ריאל מדריד 08\2007 : סאגת רונאלדו מסרבת להיגמר

Discussion in 'פורום כדורגל ספרדי' started by Raulito, Jul 5, 2007.

1. Daniel616 Member

משום מה רוביניו לא מצליח כל כך בריאל מדריד בעוד שבברזיל הוא חוגג. אני מבין את מה שאתם אומרים, יכול להיות שרובן יהיה יותר טוב מרוביניו, ככל הנראה רוביניו צריך סיפסול קצר כדי לעורר אותו. אני בכל זאת מאמין ברוביניו וחושב שהוא מסוגל להגיע לטופ (הכוונה היא לרמה של מסי, רונאלדו וקאקה).

2. xavi6 Member

רוביניו שחקן נחמד ותו לא? רוביניו במשחקים שהיה טוב היה בלתי ניתן לעצירה. אני זוכר את כ.רונלדו בשנתיים הראשונות שלו בידיוק כמו ששון תיאר את רוביניו-טכני, מלהיב, עושה פדלאדות בקצב מטורף אבל לא מועיל בשיט. רונלדו כבר קפץ מדרגה ושילב את התרגילים האלה ביעילות, מדוע שרוביניו לא יעשה אותו דבר? מה יש לכ.רונלדו שאין לרוביניו? רוביניו זה שחקן שעם שיפשוך נכון, ועבודה קשה, הוא ללא ספק נכנס לדרג של השחקנים הכי טובים בעולם,עכשיו הוא יותר מ"שחקן נחמד ותו לא", הוא נמצא בשלב שהוא בין לבין. עדיין לא משתווה לקאקה ולשאר הכוכבים שציינו, אבל עם הפוטנציאל שיש לו-הוא יכול להיכנס לרשימה הזאת.

Last edited: Sep 14, 2007
  3. REAL MADRID Member

זה לא משום מה. רוביניו הצטיין בנבחרת ברזיל כי הוא שיחק נגד הגנות חלשות.. כשהוא משחק באירופה נגד הגנות קצת יותר טובות הרבה יותר קשה לו, זה הכל.

שון, אתה מגזים עם רוביניו. נכון שהמשחקים בהם הוא היה טוב מעטים אבל כשהוא היה טוב הוא באמת היה בלתי ניתן לעצירה.

4. Raulito Madridista

שון,
    רוביניו עשה קצת יותר מ'15 פעולות חיוביות' בריאל מדריד ואני באמת לא חושב שיש מקום לפרט כל משחק ומשחק. זה שציינתי את "הישורת האחרונה" היה מאוד בכלליות, אך זה לא אומר שאני מתחמק או לא יכול לרשום לך בדיוק את המשחקים שהוא היה טוב בהם.
    אז סיכום, המשחקים בהם רוביניו היה טוב העונה:

ריאל מדריד - בטיס(גומלין שמינית גמר גביע המלך, רוביניו הבקיע את השער לזכות ריאל מדריד ונתן משחק טוב).
    ריאל מדריד - ברצלונה(רוביניו בישל את השער השני לרוד ונתן משחק טוב מאוד 'פירפר את זאמברוטה').
    ריאל מדריד - סראגוסה(רוביניו היה משמעותי בניצחון על סראגוסה למרות שלא כבש או בישל).
    ריאל מדריד - חטאפה(רוביניו הוכשל וסידר פנדל לריאל מדריד ונתן משחק טוב).
    ברצלונה - ריאל מדריד(רוביניו נכנס כמחליף במחצית השנייה והיה מצויין: סידר לרוד מספר מצבי הבקעה).
    ריאל מדריד - חימנאסטיק(הקבוצה הייתה תקועה במשחק ההתקפה עד לכניסת רוביניו שגם כבש וגם אירגן שער נוסף).
    סלטה ויגו - ריאל מדריד(הקבוצה התעוררה עם כניסתו של רוביניו שכבש את שער הניצחון).
    ריאל מדריד - אוססונה(רוביניו כבש את אחד מהשערים והיה טוב).
    ריאל מדריד - סביליה(רוביניו עושה תנועה נהדרת ומבקיע את אחד השערים ורושם משחק טוב מול יריב קשה - דני אלבס).
    רקראטיבו - ריאל מדריד(רוביניו מוכשל ומארגן פנדל לרוד וכובש שער מבישול של בקהאם).
    ריאל מדריד - מאיורקה(הנסיך לא כבש ולא בישל, אך עשה פעולות יפות מאוד ולא היה רחוק מכיבוש. כל הזמן יזם התקפות).
    דינמו בוקרשט - ריאל מדריד(רוביניו כובש שער יפה ונותן משחק טוב).
    ריאל מדריד - ליון(רוביניו נותן משחק טוב אך לא מבקיע או מבשל).
    באיירן מינכן - ריאל מדריד(רוביניו נכנס במחצית השנייה ומסדר פנדל לריאל ועושה עוד פעולות יפות).

אהה ועוד משהו: המחשבה ש'ריאל רצתה ברזילאי כמו רונאלדיניו ולכן רכשה את רוביניו' היא דבילית. ריאל לא רצתה שחקן כמו רונאלדיניו ולא חשבה שרוביניו יהיה ה'גאושו שלה'. ריאל מדריד רכשה את רוביניו לאחר שפיגו וזיזו הזדקנו והיה נחוץ ריענון בקישור. הם התרשמו מכיולתו של רוביניו בליגה הברזילאית ובנבחרת ברזיל.

5. Sergio Ramos Member

צ'אבי6- כל מה שאמרת נכון ובעצם אפשר לסכם זאת כך: יש לו את שיא הפוטנציאל להגיע למה שהגיעו שאר הגדולים היום, אבל זה עדיין לא פרץ החוצה והבעיה היא שהוא כבר לא ילד, הוא בן 23 שזה גיל המעבר בין ילדות לבגרות, עכשיו, לרוביניו יש את שנת(איך שאני קורא לה:"הצ'אנס האחרון. בשתי העונות האחרונות שלו הוא עשה הרבה דברים יפים, אבל אין לופשוט המשכיות וזה קוטל אותו כל פעם מחדש, הוא נלחם הוא רוצה הביטחון חזר לו קצת אך עדיין זה לא זה.
    בשתי העונות האחרונות שלו, קיבלנו ממנו הברקת, אבל לא קיבלנו עקביות והמשכיות, לא קיבלנו יציבות והנהגה מצד רוביניו. ואי אפשר להסתיר את האמת, ובסדר כל הכבוד לו לכל הדברים שעשה לנו בשבילנו וכל הדברים היפים פה ושם שתרם למועדון, אך בסך הכל שאני מסתכל על זה בכלליות רוביניו לא בא לשם כך שיביא הברקות אלה שינהיג את הקבוצה שלנו ויסחוף אותה ויציג מנהיגות והמשכיות.
    בשל כך וכבר אמרתי זאת, אני כבר מתחיל להאמין שרוביניו הוא לא איזה קאקא או רונללדיניו שיוכל להנהיג אותנו ולסחוף אותו ולשם זאת, כמו שמההתחלה אמרתי, יש לי תחושה טובה מאוד שרובן ישחק בצוותא, יחדיו אם רוביניו באגפים,הוא יוריד מרוביניו הרבה עול והרבה לחצים מה שאולי והלוואי הלוואי יתן לו את הדחף להצליח ולהוציא מעצמו סוף סוף את היכולות שטמונות בוא.

6. Legolas Member

מה שיש לרונאלדו שאין לרוביניו זה דבר אחד ופשוט מאוד,כריסטאנו רונאלדו קיבל סטירה מצלצלת אחרי המונידאל שמדינה שלמה,אומה שלמה שורקת לו בוז בכל רגע שהוא נוגע בכדור ושהעיתונים האנגלים צולבים אותו,הוא החליט שהוא צריך לעזוב את כל זה ולהוכיח להם על המגרש מה הוא שווה ואני לא חושב שלרוביניו יהיה תהזדמנות הזאת לקבל כזאת תהפוכה בחיים שלו שתשנה אותו במהירות רבה כל כך.

מה גם שיש הבדלים ענקיים בין שני השחקנים,גם מבחינת אופי וגם מבחינה פיזית וטכנית.

7. Bensh Member

ההבדל פשוט מאוד - כ. רונאלדו שחקן הרבה יותר טוב, מוכשר, תכליתי ומועיל מרוביניו

8. REAL MADRID Member

היגוואין לאתר הרשמי של ריאל מדריד:

איך אתה מרגיש אחרי הפציעה שלך?
    אני מרגיש טוב. אני החלמתי, למרבה המזל. אני חושב שלא לנסוע למשחק נגד ויאריאל היה טוב עבורי, זה איפשר לי להמשיך להתאמן ולחזור לכושר.

יכול להיות שתחזור לשחק נגד אלמריה.
    אני מקווה כך. תהיה לי הזדמנות נהדרת לחזור לשחק אחרי שלא שיחקתי כבר חודש וחצי.

ישנם הרבה שחקני התקפה בסגל העונה. התחרות עושה טוב לקבוצה?
    אני חושב שכן. בעונה שעברה היה שחקן אחד בכל עמדה, העונה יש 2 ואפילו 3. זה טוב כי זה דורש מאיתנו לעבוד קשה ולא לחשוב שבטוח נהיה בהרכב. כולנו עובדים קשה בשביל להיכנס להרכב יום אחד.

באיזו עמדה את מרגיש יותר נוח?
    כולם יודעים שאני אוהב לשחק כחלוץ שני, אבל אני אתמאץ באותה מידה בכל עמדה אחרת. לא תהיה לי בעיה לשחק באגף הימני אם המאמן יבקש ממני.

בעונה שעברה כבשת 2 שערים. כמה אתה מקווה לכבוש העונה?
    יותר. אני מקווה לשחק העונה יותר קרוב לשער היריבה. לא כבשתי הרבה שערים בעונה החולפת כי הייתי לחוץ מידי. למרבה המזל, הדברים השתנו העונה.

נכנסת לקבוצה בעונה שעברה. אתה מרגיש העונה שכבר מצאת את המקום שלך בצוות?
    לחלוטין. אני גם רוצה לנצל כל הזדמנות שיש לי בשביל לכבוש הרבה שערים.

אתה שערים אתה מקווה לכבוש העונה?
    אני רוצה לכבוש בערך 15 שערים, שהתפרסמו בכל שלושת המסגאות שנשחק בהן. אני מקווה לעזור לקבוצה הרבה.

הנשיא אמר שלריאל מדריד יש את הסגל הטוב ביותר באירופה. מה אתה חושב?
    הוא חייב להאמין בזה אם הוא אמר את זה. אני מרגיש שאני באחת הקבוצה הטובות בעולם ושאנחנו תמיד צריכים לנצח. ננסה לעשות ככל שאחנו יכולים בכל משחק.

איך השתפרה הקבוצה עם 8 ההחתמות החדשות?
    זאת קבוצה שונה כי יש הרבה שחקנים חדשים ולמאמן יש גישה שונה מהעונה שעברה. זה טוב לריאל מדריד. שוסטר רוצה שנשחק כדורגל עם הרבה נגיעות בכדור , הוכחנו את זה נגד ויאריאל.

יש מספיק שחקנים יצירתיים בקבוצה שישחקו כדורגל יצירתי?
    כן, צורת המשחק השנה נהדרת. אנחנו מקווים שסניידר, דרנתה וכל האחרים ימשיכו לשחק את הכדרוגל שהם יודעים. יש לנו הרבה משחקים וסגל נהדר שצריך להספיק בשביל לזכות לפחות באחת המסגרות שנאבק עליהן.

2 משחקים, 2 ניצחונות. האוהדים ימשיכו להנות גם נגד אלמריה?
    המשחק נגד אתליקו מדריד היה יפה. זה היה צריך להיות נהדר בשבילי לשחק במשחק הזה, אבל זה לא. אני חוזר מפציעה ומוכן לשחק באותו דרך ששיחקנו את ויאריאל. לקבוצה כיף והיא משחקת יפה, ננסה לחזור על זה נגד אלמריה.

ליגת האלופות קרב מעבר לפינה. אתה שיחקת כבר משחק אחד, נגד באיירן מינכן בעונה שעברה.
    זאת הייתה טבילת אש ראשונה וצברתי ניסיון קטן. התחלתי בקטן בצ'מפיונס ליג ויש לי הזדמנות להראות לעולם מה אני שווה. הוגרלנו לבית קשה, אף משחק לא יהיה קל ואנחנו צריכים לעשות הכל נכון.

אם יכלת לבחור באיזה תחרות לזכות. היית בוחר בליגת האלופות?
    לא, לא. אנחנו הולכים על כל שלושת התארים, זאת המטרה שלנו.

והתוכנית שלך זה לערוך השנה את הדביוט במסגרת נבחרת ארגניטה, נכון?
    כן, זאת אחת התוכניות שלי לעונה הקרובה. סימנו את הקופה בצורה חלשה וכל דיברו על כך. המטרה היא להביא מוטיבציה ולשמור על יציבות. לנצח כל משחק.

הסנטיאגו ברנבאו הולך להנות השנה?
    אני חושב ככה. אנחנו הולכים לעשות את הכל אפשרי בסופו של דבר.

9. אלי מתחן Member

יש לרוביניו ורונאלדו הבדל אחד גדול באופי. וזה שרוביניו שחקן של משחקים גדולים.
    הוא הוכיח את זה בקופה ובליגה הספרדית בעוד רונאלדו נעלם בכל פעם שקצת תקוות נתלו בו.

אולי כרגע הוא שחקן טוב יותר, אבל אם הקבוצה שלי הייתה במצב שהיא צריכה שחקן שינהיג אותה, הייתי לוקח את רוביניו בכל מצב.

10. Bensh Member

11. אלי מתחן Member

עד עכשיו בכל משחק גדול ורגיש שראיתי את רונאלדו הוא לא תיפקד, וזה כולל את המשחקים מול ארסנל וצ'לסי באנגליה וכמובן מול מילאן באירופה.

12. Bensh Member

וכמובן רוביניו לעומתו נצץ בכל מפגש של ריאל מול אימפריה כלשהי

13. Sergio Ramos Member

די ,אני חושב שמיצינו את העניין הזה של רוביניו-רונאלדו. היו פהה 1001 דעולת שונות, כל אחד ודעתו, אז אני חשוב שכבר אין טעם להתווכח בעניין הזה.

14. Pipe Member

רוביניו שחקן של משחקים גדולים..
    כיף לראות איך הופכים את היכולת העלובה שלו ברוב המשחקים "הקטנים" בעונה לטובתו. ולאיזה משחקים גדולים הוא בדיוק הופיע? לפי הסטטיסטיקה הסופר מדויקת של דור( http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx), התועלת של רוביניו במשחקים גדולים הייתה "פרפור של זמברוטה" (מצחיק לראות איך זוכרים לו את זה, אבל שוכחים את כל תצוגות הנפל) ובישול לרוד נגד ברצלונה. איפה הוא היה בשאר המשחקים?

ואם הקריטריון ל"העלמות במשחקים" היה לא לבשל או לכבוש רוביניו היה דני דין.
    וכנראה שאת המשחק באנפילד (בעצם ליברפול היא כלום לעומת ברצלונה, אז זה בטח לא נחשב למשחק גדול מבחינתך) בשנה שעברה בו רונאלדו בישל את שער הניצחון בתוספת הזמן לא ראית, ואת המשחק מול ארסנל בהייבורי בו הוא הבקיע צמד וניצחנו 4-2 גם לא ראית.

וזה עלבון לאינטיליגנציה של אוהדי הכדורגל ולרוביניו עצמו (אם הוא היה יודע איזה מחמאות הוא מקבל בפורום אוהבי הפדלודת, אפילו הוא היה חושב שהוא מינימום פלה) להשוות אותו לרונאלדו, שאין פרמטר אחד במשחק(!) שבו הוא יורד מסקיפי שלכם.
    טכניקה? גם אני יכול לקפץ מעל כדור, החכמה היא לעשות אם הטכניקה פעולות המועילות למשחק ההתקפה ולא לאגו שלך, ובזה רוביניו רחוק קילומטרים מרונאלדו.
    מהירות? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx
    יכולת מסירה? גם אם המוח של בקהאם היה נכנס ברוביניו הוא היה מעדיף להכנס עם הראש בקיר ואם היה מצליח להתגבר על הצורך הזה לא היה מצליח להעביר הגבהה אחת מדויקת.
    חכמת משחק? כן, בטח.
    בגרות? רונאלדו היה אחד מהברגים בהגעה של פורטוגל לחצי גמר המונדיאל ולגמר היורו. רגע רגע.. הרי רוביניו "סחף" את ברזיל לזכיה בגביע דרום אמריקה למקומות עבודה (הרמה הממוצעת של הנבחרות הייתה בערך ברמה של ויאריאל, וכולנו ראינו איזה "ענק" הוא היה במשחק הגמר מול הנבחרת היחידה ששווה משהו שם) אז בטח שהוא מנהיג!
    היי, רונאלדו אפילו נראה יותר טוב ממנו וחברה שלו הרבה יותר כוסית! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/cool.Xxx

טוב נו, יש פרמטר אחד בו רוביניו כן עולה עליו. אבל זה לא הוגן, מה לעשות שרונאלדו נולד לבן ורוביניו שחור.

Last edited by a moderator: Sep 15, 2007
  15. נעם Member

לרונאלדו יש חברה? הוא לא חגג עם איזה 6 נערות ליווי לא מזמן, או הוא התחיל לצאת עם יצאניות?

בכל מקרה ההשוואה בין רונאלדו לרוביניו הוא טיפשית, האחד מימש כמעט את כל הפוטנציאל שלו בעונה שעברה והשני עדיין ילד. כששניהם יתפתחו עד הסוף זה המקום להשוות אחרת רונאלדו לוקח בגדול...