ריאל מדריד 09\2008: רק עוד שני שחקנים...

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Raulito, ‏16/7/08.

1. Bensh Member

אין ספק הקבוצה שלי מאוד כושלת

2. xavi6 Member

שששש...תנו להם להיות על הגל שלהם. ריאל מדריד תמיד הייתה כזאת, לוקחת כל מה שזז, הכל אצלה זה כסף, נטו כסף. תנו להם להיות על הגל הזה, יכול להיות שהוא יהיה ענק, ויכול להיות שהוא יהיה קטן, אבל תהיו בטוחים בדבר אחד-גם הוא בסוף מתרסק. נקווה להיות שם כשהוא יתרסק.

קאקה? אהבתי אותו כ"כ. עכשיו ירד לי ממנו בטירוף. מצד אחד זה מילאן האידיוטים שוויתרו עליו ופשוט ירקו לו בפנים אחרי שהוא הצהיר נאמנות, ומצד שני-זאת עדיין ריאל מדריד. מייצגת את החומרניות והכסף, לא שום דבר מעבר.

3. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

אל תדבר לפני שאתה יודע עובדות. הוא רצה לעזוב לריאל זה לא שהכריחו אותו לעבור לשם.

4. REAL MADRID Member

קאקה שחקן שמשנים עבורו מערך. פלגריני א ציין שהוא מתכנן 4-4-2 אך גם אמר שזה פתוח לשינויים.. את זידאן (כל דבר שקאקה יעשה יושווה לזידאן, לטוב ולרע) אמנם התאים עצמו ל4-4-2 אך בפועל צריך לזכור שהיה לנו אז את רוברטו קרלוס, מהמגנים השמאליים הטובים ביותר בעולם בזמנו שתיפקד נהדר כמגן תוקף. כרגע לצפות מסרחיו ראמוס שיהיה התקפי כמו קרלוס דאז זה לא ריאלי, לצפות ממיגל טורס/מרסלו/היינצה לעשות זאת - זה כבר טמטום.

אני מתאר לעצמי שהרכש הזה אינו האחרון ושריאל מתחזק תתחזק בקיצוני, חלוץ ובלם.

ככה פחות או יותר אני רואה את הדברים,

----------------------------קסיאס--------------------------

מגן שמאל----------פפה----------------בלם------------ראמוס

--------------לאסנה דיארה----מ.דיארה/אלונסו/גאגו-----------

------------------------קאקה--------------------------------

קיצוני---------------------חלוץ--------------------היגוואין/קיצוני

5. nidaniel Member

אז נכון בארסה היא קבוצה לא כושלת ואולי אף הקבוצה המוצלחת ביותר בהיסטוריה של ברצלונה. אבל העונה שבאה אלינו לטובה יכולה להפתיע ולטובתנו. מפרי לי מאוד שמנסים להרוס את השימחה שלנו, במיוחד מהצד שלכם ומהצד של מנצ'סטר סיטי שאם תקציב כמו שלה לא עשתה כלום בעונה החולפת.

6. Raulito Madridista

אני לא ראיתי שעידכו על זה כאן:

http://estaticos02.marca.com/imagenes/2009/06/09/futbol/equipos/real_madrid/1244533764_extras_portada_2.Xxx

לפי המארקה, ריאל מדריד השיגה סיכום עם וולנסיה בנוגע לרכישתו של דויד ויאה, שצפוי לעבור לקבוצה עוד השבוע בתמורה ל37 מליון יורו. שער המארקה כבר כולל בתוכו תמונה של ויאה עם המדים הלבנים של ריאל מדריד. וולנסיה תקבל עוד כשני מיליון יורו במידה וויאה יזכה עם ריאל בתארים מסויימים. מה שידוע זה שגם צ'לסי של אנצ'לוטי בתמונה, ואחרי שהם נכשלו במרדף אחרי קאקא, הקבוצה הלונדודנית לא מוכנה לוותר גם עם ויאה. חורחה ואלדנו השיג סיכום בכתב עם דויד ויאה, לטענת העיתון.

פרז:"אנחנו גאים שקאקא הוא שחקן שלנו"

הנשיא פלורנטינו פרז מבסוט מאוד מהחתמתו של קאקא. "ריאל מדריד הצליחה לשים את היד על אחד מהשחקנים הכי טובים בעולם, כזה שיוכל לעזור לריאל מדריד לשחזר את ההישגים הגדולים מהעבר. אנחנו גאים שהוא שחקן שלנו והוא גאה להצטרף אלינו", אמר הנשיא, שהוסיף - "לא להרבה שחקנים יש כל-כך הרבה תארים אישיים כמו שיש לקאקא, והוא עדיין צעיר". פרז ציין שהחתמתו של קאקא לא הייתה מעשה פשוט על אף הידידות עם גליאני -"היינו צריכים להעפיל לחצים ולהשקיע הרבה זמן כדי לסגור העברה כזאת גדולה".
    הוא כמובן שלא יכול היה שלא להתייחס לכריסטיאנו רונאלדו, ריברי, אלונסו והשאר. לגבי השחקן של ליברפול הוא אמר שהוא תחת חוזה, ובנוגע לויאה הוא הכחיש את הפירסומים היום לפיו השחקן נמצא במרחק נגיעה מריאל מדריד, אבל ציין שויאה הוא שחקן שמעניין את הקבוצה כבר הרבה זמן. את ריברי הוא הגדיר כאחד שיכול לבוא בהעברה דרמטית, למרות שסייג את דבריו ואמר שבאיירן נלחמת כדי להשאירו.

-----------------------------------------------
    יש כאלה שיגידו שהכרחי עבור ריאל מדריד לרכוש שחקן לעמדה אחרת, למשל אולי עמדת המגן השמאלי או עמדת הקשר האחורי נחוצה יותר, אבל ויאה מבחינתי הוא פנטזייה. אחד השחקנים האהובים עליי ביותר וזה יהיה פשוט חלום לראות אותו בלבן.

נערך לאחרונה ב: ‏10/6/09
  7. Ohad_Glr Member

אף אחד לא אמר שדויד ויאה מגיע "על חשבון" רכש בעמדה אחרת...

8. xavi6 Member

אם אינני טועה קראתי בפורום של מילאן שגליאני זה שרצה למכור, קאקה לא רצה לעזוב. ברגע שקאקה ראה שגליאני מאשר ומקבל את ההצעה וכיבכול זורק את קאקה-הוא הלך. אם הוא היה רוצה לעזוב לטובת כסף הוא היה עוזב ממזמן לסיטי או כבר לפני לקבוצה אחרת.

9. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא ניסיתי להרוס לך את השמחה והאמת גם אני מאוד שמח שקאקא חתם בריאל שהיא הקבוצה האירופאית שאני הכי "מחבב" אחרי סיטי וגם רואה לא מעט משחקים ובסופר-קלאסיקו התבאסתי שהם הובסו 6-2.
    שאלתי שאלה לגיטימית מאיפה מגיע כל הכסף הזה והאוהד שלכם עם החתימה של סניידר ענה לי.
    זה ברור שאחרי קאקא להביא את ויאה ואת ריברי ואת שמיברי זה סתם שיגעון וטיפשות כי גלאקטיקו אחד מספיק בקיץ וריברי ליד קאקא לא נראה שיצליח, ריאל צריכה שחקן באמצע ליד אחד הדיארות ובלם וכמובן מגן שמאלי(או שאתה מעדיף להישאר עם מרסלו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx ).

10. AronB Member

אני זוכר את העיתון של ידיעות אחרונות לקראת היורו ב2004, יש לי אותו גם במגירות איפשהו, הכותרת הייתה משהו כזה:
    "כשפיגו, זידאן, בקהאם וראול נפגשו במדריד זה נגמר במפלה הגדולה בהיסטוריה. האם הם יצליחו כבודדים בנבחרותיהם?"

אז כנראה שלקראת מונדיאל 2010 זו תהיה אותה הכותרת, רק עם קאקה, רונאלדו, וייה וריברי.

11. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה עם סניידר,הוא לא בתוכניות?

12. דנידין Member

בואו של קאקא מסמן על ויתור על ריברי או שהולכים להשתגע אצלכם השנה? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

אם רונלדו יגיע, יהיה לכם גאלקטיקוס 2, אבל הפעם עם הכוכבים של הליגה בגרסה הצעירה!
    ומאיפה יש לכם 200 מיליון יורו פתאום בין כל החובות? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx

13. Beitar Member

בזכות כמה גורמים: קודם כל הניהול הכלכלי של פרז (RAUL- התייחס לכך קודם). אל תשכח את מכירת החולצות, פרסומות וכל מה שנלווה מבחינה שיווקית להצטרפות של "סופרסטארים" כמו קאקה ורונאלדו לריאל (מה שפעל בעידן הקודם של פרז במועדון). סיבה נוספת היא שבקיץ הקודם הרכש לא היה "משוגע" - לאורך כל הקיץ דיברו בעיקר על רונאלדו, אבל בסופו של דבר לא התבצעה העסקה והסכום הענק שהוצע / פורסם בעיתונים לא שולם (רוביניו נמכר בספטמבר).
    עד כמה שאני זוכר, בעידן הקודם של פרז בריאל, המועדון היה השני העשיר בעולם אחרי יונייטד ובשלבים מסויימים, כמו עכשיו, המועדון העשיר בעולם.

14. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

המקום הזה הוא אנטי גליאני מובהק, דבר שני קבוצה שלא רווחית כמו מנצ'סטר יונייטד או ריאל מדריד לא יכולה תמיד להרשות לעצמה לדחות הצעות כאלה אז מה? ששחקן רוצה להישאר הוא נשאר נקודה. אם הוא דאג כל כך למצב הכלכלי שלנו ורצה לעזור לנו אז הוא היה צריך לעבור כבר בינואר אבל הוא לא עשה את זה כי הפלירטוט שלו עם ריאל מדריד נמשך כבר מספר שנים וזה לא הסתיים אף פעם, התשובות שלו תמיד היו מתחמקות ומעצבנות.

קאקה רצה לעבור לריאל מדריד אחרת הוא היה נשאר במילאן גם אם אדון גליאני אישר את הפנייה של ריאל עצמה. כמו שאמרתי הסיפור פה הוא דו צדדי אבל אני מבקש שקאקה לא יהיה עוד הקדוש המעונה שהוא מנסה לצייר עצמו, הוא רצה לעבור לספרד וזה לגיטימי רק שלא ינסה לעבוד על אוהדי מילאן.

15. REAL MADRID Member

מאיפה לריאל מדריד יש 200 מיליון יורו לשלוף ברגע? אין לה.

חשוב לי לציין, אני לא נמנה מסוגדיי פרז וזאת שערורייה לטעמי שלא קמה לו אופוזיציה ראויה לקראת הבחירות הבאות, איני מסכים עם דרך ההתנהלות שלו וקשה לי להשלים עם זה שריאל מדריש שופכת מאות מיליונים בזמן שאנשים מאבדים את הבתים שלהם (בספרד יש כמעט 20% אבטלה!). אבל, פרז גאון פיננסי ובנה סביבו צוות שינהל את הפן הכלכלי של המועדון בצורה מושלמת - לא סתם ריאל מדריד לא עושה חצי גבר באירופה כבר 6 שנים ועדיין נשארת בטופ העולמי כשזה קשור להכנסות. קלדרון חייב את כל הכסף שריאל מדריד הוציאה בתקופתו לאנשי המערכת הכלכלית של ריאל מדריד - אותם אנשים שנשארו מתקופת פרז.

לא סתם פרז הוא אחד האנשים העשירים בספרד ובעולם בכלל.

עכשיו, ריאל מדריד לא תשלוף 200 מיליון יורו סתם ככה מקופת המועדון, אני מתאר לעצמי שהעברות יהיו פרוסות בהלוואות לכמה שנים וסביר להניח שחלק מרכזי מהכסף (או אפילו רובו) מגיע מהלוואות של הבנקים. זה יפה ונחמד להגיד שריאל מדריד עוד "מתקיימת" מההכנסות של בקהאם, פיגו, זידאן ושות' אך בפועל ריאל מדריד מייצרת כסף כל הזמן.