ריאל מדריד 08\2007 : סאגת רונאלדו מסרבת להיגמר

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Raulito, ‏5/7/07.

1. Sergio Ramos Member

לא מבין על מה הוויכוח. גאגו הוא כן קשר אחורי מסגנון קלאסי, זה הכל.

קשר 50-50 הוא יכול להיות כי יש לו את האלגנטיות ואת הקלאסה, אבל בוא נגיד שבינתיים הוא פשוט לו כי חסרים לו כבה דברים בהתקפה.

גאגו מסוג הקשרים שמארגנים את המשחק מאחורה, על הרבע של הקבוצה שלו.

דיארה לעומת זאת הוא לא כזה, הוא קשר אחורי נטו..(הורס)

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏29/9/07
  2. מדרידיסטה בדם Member

גאגו הוא לא קשר 50/50. הוא קשר אחורי אלגנטי לא מהסוג של חוטבי העצים שמורידים כל דבר שנימצא ליידם. לדעתי עם היה לו קצת יותר אגרסיביות הוא היה קשר אחורי מהטובים ביותר, וגם כרגע בלי זה יש לו יכולת ליהיות מהטובים ביותר.

זה שיש לו יכולת לארגן את המשחק מאחורה לא אומר שהוא 50/50, הוא פשוט קשר אחורי חכם, שהזמן שלו בריאל עוד יגיע הוא לא צריך לידאוג.

הסיכויים שפאברגאס יגיע בקיץ קלושים ביותר. התכוונתי להגיד שאין שחקן שיכול להחליף את גוטי. אם יש אז זה רק פאברגאס שלא יגיע.

במשחק האחרון גוטי עשה הרבה מאוד הגנה וגם התקפה, למרות שבחלק ההתקפי הוא לא היה כל כך בולט. אבל אני לא צריך להגיד את זה כי כולם יודעים, כשגוטי בפוקוס הוא בין הקשרים הטובים בעולם.

3. REAL MADRID Member

איזה עבודת התקפה גוטי עשה? בעט ומסר לא טוב?
    גוטי היה רע אתמול.

אני שואל אתכם בשיא הרצינות? אתם מאמינים שגאגו יכול לסגור את מרכז השדה כמו שעושה דיארה?
    אם התשובה שלכם היא כן אני רק אאחל לכם שתהיו בריאים.

4. מדרידיסטה בדם Member

עבודה התקפית הוא תמיד עושה יש לו משחקים לא טובים אבל בכל משחק הוא עושה עבודה התקפית. הנקודה כאן הייתה שגם הגנה הוא עושה.

לגבי גאגו, כרגע כמחליף לדיארה הוא מצויין. הוא לא דיארה, ולכן את מרכז השדה הוא לא ייסגור כמו דיארה, אבל הוא מספיק. בעוד כמה שנים הוא יהיה הקשר האחורי הבכיר בקבוצה.

5. REAL MADRID Member

המשחק נגד ברמן לא הספיק לך בשביל להבין שגאגו לא בשל מספיק, גאגו צריך לפתוח בהרכב ליד קשר אחורי נוסף ולא כקשר אחורי בודד.

6. Riki Member

גוטי זה שחקן של 50\50. יש ימים שבם נופלת עליו רוח טובה והוא מרביץ הופעות מרשימות, בשאר הזמן הוא יותר מתעסק באיך לספר את השער מאשר במשחק.
    וזה למה גוטי אף פעם לא הפך לשחק מהטופ העולמי ותמיד נחשב לשחקן בעל יכולת, אבל אחד שלא מימש אותו לגמרי.
    הוא לא יציב במשחק שלו.

7. xavi6 Member

חשבת שתוכל להיתחמק ממני? תפסתי אותך על חם ממזר קטן http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_dance.Xxx
    (ועוד הוא מדבר על הטונים שלי http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/mad.Xxx )
    הוויכוח הזה צריך להיגמר בשתי שורות-גאגו לא מקבל מספיק דקות בישביל להוכיח שהוא יכול להחזיק את האמצע לבד, כשהוא קיבל את הדקות בנבחרת ארגנטינה ובבוקה-הוא עשה בית ספר לורון והיה הטוב ביותר בתפקידו. תנו לו דקות, ואז נדבר.

בנוגע לגוטי-זה אחד השחקנים שאני יותר אוהב לדבר עליו, מהסיבה הפשוטה שהוא בעיני השחקן הכי מיוחד בריאל. הוא השחקן היחיד(בצוותא עם ראול וסביולה) שאני חושב שיש לו כדורגל אמיתי, הוא גאון כדורגל, הוא פלימיקר מובהק ושחקן אמצע מושלם. הבעיה העיקרית שלו זה המצבי רוח שלו, הפליטות פה שלו. לדעתי גוטי חייב להיות באנקר בהרכב, מהסיבה הפשוטה שהוא יכול לשחק חרא 90 דקות, אבל הוא יתן 3 מסירות שאף שחקן בריאל לא יוכל לתת, ואף שחקן בריאל לא יתן תפוקה כמו גוטי טוב. גוטי יתן 15 דקות ויתן תפוקה מדהימה, והשחקן האחר ב-90 דקות טובות לא יתן את אותה תפוקה. למה? שוב, כי הוא גאון, הבעיה שהגאון הוא בעצם טיפש. זה נשמע מצחיק, אבל אם הוא היה שולט על הפה, ועל הרגשות שלו מתי שהאוהדים שורקים בוז, הוא היה יותר גדול מכול קשר אחר היום במשחק באמצע. גאון גאון גאון, הוא חייב לשחק וחייבים לתת לו יותר היזדמנויות מאשר לכל שחקן על המגרש.
    עד שיגיע שחקן שיכול להיות יותר טוב ממנו בעיקביות, הוא חייב לשחק. אין שחקן שיכול להחליף אותו כרגע, פשוט אין.

נערך לאחרונה ב: ‏29/9/07
  8. מדרידיסטה בדם Member

לדעתי נגד ברמן הוא עשה עבודה טובה. קשה לישמור לבד על שחקן כמו דייגו, ובמחצית הראשונה ובהרבה דקות בשנייה, הוא עשה עבודה מצויינת עליו.

9. Riki Member

הפליטות פה שלו זה בכלל לא מה שהרס לו את הקריירה, האוהדים של ריאל סוגדים למחומצן הזה.
    האי יציבת ביכולת שלו זה מה שהרס לו, גאון ? אני לא חושבת, שחקן בעל יכולת טובה פלוס וזהו.
    אני לא חושבת שמישהו יכול להצביע על תקופה שלגוטי היה מומנטום של משחק טוב מאוד שנמשך מעבר לחמישה משחקים רצוף.

10. Sergio Ramos Member

נכון בהחלט יכול להיות , אבל אז מתחילה בעיה, במצב כזה שדיארה ישחק ליד גאגו, ערך ההתקפה של הקבוצה שלך תירד והיצירתיות מהאמצע תרד ובקיצור המשחק יהפוך ליותר הגנתי. וזו בהחלט בעיה.

הוויכוח מיותר על פי דעתי, גאגו בעונה הקרובה לא יקבל הרבה דקות ויהיה כמחליף לרוב מקרים. לשוסטר יש את גוטי, סנידר, ודיארה במרכז ותכלול גם את רובן שצטרף לאגפים שזה גם משפיע. לא רואה את גאגו נכנס בצורה חזקה לרוטציה של שוסטר, כי הוא פשוט לא בתמונה וכמה והרכישות של הקיץ הורידו מערכו בקבוצה.

11. REAL MADRID Member

קשה זה לא תירוץ.. את העבודה הוא לא עשה כמו שצריך.
    רק במזל דיאגו לא כבש.

אל תבינו אותי לא נכון, גאגו שחקן מצוין, כרגע הוא לא מספיק בשביל להחליף את דיארה חודש שלם.

סרחיו ראמוס4, לדיארה יש להזכירך חודש שלם עם מאלי באליפות אפריקה.

נערך לאחרונה ב: ‏29/9/07
  12. xavi6 Member

ריקי, לא פעם ולא פעמיים שמעתי שריקות בוז צורמות לעברו, שלא נדבר על זה שגם הם אומרים שהוא לא מיתאמץ ולא משקיע. הוא לא האליל מס' 2 שלהם, לא פעם ולא פעמיים הם הלכו נגדו. ובכלל, הקהל של ריאל כמו הקהל של ברצלונה ובכלל ברוב הקבוצות בספרד לא יודע להעריך שחקנים כמו שצריך, וזה מיתבטא בידיוק במיקרים כמו של רונלדו\גוטי.
    תגדירי לי גאון, אחרי זה אני נקבע אם הוא גאון או לא. על פי ההגדרה שלי, הוא עונה לקריטריון של הגאון. יש לו מסירות וחוכמת משחק מהטופ של הטופ, הוא רק צריך לישמור על אותה רמה.

13. Raulito Madridista

המשחק נגד ויאדוליד משקף את הכל בנוגע לגוטי. יכול לאבד אינסוף כדורים, יכולים לעבור אותו מאה פעם ואנחנו נחשוב שאנחנו משחקים בעשרה שחקנים, אבל במסירה אחת טובה שלו, על שטח של סנטימטר, הוא יכול לתת כדור ענק לגול וזה מה שקרה. אין עוד שחקן בעולם שיכל למסור באומנות כזו לואן ניסטלרוי ואנחנו חייבים לו תודה שיצאנו מהמשחק הקשה הזה עם נקודה.
    באותה מידה, אפשר לומר שבתוספת הזמן פעמיים הגיעו אליו כדורים והוא יכל לעשות איתם דברים מעניינים, אולי פס לאגף, אולי עוד להתקדם, אולי לנסות מסירת עומק, ובמקום זה, פעמיים הוא מסר ליריב וויאדוליד יצאו להתקפות נגד וכמעט כבשו.

ריקי, גוטי ממש לא 50\50, אין לו יכולת הגנתית ואנחנו רואים את זה כל פעם מחדש. את מספר חילוצי הכדור שלו במשחק אפשר לספור על יד אחת.

אני לא מבין מה הכוונה לפליטות פה, ירדן. הוא קיבל פה ושם אדומים בגלל עבירות בוטות ומאוחרות ולא בגלל שקילל שופט, הוא לא אייל ברקוביץ שאמר לשופט 'אתה אפס ובן-זונה'.
    ובקשר לגאגו, להחזיק מרכז מגרש בנבחרות הצעירות של ארגנטינה או בבוקה ג'וניורס, זה לא כמו להיות פקטור משמעותי במרכז המגרש של ריאל מדריד שמשחקת בליגת האלופות ובליגה הספרדית נגד הקבוצות החזקות ביבשת.
    אני אשאל את זה בפשטות: אם אתה מאמן ריאל מדריד ומחר יש משחק נגד ברצלונה. יש לך שתי אופציות, דיארה או גאגו, את מי ההיית מרכיב, את גאגו? תעשה לי טובה... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx

14. Sergio Ramos Member

אה נכון, תודה שהזכרת לי. נו טוב לפחות בתקוםה הזו גאגו יוכל לקבל את הקרדיט שלו.

צ'אבי, גוטי שחקן מסגנון זן נדיר. שחקן מיוחד במינו, אומנם שאף פעם לא נחשב לטופ העולמי, אבל כבר הרבה זמן הוא השחקן אולי הכי חשוב בקבוצה שהאי בטופ העולמי. חוסר היציבות פוגמת אותו וחבל.
    ונכון שהוא שגם במשחקים שהוא איננו טוב, תמיד תהיה לו את ההברקה שתחפר ותשכיח הכל, אבל.. מבחינתי להסתמך על הברקות זה דבר שלו בא בחשבון בכלל. אסור לנו להגיד לעצמנו"נו טוב מזה משנה, גוטי יביא ת'הברקה, למה לדאוג"לא אסור לנו.

אבל התרגלנו למציאות, כל שנה אומרים שגוטי יפול ומאיים לעזוב וכל מייני. בסופו של דבר גוטי תמיד ישאר גוטי ואת שלו האו יתרום בזמן הנכון ולפחות זה הטוב שבדבר.

15. xavi6 Member

הדיבורים עם השופטים, דיי כבר מה יש לכם?! טוב שהוא לא מקבל כל שני וחמישי צהוב מיותר על דיבורים ופליטות פה ועצבים מיותרים. יש לו בעיה באופי, גם על זה אתם לא מבינים על מה אני מדבר?

כל שחקן טוב בעולם התחיל ככה, ושחקן שעושה את זה בנבחרת בצורה מושלמת ומדהימה, ובבוקה, סביר להניח שאם יתנו לו יותר דקות בקבוצה יותר גדולה ויתנו לו זמן להיסתגל-הוא יעשה את אותה עבודה גם ברמות גבוהות יותר. זה מאוד פשוט, תיתנו לו יותר דקות ונראה אם הוא מסוגל או לא, בימקום זה אתם קובעים שהוא לא מסוגל כאשר הוא בקושי משחק.

אני יגיד לך בפשטות: ואם לסבתא היו גלגלים?
    מאיפה אני אמור לדעת? תלוי בקבוצה היריבה, תלוי במאתיים ואחת דברים. אני הייתי פותח עם גאגו, ואחרי שהייתי כובש גול הייתי שולח את דיארה שישבור לדקו את הרגל. אבל שוב, ואם לסבתא היו גלגלים... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx