ריאל מדריד 08\2007 : סאגת רונאלדו מסרבת להיגמר

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Raulito, ‏5/7/07.

1. REAL MADRID Member

יכול להיות שבאפטיסטה יטול חלק בעסקה עם סביליה על אלבס ככה שאל תמהרו לשלוח אותו למילאן.
    אבל כבר נשבר לי מאלבס ומבחינתי למכור את באפטיסטה עכשיו.

2. Sergio Ramos Member

רויסטון דרנתה, עשה אתמול תאונת דרכים אם רכבו, אבל אל דאגה הוא נפצע קלות מאוד ותו לא. דרנתה סטה אם רכבו בטעות והתנגש ברכב של המשטרה, ההולנדי לא יענש לאחר שבדיקות האלכוהול בדמו עברו בהצלחה.
    http://www.marca.com/primeras/07/08/g0828.Xxx

ברכב היו חברה שלו ועוד שני חברים , כשאחד החברים נפגע .

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏28/8/07
  3. אחד מנתניה Member

קופה נחמדה מאוד אבל מי ישלם עליו סכום כזה.

4. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

מחר במקביל לגביע גאמפר בו תשחק ברצלונה מול אינטר , יערך גביע הבירנבאו שבו תשחק ריאל מדריד מול ספורטינג ליסבון (23:00).

http://auvivo.blox.pl/resource/sporting_academica.Xxx

היריבה הפורטוגלית האחרונה שהשתתפה בגביע הזה הייתה בנפיקה ליסבון , והיא ספגה תבוסה של 0-4 .

שחקנים בולטים בקבוצה : ז'אואו מאוטיניו הפלימיקר הפורטגלי , רומאניולי הבטחה ארגנטינאית בעבר (היה בין המצטיינים במונדיאל עד גיל 19 שנערך בארגנטינה לפני כמה שנים שבו סאביולה היה הכוכב הגדול שאחרי הטורניר עבר לברצלונה) , וליידסון (בתמונה למעלה) סיים כמלך שערים בליגה בשנה שעברה עם 15 גולים , מאראט איזמאילוב .

*היגוואין צפוי לעלות מהספסל .

5. Sergio Ramos Member

בוא נראה, אולי ברוסלוקוני התמעה יפתח את הכיס ויצא פראייאר פעם אחת.

בנוסף לדברי ריבאלדו, עוד שחקן בולט בשורות ספורטינג הוא פולגה, שמשחק גם כבלם וגם כקשר, שחקן מוכשר מאוד שכבר צבר כמה הופעות בנבחרת ברזיל.

על פי הדיווח של המארקה דרנתה גם לא ישתוף מחר במשחק בגלל אותה תאונה.

עוד דיווח שרובן והיינצה לא ישחקו מחר, וגם לא ישחקו במחזור ה2 נגד ויאריאל, ויצטרפו רק למחזור השלישי נגד אלמריה.

6. REAL MADRID Member

ליברפול מעוניינת גם היא בפטיסטה ומתכוונת להציע עליו 20 מיליון יורו.

נערך לאחרונה ב: ‏29/8/07
  7. Sergio Ramos Member

מארקה:

*בנפיקה מעוניינת בסולדאדו ומציעה עליו 13 מיליון יורו.

*אתר goal מפרסם שמילאן מעוניינת בקנבארו ומוכנה לשלם עליו 9 מיליןו יורו.

8. REAL MADRID Member

אם אני לא טועה גם ריאל וגם סולדאדו כבר דחו את הפנייה פעם אחת.
    אני לא רואה מצב שסולדאדו עוזב, במיוחד עם בפאטיסטה כנראה יעזוב.

מילאן תצטרך לפתוח את הכיס ליותר מתשעה מיליון בשביל לקבל את קנאברו, אלבס כבר לא יגיע לריאל ולכן קנאברו לא הולך לשום מקום.

9. Sergio Ramos Member

היום היה אמור לצאת לדרך משחק בין ריאל לספורטינג ליסבון על גביע הברנבאו, אך עקב המקרה המצער של אנטוני פוארטה החליטו שהמשחק לא יתקיים ויבוטל.

10. Raulito Madridista

היום תיערך הגרלת שלב הבתים של ליגת האלופות.
    ריאל מדריד לא תוכל להגריל באותו בית שלה את ברצלונה, וולנסיה וסביליה שכנראה תעלה, משום שהן קבוצות ספרדיות וקבוצות מאותה מדינה לא משחקות באותו הבית.
    כמוכן, ריאל מדריד כמובן, הקבוצה המפוארת באירופה, היא דרג א', כך שהיא לא תגריל מן הסתם את שאר אריות אירופה.

דרג א': ברצלונה, צ'לסי, מנצ'סטר יונייטד, ליברפול, אינטר, ארסנל, מילאן, ריאל מדריד
    דרג ב': וולנסיה, סביליה, ליון, פורטו, איינדהובן, בנפיקה, וורדר ברמן, רומא
    דרג ג': שאלקה, שטוטגארט, לאציו, מארסיי, צסק"א מוסקבה, סלטיק, ספורטינג ליסבון, סטיוואה בוקרשט
    דרג ד': פנרבחצ'ה, סלביה פראג, בשיקטאש, אולימפיאקוס, רוזנבורג, דינמו קייב, ריינג'רס, שחטיור דונייצק

השנה כבר נמחקת הזכייה שלנו מ2002, מ'הארכיון'. הכוונה, הדירוג הולך על פי חמשת השנים האחרונות, ומה לעשות, אין לנו הצלחות גדולות מדיי.
    03\2002: חצי גמר והפסד ליובנטוס
    04\2003: רבע גמר והפסד למונאקו
    05\2004: שמינית גמר והפסד ליובנטוס
    06\2005: שמינית גמר והפסד לארסנל
    07\2006: שמינית גמר והפסד לבאיירן מינכן
    לא הצלחנו לסיים במקום הראשון בשלב הבתים מאז עונת 04\2003 עם קרלוס קיירוש. ב05\2004 לברקוזן המצחיקה השפילה אותנו בגרמניה 3-0 ולא ניצחנו אותה בברנבאו(אותו סיפור עם ליון בשנתיים הקודמות. מובסים בחוץ ולא מנצחים בבית) ובפעמיים האחרונות זו הייתה ליון.
    אני חושב שעצם זה שהמשחק הראשון הוא בחוץ תמיד פוגע בנו, אם מפסידים בהפרש של שני שערים לדוגמא אין לנו סיכוי לתקן.
    בכל אופן, הייתי רוצה לראות את וורדר ברמן באותו בית איתנו. זו יכולה להיות חווית כדורגל, שתי קבוצות שמשחקות התקפי(מקווה שנמשיך לשחק בעידן שוסטר כמו בדרבי). את רומא קיבלנו הרבה פעמים בשנים האחרונות ורק לא לקבל את ליון שוב, נמאס מהם!
    שאלקה או שטוטגארט זו אופצייה מעניינת לדרג ג', אבל כבר סימנתי גרמנית אחת, אז נסתפק בלאציו, אותה פגשנו ב2001.
    בדרג הרביעי, ללא ספק ארצה לקבל את פנרבחצ'ה. מפגש עם רוברטו קרלוס!
    לעשות לו כבוד שמגיע לו בסנטיאגו ברנבאו.
    אז סיכום העניינים.

הבית שלי הוא:
    ריאל מדריד
    וורדר ברמן
    לאציו
    פנרבחצ'ה.

ההגרלה הכי קשה:
    ריאל מדריד
    רומא
    שאלקה
    פנרבחצ'ה'

ההגרלה הכי קלה:
    ריאל מדריד
    פורטו
    סלטיק
    סלבה פראג

בשנים האחרונות תמיד מראים את רבע הגמר, חצי הגמר והגמר וחסרה לי ריאל מדריד. זה לא אותו דבר בלי הקבוצה שלנו. ההדחה בעונת קיירוש הייתה טרגדיה ושנה לפני-כן הכדורגל ההגנתי ניצח את הקלאסה שלנו.
    מקווה מאוד שחלפו השנים הרעות, אנחנו כבר מחכים לזכייה העשירית, אוטוטו מילאן מתקרבת אליינו(מדהים שהם לקחו את הגביע בלי חלוץ רציני וייסלח לי אינזאגי).

http://perso.orange.fr/gol-de-raul/celebracion1.Xxx
    כמה יפים היו אותם ימים..

לפי מה שהבנתי, היום אמורה להתקיים ההגרלה של שלב הבתים. הבעייה היא שסביליה עוד לא שיחקה(שמחתי שדחו את המשחק עקב המוות המצער, זה כל-כך צודק), אז את מי יגרילו אותה או את אתונה? הרי הן גם לא אותו דרג בכלל.

11. King Kenny Member

שימו לב שכל הקבוצות שהדיחו את ריאל פה, פגשו את הזוכה של אותה עונה: יובה את מילאן, מונאקו את פורטו, יובה את ליברפול, ארסנל את בארסה ובאיירן את מילאן. די מדהים.

12. REAL MADRID Member

ג'וליו באפטיסטה לא מוכן לעבור קבוצה ומעוניין להילחם על מקומו בריאל מדריד. ריאל מדריד שקיבלה עליו מספר הצעות בינהן הצעה ממילאן על סך 14 מיליון יורו לא הצליחה לשכנע את באפטיסטה לקבל אחת מההצעות.

ניימר דה סילבה סאנטוס ג'וניור, המכונה "ניימר" המשחק בסנטוס בדרך לריאל מדריד. ניימר הוא חלוץ בן 15 שבעבר התעניינו בו גם ארסנל וברצלונה, ריאל הקדימה את הקבוצות וסוכנו של שחקן יגיע למדריד לסגור את העברה עם מיאטוביץ'. בברזיל טוענים שהוא שילוב של רוביניו-מסי.

13. Bensh Member

לא מובן לי למה ריאל כל כך נואשת להיפטר מבאפטיסטה, שהוא חלוץ מעולה, אם היא גם ככה רוצה וצריכה עוד חלוץ בסגל?

בקשר לניימר, שני דברים:

א. הברזילאים האלה יגידו כל דבר כדי למכור את השחקנים האלה שלהם, זה מדהים אותי כל פעם מחדש
    ב. אין איזה חוק שאוסר יציאת ברזילאים בני פחות מ-18 לאירופה?

14. Sergio Ramos Member

שידע לשחק כדורגל כמו שצריך ואז יהיה אפשר להגיד שהוא חלוץ טוב, לא מעניין אותי אם הוא נחשב לטוב או לא טוב, בריאל האו פשוט אפס וזאת עובדה בכל הדקות שהוא קיבל הוא מראה יכולת גרועה הוא איטי, כבד וגמללוני מאוד בצורת משחק שלו, כרגע אין לו מקום בריאל, אם האו רוצה להישאר שיישאר סבבה, שיהיה לנו כחלוץ 5 עד שישפר את היכולת שלו בצורה דרסטית.

15. Bensh Member

ברור שהוא היה על הפנים בריאל, הבאתם חלוץ ענק מסביליה ותקעתם אותו במרכז השדה!