אני לא יודע אם עוד מישהו חוץ ממני קלט את זה, אבל סרחיו ראמוס לא בלם טוב. אי אפשר לבנות עליו עם כל האדומים והצהובים למשך עונה שלמה בתור בלם פותח. ריאל צריכה מגן שמאלי עם דגש על המילה מגן, לא איזה מרסלו ובלם אמיתי, יש לה את פפה וגראיי ומספיק לה עוד אחד בשביל פציעות והרחקות ומיגל טורס בתור מחליף לכל העמדות.
דווקא לדעתי סרחיו יותר טוב בתור בלם. הוא הרבה יותר אחראי ולא מאבד את הראש כמו שלפעמים הוא מאבד בתור מגן.. בכל מקרה אם יש דיבורים על מייקון אז כנראה שאני לא היחידי שחושב שיש סיכוי שהוא יוסט לעמדת הבלם.
מבחינת יכולת סרחיו ראמוס הוא בלם טוב, ובהחלט אחד שראוי לריאל מדריד. עם זאת בהחלט יש לו בעיית כרטיסים. אפשר רק לקוות שהוא יצליח להסתדר שם מבחינת עברות כי לדעתי הוא בהחלט יכול להסתדר שם מבחינת יכולת. הבאה של מאייקון תיתן דחיפה לאפשרות לשחק עם קאקא באגף. ממש כמו שמאחורי זידאן היה רוברטו קרלוס שעשה עבודה של קיצוני.
אני חושב שעדיף את ראול אלביול פשוט כי ללכת על ראמוס בתור בלם זה לא ללכת על בטוח ראול אלביול מוחכ בתור בלם. להזכירכם כשרמוס הגיע לריאל הוא שיחק כבלם והיה בסדר אבל לא מדהים לדעתי הכי טוב יהיה אם נביא את ראול אלביול ונביא עוד מגן שמאלי טוב בסגנון של אברה או קלישי ואז נשקיע בלהביא את צ'אבי אלונסו ונגמר מסע הרכש ואז כמובן חיזוקים קטנים כאלה כשחקני ספסל טובים כמו ולנסיה או גרנרו
ראול אלביול מוכח? על מה אתם מדברים, כנראה שאף אפחד באמת לא ראה אותו העונה. ראול אלביול בלם עם פוטנציאל שקיקה גילה אותו ושם אותו בהרכב לפני 3 שנים, מאז הוא רק בירידה, העונה הוא היה פשוט קטסטרופה, ולא סתם ולנסיה ספגה למעל מ-50 שערים עם הגנה יותר גרועה משל אתלטיקו, הוא כבש העונה 3 שערים עצמיים ועשה הרבה טעויות, הוא לא מתאים כרגע לקבוצה בסדר גודל של ריאל. לרכוש את מאייקון ולהציב את ראמוס כבלם.
ראול אלביול בלם טוב מאד. אתם שופט שחקן הגנה לפי כמות השערים שהקבוצה שלו ספגה וזו טעות. ולנסיה היתה השנה קבוצת הגנה חלשה בעיקר בגלל שכל הקבוצה עשתה הגנה ברמה נמוכה. אולי היתה לו עונה בינונית אבל הוא לבטח לא נמצא בירידה מתמדת כבר 3 שנים כפי שאתה מתאר. גם אם היית שם את פיקה או וידיץ במקומו אני לא משוכנע שהמצב היה נראה יותר טוב. ולא סתם מדובר באחד הבלמים הכי מבוקשים בשוק העולמי היום כאשר המון קבוצות בכירות כמו ארסנל, ליברפול וריאל מעוניינת בו.
ראול אלביו הוא בלם נהדר אתה אומר שהיו לו 3 שערים עצמיים אבל מה זה קשור שחקן שכובש שער עצמי הוא לא יכול לשחק טוב בכל גם איבן הלגרה כבש בעונה 3 שערים עצמיים והוא עדיין היה הבלם הטוב ביותר בקבוצה אלביול לא בירידה עובדה כבר בקיץ הקודם ארסנל שזו כבוצה שמחפשת כל הזמן כישרונות גדולים התעניינה בו ובליברפול וריאל הצוות המיקצועי לא מטומטם אם הוא לא היה טוב הם לא היו מעוניינים בו
ראמוס בלם טוב בהרבה מאלביול, ומאייקון מגן טוב מבחינה התקפית פי כמה מסרחיו ראמוס, לכן העסקה הזאת משתלמת לנו הרבה יותר מאשר להביא את אלביול ולהשאיר את ראמוס בצד ימין. אני שמח שמאייקון שוב עולה בכותרת והלוואי שיגיע, הוא יפתור את בעיית הבלם ובנוסף נרוויח מגן התקפי ברמה הגבוהה ביותר. אני גם לא כ"כ מחזיק מאלביול. אמנם מדובר בשחקן מבטיח, אבל הוא עדיין לא הוכיח יציבות ברמה הגבוהה, לא הייתי מייעד אותו בכל אופן להרכב. בינתיים, בטור שנכתב ב-AS, יש לחישות על כך שפלגריני מכוון לעבר גונזלו רודריגז ורוצה להביאו, אך הודעה רשמית על התעניינות טרם פורסמה(יש לציין שחלון העברות עדיין לא נפתח, ויש תחושה שאם רונאלדו וקאקא נרכשו כה מוקדם לא יגיעו עוד שחקנים, אין תסריט כזה..). דעתי - לארגנטינאי בניגוד לכך אני לא אתנגד כלל וכלל. ביחד עם פפה הוא לדעתי ראוי להיות בנבחרת העונה ש הליגה הספרדית, השחקן הכי יציב וטוב בהגנה של הצוללת ולבטח עדיף על אלביול. גם גודין עמיתו לעמדה עבר עונה לא רעה בכלל ושיפר את יכולותיו, אבל ממנו פחות התרשמתי. על כל פנים, אופציית מאייקון נראת לי הטובה והמשתלמת ביותר. במידה ולא תהיה אפשרות לקנות אותו, גונזלו בעדיפות ראשונה אצלי לצורך חיזוק עמדת הבלם.
הוא פוטנציאל טוב, אבל יש לו הרבה מגראות, הוא איטי מידי, מגושם, אין לו שליטה טובה בכדור וכול כדור הוא מעיף למעלה, כרגע הוא בלם עם פוטנציאל לא יותר.
לא נראה לי שפלגריני יביא את רודריגז וה-AS מגזימים מבחינתם כל מאמן מביא איתו שחקנים מקבוצתו הקודמת אבל זה לא הולך ככה לדוגמא חואנדה ראמוס הביא איתו שחקנים מטוטנהאם ושוסטר הביא איתו מחטאפה? ברור שרודרגז זה הכי טוב אבל זה לא נראה לי הגיוני מייקון יותר מידי התקיפי היכולת ההגנתית שלו היא לא בהרבה יותר טוב משל מרסלו ושל ראמוס טובה אבל גם של רודרגז וגם אלביול יות טובה ולכן לא הייתי רוצה ליראות את מאייקון (מרסלו ימני רק יותר טוב בהתקקפה) מגיעה אלינו.
http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/let_it_all_out.Xxx
קסיסאן, עצה ממני - אל תכתוב על דבירם שאין לך מושג בהם, אתה מביך את עצמך, בחיי. היכולת ההגנתית של מאייקון טובה עשרות מונים משל מרסלו, אני בכלל לא מבין מה הוא קשור למשוואה? איך לעזאזל אתה משווה בין השניים? זה כמו להשוות בין קסיאס למאיר כהן, לא פחות ולא יותר. אין מגן ימני בעולם חוץ ממאייקון אשר יודע לאזן בין הגנה להתקפה בצורה כה יעילה וטובה, אפילו יותר מדני אלבס(זה נתון לוויכוח, אבל זו דעתי) ומסרחיו ראמוס. אז אנא ממך, תחסוך את המבוכה הזאת מעצמך.
גם בעיני מאייקון הוא המגן הימני הכי טוב בעולם . לא ראיתי את המשחקים האחרונים של ברזיל אבל עד לפני כמה חודשים מאייקון היה משחק מגן ואלבס היה קשר(אסון לאומי לשים את אלבס בתור מגן)...ככה שזה גם מראה מה עוד אנשים חושבים שמאייקון יותר טוב גם מאלבס
מייקון הוא שחקן אדיר, אם הוא יגיע הוא יהיה התשובה של ריאל לדני אלבס. ראינו השנה עד כמה חשיבות של מגן תוקף איכותי גדולה בקבוצה. השאלה היא עד כמה פלגריני מחזיק מראמוס, שלמרות עונה בינונית ומטה הוא עדיין אחד המגנים הטובים בעולם.