ריאל מדריד 08\2007 : סאגת רונאלדו מסרבת להיגמר

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Raulito, ‏5/7/07.

1. uno club uno amor Member

כרגע פפה והגואיין אמורים לפתוח בהרכב, רובן כנראה עדיין ישב על הספסל.

-רוביניו, לפי האס מאוד לא מרוצה מהישבה על הספסל.

2. Engel Del Madrid Member

הליצן הזה יכול להמשיך להיות לא מרוצה ... בינתיים חצי מהסגל יעיל יותר ממנו ...

התגעגעתם ? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wlcm.Xxx

3. beitar4ever Member

בינתיים הולך לריאל מצוין עם ההרכב הנוכחי, אז למה שהם יחליפו שחקן טוב ברוביניו שהוא נמצא ביכולת לא טובה.?

4. Riki Member

מירןןןןן !! איפה נעלמת ילד ? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx

ורוביניו שמרוביניו, הילד עד עכשיו אפקטיבי 1 ל5. הספסול יתן לו את הרעב המתבקש לעלות ולהוכיח, להיות בהרכב לא ניתן על פי חסד, שילמד להתמודד עם זה.

5. Engel Del Madrid Member

חחח בגלל ההשעייה ..
    מה נהיה מרוביניו ? לא משנה מה הוא עדיין לא שווה את ה30 מיליון .
    ריאל עשתה טעות שלא השאילה אותו לקבוצה אחרת וקטנה יותר ונתנה לו ליבנות קצת ביטחון ...

6. Alvaro Recoba משתמשים של כבוד היכל התהילה

סורי שאני קצת לא קשור לשיחה, אני תמיד אהיה כזה, כאחד שמגיח לכאן פעם בשבועיים.

מי זוכר איך ריאל עשתה שינוי של בערך 180 מעלות בשנה האחרונה, איך פתחנו חלש ואז התחזקנו בדרך לאליפות, בעיקר בזכות אופי, ועכשיו על גביו נבנה גם הכישרון האישי והקבוצתי. שני הדברים שהכי משמחים אותי כרגע הם ההתאקלמות הפנטסטית של סניידר, והפריחה המחודשת של ראול.
    סניידר, קשר כישרוני באיאקס, שהיה בהתחלה בצל של ואן דר וארט ולאחר מכן בצל של הונטלאר (ויתקנו אותי ה-F סיידרים אם אני טועה), הפך לכוכב באופן די מיידי בריאל מדריד, ובעיקר לסקורר. ממתי יש לו כזה חוש ריח לשערים? מי היה מאמין כשהגיע (ואני אישית מודה ששאלתי את עצמי למה הביאו אותו) שבשבועיים בערך הוא יהפוך למצטיין של הקבוצה, לבטוח בהרכב ולמלך שערי הקבוצה (ודוגרי אתם מוזמנים להגיב איך לדעתכם זה קרה). אני אישית חשבתי שהוא יתקשה לפלס מקום להרכב...
    הדבר השני, ולא פחות משמעותי, הוא ראול שחוזר לככב ולקרוע רשתות. החיבור שלו עם ואן ניסטלרוי מעולה, אם לשפוט על פי המשחקים האחרונים, וניכר שהם מצאו כל אחד את מקומו האידאלי בהתקפה. אני מקווה שאני לא מתבדה, ואני מקווה שראול לא יאבד את המומנטום ויחזור להיות הסקורר של פעם. אם מישהו זוכר את ניסיון ההקפצה שלו מעל טים ויזה ביום שלישי, ניסיון שכשל, ולי מאוד הזכיר את השער הגדול ההוא נגד אנדרלכט. זה יכל להיות סמלי מאוד אם הכדור הזה היה נכנס, אבל אני בטוח שראול על הדרך הנכונה.

Vamos Merengues!!!

7. REAL MADRID Member

מארדונה בראיון לאתר הרשמי של ריאל מדריד:

http://www.realmadrid.com/addon/img/e5ace5288maradona3p.Xxx

איך הרגשת כשקפאלו הוחלף בחברך הטוב שוסטר?
    זאת הייתה ההחלטה הנכונה. אני אומר זאת בכנות, רציתי את שוסטר שיאמן את בוקה בעונה שעברה. כהוא סירב והחליט לכבד את החוזה שלו עם חטאפה. הוא אדם שמקיים את מה שהוא אומר. הרבה מאמנים היו עוזבים ברגע במהלך העונה, אבל לא הוא.

כששיחקתם יחד בברצלונה חשבת שיום אחד הוא יהיה מאמן מצליח?
    הוא מאמן מצוין, בדיוק כמו שהיה כשחקן. מה שהוא עשה בחטאפה זה מדהים. לריאל מדריד הייתה סיבה טובה להחתים אותו. זה מובן מאליו שהוא היה הופך למאמן גדול.

למה לדעתך גאגו עוד לא מצליח בריאל מדריד?
    הוא קשר מצוין, הוא עוד לא מראה את זה בריאל. הוא פרץ בגדול בבוקה ג'וניורוס והיה שחקן ראשון בהרכב, אבל לריאל מדריד יחש הרבה שחקנםי גדולים שלפניו ברוטציה. הוא נראה הססני מידי ומשחק כאילו שהוא לא יודע מה לעשות... שוסטר עדיין בונה את השיטה של הקבוצה, הוא מחפש מי טוב עם הכדור ומי כובש. זה אומר שגאגו צריך לעבוד קשה עכשיו, אני מאמין בו.

עושה הרושם שסביולה מקבל תמיכה רבה מהקהל...
    המעבר לריאל מדריד יעשה טוב לסביוליטה. אני שמח בשבילו.

אתה אוהב את גוטי?... הוא יהיה שחקן הרכב בקבוצה שלך?
    הוא שחקן אינטיליגנטי... אני אוהב את הבחור. לא משנה כמה שחקנים יביאו בעמדה שלו הוא תמיד ימצא את המקום שלו ישאר בקבוצה. הוא ראוי להרבה קרדיט על כך. הוא משתלב בכל עמדה. הוא מוכיח זאת כל פעם מחדש כשהוא נשאר כבר המון שנים בריאל מדריד, זה לא דבר קל לעשות.

לדעתך לראול יש מקום בנבחרת ספרד?
    ראול לא צריך שאני ישבח אותו. אין לו מה להוכיח. ראול הוא גאון. לא הרבה כדורגלנים משחקים ברמה גבוהה כל כך, במשך כל כך הרבה זמן. אני אף פעם לא מטיל בו ספק.

8. Engel Del Madrid Member

הגדול מכולם .... פשוט הגדול מכולם .....
    אגב איך קוראים לישראלי מהנוער של בית"ר שהולך להיבחן אצל ריאל ?

9. Sergio Ramos Member

כפי שאתם יודעים, חלון העברות שיפתח מחדש בינואר, מתקרב אלינו בכל יום שעובר, והמארקה, כמו המארקה, ממהר להפציץ אותנו בידיעות חמות במיוחד מהתנור.

*מדברים על כך שמועדון מתכוונים ללכת חזק על דידייה דרגובה שהביע רצונו לעזוב את המועדון הכחול.
    ראשי המועדון מסמנים זאת כמטרה עיקרית לפתיחת חלון העברות.

*עוד ידיעה חמה, היא דדייגו, הקשר הברזילאי של ברמן. בריאל להוטים להביא את דייגו לקבוצה ומדובר כרגע, על סכום שעומד על 26 מיליון יורו. ראשי המועדון דיברו ואמרו שהם לוקחים את הבאתו של דייגו ברצינות רבה.

10. beitar4ever Member

פיי מכינים הרבה שחקנים לרשימה של ריאל, אם דייגו יגיע זה יהיה חיזוק טוב לריאל, שחקן מצוין, לעתידה של הקבוצה, ואם דרוגבה יגיע עוד יותר טוב נחכה וניראה.

11. Ribery 17 Member

דייגו רק השבוע האריך את החוזה שלו בברמן עד 2011 .

12. XabiAlonso Member

חוזים זה לא משהו שצריך לסמוך עליו יותר מדי בימינו...

בכל מקרה, אם דייגו בא, תהיה לנו אינפלציה רצינית בקישור.

13. REAL MADRID Member

כאילו שעכשיו אין לנו... שחקן יותר שחקן פחות זה כבר לא משנה.

14. Joao Moutinho Member

אמנם אינפלצייה, אבל בעיקרון מה שיקרה הוא שגוטי יירד לספסל ודייגו במקומו.

אבל השאלה היא, כמה זמן שוסטר ימשיך עם המערך הנוכחי כמערך קבוע מפני שיש המון קיצוניים אצלנו: רוביניו, רובן, היגוואין ודרנתה, ובמערך הנוכחי שבו שניידר משחק כשמאלי, רק קיצוני טבעי אחד מהסגל נמצא על המגרש ואני לא מאמין שיהיה אפשר להושיב שלושה מתוך הארבעה על הספסל לאורך זמן.

15. REAL MADRID Member

אני היחידי שחושב שדרנתה בדרך להיות פלופ העונה?
    מגן שמאלי הוא לא, קשר שמאלי הוא לא, קשר אמצע (WTF?) הוא לא, ובטח לבטח לא קשר ימני.