כל שחקן שרכשתם הוא שכיר חרב. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx מי שלא רוצה להיות בריאל, פשוט לא משחק בה. זה שההנהלה של ריאל לא עושה את ההחלטות הכי חכמות בעולם, לא הופך את הקבוצה למה שאתה קורא קבוצה של שכירי חרב.
ה-AS: זלטאן,דייגו מיליטו או קלאס יאן הונטלאר. אלה האופציות לעמדת החלוץ שאותה רוצה שוסטר לחזק. http://www.as.com/articulo/futbol/opciones...sdaiftb_28/Tes/
אם אתה לא מחשיב את המשחק הביזיוני מול סביליה. הוא דווקא צודק, כי המחץ ההתקפי אצלנו ממש לא משהו, וחוץ מ-RVN והיגואין (שנפצע בינתיים), אף אחד מהחלוצים לא מגלה יכולת טובה.
http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/5eek.Xxx לזה הכי לא ציפיתי. אחרי שהביאו את סביולה ויש לנו גם את היגואין, הייתי סבור שלא יגיע אלינו עוד חלוץ. זלאטן, אבוד לגמרי הוא אל יגיע, הונטלאר ומיליטו באים בהחלא בחשבון. אני מאוד הופתעתי לראות את הידיעה המדוברת, אני חושב שאם יגיע אלינו עוד חלוץ, היגואין יהפוף אצלינו לקשר תוקף נטו ובמקרים נדושים ישחק כחלוץ, שחקן כזה ירחיב לו משמעותית את הסגל ויתן תוספת כוח. אבל בינתיים זה בגדר שומעה, נצטרך לחכות להתפתחויות בהמשך.
באפטיסטה עשה הרבה שטויות במשחק אני לא מבין מה הוא רוצה מהשופט.. וואלה בתור מי שהרבה שנים רצה שריאל יזכו באליפות גם אני מתגעגע לקאפלו.. לדעתי זה שהם פיטרו אותו זאת הטעות הכי גדולה שההנהלה של מדריד עשו ב-5 השנים האחרונות, מאמן שמביא אליפות לא צריך לפטר. אלה קוראים לקבוצה שלך בית"ר ולבעלים גאידמק
אף אחד לא משווה אף אחד לאף אחד חח אני פשוט אומר שרק בקבוצה כמו בית"ר אפשר לפטר מאמן שלוכח אליפות. כול קבוצה רצינית לא אמורה לפטר מאמן שמביא אליפות עזוב אליפות תואר מאז 2003
אין קשר אבל כל מאמן היה לוקח בבית"ר אליפות, מזרחי לא מאמן מתאים ולא מאמן טוב. אפשר לדעתי להגיד שבית"ר לקחו אליפות למרות מזרחי, לא היו להם הרבה ברירות התקציב יותר גדול מכל קבוצה אחרת. אצל קאפלו זה בכלל לא היה מוצדק, ריאל לקחה אליפות אך ורק בגלל קאפלו והגאונות שלו, שהוא בנה קבוצה כמו שהוא הבטיח. אבל ההנהלה של ריאל טיפשה ואחרי שבנה להם קבוצה הם פיטרו אותו והגרמני המטומטמם עוד יותר בונה עכשיו קבוצה חדשה.
שוסטר משתגע,חושב שהוא במנג'ר.כמה חלוצים הוא רוצה להביא? יש לו כבר 4 חלוצים בסגל ולהביא עוד חלוץ יהיה טעות ענקית של שוסטר וריאל.אני רק מנסה לדמיין אך הוא יצליח לשלב את כולם.
יש הבדל קטן. בית"ר של השנים האחרונות לפני גידאמק, הייתה קבוצה צמרת יחסית לליגת העל, שהייתה שווה משהו כמו מקום רביעי. בא עשיר אחד, השקיע טונה כסף בקבוצה הזו, כ"כ הרבה כסף שעברו בהרבה את המימדים הישראלים. בסופו של דבר, הקבוצה זכתה באליפות, אך בוא נגיד גבוה הרמה שבית"ר הציגו מעל הליגה קטנה בהרבה מגובה ההפרש בין התקציב של בית"ר לשל שאר קבוצות הליגה. ריאל הייתה ותיהיה קבוצת צמרת בספרד, ולאחר תקופה מסויימת הקבוצה לא זכתה בתארים וראתה את הקבוצה השנואה מציגה כדורגל מרשים. כנראה שעם פיטורי קאפלו ריאל חשבו שהם יפתחו פער על ברצלונה, הרי תמיד אפשר לשפר. אני חושב שזו טעות, כי למנות מאמן טירון במקום מאמן חזק יכולה להזיק
אני דווקא חושב שלהביא חלוץ זה דבר נחוץ מאוד לריאל. ריאל לא יכולה ליבנות על ואן ניסטלרוי שיהיה המבקיע היחיד שלה, היא חייבת עוד חלוץ 9. חלוץ רחבה גדול וחזק שיידע לסיים התקפות עם כדור ברשת. חוץ מההולנדי אין לה אחד כזה ולכן היא חייבת את דייגו מיליטו או כל חלוץ בסיגנון שלו. אפשר להכניס לעיסקה את בפטיסטה מה שכניראה ייקרה, ולהשאיל את סולדאדו שהוא פשוט לא סקורר ולא מנייה בטוחה בכיבוש שערים. אם ריאל אכן תביא את מיליטו ורובן, אפשר להיות רגועים ובטוחים שלריאל תיהיה עונה מוצלחת בליגה ובאירופה. כי מי שבאמת מכיר את הבעיות של ריאל יודע שהבעיה היא בהתקפה ולא בהגנה המצויינת שלה.
אני חושב שעצם העובדה ששוסטר הכליל את זלאטן כך היה רשום בידיעה, זה אולי מעיד על כך שהוא רוצה להביא חלוץ שיאצלו יהיה בעדיפות ראשונה(פרט לרוד). תארו לכם מצב שזלאטן יגיע(למרות שזה לא יקרה)הוא לא שחקן של ספסל כלל וכלל, הוא שחקן שאמור לפתוח. בכל מקרה, אני חושב שם יביאו אלינו חלוץ זה יכול לגרור להשאלה\עזיבה של סולדאדו. אם כי שוסטר מתכוון להביא עוד חלוץ ולהשאיר את סולדאדו, מה שיצור לנו מסכת חלוצים בא תהיה לנו 5 חלוצים, וכמו שאמרתי הבאת חלוץ מעידה על כך שהיגואין הולך להיות בחלק גדול מאוד העונה כקשר תוקף. ועוד דבר אחרון, אני מאמין ואם וכאשר ירכש אחד כזה, הוא יהפוך לחלוץ השני שישחק ליד רוד, עצם ההתעניינות של שוסטר מראה על כך שהוא איננו מרוצה כרגע מהחלוצים שלו(פרט לרוד שמקומו מובטח בהרכב)
שוסטר לא טירון, הוא פשוט לא מספיק טוב לריאל מדריד.. אין מה לעשות מה שטוב לחאטפה לא תמיד מספיק טוב לריאל מדריד http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx
הבעיה היא שחוץ מרוד, אף אחד לא טוב. ראול- חלש כרגיל, וחוץ מנחישות והקרבה על המגרש לא רואים ממנו כלום. (לצערי) סולדאדו- לא חלוץ ברמה הדרושה למועדון ענק כריאל מדריד, אולי כחלוץ חמישי. היגואין- חלוץ שני, פוטנציאל ענק אמנם, אך עדיין צריך להשתפשף, אבל לי נראה שהוא יתפוקד הרבה כקשר התקפי במהלך העונה. סביולה- כבר מזמן לא השחקן שהיה פעם, ומקומו בקבוצה הוא חלוץ רביעי. רוביניו- אמנם חלוץ שני במקור, אבל הוא גם לא גולר, וגם בתור קיצוני/קשר התקפי הוא לא משהו בכלל... בקיצור, חלוץ לריאל ודחוף! דייגו מיליטו יתקבל בברכה. לא הייתי ממהר לשפוט אותו כ"כ מהר על סמך כמה משחקי הכנה. גם אני לא מרוצה שמהפיטורין של קאפלו, אבל שוסטר הוא מאמן מוכשר ואני מאמין שברגע שדרישותיו יתמלאו (רובן ועוד חלוץ) יהיה טוב, טוב מאוד.