ריאל מדריד 08\2007 : סאגת רונאלדו מסרבת להיגמר

Discussion in 'פורום כדורגל ספרדי' started by Raulito, Jul 5, 2007.

1. Sergio Ramos Member

אני לא ראיתי את המשחק אך לפי מה ששמעתי, לא היה משחק גדול ובעצם משחק משעמם של שתי הקבוצות. אך כמובן שהאיכויות של שתי הקבוצות שיחקו כאן תפקיד וריאל שעולה על אלמריה בכמה וכמה רמות גם במשחק לא הכי טוב ניצחה אותה.

2. beitar4ever Member

ריאל תרוץ לאליפות השנה היא ניראית מצוין, יש לה חוליית קשרים מצוינת , חוליית הגנה והתקפה מצוינים, בקיצור השנה היא יכולה בקלות לשחזר את האליפות מהעונה שעברה ואפילו ביכולת יותר טובה.

3. Riki Member

אני לא חושבת שהמשחק היה משעמם, הוא היה דיי חד צדדי יותר נכון למרות נסיונות פה ושם של אלמריה.
    ריאל שיחקה על אש נמוכה וניצלה יפה את המצבים שהגיעה אליה. כל חולית ההגנה או הקישור וכנ''ל לגביי ההתקפה שיחקו בתיאום, בשקט, בבטחון ומשחק יפה של נגיעה בכדור.
    אומנם לא דרסנו כל המשחק אבל לא היה משעמם.

4. REAL MADRID Member

מסכים. ריאל מדריד לא נראתה כמו נגד ויאריאל אבל אתם צריכים לזכור שריאל מדריד שיחקה ראשונה העונה נגד קבוצה שבאה להסתגר וזאת נקודת חולשה אצל ריאל מדריד. ובנוסף השחקנים שמרו כוחות לקראת ברמן. אני יצאתי מרוצה מאוד מהמשחק אבל קצת מאוכזב מההגנה שלא הייתה צריכה לקבל את השער שהיא קיבלה.

5. tiktin Member

ריאל מדריד היא קבוצה עם התקפה חייתית וקישור עוד יותר חייתי. ההגנה נמצאת בסוף רשימת החייתיות מאחר ויש לה את השוער הטוב בעולם לדעתי. ריאל היא קבוצה שצריכים להתגונן מולה ולא קבוצה באים לשחק מולה עם 3 חלוצים. גם ברסה תשחק מולה ב4-4-2 ברזילאי משנות ה70. כל שחקני החיזוק של ריאל בהגנה-מצלדר, פפה והינצה הם לא שחקנים מהדרג הראשון בעולם. מצלדר צריך להוכיח את עצמו עוד קצת והוא יספר עם הבלמים הטובים אבל בנתים הוא עוד צעיר. קנבארו כבר לא חסין אש וסיסיניו שהיה מצוין לדעתי עזב. זה שריאל מושלמת זה בגלל שלחץ שהיא מפעילה בהתקפה ולא בגלל שההגנה שלה זוהרת. אני רוצה לראות את ריאל מתמודדת עם חלוצים כמו דוד וייה או קנוטה או הנרי.

6. הדר חסון Member

מה עם מיגל טורס?

7. Sergio Ramos Member

לפי איך שהתמונה מתבררת(נכון עד לרגע זה) שוסטר לר בונה כל כך על טורס.

8. Dimitar Berbatov Member

לריאל אין הגנה טובה?
    סרחיו ראמוס (המגן הימני הטוב בעולם לטעמי), קנאברו, בלם עם ניסיון שאני בטוח שיחזור לעצמו העונה וגם פפה ומצלדר ששניהם בלמים נהדרים, אמנם אחד צעיר וחסר ניסיון והשני עוד לא הוכיח את עצמו (אם כל הכבוד לבורוסיה דורטמונד), אבל שניהם נהדרים.

לדעתי לריאל יש בעיה בעמדת המגן השמאלי, היינצה הוא פייטר והכל, אבל הוא לא תומך מספיק בהתקפה, ההרמות שלו גבוהות והוא לא המחליף האולטימטיבי לרוברטו קרלוס. גם דרנטה לא בדיוק מגן שמאלי ברמה גבוהה, הוא יותר קשר מאשר מגן, וםא הוא ישחק מגן למשל נגד קבוצה חזקה בצ'מפיונס יחגגו עליו.
    לגבי מיגל טורס, אני לא מבין את שוסטר שלא נותן לא מספיק קרדיט, הוא היתה פנטסטי שנה שעברה גם כמגן שמאלי וגם כימני, והוא יכול להתמודד בכבוד עם היינצה.

Last edited by a moderator: Sep 18, 2007
  9. Sergio Ramos Member

בהחלט, זה אחד הדברים שהכי איכזבו אותי מצד שוסטר. איך שחקן כל כך מוכשר ומהמוכשרים שעלו מהנוער בשנים האחרונות, לא נמצא בתמונה. בעונה שעברה האו הוכיח שהוא מגן משכמו ומעלה יחסית לגילו ואני לא רואה סיבה שהוא אל צריך להיות בתמונה, וחבל.

זו בעיה באמת גדולה והיא מתחלקת לשתיים : זה או דרנתה הצעיר המוכשר אבל אבל, פשוט מפרפרים אותו בהגנה וגם האו נגד קבוצות חזקות זה סיכון. ומן העבר השני היינצה שאומנם יש לו יכולות הגנתיות טובות, אך לעיתים רבות הוא מסורבל מתמיד וגורם להתקפי לב וזו בעיה.

לגבי ההגנה עצמה, אולי זה לא הגנה של בארסה שמפוצצת בשמות גדולים ואני מסכים איתך tiktin שעדיים ההגנה לא עמדה במבחן רציני, אך אל תגזים, עד עכשיו. פרט למשחק ההוא מול סביליה בסופרקאפ שהיה מפלה, ההגנה שלנו די סבירה ומוכיחה יציבות רבה. מצלדר אולי לא שם הכי גדול, אך עד כה הוא מתצייר כבלם מצוין בעל יכולת טובה מאוד. קאנברו אולי לא בשיאו שהיה בן 25-30 אך עדיין יעיל, ופפה גם הראה פה ושם ניצוצות של שחקן די טוב ובעלך פוטנציאל לא רע.

Last edited by a moderator: Sep 18, 2007
  10. בועז Member

למה אתה אומר שיחגגו על דרנטה?כי הוא התקפי? גם רוברטו קרלוס הוא לא מגן קלאסי, אבל בכל זאת נחשב לאחד הטובים שהליגה הזו ידעה.
    אם יש משחק שריאל תצטרך להגן בו יותר, יהיה לה את היינצה, שהרי הוא מגן מצויין ומוכח, ואם לתקוף הם צריכים הרי דרנטה יודע את העבודה.
    ואל תשכח שיש גם את טורס.

ואני חושב שמה שהוא ניסה לומר לגבי ההגנה, זה לא שאין להם שחקני הגנה טובים,אלא שמשחק ההגנה שלהם הוא לא טוב- ואני לא מבין חושב שעבר מספיק זמן כדי לשפוט, אולי הוא מסתמך על דברים מהעונה שעברה , או מהסופר קאפ של העונה הנוכחית,
    בכל מקרה מוקדם מדי לשפוט האם ההגנה טובה או לא, אך מה שבטוח, בנתיים ריאל מדריד מציגה משחקים איכותיים מאוד והכי חשוב- לא איבדה עדיין נקודות.

11. xavi6 Member

לדעתי בצד שמאל טורס צריך לקבל את הקרדיט, הבחור כזה רגוע עם ביטחון עצמי גבוה, שגם אם מסי ורונלדיניו יהיו מולו לבד הוא ישמור על קור רוח. בפעם הראשונה שראיתי אותו משחק לא העלתי בדעתי שהוא כ"כ צעיר.
    דרנטה שישחק בקישור, שם הוא יכול לספק את הסחורה הכי טוב. יש לו דריבל ויש לו בעיטות טובות. לדעתי סרחיו ראמוס סתור מגן היה ביזבוז כאשר סיסיניו עוד היה אופציה, אבל ניחא, בתור מגן הבחור מפחיד עדיין. אומנם לא כמו סיסיניו, אבל עדיין מפחיד. קנבארו תגידו מה שתגידו, היה הכי טוב בעולם, יחזור לעצמו-בינתיים הוא עדיין נראה כמו חרא מהלך, ויסלחו לי המדרידיסטים שבנינו על התיאור הלא מחמיא. אם תגידו על טוראהם אותו דבר אני יסכים http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx
    על מצלדר עדיין לא גיבשתי דעה, אני צריך ליראות אותו עוד משחק בישביל להגיד עד כמה הוא טוב\מה חסר לו.

12. Sergio Ramos Member

אתה כנראה לא ראית אותו במשימות הגנתיות למינהם, כל הכבוד לו שהוא תוקף ויש לו יכולת תקפיה של קיצוינ ברמה גבוהה, אבל מה לעשות בהגנה האו פשוט זוועה. נגד סביליה במפלה שקיבלנו 5 בראש דרנתה היה איום ונורא שהוסט לעמדת המגן השמאלי.
    רוברטו קרלוס זה דבר אחר לגמרי, יכולת התקפיה לו הייתה בולטת ביותר אך האו גם ידע לחזור בזמן וגם כשהיה בהגנה לא היה קל כל כך לעבור אותו או משהו כזה. דרנטה לצערנו לא כזה ולא פעם ולא פעמיים פיפרו אותו בהגנה.

13. Sergio Ramos Member

הסגל:
    איקר, דודק
    סלגאדו, מצלדר,ראמוס,קאנא,מרסלו,דרנתה.
    היגואין ,גאגו,גוטי, רוביניו, שנידר, רובן.
    באפטיסטה, ראול, סולדאדו, ואן ניסטלרוי.

-מדווחים באס ששוסטר צפוי להפתיע ולהציב את מרסלו בהרכב הפותח.

14. Dimitar Berbatov Member

דרנטה הוא לא רוברטו קרלוס והוא לא יהיה כזה. מהמעט שראיתי מדרנטה בריאל מדריד ובנבחרת הולנד הצעירה הוא יותר קיצוני שמאלי מאשר מגן שמאלי. הוא עושה חורים בהגנה כשהוא משחק מגן. לדעתי הוא צריך לשחק קשר שמאלי.
    היינצה לא מגן מצוין, מאיפה הבאת את זה? הוא המגן השמאלי הטוב ביותר שהיה בשוק וריאל שהיו חייבים מגן קפצו עליו. אבל הוא לא מגן מצוין.
    ולא שכחתי את טורס, לדעתי הוא או היינצה צריכים לשחק מגן שמאלי, אבל משום מה שוסטר לא שם עליו והוא לא אמור לקבל יותר מידי דקות השנה בריאל.

15. REAL MADRID Member

כריסטוף מצלדר נפצע בניצחון 2:1 על ברמן והוא בספק לויאדוליד. פפה צפוי להחליף אותו.