כן אה, גם בסביליה ובברצלונה יסכימו איתך, אלבס ביחד עם מאייקון המגנים הימניים הטובים בעולם, להשוות בינהם זה עיניין של טעם, שתיהם באותה רמה לטעמי. ריאל צריכה מגן ימני כמו מאייקון, זו תיהיה רכישה נפלאה ואיזה מצ'אפ שיהיה לנו בסופר-קלסיקו. עם ריאל מצליחה להביא את צ'אבי אלונסו, וייה, ומאיקון אני שם את כל הכסף שלי עלייה כמחזיקת ליגת האלופות בעונה הבאה.
אין מקום לטעויות וחורים בנבחרת הלאומית...ושמה זה לא ברצלונה או סביליה שיגרמו למגן השמאלי לא לעבור את החצי בשביל שישארו כל הזמן 3 שחקנים בהגנה(לרב)...אני אישית מעדיף את מאייקון כי הוא גם עושה הגנה שזה בעצם התפקיד שלו...
* ה'אס' מדווח שמאייקון מתקרב לריאל מדריד ועשוי להפוך רשמית לשחקן הקבוצה בשעות הקרובות. ע"פ הנכתב, הגעתו של מאייקון תסגור את הרביעייה האחורית לעונה הבאה בה בנוסף למאייקון ישחקו פפה וראמוס כבלמים ומרסלו כמגן שמאלי. * האתר הרשמי של ריאל מדריד מפציץ בכתבות על רונאלדו למרות שעוד לא חתם רשמית.. * סוכנו של הונטלאר: "לא נפגשתי עם פרז וחורחה ולדאנו עדיין, אבל הונטלאר תחת חוזה ל-4 שנים והוא חלק מהתוכניות של ריאל מדריד. לא נאמר לנו כלום ע"י המנהלים ואף פגישה לא נקבעה איתם. לא יצרתי קשר עם רומא. אף קבוצה לא שאלה על הונטלאר וכל השמועות מגיעות מהתקשורת, בעיקר באנגליה". * ה-Le Parisien הצרפתי מדווח שPSG שקושרה לאחרונה לגבריאל היינצה מעוניינת ברויסטון דרנתה.
מאייקון יותר טוב מאלבס לדעתי כמעט בכל הפרמטרים שמגן צריך. חוץ מזה שמבחינת הגוף הוא יותר חזק וגבוה, הוא יותר עוצמתי על הקו, מרים הרבה יותר טוב, בהגנה הוא יותר טוב, אם כי הוא עושה גם לא מעט חורים בגלל התמיכה שלו בהתקפה. מאז שהוא קיבל את חולצת ההרכב של אינטר בקביעות, ראיתי בו כמגן הטוב בעולם.
להשוות את מאייקון עם מרסלו זו פשוט בושה- המגן הכי טוב בעולם מול שחקן שכל אחד יכול לעבור ובגלל זה הוא עבר לעמדת הקיצוני שגם שם הוא לא משהו. אבל אם מאייקון יבוא לדעתי עדיין צריך להשאיר את מרסלו בתור גיבוי להעביר את ראמוס לעמדת הבלם ולשכוח מאלביול
לא יאומן,לא יאומן. 94 מיליון יורו?!ספרד זאת מדינה עם 20 אחוז מובטלים!אם אני אוהד ריאל אני מתבייש,בושה שמוציאים סכום כזה על שחקן,טוב ככל שיהיה. גם בדור הקודם,ריאל הציעה חוזה בערך לכל סופרסטאר,גם בדור הזה,נמאס! מה שמעצבן זה,שריאל לא עושה אותם הסופרסטארים שהם,לא מביאים אותם בגיל צעיר,כמו שמילאן הביאה את קאקא,כמו שיונייטד הביאה את רונאלדו,הם מחתימים אותם שהם כבר סופרסטארים מוכחים,מוציאים את השטרות ויאללה לעבודה,מאיפה כל הכסף הזה?מה זה הניהול השערורייתי הזה? תפסיקו להרוס את הכדורגל! מתי באופא ישימו גבולות לדברים כאלה?!
מי אתה שתקבע מה מביך ומה לא?.. ריאל מדריד מועדון כדורגל שצריך לדאוג לאינטרסים של עצמו קודם כל, אם זה אומר להוציא סכומים כאלה על רונאלדו - מי שאתה שתפסול דבר שכזה? מישהו אילץ את מילאן או היונייטד למכור? מישהו הצמיד להם אקדח לראש?.. אתה לא עושה פה על אף אחד רושם.
אין שום סיבה להביא שחקן עם פוטנציאל ולחכות 3 שנים שיהיה סופרסטאר אם אתה יכול להביא סופרסטאר מיידי. אם המועדון מסוגל מבחינה כספית להביא סופרסטאר מיידי איזו סיבה יש להביא שחקן עם פוטנציאל שיקחו לו כמה שנים להתפתח? *כמובן שאני לא מיתייחס כאן לשחקני בית, אלא לרכש מבחוץ.
כמובן שאין שום סיבה להביא שחקן עם פוטנציאל ולחכות 3 שנים שיהיה סופרסטאר אם אתה יכול להביא סופרסטאר מיידי, כמו שגם אין שום סיבה לתת למאמן אחד לעבוד בשקט 3 שנים וליישם את הרעינות שלו והסגנון שלו על הקבוצה אם אפשר להביא כל שנה מאמן אחר, אותו דבר עם נשיא, בכלל,למה צריך לחכות? מאמן לא מצליח בעונה הראשונה? נביא חדש, החדש לא יצליח אחרי שנה?נביא יותר חדש. הונטלאר סניידר ואן דר וארט לא הרשימו בעונת ההתאקלמות שלהם בליגה הספרדית? אין בעיה נביא חדשים שצריכים להתאקלם בליגה,לא יצליחו? נביא חדשים אחרים. וככה בדיוק ריאל מתנהלת,בלי שום ראייה ותכנון מילימטר קדימה, רוב הסיכויים שגם הקרקס החדש של הכובען המטורף ממדריד יתרסק לתהום, אבל אין מה לדאוג,אחריו יבוא מטורף חדש וכל הפסטיבל יתחיל שוב מהתחלה. איזה כיף לנו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/drunk.Xxx
הבעיה שלי עם הדברים שלכם, שאתם לא שמים לב שהמהלכים הללו פשוט הורסים את הכדורגל. כמו שאמרתי כסף זה חלק מהכדורגל, לגיטמי לרכוש שחקנים, אבל לכל תעלול יש גבול. לא סתם בכל אירופה מתרעמים, לא סתם באופ"א מדברים על משחק לא הוגן, לא סתם רואי חשבון באירופה תוהים מאיפה הכסף מגיע? ריאל הרי מועדון שמצוי בחובות, לא סתם. זה אבסורדי, כי אנחנו נמצאים בתקופה של משבר כלכלי, של מובטלים מפה ועד הודעה חדשה במיוחד במדריד, זה אבסורדי כי כאן זה לא משחק המנג'ר ואפילו שם אתה לא יכול להגיע לסכומים כאלו כמו שנזרקים עכשיו במדריד. ברור שאתם אוהדי מדריד שמחים לראות את נבחרת החלומות שלכם מתגשמת, אבל במציאות כל היפה בכדורגל, כל מה שהופך אותו לרומנטי נמעך כלא היה. זה חולני, זה שיגעון ולא פלא שכל אוהד שהוא לא אוהד של ריאל רוצה שזה יתפוצץ לכם בפנים, גם אוהדים של קבוצות ז' שלבטח גם עם ריאל של העונה שהסתיימה לא ממש יכולים להאבק. ושוב, הדבר שאותי הכי מדאיג זה תגובת השרשרת שמהלך כזה יעורר, כי יש גם אצל הסיטי חבורה של משוגעים. זה פשוט גועל נפש! מה היה רע להסתפק בקאקה + קשר אחורי + קשר כנף ועוד חלוץ אחרים מספרד לדוגמא כמו דוויד סילבה ואחרים שלבטח היו עולים פחות, למה להשתגע? זה פשוט מריח כמו דיאודרנט של פנינה רוזנבלום, רע וזול ולא יוליך אותכם להצלחה מול האחרות ....
לירן, ריאל מכונת כסף, גם שהם בחובות הם יכולים להרשות לעצמם לבזבז כמה שהם רוצים. מה גם שבעונה שעברה ריאל רכשה רק שחקן אחד- ואן דאר וארט, ורק שפרז מונה התחיל כל השגעון. ריאל הית חייבת להתחזק אחרי העונה המביכה שלה, ה6-2 לברצלונה, ה4-0 על ליברפול העובדה שריאל מדריד לא עוברת את שלב שמינית הגמר כבר 5 שנים ברצף, ריאל מדריד לא יכולה להרשות לעצמה דבר כזה, אין ברירה היא הית חייבת את החיזוקים האלה בשביל לחזור לטופ. אולי ההעברה של רונאלדו קצת מוגזם, אבל השחקן רצה לעזוב, אף אחד לא הכריח אותו בכח. עם ריאל יביאו גם את ריברי אני גם יגיד שזה שערוריה.
נו עמי, ולמה זה? אי אפשר שבנק מרכזי של מדינה יחזיק קבוצה. נכון, הוא לא מזרים להם כסף ולא נותן להם מיליונים סתם, אבל עצם זה שהבנק בעצם אף פעם לא דורש את החובות שלו בחזרה, יוצר את אותה פעולה. זה חוקי אבל כל כך מסריח שמעולם לא נראה לי שיש משהו שהוא יותר חוקי ומסריח מזה. זה לא שאנחנו הולכים לאבדון, אנחנו כבר כל כך בתוכו שלא נראה לי שמתישהו נטפס חזרה.
השטויות שאתה שופך פשוט מעליבות. קראתי תגובות שלך בדיונים אחרים (אם אני לא טועה בעיקר בפורום האנגלי) וברור שאתה יכול יותר מזה. דובר רק על הבאת שחקנים, אבל בטריק רטורי זול (שכמובן מראה שאין לך בעצם מה לכתוב חוץ משטויות) אתה משליך את זה לעבר ההתנהלות לגבי שחקנים שנמצאים במועדון ולגבי מאמן. התגובה שלך לא קשורה לכלום, דובר בסך הכל על החתמת שחקן חדש ולא על מאמן (שכמובן שיש חשיבות רבה להמשכיות בעבודה שלו). אז אולי בדיון רגיל כאן זה היה עובד אבל לי לפחות התגובה שלך מראה שאין לך מה להגיד אז אתה משליך את זה על סיסמאות ריקות מתוכן שלא קשורות בכלל לנושא הדיון. עכשיו בוא נדון על מה שדיברנו-החתמת שחקן ולא על השטויות שהחלטת לפנות אליהן כי לא היה לך מה להגיד. תסביר לי- ריאל מדריד הייתה חייבת קיצוני (לגיטימי לגמרי. קבוצה צריכה לקנות שחקנים על מנת להתחזק) ומולה עמדו שתי אופציות- לקנות שחקן עם פוטנציאל שתוך 3 שנים יהפוך לכוכב (וגם כאן יש סיכון גדול מאוד בהעברה כי לא תמיד שחקן מתפתח כמו שרוצים) או לקנות כוכב מיידי, אחד שלא צריך להמתין לו וכבר מוכח ברמה הכי גבוהה בעולם. בהנחה שהמועדון מסוגל לכך מבחינה כלכלית (וריאל מדריד מסוגלת) אני מעוניין שתסביר לי למה עדיף את האופציה הראשונה על השנייה? אני אקל עליך, האופציה השנייה עדיפה בכל מצב (אם זקוקה לשחקן הרכב, לא שחקן גיבוי). אז נכון שלמרות שאין לך מה להגיב אתה נורא רוצה (כי נראה שתאה מונע מאיזו שנאה לא ברורה) אבל לפחות תגיב בצורה עניינית ואל תשתמש בטריק רטורי זול שלא תורם לדיון. לא דנו על המשכיות של מאמן או היחס לשחקנים שכבר נמצאים בקבוצה-בנושאים האלה אני מסכים איתך שיש בעיתיות (אנדרסטייטמנט) בריאל מדריד, אלא על רכש של פוטנציאל מול רכש של כוכב ובנושא הזה ריאל מתנהלת בדרך הכי טובה שהיא יכולה.
אז זה עושה את הכל בסדר? וחוץ מזה "רק" ואן דר ווארט... מה עם החבר שלו בהתקפה ...נו הזה שחצי אירופה רוצה ועכשיו ריאל שוב רוצה להעיף ...אהה כן הונטלאר, אחד החלוצים היותר טובים היום באירופה ששוב ריאל עם החוסר סבלנות שלה מעיפה. והיו עוד כמה שנקנו במהלך העונה. מעבר לזה, מכונת כסף ....אין כזה דבר. יש שם משהו שעובד מצויין אין ספק, אבל מכדורגל כולם בלי יוצא מן הכלל מפסידים. מספיק לקרוא את הדו"ח הכלכלי של ההפסדים של מר אברמוביץ' כדי להבין כמה כדורגל זה עסק של הפסדים ולא רווחים. ואל תבואו לי עם מכירות חולצות ושיווק ובלה בלה, אנחנו מדברים פה על סכומים אדירים שממשיכים להישפך ויגיעו להערכתי למשהו כמו 250 מיליון יורו, בלי חוזים של השחקנים החדשים. וכל זה בנוסף לקפיטל הקיים. לא נתפס. עלק מכונת כסף, אולי מכונה להלבנת כספים.. כנס ותקרא את הדברים שרואה החשבון של בארסה אמר, כמובן שהוא אולי לא הכי אובייקטיבי, אבל יש משהו בדברים שלו!
הבנקים בספרד (גם ברסה מקבלת את אותה הטבה אגב, עם חובות גדולים לבנק קטלוניה) נותנים לקבוצות להיכנס לחובות עצומים (ובמיוחד לקבוצה שבראשה עומד פלורנטינו פרז) ומאוד סובלניים לגביהן כי הם יודעים שהחובות האלה יוחזרו. ריאל נכנסת לחובות גדולים ואחר כך מכסה אותם- הבנקים ממש לא נותנים לה להישאר בחובות. פלורנטינו פרז עצמו התראיין לגבי הכסף ואמר דבר פשוט מאוד:"הרכישה של זידאן הייתה הרכישה הזולה ביותר שלי" כלומר, הכסף חוזר מההשקעה כעבור כמה שנים. בנוסף לכך הוא גם אמר:"עדיף לקנות שחקן מצויין שמחזיר את ההשקעה שלו בחמישים מיליון יורו מאשר לקנות שחקן גרוע בעשרה מיליון יורו" . הבנקים בספרד עושים עסק מעולה מבחינתם. הם מלווים סכומים גדולים לאדם שידוע שיוכל לעמוד בהם (ידוע מן הקדנציה הקודמת שלו) ולאחר מכן כמובן מכסים אותם ומקבלים את הריבית. עסק נהדר בשבילם וגם בשביל פרז.