ריאל מדריד 08\2007 : סאגת רונאלדו מסרבת להיגמר

Discussion in 'פורום כדורגל ספרדי' started by Raulito, Jul 5, 2007.

1. REAL MADRID Member

ריאל מדריד הוגרלה לבית C יחד עם ברמן, לאציו ואולימפיאקוס.

2. Sergio Ramos Member

איזה בית חם וגועש קיבלנו, זה בית קשה ומגוון ביותר, ריאל מדריד היא החזקה שבבית איתה יחדיו לאציו, ברמן ואולימפייקוס. לאציו היא קבוצה איטלקית קשה ומפחיד, קבוצה ממאוד נוקשת מכדורל חזק מאוד, אישית היא קבוצה שמפחידה אותי לא פחות מברמן וקשה לי להאמין שהיא תעשה חיים קלים לשוסטר.
    ברמן היא עוד קבוצה חזקה שפתחה את העונה בליגה הגרמנית בצליעה, קבוצות גרמניות ולא משנה מי תמיד יעוררו בי פחד כלשהו. קבוצות התקפיות ומסכנות מאוד, שנה שעברה היא הודחה מבית קשה מאוד בוא הייתה אם צ'לסי וברצלונה אבל עפה מהמפעל אם כבוד, קלוסה עזב אותה השנה והחלל שהשאיר בחוד של הירוקים הוא גדול מאוד, אך זו לא סיבה לזלזול יש עוד כמה שחקנים מסוכנים כמו בורובסקי או דייגו וכו'..(אגב, בורבסקי יחלים מהפציעה עד אז?).
    אולמפייקוס היא האנדרדוגית בבית הזה, קבוצה שקבוע מגיע למפעל קבוצה קטנה לעומת ריאל, שגם ממנה צריך להיזהר, היוונים בעלי ניסיון באירופה, אך אפשר לומר שהיא הקבוצה הכי קטנה בבית הנ"ל והיא מכשול שחייבים לעבור ואסור לפשל בוא. היוונים ידועים בקהל החם והלוהט שלהם, בית שמאוד מאוד קשה לשחק בוא.

Last edited by a moderator: Aug 31, 2007
  3. REAL MADRID Member

אתה מתכוון שלהגיד שאולימפיאקוס היא אנדרדוג ולא "הכי פחות פייבוריטית" http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx

4. Sergio Ramos Member

תודה, תיקנתי http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx

5. נעם Member

אוהבים אותך באופא ראול.
    למרות שבמקום פנרבחצה קיבלתם את אולימפיאקוס זה בידיוק הבית שרצית (סתכלו עמוד קודם) http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

בכל מקרה הולך ליהיות חם. משחק ראשון נגד ריאל עוד 3 שבועות כמעט ואני מאמין שבורובסקי יהיה קשיר.

6. uno club uno amor Member

ההודעות שלך מצחיקות אותי, ולא- לא בגלל שיש בהן בדיחה טובה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue3.Xxx

ריאל, כמו שכבר כתבתי בדיון על הקבוצות הספרדיות באירופה צריכה לגמור במקום הראשון בבית, אם היא לא תעשה זאת קשה לי מאוד לראות אותנו עולים לרבע הגמר, ההבדל בין השהנים הקודמות לשנה הזאת היא שבמצב הנוכחי יש לנו די עומק בסגל, זאת אומרת- שחקנים שיכולים לעמוד תחת לחץ של שלושה משחקים בשבוע.

7. !HALA MADRID! Member

וואלה צודק אחי אבל לפי דעתי ריאל מדריד תעבור את שלב הבתים זה קטן עליה כל העניין הזה
    ריאל מדריד קבוצה טובה מאוד ונחושה לריאל מדריד שחקנים טובים ובעל כשרונות טובים
    שיהיה בהצלחה לריאל מדריד בליגת אלופות.

8. uno club uno amor Member

אין לריאל מדריד סגל מדהים, אני לא חושב שהסגל הקיים הוא בין חמשת הטובים בעולם, אם כי זה כבר דיון אחר.

אגב, על מה אני צודק? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/hahaha.Xxx

9. REAL MADRID Member

את שלב הבתים היא תעבור, זה לא מה שמדאיג אותי. מה שמדאיג אותי זה דרך איזה מקום, אנחנו חייבים לסיים במקום הראשון בבית בשביל לשבור את קללת "שמינית הגמר".

10. REAL MADRID Member

פפה נפצע ויעדר 3 שבועות. פפה יפסיד את המשחק נגד ויאריאל ואת משחק נבחרת פורטוגל. בריאל מאמינים שהוא יהיה כשיר למשחק הבית נגד אלמריה ב-16 לספטמבר ואם לא נגד אלמריה הוא יחזור נגד ויאדוליד ב-26 לספטמבר.

11. guyholl Member

בית סביר מאוד לריאל,היא חייבת לעבור אותו ובמקום הראשון.ברמן היא לא אותה ברמן של השנים האחרונות והיא לא צריכה לעבות לריאל בעיות מיוחדות,לאציו קבוצה סבירה ביותר שריאל אמורה לקחת ואפילו די בקלות ואולימפיקוס היא הקבוצה החלשה בבית שלדעתי תסים אחרונה.ריאל אמורה לסיים ראשונה ולעשות את זה דיי בקלות.

Last edited: Aug 31, 2007
  12. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

פפה לא ברזילאי?!

13. REAL MADRID Member

פפה ברזילאי שקיבל לא מזמן אזרחות פורטוגלית..

14. REAL MADRID Member

- חאבי גארסיה שלא הסכים לחתום על הארכת חוזה בריאל מדריד עבר לאוססונה תמורת 2.5 מיליון יורו. לריאל תהיה אופציה להחזיר אותו לשורותיה בקיץ הבא תמורת 4 מיליון.

- ריאל מדריד והמגן מיגל פלנסיה הגיעו לסיכום על התרת החוזה של פלנסיה.

- המועדון סיכם על העברתו של ראייקו לויאריאל ב'.

15. xavi6 Member

:aaa021:

אפשר מידע טיפה על מיגל פלנסיה?