ריאל מדריד 08\2007 : סאגת רונאלדו מסרבת להיגמר

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Raulito, ‏5/7/07.

  1. Bensh Member

    הצטרף ב:
    ‏27/1/05
    הודעות:
    6,643
    לייקים שהתקבלו:
    0
    הם שילמו על הפפה הזה 30 מיליון יורו?!
     
  2. guyholl Member

    הצטרף ב:
    ‏31/12/06
    הודעות:
    2,120
    לייקים שהתקבלו:
    0
    28 http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx
    סביולה סגר בריאל או שזה סתם שטות של ספורט 5?!

    עריכת מנהל: סביולה יישחק בריאל מדריד אך עדיין זה לא רשמי.
     
    נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏11/7/07
  3. מדרידיסטה בדם Member

    הצטרף ב:
    ‏30/6/07
    הודעות:
    253
    לייקים שהתקבלו:
    0
    הפפה "הזה" הוא רכישה גאונית, אומנם קצת יקרה אבל אין ספק שהוא בשורה הראשונה של הבלמים הטובים בעולם. מבחינת מישחק גובה הוא טוב הרבה יותר מקיבו( שעדיין יכול להגיע בקלות אם ריחאל תירצה) וממיליטו, ובמישחק הקרקע הוא לא נופל מהם. רכישה פשוט פנטסטית של ריאל שבנוסף להגעת מגן שמאלי טוב תיצור הגנה פשוט מדהימה, אולי הטובה ביותר שהיתה לה ב10 השנים האחרונות. אני מאוד מרוצה.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏10/7/07
  4. Sergio Ramos Member

    הצטרף ב:
    ‏30/6/07
    הודעות:
    3,539
    לייקים שהתקבלו:
    0
    כן לפי מה שראיתי שילמו עליו 30מיליון, אחרי שפורטו סירבה להצעה של 22 מיליון יורו.
    נחיה ונראה מה הוא שווה באמת.
     
  5. אלי מתחן Member

    הצטרף ב:
    ‏8/12/03
    הודעות:
    13,335
    לייקים שהתקבלו:
    316
    ואחרי זה מתפלאים איך ברצלונה שולטת בליגה הספרדית...
    30 מיליון על בלם מפורטו, 25 על גאגו, 17 על היגוואי ואני לא רוצה להכנס לסכומים שנשפכו על רוביניו. מי אמר שצעירים מליגות חלשות הם זולים.
     
  6. הלל עידן Member

    הצטרף ב:
    ‏11/10/06
    הודעות:
    52
    לייקים שהתקבלו:
    0
    החתמה מצוינת של סביולה(בהנחה שזאת לא חרטה של ערוץ הספורט)למרות שהוא צפוי לשבת על ספסל אבל הוא ישחק יותר בריאל צריך לזכור שראול וואניסטלרוי לא ילדים!
     
  7. Sergio Ramos Member

    הצטרף ב:
    ‏30/6/07
    הודעות:
    3,539
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אני לא אומר שפפה לא טוב אבל הסכומים שהנהלת ריאל שופכת,זה פשוט לא יאמן.עד לפני כמה זמן שמעתי שהחתימו אותו,ישר עלה לי לראשון סכום של 10-15 מיליון יורו,אבל 30 מיליון יורו?זה כבר פשוט טירוף.
     
    נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏10/7/07
  8. תומר22 Member

    הצטרף ב:
    ‏5/2/07
    הודעות:
    3,097
    לייקים שהתקבלו:
    0
    זה עניין של שעות עד שהחתימה של סביולה תהיה רשמית.

    ולגבי המחיר של פפה: בארסה הולכת להוציא סכום דומה על מיליטו(גם זה עניין של שעות עד שזה יהיה רשמי, החתימה תהיה אחרי הקופה) והם די שווים ברמתם.
     
  9. Bensh Member

    הצטרף ב:
    ‏27/1/05
    הודעות:
    6,643
    לייקים שהתקבלו:
    0
    "קצת יקרה"? אל תנסה בכלל להצדיק את זה, הטימטום של ריאל מרקיע שחקים - 30 מיליון יורו על בלם ברזילאי מפורטו שלא הוכיח את עצמו בשום מקום, כשברצלונה קונה את המגן השמאלי הטוב בעולם (בהנחה שזאמברוטה משחק בימין כמובן) בחצי מזה... פשוט פתטי

    מצטער מירן, אני יודע שנעשיתי בדרן לאחרונה, אבל הנה זה בא שוב: :aaarofl:
     
    נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏11/7/07
  10. מדרידיסטה בדם Member

    הצטרף ב:
    ‏30/6/07
    הודעות:
    253
    לייקים שהתקבלו:
    0
    מצד אוהדי ברצלונה זה ניראה כמו טימטום אולי מקינאה, בלם ששוה 22 מיליון ונירכש בסוף ב28 אז זאת רכישה קצת יותר יקרה ממה שהיא צריכה ליהיות, אבל לבלם מהשורה הראשונה בעולם בגיל צעיר זה לא אסון לשלם סכום כזה. ריאל עשתה צעד חכם וחיזקה בצורה משמעותית את מרכז ההגנה.

    לגבי אבידאל זה סיפור אחר ולא קשור אחד לשני. ברצלונה עשתה רכישה טובה, אבל אני יכול להגיד לך שיהיה לה קשה מאוד להביא שחקנים ברמה גבוהה בסכומים שהיא יכולה להרשות לעצמה להוציא, ושחקנים ברמה גבוה שיגיעו אליה יהיו בודדים כי היא פשוט לא יכולה להרשות לעצמה לירכוש שחקנים כאלה ביגלל המחיר שלהם הגבוה שלהם.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏11/7/07
  11. Sergio Ramos Member

    הצטרף ב:
    ‏30/6/07
    הודעות:
    3,539
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אתה טועה,נכון הוא בלם טוב,אבל אל תגזים הוא עדיין לא הוכיח את עצמו בדרגות הגבוהות ביותר כך ש30 מיליון בשביל לקנות אותו זה טירוף!בלם מי סוג כזה אמור להעלות בין 15-20 מיליון יורו לא יותר.ואין מה להשוות אותו למיליטו,מיליטו יותר מוכח וטוב ממנו.אבל למרות הכסף הגדול שהוצא עליו,בוא נקווה שהוא יספק את הסחורה.ואני גם מאמין שהוא יעשה זאת.
     
  12. ACBenb Member

    הצטרף ב:
    ‏2/12/06
    הודעות:
    2,868
    לייקים שהתקבלו:
    0
    כולם חושבים שעצם העובדה שפיפי (סליחה, פפה. פשוט הייתי חייב זה כל כך דורש) הגיע לריאל תמורת סכום כזה עושה אותו טוב. אם הוא היה בא ב10 מיליון יורו כולם היו מדברים אחרת. הוא בלם בינוני שריאל רצתה והביאה תמורת סכום ענקי לעומת השווי שלו. הם רצו את פפה, פורטו רצו את הסכום הזה. מה עושים? מוותרים, הולכים על קיבו שיותר טוב ממנו ועולה פחות ממנו. אבל הם משום מה שילמו, טמטום. עכשיו מצלדר יישב על הספסל, עוד טמטום. יש מצב שקאנאבארו עוזב?
     
  13. מדרידיסטה בדם Member

    הצטרף ב:
    ‏30/6/07
    הודעות:
    253
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אתה כן צריל לקנא כשיש לך את מארקז. לצד פויול כפי שידוע לי אמור לשחק עוד בלם.

    לא הייתי אומר את זה. מיליטו לא יותר מוכח, אולי ברמת הניבחרות אבל ברמת הקבוצות פפה מגיע ממועדון בשורה של סראגוסה פחות או יותר ובניגוד למיליטו הוא גם שיחק בליגת האלופות שאין במה יותר טובה מזאת להוכיח את עצמו. וגם לגבי זה שמיליטו טוב יותר אני לא מסכים איתך.
     
  14. REAL MADRID Member

    הצטרף ב:
    ‏1/8/06
    הודעות:
    7,689
    לייקים שהתקבלו:
    0
    לפי מה אתם יודעים אם הוא שווה את הכסף הזה או לא? את זה אפשר להגיד רק בסוף העונה, במיוחד אם זה שחקן שאף פעם לא ראיתם משחק.
    אף אחד לא משווה אותו למיליטו אבל מיליטו יותר מבוגר (28 אם אני לא טועה), חוץ מזה שאחרי הסיפור עם קיבו מבחינתי מיליטו עדיין שחקן של סארגוסה.

    אחרי שטבז סיכם במנצ'סטר אני שמח מאוד לראות את שוסטר מדבר על סביולה, סביולה אמנם לא טבז ובטח של ראול, אבל בתור חלוץ שני שיתנדנד בין הספסל להרכב כמו היגואיין, סולדאדו וכנראה גם ראול הוא מצויין.

     
  15. Raulito Madridista

    הצטרף ב:
    ‏22/11/05
    הודעות:
    39,618
    לייקים שהתקבלו:
    3,517
    מין:
    זכר
    אני מאוכזב אם רכישתו של פפה תבוא על חשבונו של כריסטיאן קיבו. לטעמי היה עדיף לשפר לרומני את המשכורת ולהביא אותו, זה שחקן שהוכיח את עצמו כבר ברמות הגבוהות ביותר כבר כמה שנים, אך אני גם מאוד אוהב את השחקן ולכן אני סובייקטיבי. לא רוצה לפסול את פפה עוד לפני שראיתי אותו ולכן לא אתייחס ממש למחיר, רק אציין שאם הוא נרכש בסכום כזה, באמת שיש לו משהו, לטעמי הרכישה הזו כן תוריד מערכו של איבן הלגרה שיישחק פחות ופחות וזה עוד קורה אחרי עונה נהדרת אצלינו אשתקד, אבל זה מראה גם על העובדה שהיכולת בשנה אחת לא אומרת דבר לקראת העונה שלאחריה.
    כנראה שהבלם ההוא שאמרו שייעלה מקסטיליה לסגל הבוגר, יושאל או שפשוט לא יישחק בבוגרים.
    רכישתו של פפה הייתה בהחלט רכישה שקטה של המועדון, לא שמעתי פעם אחת שהוא היה מועמד לריאל מדריד. אני מקווה שהוא יכול לשחק גם כמגן שמאלי, כי אם לא אז לטעמי לא עשינו יותר מדיי. שחקן שבא בסכום כזה לא בא להיות שחקן ספסל. למרות ההתבטאויות של שוסטר בנוגע לקנבארו שהוא רוצה אותו, או זה לפחות לפי מה שהבנתי, אני עדיין לא בטוח שהוא יישאר שחקן ריאל מדריד.

    אני חושב שסביולה חלוץ שבתור מחליף יוכל לעזור לנו, אם רובן לא יגיע אז היגואין לטעמי יהיה שחקן אגף במידה וגם סולדאדו יגיע(יש קשר בין הגעתו של סביולה לסולדאדו?, אולי הקאנטרו בכלל יעדיף להמשיך באוססונה כדי לקבל דקות משחק ולהתפתח).
    אני דיי מאוכזב מרכישתו של סביולה, אני ציפיתי לראות את היגואין משחק כחלוץ שני, לטעמי הוא יכול להיות אחד החלוצים הטובים בעולם.

    בכל מקרה, חייבים להילחם בכל הכוח על אריאן רובן.

    * אני מבקש להפסיק לדון כאן בגבי מיליטו ובברצלונה, זה לא מעניין אף אחד.