ריאל מדריד 08\2007 : סאגת רונאלדו מסרבת להיגמר

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Raulito, ‏5/7/07.

1. Sergio Ramos Member

כאב ראש גדול הולך להיות לשוסטר, שחקן כמו רובן שיהיה כשיר ב100% הוא שחקן הרכב לכל דבר מעניין כיצד שוסטר יבנה את ההרכב, או שבעצם יתגלה שוסטר כמאמן רוטציות קטלני.

אבל כמובן שאין בזה רע, וכל עוד לא יהיו מלחמות אגו, תמיד טוב סגל שיש בוא ארסנל התקפי מגוון.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏28/9/07
  2. קסיסאן Member

זאת הבעיה חיבים קשר הגנתי אז זה או דיארה או גאגו ואז צריך עוד שלושה קשרים זה צריך להיות שנידר/גוטי ורובן ורביניו אבל אי-אפשר לשחק בלי גוטי/שנידר הם מחזיקים את האמצע ואת רובן או רוביניו גם הם ממש אדירים.
    אני כרגע חושב שכדאי לשחק כשרוביניו ורובן בצדדים שנידר ודיארה באמצע וגוטי מחליף למרות שהוא ממש טוב.
    אתמול נגד בטיס אהבתי ליראות את רובן חותך לאמצע אל ראול הם שניהם שיחקו נהדר ורוביניו מוביל כדור נהדר אבל הסיומת שלו אף פעם לא מצליחה. אהבתי את השער של באפטיסטה במספרט http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/icon_thumright.Xxx :aaa7: .
    להיגואין אין ביטחון וריכוז לדעתי צריך להשאיל אותו לקבוצה שבה הוא היה אחד השחקנים הטובים יותר כדי שהיה חייב לכחת אחריות.
    בקשר לסולדאדו אני מאוד הייתי רוצה שחקנים מהנוער שיצליחו אבל אין לו מקום בקבוצה.
    http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx

3. guyholl Member

שניידר קשר אמצע עם הרבה יותר נטיות התקפיות מאשר הגנתיות.אין שום סיכוי שהוא ישחק עם דיארה באותו תפקיד.

נערך לאחרונה ב: ‏28/9/07
  4. REAL MADRID Member

סניידר הוא קשר אמצע התקפי שנוטה לשמאל, הוא וגוטי זה הדבר הקרוב ביותר שיש לנו לקשר אחורי (שוסטר לא ממש סופר את גאגו) מלבד דיארה.

לכן אני אומר בכל פעם מחדש, אנחנו חייבים עוד קשר אחורי..

5. Dimitar Berbatov Member

אני לא מבין למה אתם צריכים עוד קשר אחורי.
    יש לכם את דייארה, קשר אחורי פנטסטי, ולידו את גוטי/סניידר/גאגו מה רע?
    ריאל לא חייבת לשחק עם שני גרזנים אחד ליד שני, הם צריכים גם את השחקן שידע לתת את הפס (גוטי) את הבעיטות מחוץ לרחבה (סניידר) זה שישמור על דייגו מצוין לפי שוסטר (גאגו, והמביו יבין http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx).

6. REAL MADRID Member

אני לא רוצה לשחק עם 2 גרזנים באמצע אבל חייבים לזכור, דיארה יוצא לאליפות אפריקה במהלך העונה ולהשאיר את גאגו לבד זה מסוכן, ספרו זאת לדיאגו.

גאגו לא קשר אחורי, גאגו צריך להיות השחקן לצד הקשר האחורי.

7. Raulito Madridista

כאשר דיארה חלש ויהיו משחקים כאלה, אין מי שיחטוף כדורים בשיטה הנוכחית שאתה ציינת, יניב. לשוסטר יש בלאגנים. אם הוא משחק עם שלישייה של גוטי, סניידר ודיארה באמצע, אז אולי יש לו גם מבחינה הגנתית עוד קצת כוח, הרי גם גוטי וסניידר מנסים לעזור וזה עדיף רק על גוטי או רק על סניידר. מצד שני, הוא חייב לשחק רק עם קשר אגף אחד, או כדי לשחק עם רוביניו ורובן לדוגמא הוא צריך לוותר על חלוץ.
    אופצייה נחמדה היא דיארה וגאגו במרכז ובייחד עם גוטי או סניידר, אבל גם אז יש את הבעייה בנוגע לקיצוניים.
    אני לא בטוח ששוסטר בכלל החליט באיזה שיטה תשחק הקבוצה. אין שיטה מושלמת עם סגל השחקנים האלה, צריכים לוותר על משהו. בברנבאו רצוי לשחק עם סניידר או גוטי ליד דיארה ועם שני קיצוניים ושני חלוצים. במשחק חוץ או שמשחקים עם השלושה שציינתי ומוותרים על קשר אגף, או שמשחקים עם דיארה, גאגו ועוד אחד מהם ובמצב כזה גם מוותרים על קשר אגף, או אופצייה ג': דיארה וגאגו ושני הפליימקרים בחוץ - קשה לי להאמין.
    אגב בשביל שתיהיה אפשרות בכלל לדבר על גאגו כאופצייה, הוא צריך לשפר את המשחק שלו ואת היכולת, בינתיים הוא בינוני מאוד.

8. מדרידיסטה בדם Member

ריאל ביכלל לא צריכה קשר אחורי. ריאל צריכה לשחק עם קשר אחורי אחד וקשר 50/50. גאגו מחליף מצויין לדיארה, השחקן המתאים ביותר. אין שחקן ברמתו שיסכים לעלות מהספסל שלא לדבר על הפוטנציאל הגדול שיש בו ליהיות אחד מהטובים בעולם.

גוטי מספיק כקשר 50/50. לא צריך קשר נוסף כזה אלא אם כן מדובר בפאברגס.

כרגע זאת הבעיה האחרונה שלנו. חוץ מיזה, שאני לא מוצא הרבה מקום לשינויים. אולי בעמדת החלוץ השני, אבל ראול נימצא בכוושר מעולה ככה שגם לחלוץ נוסף אין מקום בקבוצה. ריאל קרובה לשלמות לדעתי.

9. REAL MADRID Member

עם כל הכבוד, אתה טועה ובגדול.

דיארה לא יכול לסגור את כל המגרש, גאגו לא מספיק בשל בשביל לקבל את המושכות. גוטי שלא יכול באותו משחק לעשות גם הגנה וגם התקפה. נגד בטיס אתמול ראינו משחק לא רע שלו מבחינה הגנתית, אבל בהתקפה כלום.

שוסטר הופך להיות בניטז 2, מאמן רוטציות, לכל יריבה הוא יתאים מערך שיתאים לזהות היריבה. במשחקי חוץ קשים נוותר על חלוץ אחד לא תהיה ברירה.

קשר אחורי זאת העמדה היחידה שאנחנו צריכים בה חיזוק לפי דעתי.

נערך לאחרונה ב: ‏29/9/07
  10. xavi6 Member

ארז, אתה הבנאדם שאני הכי אוהב בפורום ובגלל זה אני יעיר גם לך על זה-לי העירו 20 פעם והפסקתי, תפסיקו לדבר ככה לאנשים מהפורום. אתה מנהל שלהם עכשיו, דווקא בגלל שאתה מנהל שלהם תדבר טיפה יותר בכבוד.

בקשר לקשר אחורי-תיסמכו על גאגו, ראיתי אותו לא פעם ולא פעמיים, בעיקר בנבחרת הצעירה ובבוקה, מדובר בקשר אחורי מבריק שאני מאמין שתוך 3-2 שנים יהפך להיות אחד הטובים בתפקידו. שלא תיזרקו אותו לאיזה קבוצה מאיטליה והוא יהפך לבאנקר בכל קבוצה שאפשר כמו קמביאסו. לדעתי, הוא אפילו עולה על דיארה.

11. REAL MADRID Member

ערכתי.

תבין גם אתה ירדן, גאגו הוא לא קשר אחורי, הוא שיחק מספר משחקים בעמדה הזאת במקום דיארה כי הוא הדבר הכי קרוב לקשר אחורי שיש לריאל. גאגו לא עולה על דיארה משום בחינה כרגע, גם מבחינה התקפית עם שווים ביכולתם כרגע, בעתיד גאגו יעלה על דיארה מבחינת התקפית. אבל הנושא הוא הגנה, אני מבטיח לך שדיארה היה עוצר את דיאגו פי 2 ממה שגאגו עצר. דיארה הוא קשר אחורי מהטובים באירופה לטעמי, גאגו לא בטופ 15 של שום עמדה במגרש כרגע.

גאגו לא הולך לשום מקום אבל הוא לא הגיע להיות קשר אחורי, הוא הגיע להיות קשר 50/50, הקשר שליד הקשר האחורי.

גאגו בכלל לא קשור לדיון של האם ריאל צריכה עוד קשר אחורי.

12. xavi6 Member

גאגו הוא שחקן אמצע, הוא שחקן יודע לעשות הגנה, והוא עושה אותה. ראיתי מס' משחקים שלו ואותי הוא הרשים מיבחינה הגנתית. הדבר הטוב בו שהוא לא עוד חוטב עצים שעושה פאולים מגעילים כמו דיארה ומיתבסס על כוח ומשחק מגעיל, אלא גם על טכניקה ויכולת אישית וחוכמה משחק. אתה יכול לקבל את שתי הדברים האלה, ולדעתי ככל שיתנו לו יותר דקות הוא יפתח אותם יותר וישתלב פי 5 בליגה הספרדית ויתאים את עצמו למשחק של ריאל. גם על קמביאסו אמרו אותו דבר. תנו לו זמן, תנו לו דקות, יש לו פוטנציאל פי כמה וכמה מדיארה.

13. Pipe Member

גאגו הוא לא עוד איזה דיארה או אמרסון. אלא הוא מסוג הקשרים האחוריים המודרניים שיודע לא רק להרוס התקפות של היריב ולחלץ כדורים, אלא מהכדורים האלה ישירות לבנות התקפה לחברים שלו. אפשר לקרוא לו 50/50, אפשר לקרוא לו קשר אחורי ואפשר גם לקרוא לו ג'ורג'ינה, בשורה התחתונה הוא מסוגל לעשות את העבודה של הקשר האחורי בצורה נהדרת.

לצערו דיארה כבר תקופה לא נותן לשוסטר סיבות אמיתיות להוציא אותו מההרכב ומעבר לכך שוסטר כלל לא סופר אותו לא רק בעמדה הזו אלא גם בעמדה הקדמית יותר (אותה מיאש רוב העונה מר גוטיירז הרננדז), ואם לשפוט לפי כמות הדקות שהוא מקבל עד כה לא רק שרמת הביטחון שלו נמצאת בקרשים, אלא הוא לא יעשה שום התקדמות ובקצב הזה עוד שלוש שנים יהיה עוד כישרון ארגנטיני מבוזבז.

לא רוצה להכנס לסוגית הפוטנציאל, כי זו סוגיה מאוד מופשטת ולא מדידה. אף אחד לא באמת יודע כמה פוטנציאל יש לגאגו או לגילי ורמוט, ואם לשפוט שחקנים לפי פוטנציאל בלבד רוביניו היה עכשיו שחקן השנה של פיפ"א. צריך פשוט לתת לו הזדמנות ולשפוט אותו לפיה.

וזה יפה שגם כשחלון ההעברות נגמר, הוא הופך למלך החדש של ארסנל ואפילו קלדרון שכח אותו, עדין יש אנשים בפורום שאיכשהוא קושרים את ססק לריאל מדריד, ולא רק קושרים, אלא עוד אומרים שהוא השחקן היחיד שצריך להחליף את גוטי.

14. Raulito Madridista

ירדן, אולי דיארה עושה פאולים מכוערים, אבל הוא עושה את העבודה שלו וחוטף כדורים. הוא לא בא ובועט סתם בשחקן או דברים כאלה, הוא עושה גליצ'ים מכוערים מאוד לפעמים, אבל את זה עושה גם אסיין, טורה, דקו, ווירה ושלל קשרים אחוריים ברמה הגבוהה ביותר.
    לדיארה, דייגו לא היה בורח כמו שהוא ברח לדגו. גאגו הוא רך מדיי, אין לו את השרירים של דיארה וגם לא את האגרסיביות. במהלך שדייגו השאיר את גאגו מאחור והייתה סכנה לגול, דיארה היה עושה במקרה הכי גרוע פאול ועוצר את ההתקפה.
    בריאל מדריד הוא עדיין לא הרשים בתור קשר אחורי, והאמת שגם כ-50\50 הוא לא שחקן מהרמה הגבוהה ביותר, אבל צריך לתת לו עוד זמן, הוא מאוד לא עיקבי ביכולת.
    קמביאסו בריאל מדריד היה בינוני מאוד ברוב הצ'אנסים שקיבל, והיו כאלה בעונת קיירוש. אף אחד לא חשב שייצא ממנו כזה קשר מצויין.
    שון, בטח שגאגו הוא לא דיארה, הוא לא יכול לחלץ כדורים ברמה של דיארה או להחזיק קישור לבד כמו דיארה.

15. xavi6 Member

הוא בקושי מקבל דקות משחק, ואתה מצפה שהוא ישתק לך על המשחק הראשון שלו בקושי שחקן שאני יקח אותו עכשיו בימקום דקו. ובכלל, מניין לך שאצל אדון דיארה זה לא היה קורה? שמתי לב שבפורום הזה יש קטע חדש-כולם נהיו מנבאי עתידות, יודעים את העתיד. אל תקבעו לי עובדות "אצל דיארה זה לא היה קורה" אם דיארה והוא בכלל לא ניפגשו. דייגו הוא לא מיסוג הקשרים שאפשר לעצור, זה יותר תלוי בו מאשר בשחקן ששומר עליו.
    הוא מאוד לא עיקבי ביכולת כי הוא לא מקבל מספיק דקות, וזה מה שאני אומר שהוא צריך לקבל יותר דקות והוא יוכיח את עצמו.

בוקר טוב אליהו הנביא, הוא כן עושה את זה. היה דיון על הקטעים האלה ואני חושב שאתה מחקת את כל ההודעות לגבי ההיתנהגות של דיארה. אני טועה?

ירדן, תשנה את הטונים שלך, וחאלאס לעשות פה שכונה, קאפיש? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏29/9/07