ריאל מדריד 09\2008: רק עוד שני שחקנים...

Discussion in 'פורום כדורגל ספרדי' started by Raulito, Jul 16, 2008.

1. xavi6 Member

סתם שאלה-מה אתה רוצה? שהם יתנצלו שהם קבוצה מצליחה שהיו פעם בידיוק כמו איאקס רק שידעו להמשיך ולייצר כסף? זה מה שאתה רוצה? אם איאקס היו חכמים הם היו גם היום אימפריה כמו ריאל, אבל ריאל הייתה יותר חכמה, היו לה שחקנים יותר טובים, כתוצאה מכך הייתה יותר מפורסמת, יותר עשירה, ואז נכנסה למעגל שנקרא "מעגל גן עדן", זה משהו שאני עכשיו המצאתי. אז שוב-מה אתה רוצה? כל הכסף שיש להם הוא ביושר וכסף שהם הרוויחו ועבדו בשבילו, הם לא גנבו לכם כלום-אתם מכרתם. בפעם האחרונה שבדקתי לא הצמידו לנשיא שלכם אקדח לראש ואמרו לו לשחרר את הכוכבים שלכם, נכון? אתם לא מעצמה כמו פעם, תתמודד עם זה.

2. REAL MADRID Member

בדיוק. האקדחים הוצמדו אך ורק לראשים של שחקני ברצלונה..

פרנקו, פרנקו..

3. Riki Member

אני פשוט לא מבינה את הגישה הזאת. אני אמורה להרגיש רע שהקבוצה אותה אני אוהדת משווקת היטב, אבוי לי כיצד הגענו למצב הנוראי הזה ?

אי אפשר לצאת מנקודת הנחה שהקבוצה שלך תהיה במשך שנים בטופ פייב של אירופה, יום אסל יום בסל. אבל את המועקה הגדולה תכוון למקום אחר.

4. ראול Member

כבר אמרתי לך שאני אוהב אותך?

ארתור, פדופאשיזם. כי איכות זאת לא מילה גסה.

5. xavi6 Member

מטונף. מטונף. מטונף.

פרנקו מתהפך בקברו!!!

6. ראול Member

לפחות הוא לא סתם מתהפך, כמוך יקירי.

חוץ מזה, פראנקו מעולם לא מת, הוא יושב ומתכנן את החזרה שלו, עם אלביס וג'ון וויין.

ארתור, VIVA ESPANA

7. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

ידעתי שנכנסתי לשטח אויב ושיחררתי כמה פצצות...אולי הייתי צריך להביא את הדברים בצורה אחרת, אבל ארז כבר מכיר אותי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

לי אין דבר נגד ריאל מדריד, יש לי בעיה קשה עם המציאות הקשה של חוק בוסמן. מי שמכיר אותי יודע שאני קוטל מדי יום את ההנהלה של אייאקס, כבר שנים אני עושה את זה. אני קוטל כבר שנים את ההתנהגות של שחקנים בהולנד שרואים בין היתר בקבוצה שלי כמעין תחנת מעבר לא רצינית לעבר הכסף הגדול של למשל ריאל מדריד. 99 אחוז מהשחקנים שגדלים בהולנד כבר לא מתעניין בעבר המפואר של קבוצתי, עבר שרק ריאל, מילאן וליברפול יכולים להתגאות בו.

הבעיה של אייאקס היא שאין לה כלים להתמודד מול הכסף וחוק בוסמן. גם בעבר היה הבדל רציני בין ריאל מדריד לאייאקס. העניין הוא שכרגע חוק בוסמן מקשה עוד יותר על הקבוצות הקטנות להצמד לצמרת האירופאית. אני מדגיש שוב, מה שאייאקס עושה לקבוצות יותר קטנות בהולנד ריאל מדריד וקבוצות עשירות אחרות עושות עם הקבוצה שלי. זאת המציאות, אבל אני מדגיש שמאז התחלת חוק בוסמן ריאל מדריד, מנצ'סטר יונייטד, צ'לסי, ברצלונה ואחרים יצרו לעצמם ליגה. מותר לי להגיד על זה משהו?

אייאקס עדיין נחשבת לקבוצה עם אחת ממחלקות הנוער הכי גדולות ומפוארות בעולם. הקבוצות העשירות באירופה נהנות מדי שנה מהפרי שלנו. למה אסור לי לכעוס על זה שאני הייתי רוצה שגם אוהדי אייאקס יכולים קצת להנות מהפרי שגודל באיצטדיון שלנו?

יש כאלה שאמרו לי עכשיו: מה שריאל עושה גם אייאקס יכולה, או ריאל השיגה את מה שהשיגה בגלל עבודה קשה. כן, עבודה קשה, אבל מותר לי לציין כמה עובדות למה אני לא ממש מסכים עם מה שאתם אומרים?
    אחד הדברים הכי משמעותיים הם שבהולנד צריכים לשלם פי כמה יותר מסים מאשר במדינות אחרות באירופה. בהולנד לא מרשים לעמוד בכאלה חובות כמו בספרד, וזה אומר, את פיינורד מאיימים עכשיו לסגור כי יש להם חובות של 21 מיליון אירו. כמה היו החובות של ריאל לפני כמה שנים? וולנסיה כבר היתה לפני שנים סגורה אם היינו מדברים על קבוצה הולנדית. בקיצור, אייאקס לעולם לא יכולה בצורה נורמלית להתקרב לאפשרויות הכלכליות של ריאל כי בהולנד חלים חוקים באמת שונים.

לגבי שחרור שחקנים? שמעתם פעם על האחים דה בור? אז הנבלות האלו חתמו חוזה ארוך טווח עם אייאקס ואחרי חצי שנה פנו לבית המשפט והצהירו לחלוטין שלעולם לא יידרכו יותר על הדשא של אייאקס אם הקבוצה ההולנדית לא משחררת אותם לברצלונה. מה אייאקס היתה אמורה לעשות? כן נכון, להוריד אותם למילואים ולהשאיר אותם שם...בעשור האחרון עשה חתאם טרבלסי אותו דבר. ברגע שהשחקנים מקבלים הצעה מריאל מדריד להצטרף אליה אותם השחקנים מקבלים פי כמה משכורת ולכן לאייאקס אין ברירה לשחרר אותם כי כשמגיעים לבית המשפט טוענים הסוכנים והשחקנים המורדים שהחוק האירופאי אוסר על מעבידים לא לשחרר עובדים ברגש שמתחרה מציעה להם סכומים הרבה יותר גדולים.

בקיצור, כל הסיפור הזה התחיל מאז שאיש אחד בשם ז'אן מרק בוסמן עשה את מה שעשה.

בסה"כ זה הכל...

8. REAL MADRID Member

אני מעדיף לשאול את זה מאשר שריקי או ירדן יעשו את זה. ריאל מדריד צריכה להצטער כי יש לה תנאים יותר טובים להתפתח ספורטיבית וכלכלית?

ארצות המפרץ הפרסי צריכות להתנצל על כך שהמשאבים שלהם עשירים יותר משל ישראל?

9. xavi6 Member

תפסיק להתכחש, בשביל טנגו צריך 2 ארתור. קוקי.

פרנקו אם אינני טועה מתכנן בכלל את החזרה שלו עם טופאק, לא?

ירדן, ויסקה...טריפלטה.

10. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

בוא נשאיר את הדיון הזה כפי שהוא ונסיים אותו. אתם לא צריכים לעשות דבר, אבל אני חושב שהכדורגל פשוט נהרס בצורה הזאת. זו דעתי וכמו שאני מבין את אוהדי הכדורסל בארץ שלדעתם מכבי הורסת את התחרות והספורט בארץ כך אני אולי כועס עליכם כאוהד של אייאקס... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

אם רק מותר לי לכעוס אז הכל בסדר מבחינתי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx

11. xavi6 Member

לא, לא מותר לך לכעוס. לא לכעוס על ריאל מדריד בכל אופן או על אותן קבוצות שקונות את השחקנים שלכם. מה הן אשמות שיש להם את הכסף ולכם יש את השחקנים?

12. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

מי שצריך לכעוס עליו זה לא המועדונים, כי הרי כל מועדון ומועדון בעולם היה מנצל את החוקים למקסימום. מי שאשם זה מי שקבע את החוקים, מי שהשאיר חוקים בעייתיים שבית המשפט שינה (חוק בוסמן), ומי שלא מפסיק לדבר ולברבר, אבל בתכל'ס לא מבצע כל מהפכה בחוקים. בקיצור, הארגונים הגדולים. הם אלה שצריכים להגן על המועדונים הגדולים פחות. כי ביום שאייאקס אמסטרדם אינה ברשימת המועדונים הגדולים ביותר, משהו בכדורגל דפוק.

ייאמר לזכותה של ריאל מדריד שיש היגיון מסוים אם הקבוצה תחליט לוותר על הונטלאר. הרי הוא נרכש בעידן אחר, של נשיא אחר, הנהלה שונה, מאמן אחר (לא שהוא קובע משהו). אז אם ההיררכיה החדשה באה ואומרת שהוא לא בשבילה, זכותה, בדיוק כפי שהיא תמכור שחקנים אחרים. אני רק מקווה שהיא לא תקבור אותו עמוק על הספסל, כי הוא גם טוב מדי, וגם בשלב בקריירה שהוא חייב משחקים ברמה הגבוהה.

וזה כמובן הדבר היחיד שייאמר לזכותה של ריאל מדריד. ההצהרות של פרס היום לגבי רונאלדו מגעילות אותי. כפי שאמר לי קולגה ואוהד ריאל, כולם משתינים בבריכה, אבל ריאל משתינה מהמקפצה.

13. REAL MADRID Member

קצת מארקה מהבוקר:

פלורנטינו מעוניין בשלושת הקראקים של ולנסיה: ראול אלביול, דויד ויאה ודויד סילבה.
    קאקה לא מעוניין ב-5 של זידאן, הוא מעדיף 22, 8 או 10.
    קסיאס: "ויאה או פורלאן? אני רגיל לראות את ויאה בלבן".
    בנזמה לא סוגר את הדלתות עבור ריאל מדריד.

14. Raulito Madridista

http://www.as.com/composition/images/das/das/por/2009/06/1244163808.Xxx

דוד סילבה קרוב מאוד לריאל מדריד לפי האס. השחקן נפגש אתמול בסנטיאגו ברנבאו עם פלורנטינו פרז, בפגישה שערכה כשעה וחצי. לאחר שהבחינו השניים בכתב של האס, הם ניסו להתחמק. סילבה אמר אתמול לתקשורת בפומבי שזה כבוד גדול שריאל מדריד מתעניינת בו, אבל לפלורנטינו עצמו הוא אמר שהוא מאוד רוצה לשחק בריאל מדריד, ויש אפילו תיעוד לכך. הצדדים פגשו להיפגש שוב בעוד מספר ימים, כנראה בתחילת שבוע הבא. ריאל מדריד רוצה לסגור את העיסקה במחיר של בין 20 ל25 מליון יורו.

------------------------------------------------
    דוד סילבה שחקן טוב מאוד, והוא גם ספרדי והוא מכיל למעשה את השאיפה של פלורנטינו - להביא לריאל מדריד עוד שחקנים ספרדים שהם הטובים ביותר. אבל האמת שיש לי קצת בעייה לראות אותו משתלב כאשר קאקא כבר סגר אצלינו. דוד סילבה הוא פליימקר ולא שחקן אגף(גם ככה קצת קשה לדבר על עמדת הקיצוניים אצלינו בינתיים כשלא ברור האם רובן למשל יישאר או מי השחקנים שיחזיקו את האמצע בייחד עם לאס)והוא וקאקא משחקים על אותה עמדה. הייתי מקבל את סילבה כברירת מחדל במידה והניסיונות להחתים את קאקא או ריברי לא היו צולחים. הייתי שמח מאוד אם הוא היה מגיע כל תקן המחליף לקאקא למשל כשחקן ספסל, אבל זה נראה לי קצת לא הגיוני. אם סילבה יישחק בצדדים הוא עדיין יועיל לנו, אבל אנחנו לא ננצל אותו עד הסוף, ובמקרה כזה עדיף להתמקד ברכישת ריברי.
    קאקא צריך לקבל את חולצה מספר 10 של ווסלי סניידר, אבל אין לי בעייה שהוא ייקח למשל את המספר של גאגו - 8.
    לגבי דויד ויאה, אם הוא יגיע באמת מדובר בהתגשמות חלום, חייבים להביא אותו. אנחנו, אוהדי ריאל מדריד, צריכים להיות מוכנים ליום שבו תיהיה הודעה רשמית על סיום התקשורת עם ואן ניסטלרוי. זה לא יהיה קל כי הוא תרם לנו המון והוא עדיין חלוץ מעולה, אבל פשוט אין לנו ברירה.
    ראול אלביול זה שחקן שאני לא כל-כך מחזיק ממנו. העונה הטובה ביותר שלו בקריירה הייתה 06\2005. מאז הוא לא כל-כך השתפר. אפשר להביא בלמים אחרים ולא חייבים בכוח שהעמדה הזו תיתפס על ידי שחקן ספרדי.

Last edited: Jun 5, 2009
  15. REAL MADRID Member

הגעה של השלישייה מולנסיה תהיה מבורכת. על אף שאינו מרשים במיוחד והייתי מעדיף לראות את גודין או גונזלו מויאריאל במקומו, הגעה של ראול אלביול בהחלט תהיה חיזוק נחמד ותסגור לנו סופית את רשימת הבלמים לעונה הבאה (פלגריני אמר שהוא מעוניין בשני שחקנים לכל עמדה - כלומר, 4 בלמים: פפה, גאראי, מצלדר ו..?).

הייתה לי ההרגשה שאת דויד סילבה יהיה יותר קשה להביא למדריד מאשר ויאה, דווקא בשל היותו של סילבה שחקן בית בולנסיה. אבל כמו שכבר הבנתי מעסקת קאקה, ההגיון אומר דבר אחד ובפועל קורים דברים אחרים. דויד סילבה אינו בדיוק קיצוני ל4-4-2 אותו פלגריני מתכנן (ככה הוא אמר לראיון ב'אס') ומצד שני, גם קאקה לא בדיוק יושב בול על המערך הזה. הגעה של דויד סילבה תהיה משמחת אך ההרגשה שלי שאם סילבה מגיע - אז ריברי לא (על רונאלדו כבר מזמן אני לא חושב, פרז טוען שהוא אינו מודע לשום הסכם שנחתם בין קלדרון לרונאלדו, הסכם לפיו סכום העברה של רונאלדו יהיו כ-85 מיליון יורו). והאמת? על אף שלאבד קראק כמו ריברי יהיה מאכזב, גם את רומא לא בנו ביום אחד ולהביא את קאקה, סילבה וריברי בקיץ אחד זה מוגזם קצת (ועוד לא הזכרנו את ויאה, אלונסו, בלם ומגן שמאלי). אפשר להסתדר גם בלי ריברי..