזבו ולא באלה שעתידים לבוא.

נערך לאחרונה ב: ‏22/6/09
  4. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

כן! הוא המנג'ר! ומה אם הוא מעדיף את ריברי או סילבה על פני רונאלדו כי הם מתאימים יותר לשיטת המשחק שלו? מה אם הוא לא רוצה את קאקה ומעדיף להשאר ב4-4-2 במקום לשנות את כל המערך בשביל הברזילאי?

אלו החלטות בסיסיות של מנג'ר בכל מועדון עם התנהלות שפויה.

5. Cup of Tea Liverpool, UK

What's wrong with ya mate?
    ממתי ההתנהלות של ריאל מדריד היתה שפויה?!

6. Pipe Member

לטוב ולרע, זו ריאל מדריד - שמה שלונג על הנורמות המקובלות ופועלת בדרך שלה. לא מאתמול, גם לא מלפני שנה. take it or leave it.

לגבי המספרים, בניגוד לקאקה שמסוגל ללבוש סתם מספרים כמו 8 או 22 בגאווה, רונאלדו הוא איש של זוהר והילה ויש רק שני מספרים שראויים מבחינתו, 7 ו10. כולנו יודעים מה מהשניים זמין ומה לא. למי שרוצה לעשות כסף בטוח, שידוג באחד מאתרי ההימורים את היחס על רונאלדו והחולצה מספר 10. ועל הדרך יזרוק הימור שווסלי סניידר לא יתחיל את העונה הבאה בברנבאו.

7. Sergio_Ramos Member

7 - אני אתה וכל העולם יודעים שאין סיכוי שראול ינטוש את החולצה שלו. יותר מזה, אין סיכוי שאפליו יתנו לרונאלדו לפנות לראול בקשר לחולצה.
    9 - לפי איזשהי כתבה רונאלדו רשם זכויות יוצרים או משהו כזה על CR9 וכנראה זו תהיה החולצה שלו.

8. 亚历山大帕托 Member

גם דיניו רצה את המספר 10 והיה לו ברנד בשם R10. בסוף נראה את רונאלדו עם 85 על הגב http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx.

9. Raulito Madridista

כריסטיאנו רונאלדו התראיין אמש ל'ניוז אוף דה וורלד'. הנה הראיון המלא:

אחרי שש עונות במנצ'סטר יונייטד, החלטת לעזוב. מהי הסיבה? עוד כסף?
    "כמובן שלא עזבתי את הקבוצה בשביל הכסף. זהו אתגר חדש וכבוד גדול לשחק בריאל מדריד. מנצ'סטר יונייטד היא אחד מהמועדונים הגדולים ביותר בעולם, ושילמו לי משכורת מאוד גבוהה, כך שלהגיד שאני מחפש עוד כסף זה מצחיק".

אז מה גרם לך לעזוב?
    "החולצה הלבנה היא כבוד גדול וחלום של כל ילד. אני גדלתי על הכדורגל של פיגו, זידאן ורונאלדו ששיחקו בריאל מדריד ועל שאר השחקנים המעולים. תמיד חלמתי להגיע לכאן. כל דבר בחולצה הזאת ובשם הזה, ריאל מדריד, מושך אותך. זה חלום גדול שלמרבה המזל הוא כבר מציאות".

מתי החלטת על העזיבה?
    "אחרי הזכייה בליגת האלופות בשנה שעברה, הבנתי שאין לי יותר לאן לשאוף. כאשר אתה משיג הכל עם אותו צוות, אתה מחפש אתגרים חדשים במקומות אחרים. זכיתי בשלוש אליפיות רצופות והיה תענוג ללמוד מאנשים ושחקנים גדולים כמו גיגס וסקולס, אבל רציתי לשמור על הרעב והמוטיבצייה שלי כמה שיותר וזה היה חלום להגיע לריאל מדריד".

מה השאיפות שלך כרגע בריאל מדריד?
    "כשזכיתי בתואר שחקן השנה של פיפ"א זה היה מדהים, אבל אנשים חושבים שאני אעצר כאן וזה ממש לא נכון. אני רק בן 24 ואני יכול לשפר הרבה מאוד אלמנטים במשחק שלי. אם לא הייתי שואף להתקדם ולהשתפר, אז הייתי לוזר. אני רוצה לשפר את הכל, כולל המנטאליות. אני רוצה להיות השחקן הטוב ביותר בעולם ושיזכרו אותי כאחד הגדולים בהיסטוריה, וריאל מדריד תעזור לי בזה. אני אצטרך לעבוד קשה כדי להגשים את השאיפה הזאת, אבל ברור שאם אתה משחק טוב במדי ריאל מדריד - אתה כבר נחשב לאחד הגדולים בהיסטוריה".

http://www.as.com/composition/images/das/das/por/2009/06/1245639486.Xxx

האם אתה מודע לכך שהיה הסכם בין המועדונים על העברתך כבר בשנה שעברה?
    "לא, אני לא ידעתי שום דבר על הסכם כזה. אני בטוח שזה לא נכון, זו המצאה של התקשורת. אני הבעתי משאלה להגיע לריאל מדריד וזה בסוף קרה כאשר שני המועדונים הגיעו לסיכום. אני גם לא הייתי צריך לדבר יותר מידי בפני התקשורת וליצור בעיות בין המועדונים".

ריאל מדריד שילמה עלייך 94 מיליון יורו ואתה השחקן היקר ביותר איי פעם. זה גורם לך ללחצים?
    "כשאתה משחק במועדונים גדולים כמו מנצ'סטר יונייטד וריאל מדריד, ברור שיש עלייך לחצים גדולים, אבל אם אתה שחקן גדול באמת - אתה תדע להתמודד עם זה. הלחץ הוא מרכיב קבוע בכדורגל. אבל מה שאני רוצה זה שהמועדון והאוהדים יהנו ממני ויהיו מרוצים מהיכות שלי, זה ייתן לי סיפוק אדיר".

ספר על הקשר שלך עם פרגוסון בחודשים האחרונים. הייתה לכם תקרית בדרבי כשהוא החליף אותך
    "כבר אמרתי מספר פעמים שהיחסים שלי ושל פרגוסון היו כמו אב ובן. אני כיבדתי אותו מאוד והערצתי אותו והוא כיבד אותי מאוד. היינו מדברים על הכל. הוא היה מקשיב לי ואני הייתי מקשיב לו, זה היה הדדי. התקשורת המציאה סכסוכים בינינו, מעולם זה לא היה ככה. היו מחלוקות קטנות וזהו, מה גם שזה טבעי".

מה פרגוסון תרם לקריירה שלך?
    "הוא לימד אותי הכל על הכדורגל, מההתחלה ועד הסוף. הוא החדיר בי רעב ומוטיבצייה ברמות מטורפות. בחיים לא פגשתי אדם עם כל-כך הרבה להט לנצח ולזכות בתארים, הוא החדיר בי ווינריות. הדבר הכי חשוב שהוא לימד אותי - המקום השני אף פעם לא בא בחשבון. הוא גם לימד אותי כיצד להיות אדם טוב יותר. אנשים לא מבינים כמה הוא משקיע בכל שחקן ושחקן מחוץ לשעות האימונים".

על מה אתה הכי אסיר תודה לסר אלכס?
    "פרגוסון האמין בי מהשנייה הראשונה והחדיר בי ביטחון. כשהגעתי בתור שחקן אלמוני הוא אמר לי לקחת את חולצה מספר 7 ואני חששתי. הוא שיכנע אותי שאין לי מה לפחד, שהוא מאחוריי ושהוא בוטח בי. הוא אמר לי שאני שווה את החולצה הזאת, שהייתה בעבר של בקהאם".

ביקרו אותך הרבה בשנתיים האחרונות. האם הרגשת מגובה על ידי המועדון?
    "באמת שלא יכולתי לבקש יותר. כאשר כל אנגלייה הייתה נגדי, אחרי המונדיאל, המועדון עזר לי לא להוריד את הראש למטה. הם תמכו בי בלי הפסקה. האוהדים של היריבות המשיכו לשנוא אותי ולקלל אותי יותר, אבל זה לא השפיע עליי לרעה, ולהיפך - העלה לי את המוטיבצייה. אני רוצה להודות גם לאוהדים המדהימים של מנצ'סטר שאותם לא אשכח לעולם".

מה מחכה למנצ'סטר בלעדייך?
    "יונייטד תיהיה חזקה עדיין ויהיה לה עתיד טוב, אין לי בכלל ספק בכך. פרגוסון תמיד מוצא פיתרונות. יונייטד תתחרה על כל התארים כרגיל. יש לה הרבה כסף להוציא ואין הרבה שחקנים שיכולים לסרב ליונייטד כאשר יש לה מאמן כמו פרגוסון. אני מאחל להם שימשיכו לשלוט באנגליה זמן רב".

האם אתה רואה את עצמך משחק במועדון אחר באנגליה?
    "אני לא ארגיש בנוח לשחק בקבוצה אחרת באנגליה שהיא לא מנצ'סטר יונייטד. זה היה הבית שלי במשך הרבה זמן ואני ארגיש שאני בוגד בקבוצה אם אחתום במועדון אחר בפריימרליג".

איזה מסר אתה רוצה להעביר לתושבים ולאוהדים באנגליה?
    "אני רוצה להודות למנצ'סטר יונייטד על התמיכה המדהימה ועל כל מה שהם עשו למעני. הם סיפקו לי אהבה רבה. תודה רבה לאוהדים שתמכו בי. ולכל מי ששנא אותי - זה רק הגביר את המוטיבצייה, אז תודה ואפילו יותר".

* סעיף השחרור של רונאלדו יהיה 200 מיליון יורו.
    * השחקן עבר את הבדיקות הרפואיות בליסבון והוא צפוי להיות מוצג כשחקן הקבוצה ב-30 ביוני.

10. Dimitar Berbatov Member

רק מראה עד כמה הוא סוציומט. המטרה שלו היא להפוך לאחד הגדולים בכל הזמנים בריאל מדרירד, לא להפוך, או יותר נכון להחזיר, את ריאל מדריד לטופ העולמי ולהיות הקבוצה הטובה בעולם. כזה גועל נפש, תגידו שאני צבוע אבל כמה שאני לא מתגעגע..

אז נכון, זה רונאלדו לטוב ולרע. זה מה שהפך אותו לשחקן הטוב בעולם אבל זה גם מה שהפך אותו לשחקן השנוא בעולם.

וכן, אני יודע שאני לא מחדש שום דבר..אבל הייתי חייב לכתוב את זה

11. קטלוני Member

מה אנחנו ילדים בני 2?!.אז למה עזבת לריאל?בשביל הצחוקים?

12. Gnus Avenue Member

הינה עוד בחור שלילה בכיף הצליחה להשפיע עליו.... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏22/6/09
  13. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

עד כמה שהבנתי נייקי(שהם החברת הלבשה של יונייטד) אמרה לרונאלדו שאם יישאר במנצ'סטר ולא יעבור למדריד ולאדידאס, הם ישלמו לו את כל השכר החסר שריאל השלימו לו עם המעבר, אז הכסף אותו דבר.

14. REAL MADRID Member

* המארקה מדווח שסוכנו שמנואל גארסיה קוילון, סוכנם של אלברו ארבלואה ורובן דה לה רד, הגיע הבוקר למשרדי הסנטיאגו ברנבאו - כנראה על מנת לקדם את ההעברתו של ארבלואה מליברפול למדריד.

* אם לא יהיה שינוי של הרגע האחרון, רונאלדו יוצג ב-6 ביולי.

* הגזאטה דלו ספורט האיטלקי מדווח שרויסתון דרנתה קרוב לחתימה בפיורנטינה.

נערך לאחרונה ב: ‏23/6/09
  15. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

את זה שכחת לציין בהודעה שלך בדיון של ליברפול. הוא סוכן של שחקן ריאל מדריד, יש עוד אלף ואחת סיבות שהוא יגיע לשם. המארקה סתם ניחשו שהוא הגיע לשם בשביל לסגור פרטים.

יכול מאוד להיות שארבלואה יגמור במדריד בסוף אבל אין סיכוי שהפגישה הזאת היא בשביל לסגור את העסקה אלא אם ג'ונסון כבר סגור אצלנו.