אני מסכים איתך אם הביקורת על השחקנים חוץ מהזאת על רוביניו רוביניו שחקן נהדר ובתור קיצוני/קשר התקפי הוא פשוט פנטסטי וראינו את זה בקופה, אם הם הביאו את שניידר אז הם עדיין צריכים את רובן ? וחלוץ עכשיו יהיה להם מאוד קשה לימצוא..
רובן קיצוני שמאלי, שניידר קשר התקפי במרכז המגרש ככה שאין קשר בין שניהם (פרט לעובדה שהם הולנדים http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx ).
אני פשוט לא מאמין לפי משחקי ההכנה אנחנו כל כך חלשים ואני לא מסתכל על התוצאה רק על היכולת איך פפה בלם של 30 מיליון יורו עושה טעויות של בלם של 30 שקל ריאל חייבת גם קשר ימני רוביניו תמיד טוב שהוא משחק רק חלוץ שני או מאחורי החלוץ כמו שזה נראה עכשיו ברצלונה תיקח את האליפות ב23 בדצמבר
- מיליטו יגיע לריאל מדריד או תמורת סעיף השחרור שלו העומד על 25 מיליון יורו או שהוא לא יגיע בכלל. - קלדרון לא מוכן לשלם 30 מיליון יורו + סיסיניו תמורת אלבס, ומוכן רק עם 20 + סיסיניו. הנציגים של סביליה וריאל נפגשו אתמול אבל לא הגיעו להסכמות בינהם לאחר 8 שעות של דיונים. - השחקן הכי פחות נאמן לקבוצה בה הוא משחק בכל העולם, או בשמו אמרסון נמכר למילאן תמורת 6 מיליון יורו. ברוך שפטרנו.
באמת ברוך שהוא סופסוף נפטר ממכם =] אלבס לא יבוא לריאל.. ריאל לא תשלם את הסכום שסביליה מבקשת. 8 שעות של דיונים ?!? לא קצת הרבה ?!
רוביניו כבר לא ישחק חלוץ, הוא מתחילת מחנה האימונים ממש אבל ממש אם כל הצער שבדבר, גרוע. והסיבה הזאת שהוא לא טוב בגלל שהוא לא משחק חלוץ, כבר לא עובדת. נגד סביליה ראיתם איך שוסטר נתן לו חופש מלא על כל מרכז ההתקפה, ומה הוא עשה בדיוק? שוב, איבד עוד ועוד כדורים והיה אומלל ליד אלבס. אם יביאו את אלבס לריאל מדריד, על תקן קיצוני, אני חושש משתי דברים: א.)רוביניו יחזור לשמאל, שם האו עוד יותר גרוע ובמצב שרובן בא, רוביניו מאה אחוז יהיה בימין ב.)לא יהיה לנו שחקן אם רגל שמאל בקבוצה שזה דבר רע מאוד. בקיצור אם מביאים את אלבס, זה או קיצוני או מגן, במקרה של מגן, ראמוס יעבור לעמדת הבלם ואלבס כמגן. אל לא רואה תסריט כזה, קנבארו לא ירד לספסל, פפה נרכש ב30 מיליון, שחקן שנרכש במחיר כזה לא ישב על הספסל, וראמוס הוא שחקן הרכב פותח שלא הגיוני שיראה ספסל. אם מביאים אותו כקיצוני, אז כמו שאמרתי רוביניו חוזר לשמאל(דבר גרוע). רובן לא מגיע, ומצב כזה אני לא רוצה שיהיה, אני מעדיף את רובן על אלבס כקיצוני. העובדה שמחפשים חלוץ, מראה ששוסטר לא מרוצה מהחלוצים שמשחקים ליד רוד.
http://goal.com/en/transfertzone.aspx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/5eek.Xxx אומרים שהיינצה כבר סיכם אצלנו סופית.
סניידר יודע לבעוט בשתי הרגליים עד כמה שאני זוכר, ובאייאקס הוא שיחק באמצע מבין שלושת הקשרים. אם אתה לא יודע, לפחות אל תמציא. דרך אגב, שניידר זה הגרמני הזה מלברקוזן.
אם ריאלן מביאה את היינצה ההגנה מישתדרגת, אבל מה יהיה עם דרנטה במצב שרובן יגיע? הוא יהיה רק מחליף ראשון למגן שמאלי ולקיצוני שמאלי וזה יכול ליפגוע בהתקדמות שלו. אם ריאל רוצה עכשיו את היינצה ורוצה גם את רובן, אז למה להביא את דרנטה אם פיתאום היכולות ההגנתיות שלו לא ניראות לכם טובות? התנהלות תמוהה מאוד של ריאל.
עם כל הכבוד שלי להיינצה שהוא שחקן לוחם ולא מוותר. היכולות האישיות שלו כבר לא כמו פעם, כמחליף הוא מצוין, אבל כשחקן שיפתח הוא לא לדעתי פיתרון, מול קבוצות חזקות ברמה גבוהה, היינצה לא יהיה חיוני, ועדיף לתת לטורס את המפתחות. סיסיניו, לא ידוע מעמדו ועדיין המשא ומתן מתנהל אם רומא, אם וסיסיניו יעזוב, והיינצה יבוא תהיה שתי אפשרויות. או שטורס יעבור להיות הגיבוי הראשון של ראמוס, ובמצב כזה דרנטה והיינצה יחלקו את עמדת שמאל בהגנה, או שטורס ישאר כאפשרות בצד שמאל, דרנטה יהפוך לקיצוני שמאלי נטו, והיינצה וטורס יחלקו את העמדה. לפי איך שמתבררת התמונה לא בונים בכלל על מרסלו. אבל על כל זה עוד מוקדם לדבר, אנחנו לפני פתיחת העונה ועדיין בריאל הכל סוער פעם אלבס, פתאום היינצה המשא ומתן אם רובן הכל פשוט באלגן אחד שלם.
יש לכם סגל כל כך חזק! אתם לא צריכים עוד חלוץ כי שמה אוליי יש את העומס הכי גדול. אני הייתי בוחר במערך של 4-4-2 יהלומי כאשר סניידר על תקן הפליימיקר: ------------------------קאסיאס----------------- -דרנטה(מרסלו)-----מטצלדר---קאנאברו-----ראמוס ----------------------דיארה-------------------- --------------גוטי--------------גאגו------------ --------------------סניידר---------------------- ---------------------------------רוביניו--------- ---------------------RVN---------------------- ועוד שחקני ספסל כמו סביולה, היגוואין,ראול,פאפא החלק היחידי שאין לכם עומק מספק הוא הקישור ואתם חייבים עוד קשר 50-50 קשר אחורי ועוד פליימייקר צעיר בדחיפות.
המערך הטוב ביותר לריאל במידה ורובן מגייע והיינצה כבר סגור( היינצה עדיף על טורס ולא משנה מול איזה קבוצה. אם הוא מגיע הוא אך ורק שחקן הרכב) מול קבוצות לא חזקות בליגה הספרדית המערך הטוב ביותר הוא: -----------------------קסיאס-------------------- --היינצה-------קנאברו--------פפה------ראמוס-- -----------------------דיארה-------------------- -------------------------גוטי-------------------- --רובן-----------------------------------רוביניו-- -----------------------היגוואין-------------------- -------------------------רוד--------------------- כשאפשר לשחק עם מיליטו לצידו של ואן ניסטלרוי והיגוואין במקום רוביניו אם הוא ימשיך להיות חלש. שניידר יהיה המחליף של גוטי אבל מול קבוצות חזקות יותר עם מרכז מיגרש חזק כמו סביליה למשל ריאל צריכה לשחק עם ואן ניסטלרוי כחלוץ בודד ולהכניס את שניידר במערך של שלושה קשרים באמצע.
את המערך הזה אנחנו כבר לא נראה בריאל, אם נשחק ככה, הבאת סביולה תרד לטימיון, עצם העובדה שמחפשים בריאל חלוץ, מעידה על על ההתנהלות התמוהה שלנו ועל בעיה במערכת המקצועית. למה הביאו את סביולה וסולדאדו אם מחפשים פתאום חלוץ? החלטות תמוהות ביותר. מרסלו אל ישחק העונה בעיקר בעיקר אם היינצה יגיע. יכול להיות שנראה 4-3-3, אבל בינתיים, בריאל הכל מבולגאן ואי אפשר לדעת מה יהיה, עוד כמה ימים הליגה נפתחת והכל נראה בריאל מבולגן לחלוטין, אם כל הסאגות האלה. תבין דבר אחד, אם מיליטו בא הוא בא על תקן שחקן פותח ותו לא. לא סתם מחפשים שחקן במחיר כזה, אם האו יגיע זה יצור לנו מצב שנשחק אם שתי חלוצי חוד, שתי קשריפ מרכזיים ושתי קיצוניים שמספקים תחמושת לחלוצים, ממש כמו באיירן מינכן. מרוב כל הבאלגן השורר אצלנו אני לא יכול לחשוב על מערך אחד אפילו.
אם היינצה סגור אז בהחלט נכון לשים אותו משמאל. רובן כבר סגור אצלכם? לא לפי מה שאני שמעתי...ושניידר חייב לשחק במיוחד על פני מערך של שני קיצוניים שכאילו מתפקדים כקשרים. המערך שהצגת זה מערך ה"חלומות/חולמים" של ברצלונה והוא לדעתי יקרוס במהירות. שניידר הוא השחקן המיוחד שצריך לקבל את החופש והיגוואין צריך להמשיך ולספסל לפחות עד שהוא ילמד לבעוט למסגרת... ובבאיירן שווינשטייגר יורד המון להגנה והקיצוני היחידי כביכול שפחות משתתף בהגנה הוא ריברי וגם הוא על תקן קשר שרץ בלי הפסקה, מטלות הגנתיות על רובן ורוביניו יביא לקריסת האגפים.