ריאל מדריד 08\2007 : סאגת רונאלדו מסרבת להיגמר

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Raulito, ‏5/7/07.

1. XabiAlonso Member

שמתם לב שבשום מקום אנחנו לא המועמדים מס' 1 לאליפות?
    מה שאומר שריאל היא אנדרדוג מוחלט ונצטרך לקחת אליפות בניגוד לכל הציפיות.

HALA MADRID

במקרה של הגעה של אלבס, אני מקווה שקנבארו ירד הספסלה, ושוסטר יתן את המושכות בעמדת הבלם לראמוס ופפה.

2. REAL MADRID Member

בדיוק. אף אחד לא מהמר עלינו כי אף אחד לא באמת מבין מה קורה בריאל. כשריאל אנדרדוג היא בדרך כלל מצליחה.. סליחה, שרילא פייבוריטתי היא בדרך כלל נחשלת.

3. Riki Member

במידה ויש משהו שלא הייתי רוצה לראות, זה את קנבארו מסופסל. אני חושבת שהוא הכרחי לקו הגנה שלנו, הוא כבר מספיק זמן במועדון כדי לייצב אותנו בהגנה, וממה שראיתי עד עכשיו אני לא רואה שום סיבה לספסל אותו.

נערך לאחרונה ב: ‏26/8/07
  4. Legolas Member

אולי הגיע הזמן לוותר על פפה או קנאברו לכמה משחקים ולנסות להכניס את מצלטזר, שהוא עם כל הכבווד לשניים האחרים בלם טוב כמוהם ואפילו עולה על הראשון בכמה דרגות.

דרך אגב,תודה שפטרתם אותנו מגבריאל היינזה,אני מאחל לו שישבור תרגל אצלכם ואולי עם קצת מזל גם תראש ויחזור רק לקראת העונה הבאה.

5. Sergio Ramos Member

אל תמהר להספיד את פפה, האו הראה יכולת נכונה, קאנבארו הוא בלם ראוי ומצלדר גם הראה שהוא בלם מצוין. יש לנו גיוון גדול, מי שירצה את שוסטר באימונים יפתח.

זה בסדר, גם אני מאחל לכם שאברה ישבור את הרגל במשחק מול ליברפול לאחר שפינאנן ידרוס אותו וישביט אותו לעונה שלמה.

6. Raulito Madridista

ראול כבש שלשום את שערו העשירי נגד אתלטיקו מדריד

דקה 14 בסנטיאגו ברנבאו. ריאל מדריד בפיגור. סרחיו ראמוס מגביהה וראול נוגח לרשת. התוצאה היא 1-1 וריאל מדריד חוזרת לתמונה, אך חשוב מזה. זהו שערו העשירי של ראול בדרבים בין אתלטיקו מדריד לריאל מדריד, מאז שנת 1994.
    במשחק השני שלו בקבוצה, כבש ראול שער גדול בניצחון על אתלטיקו מדריד בעונת 95\1994. ריאל ניצחה 4-2 אז.
    בעונה לאחר מכן כבש ראול גם שער נגד אתלטיקו מדריד ובעונת האליפות, שנת 97\1996, כבש ראול שלושה שערים בסה"כ נגד אתלטיקו. צמד בקאלדרון בניצחון גדול של ריאל - 4-1, ואחד בברנבאו.
    בעונת 03\2002, מחזור לסיום, פגשה ריאל את אתלטיקו מדריד. סלטה ניצחה את סוסיאדד המוליכה ואם ריאל מדריד מנצחת, היא עולה למקום הראשון. ראול כבש צמד וגם רונאלדו והקבוצה ניצחה 4-0.
    בעונת 04\2003, בסיבוב הראשון במשחק בברנבאו, כבש ראול שער בנגיחה מעל לאו פראנקו, אחרי הרמה אדירה של בקהאם מ-30 מטר.
    אשתקד, במחזור החמישי, השווה ראול את התוצאה ל1-1 בדרבי אחרי הרמה של גוטי. גם אז כבש ראול את שערו הראשון בליגה נגד אתלטיקו.
    ובסה"כ, עשרה שערים לראול בדרבים עד עכשיו, כאשר הוא השתתף ב-22 כאלו.
    בטבלת הכובשים המצטיינים של הדרבים, מקדימים את ראול, קרלוס סנטאינה עם 13 כיבושים ודי-סטפאנו עם 12.

http://www.realmadrid.com/addon/img/17eb897288raulalegriap.Xxx

לכתבה המלאה מהאתר הרשמי - לחצו כאן

נערך לאחרונה ב: ‏27/8/07
  7. REAL MADRID Member

קראתי עכשיו שגוטי וסניידר התאמנו על הגול שסניידר כבש נגד אתלטיקו באימונים..

8. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

אחרי כל הבומבות של סניידר באיאקס ציפיתי שהוא יבעט איזה כדור חזק לחיבורים בסוף יצאה לו מין בעיטה חלשה כזו שבסוף גם נכנסה.

אבל אני בטוח שנזכה לראות השנה מההולנדי הזה שערים נדירים בדיוק כמו שכבש בארינה .

9. 亚历山大帕托 Member

אתה צריך לקרוא על זה כדי להבין שזה היה תרגיל מתוכנן?

10. Fabio Junior Member

הכי מצחיק שראול גדל באתלטיקו http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

11. REAL MADRID Member

בהתחשב בביצוע והבעיטה הבינונית שיצאה משניידר, כן.

12. REAL MADRID Member

- מילאן מעוניינת בג'וליו באפטיסטה, מיאטוביץ' רוצה על השחקן 14-16 מיליון יורו.

- מרסלו ככל הנראה יושאל לויאדוליד בשביל להשתפשף בליגה, החוזה של מרסלו בריאל הוא עד 2013.

- האס טוען שבלבואה , אדריאן , גרנרו ודה לה רד בדרך החוצה.

13. OR Member

באפטיסטה עוד משחק אצכם ?
    ומיאטוביץ' הוא אותו חלוץ העבר היגוסלבי ששיחק גם בין היתר בפיורטינה נכון?

14. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

כן וכן .

15. Sergio Ramos Member

אני חושב שהדבר הנכון הוא להשאיל את מרסלו לקבוצה מהליגה הראשונה, אם הגעתו של היינצה ואם נוכחותם של טורס ודרנתה(למרות שדרנתה ברוב העונה ישמש לנו כקיצוני , אך מידי פעם יחזור לעמדת המגן)אין לו הרבה סיכוים לקבל הרבה דקות, האו כבר בן 20 וכבר צריך לקבל את הדקות שלו בשביל להתחשל, ויאדוליד היא המקום הטוב בשבילו על פי טעמי.

14-16 מיליון על באפטיסטה זה קופה די נחמדה, הברזילאי כבר ממזמן איננו נחוץ אצלנו, ויעשה טוב לנו ולו באפטיסטה אם יעזוב.