בכל האתרים הדיווחים הם על 64.5 מיליון יורו, אז ככה שעסקת קאקה היא השניה בגודלה בהיסטוריה.. דרך אגב, את השלישיה הראשונה משלים לואיס פיגו שעבר ב58 מיליון יורו.. לדעתי יש סיכוי טוב מאוד שריאל תוסיף עוד שחקן כבר העונה ל5 הראשונה לפי המחירים של השחקנים שפרז מעונין בהם. מה לא הגיוני פה? כמה דברים, 1. עדיין ממש אי אפשר להשוות את דייגו לקאקה. נכון דייגו נתן כמה עונות יפות בברמן וכמה משחקים טובים בנבחרת, אבל קאקה עשה הרבה יותר מזה, לקח תארים ועשה את זה בליגה יותר קשה (לפחות בעונות קודמות) והכי חשוב, בבמה הכי גדולה באירופה - בצ'מפיונס ליג. 2. קאקה שחקן של מילאן = אחד מהמועדונים הגדולים באירופה. אין למילאן שום אינטרס למכור שחקני מפתח כי הם בעצמם מועדון שמכוון על כל המטרות בכל עונה, ולא איזה תחנת מעבר דוגמת ברמן ליון וכו'.. לכן מילאן יכולה להרשות לעצמה לבקש סכומים גדולים על קאקה, כי היא לא קבצה שמחפשת למכור את השחקנים שלה. לעומתה ברמן יודעת שהמעבר של שחקנים טובים למועדונים גדולים וטובים יותר היא בלתי נמנעת ולכן דורשת סכומים ריאלים. מכאן אפשר להבין למה קאקה עולה 70 מיליון יורו ודייגו רק 25
קאקא כבר הוכיח את עצמו, דייגו עדין לא. קאקא זכה כמעט בכל תואר אפשרי, דייגו עדיין לא. דייגו הוכיח את עצמו בליגה הגרמנית ועדיין לא הוכיח את עצמו ברמות הגבוהות, גם בנבחרת הוא עד עכשיו איכזב, למרות שלדעתי מדובר בשחקן מדהים, אבל קאקא שחקן יותר טוב מימנו, ושעשה יותר מימנו.
אתה צודק, הגאזטה טעו והטעו כי המחיר של קאקה הוא 56 מיליון ליש"ט ושל זידאן בזמנו 46, אבל כנראה שביחס ליורו לפני 8 שנים זיזו עדיין בפסגה.
ולפי דיווחים בגרמניה פרנק ריברי חביבו של זידאן יצטרף אליו תמורת 59 מיליון יורו. עכשיו רק כריסטיאנו רונאלדו ו חמש כדורים במשחק ואתם כובשים את אירופה.... אני כ"כ שונא את ההגזמות האלו, עד שנרגעו חוזרים למסע הרכש של הגלקטיקוס שיביא איתו רק מלחמת אגו והרבה בלאגן.
יסלחו לי אוהדי ריאל מדריד אם אני שואל שאלה לא רלוונטית, אבל איך קאקה משתלב במערך שלכם? אתם תעברו ל4-5-1 או שהוא יתופקד באגף? או שבכלל במרכז השדה ליד לאסנה דיארה...?
לפרז לא חשוב איפה קאקא ישחק או איך הוא ישתלב במערך הדבר החשוב ביותר לפרז זה שהוא מחזיר את ריאל מדריד להיות המועדון הגדול בעולם כמו לפני 5 שנים בשיא פרוייקט הגלאקטיקוס. הגלאקטיקו האחרון היה מייקל אואן ומאז ריאל לא הצליחה לשם את הידיים שלה על אף שחקן מוביל בעולם, ריאל שוב חוזרת להיות הכי עשירה והכי יפה אבל השאלה כמובן איך זה ייראה על המגרש. עדיין חסרים לריאל בלם, מגן שמאלי, קשר 50-50 וחלוץ וקיצוני הם מותרות שלדעתי יגיעו קודם לפני המקומות בהם ריאל חייבת להתחזק. ועכשיו אני רואה שרוצים לשלם עוד סכום דימיוני על ריברי ואני שואל מאיפה כל הכסף? אם אני לא טועה יש לריאל מדריד חובות עצומים.
במקום לרדת על ריאל מרוב קנאות, תתמקדו בקבוצות הכושלות שלכן. כמה אני אשמח ואצהלללל לראות את בארסה בעונה הבאה מול ריאל. בעזרת השם יובסו מולנו ויפסידו כל תואר אפשרי וכמובן עדיף שאנחנו נזכה בו. אני מאמין שבשביל שחקן כמו קאקה ריאל תשנה את הטקטיקה שלה לעונה הבאה
ממש לא.. כל שנה ריאל מציגה דוחות של רווחים עצומים שעולים משנה לשנה.. תקופת הגלאקטיקוס הכניסה לריאל כספים עצומים שבזכותם פרז יכול להרשות לעצמו את מסע הרכש היקר בהיסטוריה. מה גם, שכל כוכב כמו קאקה למשל שמגיע, מחזיר את ההשקעה בו תוך שנתיים בגלל מכירות ובעיקר בגלל הסעיף בחוזה שנותן לריאל 50 אחוז מכל חוזה פרסום שלו. בעניין הכספי לא הייתי דואג, פרז גאון בדברים האלה ולא סתם תמיד שואלים אותו בתקשורת חצי בצחוק חצי אמת למה שלא ינהל את כלכלת ספרד
מה רע בהחתמה של קאקא? זה ישתלם כלכלית וגם מקצועית למועדון. להגיד שקאקא הוא מותרות ובלם ו50-50 דחופים יותר זה נכון, אבל יש בזה בעיה אחת. אנחנו באמצע יוני ככה שכרגע אתם לא יכולים להגיד כלום. אם ריאל מדריד תגמור את חלון ההעברות בלי חיזוקים במקומות האלה אז יהיה אפשר להתחיל לדבר על דברים כאלה. אני חייב להבין, מה הבעיה שלכם עם הרכש של קאקא או דרך ההתנהלות של המועדון? כי אני באמת לא מבין מה הבעיה בזה.
הרגשה יוצאת דופן הרכישה של קאקא. הרבה זמן לא הרגשתי כ"כ טוב עם משהו שנעשה באשר לרכש, יש לנו ברומטר חדש ואפשר לחייך סוף כל סוף, הרגשה מאין כמוה. שקענו מספיק בביינוניות, ההגעה של הברזילאי(אני לא מאמיין עדיין...)פותחת עידן חדש בריאל מדריד שמאסה מלהיות עשירה במרסלוים למינהם. אין ספק, מאז ימי זיזו העליזים עדיין לא קרה משהו מהסוג הזה. בהצלחה לך ריקארדו! לכל הקנאים שיצאו מגדרם, שמרו על פרופרוציות. במידה וריברי יגיע גם הוא, אזיי אפסיים הסיכויים שגם רונאלדו יגיע. עושה רושם שכל העברה גדולה שתתבצע בריאל מדריד תקפיץ בחזרה את הסטיגמה הרעה שנוצרה. תרגעו, בבקשה מכם. קאקא הגיע על תקן הברומטר שלנו, ובהמשך לשאלה של Scouser Tommy - אני מאוד מבולל בקשר למערך שלנו, אין לי ממש כוח להתעסק בזה כעת משום שלדעתי נצטרך לחכות להגעות הבאות הצפויות ואז להעלות מערכים משוערים וריאליים, אולי דור או ארז יצליחו להסביר לך את זה טוב ממני. אם כן, המחסור ב50\50 הוא קריטי , זו העמדה החשובה ביותר שלנו לחיזוק לעניות דעתי והגישושים לעבר צ'אבי אלונסו אינם בראש מענייו של הצוות מקצועי ונהולי כרגע. אני מניח שאם יירכש שחקן מסוג זה, המערך המסתמן יהיה 4-3-3, כאשר קאקא יישחק בעמדת הפליימייקר המקורית שלו. מאידך, גם ה4-4-2 הוא אפשרי בהחלט כאשר הקבוצה תשחק עם היגוואין בחוד בנוסף לחלוץ שיירכש(?), קיצוני שכמו כן עשוי להגיע, קאקא על תקן חצי שחקן אגף חצי ולאס+שחקן נוסף במרכז השדה. מערך של 4-4-2 עם קאקא ליד לאס בלבד אני לא יאהב וספק אם יצא לפועל. זה מערך מופרע מידי מבחינה התקפית ויהווה נזק רב להגנה ויפיל על דיארה את כל מלאכת הריסת המשחק של היריב, מערך כזה לא יחזיק מעמד ברמות הגבוהות. כך את הכל בעירבון מוגבל כי כפי שאמרתי, זוהי הרכישה הראשונה וצפויים לפחות עוד 2-3 שחקנים להגיע אל הקבוצה ופני הדברים עוד ישתנו. בסוף עונת המלפופנים הסוערת הזאת התמונה תתבהר הרבה יותר.
אני מאוד שמח שסוף סוף יש אישור רשמי, כיף להיכנס למחשב ולקרוא דברים כאלו. הקבוצה מתברכת באחד מהקשרים הטובים ביותר בעולם, סוף סוף אחרי הרבה מאוד שנים, יש לנו קשר שיכול להכריע משחקים גדולים באמת, דבר כזה לא היה לקבוצה כבר הרבה זמן(רובן פצוע ואגואיסט, רוביניו לא מספיקת וזיזו ירד ביכולת בשנתיים האחרונות שלו אצלינו). יכול להיות שמדובר ברכש הטוב ביותר מאז זידאן. אי-אפשר לדעת אם קאקא יישחזר את היכולת מהשנים הגדולות שלו ממילאן(השנתיים האחרונות היו פחות טובות, גם בגלל שמילאן נחלשה, אבל גם הוא יכל להבריק יותר), אבל מה שבטוח זה שקאקא יוסיף המון חוכמה ואירגון לקישור שלנו, ולדעתי גם ריאל מדריד מחזירה בכך לפחות חלק מכוח ההרתעה שעבד לה. קאקא הוכיח לפני שנתיים שהוא מסוגל לסחוב קבוצה לזכייה בצ'מפיונס, אי-אפשר להתעלם מהמשחק המדהים שלו באולד-טראפורד ומאותה יכולת נהדרת לאורך כל אותה עונה ובכלל. ראיתי שוב כמה קליפים של קאקא ומאוד התרשמתי מהבעיטות האימתניות שלו מרחוק, הוא פשוט מדביק כל כדור לחיבור. עניין המערך נשאר פתוח ואני מקווה שנמצא סידור בו הוא יוכל לשחק באמצע ולא ייצטרך לברוח מהאגף. דבר אחרון - אני מאוד מקווה שלא מדובר ברכש 'הגאלקטי' האחרון לקישור. דרוש עוד קיצוני ואולי שחקן חכם באמצע. http://www.topnews.in/files/kaka1.Xxx ברוך הבא!
http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx nidaniel הכתם עדיין לא עבר אה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx