אני מעריך שכל הסאגות יסתיימו עם היינצה שכבר סגר לפי המארקה, ורובן שיגיע בסוף. אני לא מאמין שריאל תביא את מיליטו. סרגוסה מוכנה אך ורק לקבל את סעיף השיחרור של מיליטו ולא מוכנה לדבר. כניראה שנישאר עם סולדאדו בתור מחליף לרוד. סביולה וראול יהיו מחליפים היגוואין ששוסטר אוהב. שוסטר היתאכזב מהשניים והוא לא בונה עליהם. מה שאומר שאחד יהיה מחליף ראשון ואחד יהיה מחליף שני, שלדעתי סביולה יהיה האופצייה השנייה. אם היינצה מגיע אפשר סוף סוף להיפטר ממיצ'ל כשדרנטה הוא המחליף של היינצה וטורס עובר לימין להיות מחליפו של ראמוס. אם דייגו מיליטו יהיה שחקן פותח, אין לריאל מה לעשות עם היגוואין שהוא שחקן פנטסטי לצד חלוץ מטרה או באגף, ועם סביולה וראול. שלא לדבר על סולדאדו או בפטיסטה שאחד מהם לא יעזוב זה ייצור יותר בלאגן. פשוט לא להאמין שכל החיחשובים האלה נעשים 4 ימים לפני פתיחת הליגה. ישנם ארבעה שחקנים שמועמדים להגיע וארבעה שמועמדים לעזוב, כשהסגל היה אמור להיות מושלם לפני שבועיים.
זה שטותי לדבר עכשיו על מערכים, בזמן שאלבס על הפרק, הסאגה של רובן אי ללא הפסקה, לא ניתן לדעת מה אם סיסיניו, פתאום שוסטר רוצה להביא חלוץ. אם כל הבאלגן הזה אף אחד לא יודע מה היהי המערך וגם לנחש זה לא יהיה נכון. צריך לחכות מה יהיה אם כל הסאגות והעברות הללו ואז התמונה קצת תתברר ונוכל לפחות לפחות להמר על איזה מערך רלוונטי.
טוב, אז דייגו מיליטו כבר לא יגיע וגם לא חלוץ אחר. סולדאדו במסיבת עיתונאים אומר שהמועדון נותן בו אמון מלא ושהוא נישאר והשמועות על הבאת חלוץ אינן נכונות. אני מעריך שכשאיך שריאל שמעה שסרגוסה לא תרד מ25 מיליון- סעיף השיחרור, היא הבינה שהחלוץ לא יגיע ושלא צריך להשקיע מאמצים כדי להביא חלוץ מטרה אחר, היא מייד פנתה לסולדאדו ואמרה לו שהיא נותנת לו אמון מלא כדי שהביטחון שלו לא יירד. ריאל רצתה להביא חלוץ אבל היא " תיתפשר" על סולדאדו.
גאגו הוא המחליף של דיארה. הוא יכול ליהיות גם המחליף של גוטי ב4-3-3. לדרנטה מה לעשות אין מקום. הוא לא יותר טוב מהיינצה כמגן ולא מרובן כקיצוני. במיקרה שרובן לא יגיע, דרנטה יהיה הקיצוני השמאלי ורוביניו יעבור לאגף ימין.
גאגו חייב להיות בהרכב לדעתי. ראינו את השינוי שהוא עשה בריאל מאז שהוא הגיע, שחקן מאוד חשוב. ולמה אתה חושב שדרנטה הגיע? לחממם את הספסל? הוא הגיע להרכב.
כמו שהזכרתי, עם סיסיניו עוזב, הייצה מגיע אז ישנו מצב שטורס יהיה גיבוי לראמוס ואז היינצה ישמש כמגן שמאלי ודרנטה יהיה קיצוני נטו ובנוסף טורס יהווה גם כגיבוי להיינצה שאני לא בוטח ברכישה שלו.מרסלו כרגע הוא איננו רלוונטי בכל מקרה. גאגו בכל מקרה לא יקבל אשראי של שחקן פותח אל הביאו את סניידר במחיר הזה כדי לחמם ספסל מה שלא יהיה סניידר יכנס להרכב איכשהו.
תקחו נשימה עמוקה ותחזרו למציאות. כל כך הרבה שטויות היו מביכות גם אוהד ריאל שיכור. קודם כל זה יפה שאתה מחשיב את רובן(אפילו לא קרוב) או את מיליטו(נניח שאתמול הוא היה קרוב, היום כבר מדברים שהעסקה נפלה) כשחקני סגל של ריאל מדריד. עכשיו, לא גוטי/היגואין/כל שחקן אחר שמשחק באותה עמדה איתו יועדפו על פני סניידר, נקודה. לא מול סביליה ולא מול אליקנטה, ועם ההגעה המסתמנת של היינצה, הסימנים אומרים שדראנת'ה ישחק אך ורק כקיצוני, וזה יהיה בהרכב. בכלל אם לשפוט לפי המשחק האחרון, דראנת'ה הוא השחקן היחיד שמסוגל לעשות משהו מועיל עם הכדור חוץ מלאבד אותו/להעיף אותו ליציע. עם ההגעה של היינצה, הסיכוי של מרסלו לקבל דקות גם בגביע החרטה דל ריי נראה בלתי אפשרי. לא סופרים אותו בקבוצה, ואלא אם ישאילו אותו עד לסיום חלון ההעברות, אני לא אופתע אם הוא יעזוב כבר בינואר. אם מיליטו יגיע, איכשהוא, זה מראה כי בקבוצה התיאשו מכל חמשת החלוצים שיש להם בסגל(סאביולה,היגואין,ראול,בפטיסטה,סולדאדו) וכי ההבאה של סאביולה הייתה מיותרת. לא מובן למה, כי לא עברנו משחק רשמי אמיתי אחד, אבל היי, מדובר בפג'ה וקלדרון. מצד שני, הפרסום הזה נראה הזוי מהרגע הראשון. ומדרידיסה, תשמיט את המילה "אם". במידה ומיליטו איכשהוא יגיע, הוא לא זז מההרכב עד לסיום העונה. זה אמור להיות בעיקרון ההרכב של ריאל השנה: קאסיאס היינצה-פפה-קאנא-ראמוס דראנת'ה-דיארה-סניידר-רוביניו רוד-ראול(לפחות עד שהוא יוציא את עצמו מחוץ לסגל, כי כמו שהוא נראה עד עכשיו, זה לא רחוק מהמציאות) אם רובן מגיע, אז: 1. האופציה ש85% מהפורום של אוהבי הפדלדאות מתכחשים לה והיא - רוביניו צריך להתחיל לשחק כדורגל, וכדורגל טוב, כי לשם שינוי יש קיצוני שמכבד את עצמו בסגל. 2. מה שלא נראה סביר והיא העברתו של דראנת'ה לעמדת המגן. sergio ramos4, באמת בן אדם. אם=IF, עם=הוספה. Amit Gun Man, גאגו לא יהיה השנה שחקן הרכב. ו..כולם ביחד! Go Wesley!
ההנהלה שלנו היא פשוט תמוהה ברמות שלא ניתן לתאר, עצם ההתעניינות בחלוץ בשלב כל כך מאוחר מעידה לנו על כשל מערכתי כללי בריאל. אבל בינתיים בגזרת התעניינות החלוץ העיניינים די נרגעו לאחר דיבריו של סולדאדו.
למה אתה כ"כ בטוח? ואם מה שאמרת נכון, ריאל עושה טעות טיפשית.. אני מודה, אני לא מכיר כ"כ את סניידר, אבל אני לא מבין למה הם לא יכולים לשחק ביחד, כשגאגו במקום דיארה.
איפה ראיתה שהחשבתי את רובן שחקן ריאל? תיקרא שוב ותיראה שכתבתי שבמידה ורובן יגיע זה יהיה ההרכב. Wazza, גוטי הוא שחקן שעושה את ההבדל ומול קבוצות שמולם לא צריך קישור חזק ומעובה גוטי יפתח כי הוא פשוט טוב יותר משניידר, אלה אם כן הוא תופס מישחק לא טוב דבר שלא קורה לעיתים רחוקות. היגוואין לא משחק בעמדה של גוטי ושניידר. היגוואין חלוץ שני ושם הוא ישחק וייפתח. רוביניו עדיף מדרנטה כקיצוני בטח כימני. אז כפי שראיתה שכתפבתי מיליטו לא יגיע ואולי טוב שכך. לדעתי לא כדאי לבזבז יותר מ15 מיליון על חלוץ מטרה כשיש לנו אחד וורלד קלאס ואחד טוב לליגה הספרדית. ריאל צריכה להיתמקד בהבאת שחקן אחר, וזה לא אלבס.
אז למה שפכו כסף על דרנטה, סתם??חפי דעתי האו ייפתח, בין אם זה קקשר שמאלי או כמגן. אם לא אני אל רואה היגיון בהבאתו.
אני יגיד את זה עוד פעם- אם רובן יגיע- דרנטה שחקן ספסל נקודה. לגבי השחקנים שצריכים לעזוב הרשימה היא כזאת: למרסלו, בפטיסטה, סיסיניו וגם ראול למרות שהוא לא יעזוב, אין מקום בקבוצה.
בינתיים, בלי להכחיש שום דבר ולהודות באמת דרנטה הראה שהוא השחקן התקפה הטוב והרשים אותי יותר מרוביניו לפחות במשחקי ההכנה, מה רוביני עשה?כלום. ולי זה כבר נמאס. מה שבטוח רוביניו יקבל בתחילת העונה את הקרדיט המלא ויהיה חייב אבל חייב להשתפר אם הוא רוצה לא לאבד את המקום שלו. אם רובן לא מגיע ולא מגיע אלינו אף קיצוני כזה או אחר, ובנוסף לזאת, מגיע היינצה, דרנטה יהפוך לקיצוני שמאלי הראשון שלנו. ובנוסף ישחק מידי פעם לעת הצורך מגן שמאלי, אבל תבינו דבר אחד, הבאת היינצה מצביע על זה שדרנטה הולך ברוב העונה לשמש קיצוני. אבל אני מצפה לראות את רובן, דרנטה אחלה שחקן, אבל רובן הוא שחקן יותר מבטיח לרגע זה לדעתי. מדרידיסטה, היגואין ברוב העונה הקרובה לא ישחק חלוץ, הוא יהווה כמחליף ראשון לקוביניו בצד ימין. מוקדם לדבר על סניידר או גוטי, סניידר נתן עונה טובה מאוד באיאקס, איאקס זה לא ריאל וההולנדית היא לא הספרדית. בגומלין מול סביליה, סניידר היה מן שחקן שמרן מידי ושוטט ללא מעש, אבל יש לו פוטנציאל גדול, ולרגע זה הוא ימשיך לקבל קרדיט ונראה איזה שחקן הוא ואיך הוא ישתלב.
אם כבר ההרכב המשוער של ריאל מדריד לעונה הקרובה: קאסיאס,ראמוס,קנבארו,פפה,היינצה,דיארה,דרנטה,סניידר,רובן/רוביניו/קווארסמה, היגואין/ראול/?, RVN
היגוואין יהיה מחליף ראשון לעמדת הקיצוני הימני אבל הוא גם יועדף גם כחלוץ שני על פני סביולה שלא לדבר על ראול. אין לריאל חלוץ שני טוב יותר מהיגוואין.