ריאל מדריד 09\2008: רק עוד שני שחקנים...

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Raulito, ‏16/7/08.

1. ManUtd Fan Member

אני לא חושב שלהביא את זלאטן תהיה החלטה נבונה במיוחד.
    אז כן, בהחלט מדובר בשחקן ענק, אולי החלוץ הטוב בעולם אבל תסתכלו על הדברים בצורה נכונה יותר ותנסו לא להסתנוור מהגעתו של סופרסטאר כזה או אחר (למרות שזה קשה), אלא תנסו לחשוב קודם כל האם המהלך הזה יהיה חיובי או שלילי, ולטעמי זה יהיה שלילי.
    קודם, בשביל לצרף את זלאטן אל קאקה ורונאלדו (ואולי גם ריברי, אז בכלל זה יעצים את הבעיה) אתם תצטרכו יותר מכדור אחד על המגרש, וזה לא יקרה.
    וכמובן, יש את בעיית האגו שמה לעשות אי אפשר להתעלם ממנה. לשים את זלאטן לצד קאקה ורונאלדו יצור בעיית אגו ענקית בקבוצה, חדר ההלבשה יתפוצץ ויהיה קשה לראות איך פלגריני משתלט על זה, זאת בהנחה שהקבוצה לא תצליח. אז כן, אם זה יצליח אנחנו עשויים לראות אותם שמחים, מחייכים, צוהלים, מתחבקים ומה לא. אבל אם לא (ובינינו, עד כמה שזה נראה יפה, יש לזה סיכויים גבוהים מאוד) הרבה "שבחים" עלולים לצאת החוצה, ודבר כזה בקבוצה רק מזיק.
    אם לא וייה, לדעתי עדיף לכם להמשיך עם רוד ולתת את ההזדמנות להונטלאר. תתעסקו בלהביא מגן שמאלי ומגן ימני/בלם.

2. Raulito Madridista

אני חושב שזה מיותר ללכת על איברהימוביץ, כאשר המחיר שלו כל-כך גבוה. הוא עולה הרבה יותר מויאה ולא בטוח שבצדק. אי-אפשר להשתולל יותר מידי ולא על כל שחקן רכש אפשר לזרוק מעל 60 מיליון יורו. אני גם מסכים שאיתו כן יכולות להיווצר בעיות אגו, וקצת קשה לי להתעלם מהעובדה שהוא לא נוטה להגיע למשחקי הנוק-אווט בליגת האלופות(למרות שבוודאי שזה יכול להשתנות והיה לו גם חוסר מזל מידי פעם). אני חושב שיש עוד הרבה זמן ואנחנו עוד נקרא הרבה כתבות בהקשר של ויאה, חייבים להיות אופטימים ושינויים עוד יהיו.

ואן ניסטלרוי עבר פציעה מאוד קשה, ומן הסתם הוא נחלש עוד יותר מבחינה פיזית. אני לא בטוח שהוא יספיק לשלבים הגבוהים בליגת האלופות, מה גם שהוא יכול להיפצע בכל רגע נתון, לפי מה שהשנתיים האחרונות לימדו אותנו.

ניתן לקוות שהיגואין יעשה עוד קפיצת מדרגה בעונה הבאה ונראה אותו גם במשחקים נגד הגדולות באמת. אותי הוא מעט איכזב נגד ליברפול למשל, בעיקר בברנבאו, ואולי יותר מזה - בקלאסיקו הראשון בקאמפ-נואו. ציפינו ממנו להרבה והוא כמעט לא היה מעורב.

מה שכן, חשבתי על זה, שכאשר יש לנו בקבוצה שחקנים כמו רונאלדו וקאקא - קשרים שהם מבקיעים המון גולים ושניהם ביחד בעונה טובה יכולים לספק 35 למשל(אני לוקח בחשבון שביונייטד, רונאלדו שיחק כחלוץ לעיתים, מן הסתם עמדה יותר קדמית מאשר מה שמצפה לו בריאל) - אז גם עם חלוץ לא מהטופ באמת, אנחנו נוכל להצליח ולהגיע רחוק. בגלל זה אני מקווה שראול ייפתח בעונה הבאה נגד הקבוצות החלשות, נגדן אני מקווה שהוא ייתן את השערים שלו. אני מאמין למשל שפחות דקות יטיבו עימו מבחינה פיזית והוא בכל-זאת יוכל להבקיע מספרים לא רעים בכלל.

נערך לאחרונה ב: ‏21/6/09
  3. XabiAlonso Member

עם שחקנים כמו קאקה ורונאלדו בקישור, ניתן להסתדר לא רע בכלל גם עם הונטלאר והיגואין בשפיץ.

4. Sergio_Ramos Member

ואל תשכח שיש גם את ראול ורוד על הספסל..
    בקיצור, צריך לסמוך על פיפיטה, עם חוליית קישור עצומה שכוללת את קאקא, כריסטיאנו ועוד כמה שמות, הוא יכול לעשות את השדרוג שחכינו שהוא יעשה מתחילת הדרך שלו בברנבאו, וסוף סוף יהפוך להיות חלוץ מהטופ העולמי.

5. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני ישנה קצת את הנושא, ריאל הודיעה כמובן ש-6 ההולנדים שלה למכירה ואני חייב לציין שאני לא מבין למה.
    דרנתה כמובן מיותר עבור הבלאנקוס, VDV ו-RVN לא מתאימים כבר אבל מה עם הנטלאאר, סניידר ורובן?
    אלונסו לא יגיע לריאל ומי שיכול למלא את תפקיד ה-50/50 לדעתי הוא סניידר שאמנם שחקן קטן אבל די קשוח.
    רובן יכול להיות גיבוי עבור רונאלדו, בעונה החולפת ציפו ממנו להוביל את ריאל ולדעתי בעונה הקרובה אם יישאר הוא יכול להועיל הרבה יותר כאשר אין עליו הרבה לחץ.
    הנטלאאר זה כבר שאלה של כמה בונים עליו, כחלוץ 2 או שלישי אבל עדיין 8 שערים בחצי עונה זאת תפוקה מצוינת והוא עדיין לא הציג מחצית מהיכולת שלו.

6. Mr.Eko Member

סניידר שחקן ענק,האהוב עליי בריאל,עושה המון עבודה שחורה ומאוד איכותי בחלק הקדמי,מבחינתי האנדרייטד הכי גדול בכדורגל כיום. להציב אותו כ-50-50 ליד דיארה תיהיה החלטה לא רעה בכלל לדעתי,קישור אחורי שיכלול אותו ואת דיארה כשני אנרג'ייזרים קטנים יתן לריאל הרבה אוויר לנשימה ביציאה קדימה. דווקא ביורו האחרון שבאמת הוא נתן בו טורניר טוב מאוד הוא שיחק על תקן 50-50,לא היית רוצה לראות אותו הרבה יותר ליד דיארה מאשר בחלק היותר התקפי?

7. REAL MADRID Member

אתה כנראה זוכר את היורו לא נכון.

בוא ניקח לדוגמא את המשחק נגד איטליה, הולנד שיחקה ככה:

Edwin van der Sar
    André Ooijer - Khalid Boulahrouz - Joris Mathijsen - Giovanni van Bronckhorst
    Orlando Engelaar - Nigel de Jong
    Dirk Kuyt - Rafael van der Vaart - Wesley Sneijder
    Ruud van Nistelrooy

ככה סניידר שיחק לאורך כל הטורניר. ממש לא כ-50/50.

אין סיבה שגם בריאל זה לא יעבוד.

Iker Casillas
    Álvaro Arbeloa - Sergio Ramos - Pepe - Miguel Torres
    Lassana Diarra - Xabi Alonso
    Cristiano Ronaldo - Kaká - Wesley Sneijder
    David Villa

8. Raulito Madridista

http://www.as.com/composition/images/das/das/por/2009/06/1245549493.Xxx

באס פורסם הבוקר שהמנהל הספורטיבי של אינטר, מארקו בראנקה, נמצא במדריד כדי לנהל משא ומתן עם ריאל מדריד לגבי העברתו של המגן הימני מאייקון. ואלדאנו צפוי להיפגש איתו הערב או בימים הקרובים, ולשמוע ממנו שאינטר מוכנה למכור את השחקן בן ה-27 בתמורה ל30 מיליון יורו, שכן דווח שאינטר סירבה להצעה של 25 מליון יורו עבורה, שהוגשה על ידי צ'לסי. גם איברהימוביץ עשוי להיות נושא בשיחה.
    (שער האס)

* כריסטיאנו רונאלדו נחת לפנות בוקר בליסבון שבפורטוגל, כדי להמשיך את חופשת הקיץ שלו. העיתון 'ניוז אוף דה וורלד' תפס אותו לראיון קצר, שם אמר:"אני לא באתי לריאל מדריד בשביל להרוויח יותר כסף. זו החלטה שקיבלתי כבר אחרי שזכיתי בליגת האלופות עם יונייטד בקיץ שעבר. מיציתי את עצמי בקבוצה ואני רוצה אתגרים חדשים - להיות הטוב ביותר בעולם וזה ייקרה בריאל מדריד. אם אתה בריאל מדריד אז אתה תיהיה בין הטובים בהיסטוריה".
    הצגתו של כריסטיאנו רונאלדו לתקשורת תיערך ב6 או ב8 ביולי.

המארקה:

* איברהימוביץ מחכה לאיתות מפלורנטינו. ואן ניסטלרוי, ואן דר וארט או הונטלאר, עשויים להשתלב בעיסקה ולעבור לאינטר פלוס הרבה מזומנים כמובן.
    * ארבלואה קרוב ללבוש את החולצה של חייו, כך נכתב הבוקר על שער המארקה.

נערך לאחרונה ב: ‏21/6/09
  9. Sergio_Ramos Member

מאייקון הרבה יותר נחוץ מזלאטן לדעתי..
    ובכלל זה די הזוי שבזלאטן ריאל מעוניינת למרות שהמחיר שלו אסטרונומי, אבל את ויה הם לא יכולים לרכוש למרות שעל פי הדיווחים המחיר של ויה זול יותר.

10. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

כנראה שלדעת פרז, ויאה לא שווה את המחיר שולנסיה דורשת, לעומת זלאטן שכן שווה את ההשקעה למרות שהיא גדולה אף יותר.

11. omer80 Member

לדעתי זלאטן הוא לא הרכש הכי נכון של ריאל....שחקן עם כמויות כשרון אבל במשחקים הגדולים הוא לא באמת נמצא....ריאל צריכה שחקן למשחקים הגדולים, לשבלים המאוחרים של ליגת האלופות

12. Sergio_Ramos Member

ומה עם פלגריני? הוא לא יכול להביע את הדעה שלו בתור מאמן? לא הבנתי עדיין את ההיררכיה ההזויה בריאל.
    הביאו את פלגריני רק כדי שיהיה מי שיעמוד על הקווים ומי שיעביר את האימונים? למה הוא לא מחליט על הרכש?

13. Bensh Member

כי זאת ריאל

14. 100%Bayern Member

מישהו יכול בבקשה לומר לי מה יהיה המספר של קאקא בריאל ושל רונאלדו?

תודה לעוזרים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

15. Sergio_Ramos Member

פרסמו לפני זמן מה כתבה מAS (נראה לי) שכתוב שם שמיגל טורס שמח לתת לקאקה את המספר 22. אז כנראה המספר של קאקה היה 22, והמספר של רונאלדו יהיה 9 (לא יהיה קשה במאבק על החולצה הזו מול סביולה...) או 10 (של שניידר).