ריאל מדריד 09\2008: רק עוד שני שחקנים...

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Raulito, ‏16/7/08.

1. REAL MADRID Member

זה אומר שויאה בברצלונה? כי אם כן, אז התשובה שלי היא כן - אני אהיה מאוכזב.

2. דנידין Member

מדהים, ריברי על סף חתימה. מדברים בתקשורת הגרמנית שהצרפתי פשוט לא יכול להגיע לספרד כרגע ולכן זה יקרה רק בשבוע הבא. לא מאמין שיש איזה משהו, סעיף, או מישהו מבין הצדדים שלא מעוניין בעיסקה ויכשיל אותה. זהו זה הייתי אומר..

אה כן ו...

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx

3. riquelme1 Member

זה עדיין לא סגור, גם ברצלונה רוצה אותו מאוד. בכל מקרה, רכישה של ריברי תיהיה טעות גדולה אחרי רכישת רונאלדו וקאקא, זה יהיה ממש אובר של כשרון בהתקפה, קבוצת כדורגל צריכה איזון ועם ה-3 האלה זה ממש לא יהיה ככה.

כנראה שפרז לא ממש למד מהטעויות של הקדנציה הקודמת, כי עם הוא רוכש את ריברי הוא פשוט אידוט, ריאל חייבת קשר 50-50 כמו שכבר אמרו צ'אבי אלונסו כנראה לא יגיע, ושבניטז מתעקש על משהו שהוא בדרך כלל משיג אותו, הבן אדם לא יוותר בחיים על שחקן כמו אלונסו גם בתמורה ל50 מיליון יורו, אבל יש עוד אופציות בשוק.

4. Raulito Madridista

קודם כל, בקשר לריברי - אני באמת חושב שהפירסום הגיע אך ורק על מנת לנסות להוריד את הדרישות הכספיות של וולנסיה על ויאה בדרך עקיפה. אני חושב שריאל מדריד הראתה הרבה יותר נכונות לרכוש את ויאה מאשר ברצלונה, שלא ששה לשלם את הסכומים האלה.
    אני מאוד מקווה שלא נחמיץ את ויאה, כי אז יהיה מדובר בכישלון של פרז. היה עדיף להיכנע לסחטנות של חמישה מיליון יורו נוספים שוולנסיה דרשה פתאום, מאשר להפסיד את השחקן, אבל אני מדבר רק מתוך נקודה הנחה אם חלילה נפסיד את השחקן.

הבילד - באיירן מסכימה למכור את ריברי בתמורה למאה מיליון יורו
    אני חושב שהפירסומים האלה סוגרים סופית את האפשרות שנראה את הצרפתי בלבן.

* נושא אחר שדובר כאן - אני לא כל-כך בטוח שנראה את ארבלואה בימין, במידה ונגיע. אני דווקא חשבתי שהוא ישחק כמגן שמאלי במקומו של מרסלו. פלגריני לא עיוור. גם ראמוס בעשרה אחוזים מיכולתו(נניח מה שראינו ברוב העונה שעברה), עדיף על מרסלו.

עמי,
    אתה מצד אחד אומר משהו נכון - זה עוד לא סגור העסק עם ריברי(וכנראה גם לא יסגר), אבל מצד שני אתה מדבר כאילו הוא כבר חתם - אז רצוי שתחליט. מה גם שעוד לא נגמר הקיץ, אז דיי עם השטויות האלה של 'פלורנטינו לא למד...' בינתיים זה בלה בלה בלה. אם ב1 בספטמבר ריאל מדריד לא תיהיה עם עוד שחקן הגנה למשל ולא ישחקו עם שני גרזנים אלא עם גאגו כקשר 50\50 למשל, אז תוכל להמשיך כמה שאתה רוצה עם הביקורת. בקשר לאלונסו - צ'אבי אלונסו כרגע הוא לא למכירה. דבר שני - מי אמר שאנחנו הולכים לשחק עם קשר 50\50? לפי המסתמן כרגע - שלישיית קישור סופר-מוכשרת למשל רונאלדו, קאקא ורובן, כאשר מאחור יש שני גרזנים - צמד הדיארה. גם מערך כזה יכול להצליח.

עריכה: לגבי התגובות שמקדימה - אז תוציאו את רובן מהמשוואה ושימו את היגואין למשל. הנקודה שלי היא - קישור התקפי סופר-מבריק ומרכז שדה אפור. גם אפשרות.

נערך לאחרונה ב: ‏17/6/09
  5. Dimitar Berbatov Member

או בכל קבוצה אחרת (לדעתי זה בולשיט, באיירן לא אידיוטים, הם יודעים שיש גבול לסחטנות ושהמחיר של ריברי יירד בעונה הבאה)..
    דור, רובן לא הוצע כבר למכירה?

6. REAL MADRID Member

אתה חושב שרובן יישאר גם בעונה הבאה?

7. Champion Leage Guest

שלום אני חדש פה ואני רואה שזה אחלה פורום!!!!
    לעניין אני חושב שאם כבר הולכים על האפשרות של להסיט את ראמוס לעמדת הבלם (שאני לא בעד מכייון שלא ראיתי אותו איך הוא משחק בעמדת הבלם ולדעתי זה לקחת סיכון) אז אני מעדיף ללכת על מאייקון כמגן ימני מאשר ארבלואה שלדעתי הוא אינו שחקן יציב.
    בקשר לריברי אני חושב שפרז הוא חסר סבלנות ורוצה כבר השנה את כל הגלאקטיקוב 2 בהרכב מלא , אני דווקא חושב שצריך לחכות עם ריברי עד לעונה הבאה וללכת על וויאה ולשלם את המחיר עליו .
    אני אישית במקום וייאה הייתי רוצה לראות את איברהימוביץ' כחלוץ ריאל מדריד.
    בקר לעמדה הקיצוני שמאלי הייתי משאיר בינתיים את רובן לראות מה פלרגיני יעשה איתו ועם האגואיסיטיות שלו.

* מעניין אותי לדעת על מי חושב פרז לעמדה של המגן שמאלי במקום היינצה או שהוא בונה על שחקן מהסגל. אני אישית הייתי רוצה לראות את פיליפ לאהם בעמדה זו. אגב, סליחה על ההודעה, לא מצאתי איך עורכים את ההודעה הקושמת שלי.
    עריכת מנהל: רק תשתדל לנקד יותר את ההודעה ולהשתמש בפסיקים ובנקודות והכל יהיה בסדר.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏17/6/09
  8. Sergio Ramos Member

דאבל פייבוט במרכז השדה הוא גם אפשרות, שניהם חזקים מספיק כדי להעמיד מרכז שדה קשיח, אבל זה לא מסתדר לי מבחינה התקפית. אמנם מקדימה תשחק רביעייה התקפית מבריקה שתחפה על כך במידת מה, אבל עדיין חסר לי השחקן שיעשה את המעבר מהגנה להתקפה וידחוף את הקבוצה מהחצי, שכידוע זאת אחת הבעיות העיקריות בריאל מדריד. במילאן משחקים מאחורי קאקא פירלו וגאטוסו\אמברוסיני שמספקים לו את הכדורים בחלק הקידמי ודוחפים ללא הרף במרכז הקישור האחורי, אני לא בטוח לגבי היכולת ההתקפית של צמד הדיארות לעשות את העבודה הזאת ועשוי ליהיווצר מצב שקאקא יצטרך לסגת המעמדה שלו על מנת לאסף את הכדורים ולהתחיל את ההתקפות. אולם, מצד שני, גם בתקופת הגלאקטיקוס הזכורה לחיוב השחקן השני ששיחק לצד מקאללה היה פלביו קונססאו שהיה בול עץ בעצמו והדברים הלכו יופי עם זיזו כברומטר שלנו

9. REAL MADRID Member

קודם כל, ברוך הבא.

אתה יודע מה עצוב בהודעה שלך?, אתה כתבת "מעניין אותי לדעת על מי חושב פרז לעמדה של המגן שמאלי.." במקום "מעניין אותי לדעת על מי חושב פלגריני לעמדה של המגן שמאלי.."

ולשאלתך, שמו של קלישי הוזכר לפני מספר שבועות אך המחיר שלו (17 מיליון יורו אם אני זוכר נכון..) הוריד את הרלוונטיות של העיסקה. השמות הריאליים כרגע הם מיגל טורס, האופציה המועדפת עליי, למה צריך לחפש פתרונות בחוץ כשיש אחד כזה בבית? והשני הוא מרקאנו, שחקנה של סנטאנדר שמחירו מוערך בכ-6 מיליון יורו.

פיליפ להאם לא יגיע.

10. Champion Leage Guest

11. REAL MADRID Member

* הקוריירה דלו ספורט האיטלקי מדווח שמילאן מתעניינת בשלושה מההולנדים של ריאל מדריד, אריאן רובן, ווסלי סניידר ורפאל ואן דר וארט. ע"פ הדיווח מערכת היחסים הטובה בין פלורנטינו פרז לגליאני שהביאה לעסקת קאקה תעזור בתיווך בין הצדדים. לאונרדו תומך ב4-3-3 והשלישייה ההולנדית שפרז מעוניין למכור עשויה לעזור לו. מבין השלושה, אריאן רובן הוא המועדף על לאונרדו שמעריך מאוד את השחקן. בדיווח לא צויינו מחירים פוטנציאלים.

אני לא יוצא את הדברים שלך או נפגע מהם. אני רק ציינתי בעזרת ההודעה שלך את המצב העגום בו הנשיא קובע מי מגיע ומי הולך.

איך מצטטים?. תעתיק את הקטע שאתה רוצה לצטט, תיכנס לכתיבת תגובה חדשה, תדביק את מה שהעתקת, תסמן את מה שברצונך לצטט ותלחץ על כתפור הציטוט שלמעלה.

12. אלי מתחן Member

קצת לחץ במרכז המגרש וכל ההתקפה היקרה שלנו לא שווה כלום אם אין מי שמסוגל להניע כדור כמו שצריך. זה לא מה שהיה לפני 10 שנים עם זידאן.

13. david silva Member

למרות שהוא קשיש מרקוס סנה לצד דיארה בדאבל פיבוט יכול להיות מעניין. ויאריאל צריכה לבנות את עצמה מחדש, סנה כבר די מבוגר והוא יכול לחבור למאמן שלו

14. Ohad_Glr Member

השאלה היא האם יהיה חכם מצד ריאל מדריד להחתים את סנה דווקא אחרי עונה לא כל כך טובה שלו?
    אישית, אני חושב שקודם צריך לנסות אופציות אחרות ולהשקיע במקומות אחרים (בלם/מגן) ורק אם נישאר כסף ומוצאו האופציות האחרות אז להחתים אותו.

15. david silva Member

סנה היה מעולה השנה בדיוק כפי שהיה ביורו. ברבע גמר נגד ארסנל הוא החזיק את הצוללת כמעט לבדו, לא אשמתו שהוא נפצע.
    לדעתי ריאל תעשה עסקה מעולה אם תביא אותו, יש לו עוד שנתיים בטופ, ומכיוון שמדובר באחד הטובים בעולם בתפקיד הזה ומכיוון שלריאל אין סבלנות אני חושב שזה יתאים לשני הצדדים