אתם מוזמנים לדון על שמות כמה שאתם רוצים, אבל בבקשה תתייחסו רק לשמות ריאליים. אין שום היגיון בלדון כרגע על סנה. המשך גלישה מהנה. ------ אנחל טורס (נשיא חטאפה): "99% שריאל מדריד לא תתמש את אופציית הקנייה חזרה שיש לה על גראנרו והוא יישאר בחטאפה עם סעיף שאומר שאם נרצה למכור אותו, לריאל מדריד תהיה זכות ראשונים". אנחל טורס הוסיף שסעיף השחרור של גראנרו יהיה על סך 40 מיליון יורו. אנחל טורס התייחס לפראחו וקודינה שהוזכרו לאחרונה כמועמדים לחטאפה, "השכר של פראחו גבוה מידי עבורנו. אם פראחו לא יגיע לחטאפה, זה יהיה עקב השכר הגבוה שפדג'ה שילם לו". על קודינה אמר טורס שהוא כנראה לא יגיע כיוון שריאל מחפשת למכור אותו וחטאפה מעוניינת בשוער שיגיע בהשאלה או בהעברה חופשית. אני מאוד מרוצה מהסיפור עם גראנרו. הוא צריך להתחשל עוד עונה וכל עוד אנחנו לא מאבדים את הזכות ראשונים עליו - זה נהדר. אני מקווה שפראחו גם יעשה את המעבר לדרום העיר בסופו של דבר.
עידכונים נוספים מהשעות האחרונות: * באנגליה מפרסמים שאסטון וילה מעוניינת בדרנטה וכבר הציעה עליו חמישה מיליון יורו * זינדין זידאן ממשיך לדבר על ריבי:"אנחנו נעשה הכל כדי שריברי יגיע לריאל מדריד" * לאחר המשחק של ספרד נגד עיראק בגביע הקונפדרציות, דויד ויאה זרק משפט לעיתונאים שהתעניינו בעתידו - "כבר קיבלתי החלטה ושיתפתי בה את הסוכן שלי, שיעשה הכל כדי לממש אותה". כבר השלמתי עם העובדה שריברי לא יגיע לריאל מדריד, בטח אחרי שפורסם הסכום הגדול שבאיירן דורשת עליו(מאה מיליון יורו), אבל כאשר כל הזמן מדברים עליו, ולא סתם מישהו אלא זידאן, אז אתה מקבל את התחושה שתיהיה תפנית בעניינו. אני מבקש מהקבוצה לעזוב את ריברי בשקט ולעשות הכל כדי לסגור עם דויד ויאה. להיפטר מדרנטה במהירות, אולם לא למכור אותו במחיר של מסטיק, אפשר לבקש עליו סכום שקרוב יותר לעשרה מיליון יורו. הוא בכל-זאת שחקן צעיר עם פוטנציאל קל. פארחו לא שיחק מספיק בעונה שעברה כדי שנוכל לשפוט אותו. אבל אצל הרבה אוהדי ריאל מדריד יש מן תחושה שמדובר בשחקן ענק. השאלה אם הם באמת ראו משחקים שלו בקבוצת המילואים, כי ידוע שבקבוצה הקודמת, אליה הושאל, פארחו לא עשה יותר מידי. גם בדקות המעטות ששיחק, הוא לא באמת ניסה לעשות משהו מעניין, אבל זו לא חוכמה לשפוט אותו על סמך המשחקים האלו שהיו חסרי חשיבות, למרות שאתה מצפה משחקן צעיר שיראה קצת יותר התלהבות ודרייב למרות שלקבוצה אין על מה לשחק.
http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/es/..._2009-06-17.htm ריאל מדריד מכחישה את הידיעה שפירס הגארדיאן הבריטי בה נכתב שריאל מדריד שלחה בפקס לקבוצות שונות בפריימרליג רשימה של שחקנים אשר היא מעוניינת למכור.
קארל היינץ רומניגה מדבר על סוף פרשת ריברי. "לריברי שי חוזה עד 2010 ואנחנו רוצים שהוא ישאר". הדברים היו ברורים והצרפתי לדבריו לא מוצע למכירה.
המשתמש דנידין, אתה בטוח שלריברי יש חוזה עד ל2010? ממש לא נשמע הגיוני בהתחשב במחירים שבאיירן מבקשת. שער המארקה להיום : http://estaticos02.marca.com/multimedia/primeras/09/06/g0618.Xxx דויד וייה :" אני רוצה לשחק רק בריאל" השחקן ידע את המועדון שהוא ילך או עם פלורנטינו או עם פלורנטינו (כן כן, כן כן) צ'לסי שמעה על העסקה שנתקעה בין ריאל לולנסיה והציעה על השחקן 48 מיליון יורו, גם מנצ'סטר יונייטיד מתכוננת להגיש הצעה. שאר הכותרות : * רונאלדו יעבור בשבוע הבא בדיקות רפואיות ויוצג. סוכנו של רונאלדו חורחה מנדז היה אתמול במשרדי הברנבאו והחוזה מוכן נשארה רק חתימתו של רונאלדו. * רובן - לאונרדו, המאמן החדש של מילאן, הביע התעניינות בשחקן. * הונטלאר - לא פחות מ4 מועדונים - יובנטוס, ליון, טוטנהאם ושטוטגרט נלחמות על החתמתו של השחקן. * זאפטרו: "ההחתמה של רונאלדו לא נראת לי טובה"
רק כדי לנסות להמחיש לך, הגולן כבר עכשיו באותה סיטואציה שייך לריאל מדריד, רק שבאיירן משאילה אותה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx
אפשר לעזאזל לדעת למה ההודעות שלי נמחקות כל פעם מחדש? עריכת מנהל: מדובר בהודעה אחת שלך שאתה מפרסם כל פעם מחדש ואני מוחק לך אותה כיוון שהיא הועתקה מפורום אחר(ספורטאנטר). הסבר מספיק טוב?
ריאל מדריד הסכימה להצעת בורבוסיה דורטמוד, ותשחק נגדה ב-19 באוגוסט במשחק ידידות בגמרניה . המשחק יהיה לכבוד 100 שנים להיווסדות המועדון הגרמני. האנס חואג'ים - "לשחק מול ריאל מדריד זה יהיה תמיד משחק מרהיב, האוהדים שלנו יעודדו אותנו להמשיך האלה , ריאל מדריד זה מועדון גדול וכבוד לשחק נגדו ". עכשיו זה טוב אחי? עריכת מנהל: נהדר. למרות שהייתי מעדיף שלא תתעסק רק בהבאת חדשות אלא גם תקח חלק פעיל בדיונים. עריכת משתמש: אין בעיה.
איך המארקה אוהב לסלף דברים , וייאה בסך הכל אמר שהוא יודע איפה הוא רוצה לשחק בעונה הבאה והוא משאיר לסוכן שלו לסגור את הפרטים עם הקבוצה המסוימת. הוא לא אמר שהוא רוצה ללכת למדריד.