ריאל מדריד 09\2008: רק עוד שני שחקנים...

Discussion in 'פורום כדורגל ספרדי' started by Raulito, Jul 16, 2008.

1. riquelme1 Member

ובגלל שמצלדר בלם נבחרת גרמניה, בדור עלוב של בלמים של הגרמנים- הוא יותר טוב מגארי נכון? מאוד חכם מצידך, ירדן. גארי בלם נבחרת ארגנטינה דרך אגב, אז מה ההבדל?

לטובת הליגה, הלוואי שוייה ישאר בולנסיה, למרות שריאל מדריד תיהיה עבורו התקדמות- קשה לי להאמין שולנסיה שנמצאת בחובות לא תמכור אותו בסוף.

Last edited: Jun 14, 2009
  2. -RAUL Member

לדעתי וייה יימכר בכל מצב, גם יורנטה אמר את זה במספר הזדמנויות - הם מחויבים למכור בשביל לצאת מהחובות הכבדים, ולא רק את וייה אלא מספר שחקנים.

אז וייה כנראה יימכר, השאלה למי - נקווה שלריאל.

3. riquelme1 Member

עם הוא ימכר, אז רק לספרד, אסור ששתי החלוצים של הנבחרת ישיחקו מחוץ לספרד- זה תיהיה תעודת עניות לליגה. דרך אגב, המחיר על וייה הוא עלוב לדעתי, מדובר בשחקן צעיר יחסית(27)אחד החלוצים הטובים בעולם, 30 מיליון יורו(פחות מגומז של באיירן למשל), זה סכום עליו, וייה שווה לפחות את ה40 מיליון יורו בשוק העברות של היום.

4. xavi6 Member

בלם נבחרת ארגנטינה הצעירה אתה מתכוון, נכון? הוא השתתף באיזה טורניר? מונדיאל? יורו? קופה? משהו? היה בלם הראשון של הנבחרת והנהיג את ההגנה באיזשהו טורניר?

מצלדר הוא בלם אדיר ומאוד יעיל כשצריך לשחק על שטח קטן ולסגור שטחים, הוא לא טוב בלרוץ אחרי השחקנים, אבל בשביל זה יש את פפה. אין לי ספק שהוא יהיה בלם מעולה לצידו של פפה, הם ישלימו אחד את השני. השאלה אם הוא לא יפצע הרבה ואם יתנו לו את ההיזדמנות. הוא הקשיחות והחוכמה שריאל צריכה כרגע לדעתי. עכשיו תחסוך את התגובה כי אני יודע מה תגיד "הוא סתם בלם בינוני מגרמניה, כזה בינוני לא ראיתי בחיי, פשוט שחקן בינוני שהפסיד ביורו, כזה שחקן בינוני, בלוף".

נ.ב
    דור עלוב? עלוב? חצי גמר מונדיאל, גמר יורו. אתה יכול להגיד כמה שאתה רוצה "עלוב עלוב" אבל נבחרת עלובה לא מגיעה להישגים כאלה. הלוואי וכל נבחרת עלובה הייתה כמו גרמניה, אם זה היה ככה אז המצב בכדורגל העולמי היה הרבה יותר טוב. אתה פתאטי יותר מנדב יעקובי.

5. -RAUL Member

עסקת וייה היא 30 מיליון + נגרדו כך שזה 45 מיליון.. יהיה שווה כל אגורה לדעתי ואסור לריאל להתפשר על פורלאן, שגם הוא מתקרב למחירים האלה זה לא שהוא עולה איזה 10 מיליון..

6. riquelme1 Member

הוא ממש לא בינוני, הוא בלם טוב אבל בטח לא אחד שצריך להיות הבלם הראשון של ריאל, ורוב הסיכויים שבעונה הבאה הוא לא יהיה כזה מאז שהוא הגיע לריאל הוא היה מחליף אלא עם כן קאנברו או פפה היו פצועים.

לא חכמולוג לא, בלם נבחרת ארגנטינה הבוגרת, יש לו כבר כמה הופעות בנבחרת הבוגרת, ורק מאמן אידיוט כמו מארודנה שמעדיף בהרכב שלו את ורון, באטגלייה ולא מזמן את היגוואין יכול להתעלם מאחד הבלמים הטובים בספרד בשנתיים האחרונות שעדיין לא מילאו לו 22. הוא לקח עם ארגנטינה מדליית זהב באולימפיידה והיה השחקן המצטיין של ארגנטינה בהגנה.

ומה הקשר למה שאני אמרתי ולמה שאתה מגיב?
    לגרמניה יש דור עלוב של בלמים, לך תשאל את הגרמנים בפורום שלהם, סלע ולירן כל הזמן אומרים שהדור הנוכחי של הבלמים של גרמניה הוא נחות, בוא נירא מה יש להם...מצלדר, שהוא בטח לא בלם מהשורה הראשונה כמו פרדיננד, וידיץ', ואפילו פיקה, מרטסקר בלם בינוני לא סתם לברמן יש את אחת ההגנות הגרועות בליגה הגרמנית בשנים האחרונות. בקיצר אין לגרמניה היום בלם בטופ העולמי, האחד שחקן ספסל והאחק משחק בהרכב של אחת ההגנות הגרועות בגרמניה, נמושות כמו פרידריך, ווסטרמן לא שווים איזכור אפילו.

דרך אגב, אמרת ברמות הגבוהות, אז מצלדר העביר כמעט את כל הקרירה שלו בדורטמונד, קבוצת מרכז טבלה בגרמניה, נרכש ע''י ריאל מדריד וממש לא הוכיח את עצמו, וניגן כינור שני לפפה וקאנברו, גאראי נחשב היום לבלם הבא של ארגנטינה, הוא אחד משחקני ההגנה הכי טובים בליגה הספרדית בשנתיים האחרונות, וכבש 14 שערים בקרירה שלו, מאזן מדהים לבלם- בגיל 22 הוא כבש יותר מכל הקרירה של הגרמני.

7. Peaceful Flower Member

הונטלאר הוא חלוץ מטרה קלאסי, כזה שעושה שערים ממצבים קשים. הוא ממש כמו ואן ניסטלרוי.

8. xavi6 Member

בטח שהוא צריך להיות בהרכב של ריאל-אתה מוצא מישהו יותר טוב ממנו בסגל חוץ מפפה? כי אני לא. הוא היה בעצמו פצוע אם שכחת.

אולימפיאדה? פשי. מטורף. זה בהחלט תואר שכל כדורגלן חולם להשיג, את האולימפיאדה, שם הכוכבים הגדולים בעולם מראים את היכולת שלהם. מונדיאל? יורו? קופה? מה פתאום. אולימפיאדה זה ה-דבר.
    מרדונה מאמן אידיוט כי אין לו מושג באימון, זה לא משנה את העובדה שגראי לא לקח את הנבחרת לחצי גמר מונדיאל או לגמר יורו (או קופה), לא משנה איך תסובב את זה-למצלדר יש קבלות ויש לו ניסיון יותר מגראי, ולכן לדעתי עד שגראי יוכיח אחרת-מצלדר צריך לפתוח בהרכב לפניו.

אני אני יסביר לך מה הקשר-דור עלוב, לא אומרים על בלמים שמגיעים לחצי גמר ולגמר. סלע ושאר החבר'ה מהגרמנים יכולים לדבר כמה שבא להם, הניירת מראים אחרת. הם לא יודעים להעריך, הם רגילים לגרמנים שמנצחים, הם לא יודעים להעריך את אלא שמצליחים להגיע לחצי ולגמר עם סגל פחות טוב משל אחרים ולכן חצי פורום שם מת ליום שבאלאק יפרוש, כאילו שבלעדיו הם היו מגיעים למשהו. אבל זה פשוט לא מקרי שהבלמים האלה תמיד מגיעים להישגים הכי גבוהים, והם השחקנים הכי אפורים מהקבוצות הכי "לא מוכרות" באירופה. מצלדר הפסיד בחצי רק לאלופת עולם, והפסיד רק לאלופת אירופה ביורו שאחרי. הוא הפסיד לקבוצות ענקיות שהיו פשוט יותר טובות בכל פרמטר מגרמניה. לא הייתי מכנה את הגנת גרמניה "דור עלוב" בגלל זה. הם יודעים להגן, והם יראו את זה גם במונדיאל הבא ויורו שאחרי, ותאמין לי-מצלדר יהיה שם בשביל לקחת את הדור העלוב הזה להישגים מרשימים.
    http://www.youtube.com/watch?v=TergUCUzDaM&feature=related
    הלוואי וכל נבחרת הייתה עלובה כמוהה. הנבחרת השלישית, אחרי ארגנטנה וספרד, היא גרמניה מבחינתי. הכי אהובה עלי, ורק בגלל האופי שלה. האופי שלה זה מה שמביא אותה כל פעם לגמרים ולחצאי גמר, ולאופי שלה אתה לא יכול לקרוא "דור עלוב", נקודה.

לא הוכיח את עצמו? דווקא אני לא זוכר תצוגות גרועות שלו, בניגוד לפפה בהתחלה. מצלדק לא איכזב, אולי אוהדי מדריד יכולים לבוא ולהגיד שמול סביליה הוא היה זוועה, ובקלאסיקו הראשון מסי חגג אליו. למען האמת, אפילו בהשפלה 6-2 לא ראיתי טעויות של מצלדר! ראמוס שגה פעמיים, קנבארו פישל, דיארה פישל, אבל לא מצדלר. מסי עבר אותו כולה פעם אחת. בקיצר, כמו שאתה תמיד אומר, מצלדר כששיחק דווקא הציג יכולת לא רעה בכלל. אה כן, מאזן השערים של גראי נגד מצלדר-ממש חוכמה כשגראי בועט פנדלים. גאוני מצידך, הבאת לי חתיכת מכת מחץ. מה הצעד הבא, קומאן אחד מהבלמים הטובים בעולם בהיסטוריה וקנבארו קטן לידו כי יש לו יותר גולים? כמו שאמרתי-פתאט.

9. AronB Member

אבל כן דובר על להביא את צ'אבי אלונסו.
    מצלדר בלם לא טוב פשוט, הוא חזק, פיזי ויש לו משק ראש, אבל הוא איטי כמו צב וכל חלוץ במהירות סבירה מפרפר אותו, זה שהוא בלם נבחרת גרמניה לא אומר שהוא טוב - זה פשוט אומר שאין להם אופציות טובות מזה.
    רובן שחקן ההתקפה הכי טוב? הוא שחקן טוב, אבל בכדורגל של היום אין מקום למטומטמים שנעלמים נגד ליברפול ומככבים נגד גיחון. יותר מפיפיטה? ח.
    מרסלו מעולם לא היה מגן שמאלי וגם לא ווינגר. היכולות ההגנתיות שלו מזוויעות, החורים שהוא עושה, השטויות, ההפקרות... מבחינת ווינגר הוא לא מאיים מי יודע מה, אין לי משהו ייחודי יותר מדי..

10. xavi6 Member

כן, כי פיפיטה היה שם מול ליברפול, אה? כי ראול כיכב נגד ליברםול, איפה היה פפה נגד ליברפול? איפה היה קנבארו נגד ליברפול? קל לקפוץ על רובן, שוכחים מי עשה לכם התקפות לבד. אז כן הוא אגואיסט והוא טיפש, אבל הוא עדיין השחקן ההתקפה הכי טוב שהיה לכם, גם יותר מהיגוואין.
    שוב, בקשר למצלדר-אין לכם אופציה יותר טובה. אתם יכולים להגיד שהוא איטי עד מחר-יש לו יותר ניסיון מגראי, ולדעתי הוא כרגע ראוי לפתוח יותר טוב ממנו. שגראי יקבל את ההיזדמנות נראה מה הוא שווה. מצלדר פותח בנבחרת גרמניה כי הוא פשוט טוב, נקודה, וההישגים בנבחרת מראים את זה, לא משנה איך תסובבו ואיזה משפט מזלזל תתנו-עם הסגל הכ"כ חלש שלהם, הם מגיעים להישגים מרשימים, והרבה זה בזכות ההגנה שלהם.

11. Raulito Madridista

ויאה:"אני רוצה למדריד"; פער של חמישה מיליון יורו בין הקבוצות

http://www.as.com/composition/images/das/das/por/2009/06/1244948354.Xxx

למרות הכותרות המפוצצות של אתר המארקה, הפערים בין ריאל מדריד לוולנסיה בנושא דוד ויאה - דיי קטנים למעשה, והשחקן עצמו כבר הצהיר למקורביו:"אני רוצה רק למדריד". אתמול בצהריים פלורנטינו ניהל שיחות בטלפון עם נשיאה של וולנסיה, מנואל ליורנטה, וחמישה מיליון יורו זה מה שעומד בין הצדדים. נשיאה של וולנסיה דורש 30 מיליון יורו פלוס אלברו נגרדו, אותו מעריך פרז בשווי של 18 מיליון יורו, ואילו פלורנטינו, שהצעתו הראשונה עמדה על 36 מיליון יורו בסה"כ, לא מוכן לשלם 48 מיליון יורו בסה"כ על דויד ויאה, אלא 43 מיליון יורו בלבד. בוולנסיה חושבים שפרז לא מעריך מספיק כראוי את ויאה, והוא מנצל את העובדה שהשחקן הצהיר שהוא יעבור רק לריאל מדריד, ובכך פרז מרשה לעצמו להוריד את הצעותיו הכספיות. אם לא תיהיה התפתחות בזמן הקרוב, הקבוצה תשלם את סעיף השחרור של פורלהאן - 36 מיליון יורו, ותעבירו לשורותיה.

* באתר האס פורסם הבוקר שאלברו נגרדו מבוקש על ידי מספר קבוצות באנגליה שמוכנות להציע עליו 18 מיליון יורו, וגם ויאריאל לוטשת עיניים לגביו. אז אולי אולי זה לא כל-כך בטוח שהוא יכלל בעיסקת דויד ויאה ויעבור לוולנסיה?; מצד שני - בתקשורת טוענים שהשחקן כבר עבר את הבדיקות הרפואיות בוולנסיה. במידה וריאל מדריד תחליט למכור את השחקן לצוללת, היא תשלם 14 מיליון יורו כמובן, משום שריאל מדריד חייבת לויאריאל ארבעה מיליון יורו בשל סעיף השחרור של המאמן מנואל פלגריני.

* זינדין זידאן ממשיך לדבר על פראנק ריברי. במארקה כינו את דבריו כ'הבעת משאלה'. היועץ של של נשיא ריאל מדריד אמר:"אני מאוד מקווה שריברי יגיע אליינו, זה יהיה נהדר עבור הקבוצה. נקבל אותו בזרועות פתוחות".

* אלבארו ארבלואה, מגנה הספרדי של ליברפול, הוזכר כמועמד לקבוצה. במארקה מדווחים שריאל הציעה עבורו 8 מיליון יורו לליברפול. ריאל עדיין מעוניינת במאייקון כאופצייה ראשונה, אבל בקבוצה חושבים שיהיה קל יותר לרכוש את ארבלואה.

------------------------------------

אם פרז יתקמצן דווקא עכשיו על חמישה מיליון יורו בכל הקשור להבאתו של דויד ויאה - אני אהיה מאוד מאוכזב. חשבתי שאני אקרא בבוקר שיש אישור רשמי, ובמקום זה מקבלים ידיעה לא טובה מהמארקה. מה שמעט מעודד אותי זה שויאה רוצה ללכת רק לריאל מדריד ויש תחושה שצ'לסי ירדה ממנו. אלא שאני מקווה שפרז לא יהיה פזיז ולא ירכוש את פורלהאן. הפערים בין השניים גדולים לדעתי למרות המספרים המדהימים של פורלהאן. קשה לי עדיין להחשיב את פורלהאן כאחד מהחלוצים הכי טובים בעולם, כי אני יודע שההגנות בספרד ממש רעות. בנוסף אני גם אוהב את ויאה הרבה יותר.

12. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

מי זה האלברו הזה שפתאום שווה 18 מיליון יורו?

13. -RAUL Member

אלברו נגרדו, שחקן שגדל בנוער של ריאל מדריד.
    לפני שנתיים נמכר לאלמריה כשלריאל יש אפשרות בחוזה שלו לרכוש אותו כל שנה במשך 3 שנים ב5 מיליון יורו.

את העונה הראשונה הוא סיים עם 13 שערי ליגה ואת העונה האחרונה עם 19 תוך כדי שהוא מציג יכולת מעולה.
    לפני שבועיים ריאל מימשה את האופציה עליו ורכשה את כרטיס השחקן שלו מאלמריה, ככל הנראה כדי לשלב אותו באחת מהעסקאות של השחקנים שעתידים להצטרף לריאל.

בכל מקרה, חלוץ מעולה, בכיף יכול להשתלב בקבוצות כמו ולנסיה/סביליה בהרכב או להיות חלוץ שעולה מהספסל בקבוצות יותר גדולות.

http://www.vipergol.com/wp-content/uploads/2008/08/negredo.Xxx

14. REAL MADRID Member

* ליברפול מעוניינת בחאבייר סביולה. כלי תקשורת שונים מדווחים שליברפול מחממת את עסקת סביולה ומעוניינת לסגור אותה בזמן הקרוב, אולי כבר במהלך השבוע. רפא בניטז מאמן בארגנטינאי בן ה-27 שלא מצא את מקומו בריאל מדריד וחושב שהוא יוכל להפיק ממנו את המקסימום לצידו של טורס בליברפול. שווי העיסקה מוערך ב-6 מיליון יורו וההודעה הרשמית עשויה לצאת בהמשך השבוע. ע"פ הדיווחים, ריאל מדריד שקלה להכניס את סביול לעסקת אלונסו אך ככל הנראה המועמדונים מפרדים בין העסקאות.

* גם ריאל רוצה את זלאטן?. המארקה מדווח על כך שריאל מדריד גיששה בסוגיית זלאטן אך התבשרה שיעלה לא פחות מ-94 מיליון יורו (כמחירו של רונאלדו). בריאל מדריד שוקלים להכניס להצעה על זלאטן במידה ותבוא את גונזלו היגוואין ובכך להוריד את הסכום עליו תשלם עבור שירותיו של השבדי.

-----------------------

ויאה
    היה ברור שולנסיה ינסו מהלכים כאלה, הם זקוקים לכל יורו נוסף מהארנק של ריאל מדריד וברור להם שכפלורנטינו מחזיק את האנרק - יהיה הרבה יותר קל לגרום לו להיפתח. בקטלוניה מדווחים שהעסקה נעצרה בגלל התעניינות של ברצלונה בשחקן ונכונות לשלם יותר כסף, אני מפחד מאוד ממהלך שכזה אך חושב שברצלונה לא תפתח עמוק את הארנק עבור ויאה - כיוון שבמידה והייתה רוצה, הייתה עושה את אוטו הדבר עם זלאטן. חשוב מאוד שלריאל מדריד ישנו גיבוי, אני לא כ"כ מת על פורלאן וחושב שצריך לפנות אליו רק אם המו"מ עם ולנסיה יתפוצץ לגמרי - אך טוב לדעת שיש שם מישהו. העסקה תלויה בריאל מדריד והיא צריכה להבין שהיא קרובה מידי להחתמת ויאה בשביל לסגת בגלל 5 מיליון יורו. אני מאוד שמח לקרוא את ההצהרה של ויאה על כך שהוא רוצה לשחק בריאל מדריד, לאחר שהצהיר ללא הפסקה "יש לי עוד 5 שנים בחוזה.." נחמד לקרוא שהוא מגוון קצת.

נגרדו
    התעניינות של האנגליות ידועה לנו. המספרים של נגרדו הרשימו לא מעט קבוצות שם ושמענו לכל אורך השנה על התעניינות של קבוצות כאלה ואחרות מאנגליה. בעיקר מפתיע אותי שמתמחרים אותו בכ-18 מיליון יורו וישנן קבוצת המוכנות לשלם עליו את הסכום הזה. בכל מקרה, אני מאמין שהוא מעוניין לשחק בולנסיה בעונה הבאה ואני מקווה בשבילו (ובשבילנו) שזה יקרה. קבוצה כמו ולנסיה תפורה יפה למידותיו ואני מקווה שיהיה בסדר.

ריברי
    כרגע אין כלל מה לדבר על השחקן. הרכישות האחרונות של פלורנטינו העלו את מחירי השחקנים לשמיים וקודם כל צריך לתת לשוק להירגע, הקבוצות שסגרו רכישות לפני עסקאת רונאלדו הרוויחו, האחרות יצטרכו לחכות לפחות שבוע-שבועיים לדעתי על מנת לתת לשוק להירגע. באיירן מינכן שדיברנו עליה כל השנה כקבוצה שתוותר על שירותיו של ריברי תמורת 40-50 מיליון נראית עכשיו כאחת שלא תעשה זאת בפחות מ-65 מיליון. מה גם שכלל לא הזכרנו את הפאן המקצועי, רובן אמנם בדרך החוצה אך הוא עדיין פה וכל עוד שזה ככה - אין מה למהר עם עסקת ריברי. בנוסף, האם אנחנו באמת זקוקים לריברי? האם אנחנו באמת זקוקים לעוד ווינגר מוביל מהלבל של רונאלדו?, להביאת קאקה, רונאלדו וריברי בקיץ אחד זה נראה לי מוגזם. יש הבדל בין להביא גלאגטיקו אחד כל שנה לבין שלושה בקיץ אחד. שלושתם יגיעו עם רצון עז להוכיח את עצמם וזה עשוי שלפגוע. כלל לא התייחסתי להיגוואין שעשוי להיפגע מאוד מרכישה שכזאת.

ארבלואה
    נחמד, במיוחד כשהסכום עליו מדובר הינו 8 מיליון יורו שנראים ככלום לעומת ה-40 של מאייקון. מאייקון הוא רמה אחת או אפילו שניים מעל ארבלואה אבל אני שמח מאוד שהאופצייה הזאת עולה על הפרק. ארבלואה שחקן בית וזה אמנם לא שווה הרבה בריאל מדריד, אך לפחות אצלי זה נותן לו עוד כמה נקודות זכות. הגעה שלו, כמו הגעה של מאייקון, מעבירה את ראמוס לעמדת הבלם וזה כבר שינוי שאני מצפה לו לקראת הקיץ. לפתע הסיכויים שנראה בריאל מדריד שלושה ספרים ברביעייה האחורית נראה לא רעים בכלל (ארבלואה, ראמוס ומיגל טורס/מארקנו). הוא פחות טוב מסרחיו ראמוס לפי דעתי אך אני בהחלט לא אהיה עצוב מהגעה שלו. הוא בניגוד לראמוס, מודע ליכולת שלו וזה חשוב מאוד. כמו שכתבתי קודם, נחמד.

סביולה
    ליברפול מוכנה לקנות אותו? ליברפול מוכנה לשלם עליו משהו? זה כל מה שמעניין אותי. השחקן הגיע מברצלונה בחינם ויימכר ב-6 מיליון יורו יותר? נהדר. לא אהבתי את השחקן הזה מעולם, ארגנטינאים צריכים לעבוד קשה במיוחד בשביל שאני אוהב אותם (קשור למוצא האורוגוואי-ברזילאי שלי..) אך כשזה קורה אני אוהב עד הסוף, מישהו אמר היגוואין?. אם נוכל להכלילו בעסקת ארבלואה ולחסוך עוד קצת דפים של רכילות ושמועות - מה טוב. שיהיה לו בהצלחה בהמשך, או שבעצם שלא יהיה? לא אכפת לי.

זלאטן-היגוואין
    זלאטן חלוץ נהדר. אני לא מת על השמועות שקישרו אותו לברצלונה, הוא אחד משלושת החלוצים הטובים בעולם ויהווה שדרוג אדיר לריאל מדריד. אך אני מקבל את השמועות האלה ללא שמחה כלל. אני לא בטוח שהשמועות הללו נכונות אך אני אתייחס אליהן ככאלה רגע, מפריעה לי המחשבה שפרז בכלל שוקל לצרף את היגוואין לרכישה פוטנציאלית של זלאטן, ישנם מספר שחקנים בודדים אשר הם מבחינתי כפרה קדושה, היגוואין הוא אחד שבהם. רק המחשבה על כך שהוא עשוי להיות שחקן ספסל בעונה הבאה מפריעה לי, אז לדמיין אותו עכשיו באינטר? זאת אולי צביעות מצידי אך מהלך כזה אם ייצא לפועל מוחק אצלי את פלורנטינו ואת אין-ספור נקודות הזכות שצבר אצלי. לגבי זלאטן, אני מעדיף שריאל תסיים קודם כל את המו"מ על דויד ויאה, הפערים בינהם אינם מצדיקים תשלום של סכומים מטורפים עבור זלאטן כשויאה רק יושב ומחכה שריאל תקטוף אותו כבר. אני רוצה להאמין שהשמועות האלה יירדו ויעלו באותה המהירות בה עלו.

15. אלי מתחן Member

תגידו מה שלום דה רוסי? ריאל לא רוצה אותו?