ריאל מדריד 08\2007 : סאגת רונאלדו מסרבת להיגמר

Discussion in 'פורום כדורגל ספרדי' started by Raulito, Jul 5, 2007.

1. Sergio Ramos Member

היינצה, הוא שחקן אדיר שלוחם עד הסוף ואף פעם לא מוותר וזה דבר חיובי ביותר. אבל בשנה האחרונה לפי מה שאני לפחות ראיתי, מאז הפציעה שלו הוא נורא מסורבל, ושחקנים כמו מסי או קאקא לדוגמא יכולים לו בצפר. אין ספק שהוא שחקן אחראי מאוד ושמים לב עליו, אבל לפעמיים כמו שאמרתי הוא מסורבל ומגושם . ואני לא יכול לומר שאני בוטח ברכישה ב100 אחוז. נקווה רק לטוב מהארגנטינאי.
    אפשר לומר בקיצור, שמקצועית זו רכישה לא רעה ואפשר לומר, גם הטובה שהיינו יכולים למצוא. אני מקווה שרובן שמשחק על צד שמאל, יעשה את העבודה כמו שצריך בהתחשב בעובדה שהיינצה איננו שחקן מרשים בהתקפה.
    ואגב, טורס הוא בעיקרון מגן ימיני, אבל הוא נתן כמה תצוגות לא רעות בכלל בצד שמאל, אבל עקב העזיבה של סיסיניו הוא צפוי להיות גיבוי ראשון לראמוס, בנוסף לזאת גם ישמש לנו לצד שמאל בשעת הצורך.
    אפשר לומר כרגע, שבשתי הצדדים יש לנו מגנים שהחלק ההגנתי שלהם הוא היותר טוב, היינצה וסרחיו ראמוס. למרות שראמוס גם בהתקפה לפעמיים מראה דברים נורא יפים וגם שיפר את ההרמות שלו בזמן האחרון.

2. REAL MADRID Member

טוב, הסגל של ריאל כנראה הושלם סופית..

שוערים: איקר קסיאס, ירז'י דודק, ג'ורדי קודינה.
    הגנה: מיצ'ל סלגאדו, סרחיו ראמוס, פאביו קנאברו, מרסלו, מיגל טורס, כריסטוף מצלדר, פפה, גבריאל היינצה.
    קישור: גוטי, דיארה, פרננדו גאגו, רוביניו, רובן דה לה רד, אסטבן גראנרו, חאבייר באלבואה, חוליו באפטיסטה, ווסלי סניידר, רויסטון דרנטה, אריאן רובן.
    התקפה:ראול, גונזאלו היגואיין, רוד ואניסטלרוי, רוברטו סולדאדו, חאבייר סביולה.

יהיה לשוסטר קשה מאוד לקבוע את הסגל לפני כל המשחק ככה שעל ההרכב אין מה לדבר.

3. מדרידיסטה בדם Member

מבחינה הגנתית היינצה שייך לרמה הגבוהה. הוא לא תורם התקפית כמו שמגן בריאל צריך לתרום, אבל כשיש את רובן באגף שלו הוא יכול להיתרכז בהגנה. לליגה הספרדית הוא מצויין וניראה ממנו משחקים שקטים וטובים באגף שלו, אבל שזה יגיע לליגת האלופות ולשלבים הגבוהים יכולים לצוץ בעיות.

סך הכול הוא עדיף מדרנטה ומטורס, וכל הכבוד להנהלת ריאל שרכשה אותו.

עוד דבר שהרכישה שלו מחפה על עזיבתו של רייס, כשדרנטה הופך לקיצוני שמאלי.

4. REAL MADRID Member

חוץ מזה ראינו שהיכולות של דרנטה במרכז לא כל כך רעות.

5. Henry AC Member

השנה יש לנו קבוצה טובה מאוד
    ההגנה תהיה טובה מאוד עם היינצה שהצטרף
    הקישור מלא כישרונות
    והחלוצים יודעים לספק
    נכון שלפי המשחקי אימון לא ניראו טוב
    אבל אני מאמין שהם יראו שהם לא פראיירים
    פשוט הם חדשים הם צריך זמן

6. Sergio Ramos Member

כמה טוב כמה יפה, צמד הארגנטינאי וההולנדי הוצגו במדי ריאל מדריד:

http://img250.imageshack.us/img250/9115/heinzerobben2aa6.Xxx

הרכשים החדשים והטהורים שלנו נחתו היום בשעות הבוקר. מיד עם הגעתם התיים פנו לחדרי הבדיקות הרפואיות, שתיהם נבדקו ועברו את הבדיקות בצורה חלקה. לפי דיבריו של הדוקטור אשר בדק אותם, הדגיש שהשתיים נמצאים בכושר טוב מאוד.

השתיים כמובן התראיינו לתקשורת הספרדית שמיהרה להגיע..

היינצה:" אני שמח נורא להגיע לאחד המועדונים הגדולים בעולם, ובכלל להגיע לליגה הספרדית. אני יודע שאני נכנס לנעליים גדולות, לנעליו של רוברטו קרלוס האגדי של ריאל שעזב הקיץ, ואתן את כל כולי בכדי להוכיח עצמי בריאל מדריד"

אריאן רובן:" אני שמח מאוד להגיע לכאן, המעבר הזה היה דרוש לי, אני מקווה להצליח כאן, להכיר את החברים כמה שיותר מהר ותרום כמה שיותר למועדון הגדול הזה. אני כבר מחכה ךמשחק הבא בוא אני יוכל כבר לשחק אם חבריי החדשים לקבוצה"

7. ERIC_CANTONA Member

לרובן אני מאחל בהצלחה, אני מאוד מעריך את השחקן הזה ומקווה שהוא יצליח אצלכם.

להיינצה אני מאחל לגמור את הקריירה במשחק הראשון שלו בריאל, ארגנטינאי מלוכלך http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/mad.Xxx

8. Bensh Member

טהורים?

9. שוונקי Member

יואו ! איזה דז'ה וו http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/5eek.Xxx

10. J.Tinsky Member

רובן - ההחתמה הכי טובה העונה, יותר טובה מכול חיזוק אחר [כן כן הרבה יותר טובה מטבס במנצ'סטר לדעתי]
    רובן הוא שחקן ענק ומתאים בול לליגה הספרדית, רק שריאל תשלב אותו בהרכב.. והאליפות כבר תגיע
    בתור אוהב של הנבחרת ההולדית אני שמח שרובן חתם בריאל http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx

Last edited by a moderator: Aug 24, 2007
  11. אחד מנתניה Member

למה ריאל קונה כל כך הרבה מגנים ובלמים http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx

12. David Seaman Member

החתמה טובה של רובן לדעתי, אבל לא מבין למה היה צריך את היינצה.
    בכל מקרה בהצלחה להם..

13. Reyes Member

לא יודע מה איתכם, לי נראה שריאל הוציאה 120 מליון יורו על הרבה שחקנים בינוניים, בעוד שבאיירן למשל עשתה רכש אפקטיבי הרבה יותר ב-70 מליון.

14. J.Tinsky Member

צודק,
    באיירן ידע מה היא רוצה והיא ישר קנתה את השחקנים שהיא רצתה.
    ריאל רצתה את קאקה והלכה עליו אבל בסוף כשהם הבינו שאף אחד במילאן לא הולך לשחרר אותו
    הם התחילו לאלתר ברכש והביא שחקנים שלא חשבו שהם יביאו וזה מה שקורה..

15. Sergio Ramos Member

את היינצה הביאו מכוון שעל דרנתה בונים להיות קיצוני שמאלי, ועל טורס כנראה לא סומכים ב100% . יכול להיות שבגלל סיבות אלו הביאו את היינצה שהוא בוגר מהם יחסית ומנוסה יותר.
    עם נשווה את הרכש שלנו לבאיירן אז בוודאי שבאיירן התחזקה הרבה יותר, ריאל השנה פשוט לא הלכה על יותר מידי שמות אירפואים גדולים.