כנראה ככה זה שאתה לא רואה את התחתית של חשבון הבנק, אתה זורק כסף בלי הגיון. לא משנה כמה טוב יהיה פפה (ואני באמת תוהה), הסכום הזה פשוט מופרז.
תראה גם עם הוא טוב,לא צריך לזרוק סכום על שחקן כזה שבקושי הוכיח את עצמו,איפה הוא הוכיח את עצמו בפרטו,פורטו קבוצה טובה אבל היא לא ריאל מדריד.מלא היו מוציאים את הסכום על זה על שחקן כמו קיבו,אחד שהוכיח את עצמו ברמות הכי גבוהות שאפשר זה עוד היה בסדר.כי אני חושב שקיבו היה יותר נחוץ לריאל.וכמו שאמרו פה נקווה שהוא יכול לשחק כמגן שמאלי. סביולה,הוא אחד שאנחנו צריכים חלוץ נסוג מהיר וזריז לצידו של ואן ניסטלרוי.סביר להניח שסביולה ישמש כרוטציה עם ראול,גם סולדאדו גם בתמונה עם יגיע. אני חושב שחייבים להביא את רובן,אסור לנו לבנות על היגואין בשלב כה מוקדם. על רובן נוכל לסמוך ב-100%שיעשה את העבודה כמו שצריך.היגואין יקבל את הדקות המגיעות ללו בשביל להתכשל,אין לי ספק שעוד עונה או 2 נראה את היגואין בהרכב באופן קבוע.
החתמה מצוינת. אני מרוצה בעיקר מהעובדה שלא היה שמועות שריאל מעוניינים בו חודש לפני החתימה, ככה שהחתימה של הבלם הברזילאי המצוין באה די בהפתעה. עכשיו אני חייב לדעת: פפה מחזיק בדרכון אירופי? הוא מסוגל לשחק גם כמגן שמאלי במקרה הצורך??
קראתי פה באחת ההודעות שהוא יכול לשחק כמגן שמאלי,אבל לא יודע עם זה באמת נכון. נכון החתמה טובה,היא תהיה עוד יותר טבה עם פפה יוכל לשחק במגן שמאלי.אבל תסתכל על המחיר אתה לא חושב שקצת הגזימו? acbenb למה אתה כל כך בטח שמצלדר ישב על הספסל,מצלדר לא נופל ממנו. אך מצד שינ שאני חושב על זה,לא מביאים שחקן ב30 מיליון לשבת על הספסל,בכל מקרה אני מעדיף על פני פפה את מצלדר ראית אותו מספר פעמיים במונדיאל,והוא בלם פנטסטי שהוכיח עצמו הרבה יותר מאשר פפה.
לפי מה שקראתי, ריאל משלמת מיידית לפורטו 10 מיליון יורו, עוד בתשלומים למשך 3 שנים ועוד כמה מיליונים אם ריאל תזכה באליפות וליגת האלופות, וככה הסכום אמור לתפוח ל-30 מיליון.
אתה מדבר שטויות.. ריבר (היגוואין) ובוקה (גאגו) הם לא ריאל מדריד ו..? אני לא מתכוון להביע את דעתי על השחקן ועל מחירו לפני שאני אראה אותו משחק מספר משחקים...
מה הקשר?אני מדבר על המחיר. גם עם הוא יראה שהוא מצוין,ולא אמרתי שהוא גרוע אני מאמין שהוא טוב.אבל אתה לא חושב שמחיר הזה יותר מידי מופרז?
המחיר סביר מאוד אם ריאל משלמת עליו 10 מיליון בכל עונה (נגיד עם בונוסים אז 15 מיליון) למשך 3 שנים. הבלם עוד לא הוכיח כלום אבל אתם לא נותנים לו הזדמנות להוכיח, אם זה תלוי בכם הוא יככב בריאל ועדיין לא יצדיק את מחירו. נמאס שבמקום לדבר על האכויות של שחקנים כולם עוסקים במחיר שלהם, אנחנו הישראלים אנשים נורא מעצבנים.
זה לא משנה,גם עם נשלם את זה ב10 שנים 30 מיליון ירו זה מחיר מופרז מידי על אחד שעוד לא הוכח. תראה שוב אני אומר,אני לא פוסל בשום פנים ואופן הצלחה של פפה בריאל.להפך אני בטוח שהוא יצליח. ואני לא חושב שיש פה ישהו שיודע את האיכויות של השחקן,אפשר לומר שהוא די אלומני.אבל אני מאמין שהוא יצליח יש לו כל מה שצריך בלם,הוא חזק גבוהה מהיר ומשחק ראש מצוין.אני לא בדיוק יודע עם הוא יכול לשחק כמגן,אבל הלוואי שכן,עם הוא יוכל זה יהיה מצוין מבחינת ריאל שחייבת בדחיפות מגן שמאלי. ואתה צודק,אנחנו הישראלים עם די מעצבן. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/icon_thumright.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/icon_thumright.Xxx
אבל מיאטוביץ' ושוסטר לא מפגרים הם לא יחתימו אותו כי חסר להם בדחיפות בלם, יש להם מספיק זמן בשביל למצוא בלם נורמלי. אין בכלל לחץ זמן ואין סיבה שיחתימו בלם אם הוא לא משרת את הרצונות של הקבוצה.
אתם באמת חושבים שפפה שווה את המחיר? השחקן יותר יקר מהנרי וממה שראיתי ממנו בפורטו מצלדר לא נופל ממנו. ד.א יש לו מקום בנבחרת ברזיל?
תתפלא.. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx 28 מילון דולר על שחק שהיה די טוב בליגה הפורטוגלית? שני השחקנים שנקנו ביחד במשהו כמו 40 מיליון דולר, בקושי רואים מגרש. ריאל ממשיכה במגמת הטישפות שאפיינה אותה בשנים האלה..
איך בדיוק? על ידי כך שהיא קונה שחקנים צעירים וטובים לעמדות שהיא צריכה? ריאל מדריד עשתה עד עתה החתמות מעולות-מצלדר ופפה ייצבו את ההגנה, סביולה יכול להיות פרטנר מצויין לואן ניסטלרוי וכל מה שנשאר לריאל לעשות זה להביא את רובן ומגן שמאלי ויש לה אחלה הרכב. השאלה היחידה זה מה עושים עם הסוס הגמור העונה לשם ראול.
אם הוא כזה שחקן גרוע למה צ'לסי, ברצלונה, ריאל ויובה נלחמו עליו כשאחרונה אף הציעה עליו 22 מיליון יורו? לגבי ראול, ראול שיחק אצל קאפלו הרבה בתור שחקן באגף הימני, שוסטר יציב אותו מאחורי רוד. ראול צפוי לעלות הרבה מהספסל ולגלות מנהיגות. עכשיו אני שואל את עצמי, סביר להניח שגוטי וראול לא יהיו שחקני הרכב קבועים, מי יהיה הקפטן?