ריאל מדריד 09\2008: רק עוד שני שחקנים...

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Raulito, ‏16/7/08.

1. -RAUL Member

חדשות טובות בכיוון וייה:
    http://www.marca.com/2009/06/18/futbol/equ...1245310299.html

ההצעה שפורסמה של ברצלונה של 50 מיליון יורו + השאלה של קסארס בעד וייה היא נכונה.. אבל יש קאטצ'.. כמו בעסקת זלאטן שברצלונה כללה גם את מקסוול.. פה היא ב50 מיליון רוצה גם את מאטה, ששווה בעצמו לפחות 20.

הייתי בטוח שברצלונה לא תציע סכומים כאלה, ואני עדיין בטוח.
    בנוסף, סגן מנהל הכספים של ברצלונה אתמול אמר שיש לברצלונה רק 35 מיליון יורו לרכש. קשה להאמין שהם יבזבזו הכל במקום אחד.

2. Raulito Madridista

הקבוצה חוששת שרובן ירצה להישאר בכוח וכבר מכינה תוכנית נגד

http://www.as.com/recorte/20090618dasdaiftb_18/C280/Ies/Madrid_tiene_decidido_dejar_ficha.Xxx

באתר האס נכתב הבוקר שריאל מדריד חוששת שאריאן רובן יעשה בעיות ולא יסכים לעזוב את הקבוצה. פלורנטינו וואלדאנו כבר החליטו בצוותא עם פלגריני שהשחקן לא בתוכניות, אומנם לא הודיעו לו את זה רשמית, אך בקבוצה עלה החשש בשל העובדה שרובן כבר דחה מספר הצעות והוא גם לא שש בינתיים להצטרף למילאן שרוצה אותו. במקרה כזה, במהלכו רובן לא יגיע להסכמה עם הקבוצה, אם לא תיהיה ברירה, ריאל עלולה שלא לרשום אותו לתחרויות בעונה הבאה. בריאל מדריד רוצים לצרף את השחקן לעיסקת קאקא. הקבוצה מעריכה את שוויו ב35 מליון יורו.

* ידיעה נוספת - 'הקוירה דלה-ספורט' מפרסם היום שיובנטוס ביקשה אמש מריאל מדריד להשאיל לעונה אחת את מהמאדו דיארה ורק בקיץ הבא להחליט אם היא רוכשת אותו או לא, ונתקלה בסירוב. אלסיו סאקו, איש מטעם הנהלת יובנטוס, נפגש אתמול בספרד עם חורחה ואלדאנו, ושמע לאכזבתו מהארגנטינאי שריאל מדריד דורשת 20-25 מליון יורו עבור השחקן. ואלדאנו הוסיף שגם מילאן מעוניינת בשחקן, מה שבוודאי מעלה מעט את מחירו. עוד נכתב שריאל מדריד תיהיה מוכנה להתפשר במחיר, אך הקבוצה תפסול כל הצעה של יובנטוס שהיא מתחת ל15 מליון יורו.

-----------------------

אני מאוד מקווה שריאל מדריד תגמור את הסיפור עם רובן ברוח טובה. הוא נראה לי אדם מאוד עקשן, אבל אני לא חושב שזה יגיע למקרה כמו שהקבוצה חוששת. מגעיל אותי בכלל לחשוב על זה שהשחקן יתבייש ביציע לאורך עונה שלמה. אני מאמין שהוא יעזוב, אך זה ייקרה בימים האחרונים של חלון ההעברות.
    בכל הקשור לדיארה - נו באמת יובנטוס, על מי אתם באים לעבוד. הם באמת האמינו שהם יצליחו להשאיל אותו?; כמו שכבר אמרתי - לדעתי זה פזיז מידי למכור את דיארה, אני הייתי מוותר על גאגו במקומו. עוד לא בטוח שהקבוצה תצליח להביא קשר 50\50 ולסמוך על דה לה רד זה לא רציני, כלומר שאני מכין את עצמי כבר עכשיו לאפשרות שנראה בעונה הבאה קישור אחורי שמורכב משני גרזנים. וזה לא בהכרח יהיה נורא, כי הקבוצה תיהיה מאוזנת. אגב, קראתי קצת בפורום של יובנטוס ואני רואה שהם מעריכים אותו מאוד, הרבה יותר מאיתנו. לי בכל-אופן יש תחושה שבליגה האיטלקית, דיארה ייראה הרבה יותר טוב, אם וכאשר.

נערך לאחרונה ב: ‏18/6/09
  3. REAL MADRID Member

אני לא מרוצה מדרך ההתנהלות של ריאל מדריד כלפי רובן, ישנן דרכים הרבה יותר אנושיות לגרום לשחקן לעזוב מאשר לאיים עליו שהוא יישאר ביציע. אם בריאל מדריד החליטו שרובן לא יישאר, זה הוא לא יישאר, הוא אינו ייקח את הסיכון לבלות שנה שלמה מחוץ למגרשים - במיוחד לא כשבקיץ הבא ישנו מונדיאל. אפשר להבין את רובן, טוטנהאם היא לא בדיוק אטרקציה, הצעה של מילאן עשויה להיות מעניינת אבל איני יודע עד כמה רובן נלהב לעבור לליגה האיטלקית. הוא עוד עשוי לגמור שם את הקריירה עם הפציעות שלו. אני לא רואה קבוצה מלבד מנצ'סטר סיטי שתשלם על רובן 35 מיליון יורו, נקווה שאני טועה. בכל מקרה, אני לא אהיה מופתע לראות את רובן נשאר כשחקן רוטציה בסופו של דבר.

לגבי דיארה, אני שמח מאוד לקרוא שהוא אינו יימכר בפחות מ-15 מיליון יורו, היה לי החשש שריאל מדריד הולכת למכור שחקנים במחירים מצחיקים (החשש הזה עדיין תקף כלפי ההולנדים). כתבתי זאת בעבר, אני מקווה שנחכה עם המכירה שלו לפחות עד תחילת מחנה האימונים. הוא הרבה יותר טוב מחאבי גרסיה וגאגו ומאכזב אותי שפוסלים אותו בכזאת מהירות. אני לא רואה בדיוק איזה קשר אמצע ריאל מדריד מתכוונת להביא במקומו ולהישאר עם חאבי גרסיה וגאגו בלבד זה מסוכן מידי. הרחקה/פציעה של לאס ואין לנו כלל מה להגיע לשחק..

4. REAL MADRID Member

לא יודע עד כמה זה רציני אבל הגזאטה דלו ספורט מדווח שלאחר שנתקלה בסירוב לגבי דיארה, יובנטוס מעוניינת בפרנדדו גאגו.

-------

ונאמר אמן.

5. Champion Leage Member

דיווח במארקה

"הגעת וייאה היא עניין של זמן"

נראה כי חתימתו ל דויד וייאה קרובה יותר לריאל מדריד.
    פרז אמר שזהו עניין של זמן לפני שהעסקה מתבצעת

http://images.one.co.il/images/one/450_250/gg818359.Xxx

6. -RAUL Member

7. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

כבר משחק שני שאני רואה את ברזיל בקונפדרציות וקאקה פשוט נפלא אומנם זה רק מצרים וארה"ב אבל לא חסרות לנו בליגה יריבות חלשות כאלה שקאקה יתעלל בהם כמו שהוא עושה בקונפדרציות.

אני מפחש ממנו הרבה יותר מאשר מהצוללן הפורטוגלי.

8. -RAUL Member

עם ההגנות מרגרינה שקיימות בליגה קאקה יוכל לעשות את הדריבלים המפורסמים שלו באין מפריע בקלות מאוד.

9. Champion Leage Member

קאקא עבר לשחק בספרד מהליגה האיטלקית. הליגה האיטלקית נחשבת לליגה הכי חזקה מבחינת ההגנה , ההגנה בליגה הזו צפופה נוקשה וחזקה מאוד. קשה לשחק חלוץ או מאחורי חלוץ לעשות דריבלים יפים בליגה , עשיו אחרי שקאקא עבר מליגה כל כך קשה הגנתית לליגה שההגנה שמה זה כלום לעומת איטליה קאקא פשוט הולך לעשות בית ספר להגנות בספרד וזה לא יהיה לו קשה בכלל .

הסאן מדווח:
    ארבלואה: החלום שלי הוא ריאל.
    Arbeloa: אני מעוניין לעבור בשמחה לריאל מדריד כדי לפנות מקום עבור ג 'ונסון.
    כנראה אנחנו באמת נראה את ארבלואה הקיץ במדריד (לצערי הרב) .

------------------

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏19/6/09
  10. david silva Member

11. Champion Leage Member

ראיתי את הסקר ואני רואה שרוב השחקנים שלא רוצים שימשיכו בקבוצה הם שחקנים כבר זקנים , אבל ראול שלא ימשיך ??????????? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx מצדי שישב על הספסל אבל שחקן כזה לא יכול לעזוב את ריאל מדריד.... אני בכלל לא מבין איך אוהדי ריאל הצביעו שראול לא ישאר עונה הבאה בקבוצה אלא אם כן אלו לא אוהדי מדריד או כלו שסתם חושבים על קבוצה שרק תצליח ולא איכפת להם מכלום.

12. nidaniel Member

שטויותתתת אין מצב של החיים שאוהדים שלנו הצביעו דבר כזה, אולי אוהדים של ברצלונה ואתלטיקו וכאלה אולי הצביעו גם.
    אין מצב שנוותר על החלוץ הזה בשביל שום שחקן שבעולם- לא רונאלדו, לא קאקה ולא וייה ולא אף אחד. ראול מספר אחד. ראול הוא ריאל וריאל היא ראול. אין דבר כזה

13. Raulito Madridista

חדשות ועידכונים מהבוקר:

המארקה:

http://img29.imageshack.us/img29/5922/12453628322.Xxx

פלורנטינו פרז החליט לוותר כל רכישתו של ויאה, משום שהוא לא רוצה עוד מקרה כמו עם מיאטוביץ.
    בקטן בצד שמאל:"היום בו ויאה בכה". השחקן היה מאוד מאוכזב לשמוע על הכישלון במכירתו, ובמארקה אף ציינו שאחרי שהנשיא יורנטה בישר לו על כך, 'ויאה התמוטט'. לפי ההצהרות של פלורנטינו אתמול, היה נראה שרכישתו של ויאה מתקרבת, אולם הנשיא שינה כיוון, וכעת הוא מתמקד בפורלהאן או בבנזמה. וולנסיה כנראה תקבל את ההצעה של צ'לסי.

* רוד ואן ניסטלרוי המליץ להולנדים לקבל הצעות אחרות ולעזוב את הקבוצה. "יש להם מטרה גדולה - לשחק במונדיאל 2010, ולפי איך שזה נראה, מעמדם בקבוצה פחת. הסיפור שלי הוא סיפר אחר", אמר החלוץ אמש.

* כריסטיאנו רונאלדו מתלבט איזה מספר ללבוש על גבו - החולצה מספר 9 של סביולה שצפוי לעזוב, או 10 של ווסלי סניידר. הוא יודע טוב מאוד שהאיש בעל החולצה מספר 7 הוא ראול.

באתר האס לעומת זאת שמו בכותרת את הציטוט של פרז אמש על דויד ויאה.

ההתפתחויות בקשר לויאה מאוד מאכזבות. הייתי בטוח שהיום בבוקר אני אכנס למארקה ויהיו בשורות טובות, שהשחקן מרחק נגיעה מריאל מדריד או משהו כזה. אם פלורנטינו עושה כאן תרגיל - הוא ייצא פשוט פנומן אם השחקן יחתום בריאל מדריד. אבל אני חושב שהסיכויים לכך מאוד נמוכים. אני מקווה בינתיים שהשחקן יישאר בוולנסיה עוד כמה ימים ואולי בכל-זאת ייקרה 'נס'. לעת עתה אני מצפה מפלורנטינו להתמקד ברכישת שחקנים אחרים, כמו ארבלואה למשל.

נערך לאחרונה ב: ‏19/6/09
  14. Sergio Ramos Member

דווקא אחרי שהתעודדתי מההתפתחות החיביות בסאגה של וויאה אתמול, הידיעה הזאת הורידה הכל לטימיון. אני לרוב לא התייחסתי לשאר הידיעות שהגיעו מעברו, בכל פעם נאמר משהו אחר שכבר קשה היה לייחס חשיבות רבה, אבל הפעם זה נראה רציני מתמיד ולי קשה להאמין שפלרונטינו זומם תרגיל כלשהו, אם כן, הוא בהחלט ראוי לשמו כן הוא, הקוסם. זאת אכזבה עצמוה, משום שלוויאה ייחלתי לעשות את הדרך אלינו יותר מאשר כל שחקן אחר, אני לא יודע איך אתמודד עם זה(שכן סבירות נמוכה שהאו יישאר בולנסיה)שנראה אותו עורק לפריימרליג או שמא גרוע מכך לברצלונה.

הלוואי והדברים אינם במקומות ושתהיה עוד תפנית מפתיעה לטובתנו...

15. REAL MADRID Member

אני נוטה להיות רגוע בעניינו של דויד ויאה. רק אתמול פלורנטינו אמר שהחתמת ויאה היא עניין של זמן ופתאום הוא גונז את המו"מ, נראה לי מוזר מאוד הסיפור הזה וכרגע אני נוטה שלא לייחס לו חשיבות יתרה, נראה אם בשעות/ימים הקרובים יצטרפו למארקה עוד תומכים לידיעה הזאת. למה להתראיין ולדבר על ויאה אם מוותרים עליו ככה, ידיעה מוזרה מאוד.

אם אכן הידיעה הזאת נכונה, והאופציות הן בנזמה ופורלאן (רק לפני כמה ימים ולדאנו אמר שהוא לא אופציה) אני מעדיף להשאיר את רובן ושקאדר החלוצים שלנו יורכב מהיגוואין, ראול, נגרדו ואולי גם רוד אם נגיע עמו להסכם חדש (קיצוץ בשכר).