ריאל מדריד 09\2008: רק עוד שני שחקנים...

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Raulito, ‏16/7/08.

1. REAL MADRID Member

ונגר out, מוריניו in?

לאחר שארסן ונגר, המועמד המוביל של פלורנטינו פרז לאימון ריאל מדריד, הודיע כי העתיד שלו נמצא בארסנל ולמעשה סגר את אפשרות מעברו לבירת ספרד, הפך מוריניו למועמד המוביל. מוריניו שהודיע על רצונו לאמן בליגה ספרדית אמנם אמר שאינו ממהר לעבור לפרימרה אך הדיווחים אומרים שאם יקבל הצעה מריאל מדריד, הוא לא יהסס ויעבור להצעיד את הפרוייקט של פלורנטינו פרז.

* מיגל טורס: "אני רוצה לשחק יותר ולהמשיך להנות מתמיכת הקהל. אני מקווה להמשיך פה גם בעונה הבאה ושתהיה לנו קבוצה תחרותית כמו שכל האוהדים רוצים. אני מקווה שיספרו אותי בריאל מדריד, אם לא - אני לא אעשה צרות". http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

2. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

וואוו וואה , עעכשיו תעברו לבונקר של מוריניו ?

3. xavi6 Member

מה, אתה מפחד? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

4. Bensh Member

הידינק זה עוד כלום לעומת מה שמוריניו יעמיד מולנו

5. 亚历山大帕托 Member

מוריניו קיבל הרגע את מיליטו וטיאגו מוטה והיד עוד נטויה. מצחיקים אתם.

6. xavi6 Member

לא מאמין שהממזר הזה מקבל את מוטה. כוסעומו.

7. REAL MADRID Member

הAS:

מוראטי: "מוריניו לא רוצה לעזוב את אינטר".

עקב הסיכוי הקלוש שונגר, מוריניו או אנצ'לוטי יגיעו - מעמדו של לאודרופ מתחזק על אף שנכשל ברוסיה. גם מנואל פלגריני עדיין בתמונה.

פלורנטינו פרז מעוניין לשמור את חואנדה ראמוס כאופצייה האחרונה למקרה שאף המו"מ עם מאמן אחר לא יבשיל.

על אף שסוכנו הודיע על רצונו להישאר בליברפול, התקשורת הבריטית טוענת שצ'אבי אלונסו קרוב מאוד לריאל מדריד כאשר סכום העברה יהיה כ-26 מיליון יורו (23 מיליון פאונד). ע"פ הדיווח החוזה יהיה ל-5 שנים. זידאן נסע למינכן על מנת לשכנע את ריברי לחתום עבור ריאל מדריד. בינתיים, הדיילי מייר מצטט מקור בבאיירן מינכן שאמר "פרנק (ריברי) תמיד מדבר על מדריד ועל כך שזה יהיה טוב עבור כולם אם יעבור לשם". באנגליה טוענים בנוסף שפלורנטינו מעדיף את ריברי מאשר לשלם על רונאלדו סכומי עתק.

ה'טוטוספורט' האיטלקי מדווח שפאביו קנאברו המליץ לראשי יובנטוס על לאסנה דיארה.

8. Mr.Eko Member

הצרפתי המצולק יהיה רכש טוב יותר למנדרילים מאשר כל רכש אחר,שחקן נדיר. מה שמאוד מאפיין ומייחד את ריברי,זה שהוא פשוט מדהים בכל עמדה שתציב אותו בהתקפה,וזה מה שגדול בשחקן הזה, שזה לא רק מהירות,כוח,טכניקה,זה גם ראייה מעולה של המשחק. מאוד עצוב אהיה אם הוא יגיע לריאל בסופו של דבר. הוא פשוט מדהים.... מדהים....

לא יודע,מתקשה להאמין שמוריניו יעזוב את אינטר,לא כשאינטר כבר רכשה את טיאגו( http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx ) ומיליטו. כל הדרכים מובילות ל.... ואנדרליי לושמבורגו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

9. REAL MADRID Member

לאודרופ, פלגריני, הוגו סאנצ'ז וחואנדה ראמוס.

מהרביעייה הנ"ל ייבחר המאמן לפני דעתי.

כתבתי זאת בעבר, פלגריני הוא האופציה המועדפת עליי - מאמן שלקח קבוצה כמו ויאריאל והוביל אותה ליעדים באירופה שאנחנו רק חולמים עליהם בשנים האחרונות, לקח קבוצה עם לא מעט פגמים כמו ויאריאל והפך אותה לקבוצה ששווה ליותר מסכום חלקיה. מאמן בעל סגנון משחק התקפי ולא תהיה לו שום בעיה לנקות ביד קשה כנגד סטאר מטומטם כזה או אחר (ראו ערך ריקלמה). ארסנל קבוצה הטובה מויאריאל בכל פן אפשרי על המגרש אך הקבוצה הצליחה להתמודד איתה בכבוד.

מעמדו של לאודרופ מתחזק אצל פרז והוא הריאלי ביותר מבין הארבעה אך איני בטוח שאני מעוניין לראותו מאמן. הוא נכשל ברוסיה וכרגע מחוסר עבודה, אך מצד שני אין לקחת ממנו את ההצלחה בחטאפה. הצלחה שלולא משחק נוראי של אבונדנסיירי הייתה גם מובילה את הקבוצה הקטנה אל חצי גמר ליגת האלופות ואולי גם הלאה. הוא שחקן עבר אך לא בדיוק סמל במועדון, אני ספקטי מאוד לגבי כמות הזמן שהקהל הנוקשה במועדון יחכה עד שיתחילו שריקות הבוז. לא חסרים שחקני עבר במועדון שהפכו למאמנים בינוניים, לאודרופ נמצא כרגע על הקו העדין בין להצטרף לרשימה לבין הפריצה קדימה.

הוגו סאנצ'ז הביע את רצונו לאמן את ריאל מדריד מהשנייה בה הפך למאמן ולכולנו היה ברור שזה יקרה, הוא נכשל בנבחרת מקסימו אך למרות זאת מונה לאלמריה (צעד שהוא מדרגה קדימה לקראת הברנבאו) וראינו את אהבת הקהל אליו ברגע שאלמריה שיחקה במדריד. אין להתעלם מהכישלון שלו עם הנבחרת המקסיקנית אך מצד שני יש לתת לו קרדיט על כך שהוציא את אלמריה מקרבות התחתית. לכולנו ברור שהוא יהפוך למאמן יום אחד אך עדיין לא ברור מתי זה יקרה, הוא המועמד של חואן אוביינה לאימון הקבוצה ככה שלא בטוח שפלורנטינו בכלל ייגש אליו. לא בטוח שהוא הדמות שאנחנו צריכים כרגע על הקווים, זאת עשויה להיות הצלחה אדירה כמו גווארדיולה וגם כישלון ענק. שוב, לא חסרים שחקני עבר שהפכו למאמנים בינוניים. כמו עם עודד קטש במכבי ת"א - לא בטוח שזה הזמן הנכון להפקיד בידיו את הקבוצה.

האחרון הוא חואנדה ראמוס. הסיכויים שהוא ימשיך כמאמן הם הקטנים ביותר, פרז בצעד חכם שומר עליו כאופציה האחרונה בצד אך אני לא חושב שהוא יקבל את הקרדיט להמשיך בעונה הבאה. הוא הוביל את ריאל מדריד לרצף ניצחונות מרשים אך מנגד הוכיח שהוא לא יודע להכין את הקבוצה כראוי למשחק (יותר טוב משוסטר אבל בכל זאת... הגנה שערוריית נגד ברצלונה). ליברפול קבוצה יותר טובה מאיתנו אך אין זה אומר שצריך לקבל מהם רביעייה, אותו דבר לגבי ברצלונה - הפערים בין ריאל לברצלונה אדירים אך אינם של שישייה בבית. הוא שיחק חצי שנה עם סגל שלא הוא בנה (עם כל הכבוד ללאס המלך ופאובר הליצן) ויכול להיות שמגיע לו הצ'אנס לקבל לידיו את המושכות גם לעונה הבאה.. אני באופן אישי לא סומך עליו מספיק.

הדירוג חסר המשמעות והמיותר שלי:
    1. פלגריני
    2. הוגו סאנצ'ז
    3. חואנדה
    4. לאודרופ

10. REAL MADRID Member

חואן אונייבה שהודיע רק אתמול על מועמדותו בבחירות הקרובות לנשיאות ריאל מדריד, הודיע היום שהוא פורש מהמירוץ. יש לציין, מוקדם יותר היום הודיע סגנו של אוביינה על פרישתו מהקמפיין עקב 'סיבות אישיות'. אוביינה יכנס מסיבת עיתונאים ביום שני ויכריז על הסיבות אשר הובילו אותו אל ההחלטה יממה בלבד לאחר שהכריז על מועמדותו.

עם פרישתו של אונייבה והעובדה שמרטינז בראבו לא הצליח לגייס את הסכום הדרוש - פלורנטינו פרז ואדוארדו גרסיה נשארים צמד המועמדים היחדים.

11. Sergio Ramos Member

כשונגר ומוריניו כבר ירדו מהתמונה, אז גם עליי כמו ארז האופצייה המועדפת היא מנואל פלגריני. אני חושב שאם לו קוראים הימור, הרי שהוגו סאנצ'אס(הסיכויים שהוא יגיע נוטים לאפס וזו רק תאורייה מבחינתי), עם כל הכבוד לשינוי שהוא הצליח להכניס באלמרייה הוא הימור כבד הרבה יותר, אולי בעתיד ניתן יהיה לקחת אותו בחשבון וכאופצייה באמת ריאלית וראויה. אני חושב שמבחינת פלגריני, זהו הטיימינג הנכון הטוב ביותר לעשות את קפיצת המדרגה, הוא אף פעם לא היה בשל כפי שהוא עכשיו אחרי כמה שנים טובות עם הצוללת איתה נחל הצלחה גדולה, ואם בהימורים עסקינן, אז הוא הסיכון השווה ביותר שפלורנטינו יכול לקחת. הוא וונגר לעיני האופציות הטובות שניתן להנחית כאן, בין השאר בגלל סגנון המשחק ההתקפי שלהם, כך שאחרי שהתותחן ירד מן הפרק, לא יהיה מאושר ממני לראות את פלגריני על הקווים בעונה הבאה. נכון שלעת עתה גם הוא עושה הרושם עשוי להישאר לעוד עונה אצל הצוללת, אבל אני מקווה שלמרות זאת יעשו המאמצים להביאו.

על לאודרופ קשה לי להביע דעה נחרצת, בסה"כ מדובר במאמן בעל רזומה לא עשיר במיוחד לעניות דעתי. אם כי אפשר לזקוף לו את ההצלחה היחסית בגביע האופ"א וזה פחות או יותר מה שמחזיק אותו כמאמן בעל שיעור קומה, ומצד שני בליגה הספרדית הוא לא עשה שום דבר מיוחד אלא רק הוריד את הרמה שם מאז שעזב אותה שוסטר מיודענו. אני לא כ"כ מעודד מהמחשבה שדווקא הוא עשוי להצעיד אותנו, כל האופציות האחרות נראות לי ראויות יורת ממנו. אני פשוט לא מוצא באיש שום סוג של אינדיקציה אשר מקנה לו מקום ראוי בברנבאו.

חואנדה ראמוס עושה הרושם עוד יכול למצוא את עצמו המאמן שיצעיד אותנו ואת הפרוייקט שמתכנן פרז. האופציות נהפכות דלות מעת לעת, ויש תחושה שראמוס נהיה יותר ויותר ריאלי להמשיך איתנו. מה גם שפלורנטינו הורה לסוכנו להמתין כרגע איתו, מה שבוודאי מסמן על משהו.

נערך לאחרונה ב: ‏23/5/09
  12. REAL MADRID Member

סתם לפרוטוקול, פלגריני אמר לא מזמן שהוא מעוניין להמשיך בויאריאל בעונה הבאה.

13. Raulito Madridista

משא ומתן בין ריאל מדריד למילאן על מכירת קאקא?

http://estaticos04.marca.com/imagenes/2009/05/23/futbol/equipos/real_madrid/1243068694_extras_portada_2.Xxx

בתקשורת ממשיכים להתעסק בקאקא. באיטליה פורסם היום שמשא ומתן בין ריאל מדריד למילאן יחל מסכום של 80 מיליון יורו ויש אפשרות שהמחיר יעלה. עוד הרחיבו ב'קורירה דלה-ספורט' שמילאן מתכננת להשקיע את הכסף שתשיג ממכירת קאקא, בתיקון הנזקים הכספיים הגדולים שנגמרו לה העונה עקב אי ההשתפות בליגת האלופות(מדובר על 70 מליון יורו בקירוב), ויחד עם זאת לממן חלק קטן מעיסקת העברתו של חלוץ ארסנל, עמנואל אדבאיור, אחריו מילאן חיזרה עוד בקיץ הקודם. מצד שני, נכתב באותו מקור שמילאן עדיין לא החליטה סופית בנוגע לקאקא, שכן מדובר באבידה מקצועית גדולה מאוד ובקבוצה הרי רוצים לחזור לטופ של אירופה.
    קאקא עצמו התראיין היום לתקשורת ואמר:"בעתיד הכל יכול לקרות, אבל קשה לי לדמיין את עצמי רחוק ממילאן, קשה לי לחשוב על עזיבה". השחקן הדגיש שגם עזיבה אפשרית של המאמן שהביא אותו, קרלו אנצ'לוטי, לא תיפגע ברצונות שלו להישאר במילאן - "יהיה חבל לאבד את אנצ'לוטי, אבל חתמתי על חוזה עם מילאן(עד 2013) ולא עם אנצ'לוטי".

אחרי הדברים הבאים אני דווקא לא אופטימי לגבי הבאתו של קאקא. הייתי רוצה לראות את ריברי מגיע ב50 מליון יורו ולא את קאקא בסכום הגבוה פי שניים. המקורות באיטליה דיי סותרים את עצמם למען האמת.

נערך לאחרונה ב: ‏23/5/09
  14. REAL MADRID Member

ריאל מדריד קבוצה שנואשת לכל טיפה של כישרון בהתקפה וקאקה הינו אחד השחקנים הטובים ביותר בעולם אבל במידה ומדובר על סכום העברה של כ-80 מיליון יורו - אני נגד. למרות שאין מקום להשוואה, לריאל מדריד ישנו כיום את ווסלי סניידר המסוגל לשחק על המשבצת של קאקה והכסף בקיץ צריך לצאת על הבאת קשר אמצע, קיצוני וחלוץ חוד. אם שמענו שמועות על כך שפרז אינו מעוניין ברכישת רונאלדו עקב מחירו הגבוה, אז מה נגיד על קאקה?.. התקציב של ריאל מדריד אינו בלתי מוגבל ולפני שבכלל מדברים על קאקה יש לסיים את העברתם של שחקנים כמו אלונסו, ריברי ודויד ויאה.

פלורנטינו אף אמר לאחרונה שלא ישלם על קאקה יותר מ-60 מיליון יורו ואני מצפה לראות אותו עומד בדברים שלו.

15. REAL MADRID Member

ה-AS: ולנסיה סירבה להצעה של פלורנטינו פרז על סך 120 מיליון תמורת ראול אלביול, דויד סילבה, דויד ויאה וחואן מאטה. כאשר בנוסף ולנסיה תקבל מריאל מדריד 2 שחקנים (אחד מהם בהשאלה).

נערך לאחרונה ב: ‏24/5/09