ריאל מדריד 08\2007 : סאגת רונאלדו מסרבת להיגמר

Discussion in 'פורום כדורגל ספרדי' started by Raulito, Jul 5, 2007.

1. uri מנהלים

אומנם ראיתי את המשחק רק מהמחצת השניה (איך שנגמר הסופרקאפ האיטלקי) ואז דרנטה כבר עבר לעמדת המגן, ותקנו אותי אם אני טועה, דרטנה פתח בקישור...

קאפלו היה מתגאה בי http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

אם כבר מדברים על קאפלו, מתגעגעים?

היו פה חברה שאמרו שקאפלו הורס את רוביניו. ראינו איך תחת ידו הנוקשה רוביניו נתן חצי עונה פאנטסטית, אולם תחת ידו המלטפת של שוסטר שוב חזר הדנילסון. ופפה, 30 מיליון....

Last edited by a moderator: Aug 20, 2007
  2. Sergio Ramos Member

תראה אני חושב שטיפה הגזמת, אני ראיתי את המשחק המלא ופפה הוא בלם מצוין. זה שקיבלנו חמישייה לא עושה את פפה בלם לא טוב, ולא צריך להפיל הכל על ההגנה בסך-הכל סביליה הגיע נכון ועקצה אותנו ברגע המתאים ויצאה למתפרצות מאיבודי כדור בהתקפה שלנו, אבל אם נסתכל בכלליות פפה וקנבארו עשו את המוטל עליהם והם לא אשמים ב100%בגולים שחטפנו. ולמי שראה את המשחק במלוא שיסכים איתי שקיבלנו גולים שאפשר לומר מטעויות כלליות.
    אני לא חושב ששוסטר השפיעה במשהו על רוביניו, הוא נותן לו לשחק בחופשיות בדיוק איך שהוא רוצה, אך הבעיה שאתמול רוביניו שוב היה חלש והיה עסוק להתלוצץ ולבוא בטענות לדני אלבס ונאבס שעשו לו בצפר ולקחו לו כל כדור בקלות רבה.

Last edited by a moderator: Aug 20, 2007
  3. REAL MADRID Member

מאוד! אם זה תלוי באוהדים הוא חוזר עכשיו..

באופן רשמי אני "אנטי-שוסטר"

4. Sergio Ramos Member

חדאל שטויות נו באמת, מה כבר אתה שופט אותו, שכחתה שגם קאפלו בתחילת העונה היה ככה מה שכחת את זה?
    די כבר לצאת בהצהרות של אנטי שוסטר וכל השטויות האלה למינהם, בסדר, יש מה לשפר, אל תשפוט אותו עכשיו, על היכולת של הקבוצה ועל האימון של שוסטר נדבר במחזורים 10-15 שתתברר לנו התונה המלאה, לצאת בהצהרות מעכשיו על סמך כמה משחקים לא טובים זה דבר טיפשי. תן לזמן לעשות את שלו, הזמן ידבר בעד עצמו ויעיד על שוסטר הכל, אבל עוד מוקדם מלדבר על ולהגיד שצריך להעיף את שוסטר.

5. REAL MADRID Member

אני שופט אותו על סמך זה שהוא לא מצליח לחבר את הקבוצה.. שוסטר מבחינתי הוא האשם העיקרי, עד כמה שזכור לי עם קאפלו לא קיבלנו חמישייה בראש, והפסדנו כמעט בכל משחקי ההכנה.

6. Sergio Ramos Member

מזה משנה אם קאפלו לא קיבל 5 במשחקי ההכנה או לא?
    יש קבוצות שקיבלו 6-0 במשחקי ההכנה ועונה אחרי לקחו אליפות מוחצת. למרות שהסופרקופה הוא לא משחק הכנה, אבל בכל זאת, לשפוט אותו נוכל רק במחזורים10-15 שעד אז התמונה תברר סופית.

אבל סבלנות, תן לו עוד קצת זמן,
    לא צריך ישר לצאת בהצהרות של לפטר אותו וכל מיני זה לא לעניין בכלל. כ

7. REAL MADRID Member

תשמע, הוא איכזב אתמול בענק.
    הוא הראה אופי חלש מאוד בתור מאמן, מאמן שנותן לשחקנים יותר מידי חופש ואני בטוח שגם השחקנים מדברים על זה בינם לבין עצמם.

8. REAL MADRID Member

תגובות מהמשחק נגד סביליה

ברנד שוסטר: "שמרנו על קצב גבוה במחצית השנייה, אבל סביליה חרצה את גורל המשחק בהתקפות מתפאצות כשאנחנו היינו בשיא היכולת. הם הצליחו לעצור את ההתקפות שלנו. הם היו יותר יעילים. אנחנו לא יכולים לסמוך אחרי שספגנו חמישה שערים, אבל אנחנו חייבים לשכוח מזה. המשחק הראשון של הליגה יהיה מאוד חשוב ואני לא חושב שהמורל שלנו יהיה נמוך. זה מאוד קל להגיד שההגנה שלנו הייתה חלשה, אבל היא לא הייתה כל כך גרועה. הם עשו טעויות קריטיות שעזרו ליריב שלנו. אבל אני לא מודאג. אני לא מתרגש מהויכוח האם ראול היה צריך לשחק או לא. היום אנשים דיברו על ההחלטות שלי לגבי גוטי. אני פשוט לא מבין למה לא עשינו את מה שעבדנו עליו כל השבוע. אני יודע כמה אני רוצה וכמה אני יכול להגיע. רציתי שגוטי ישחק במחצית השנייה בכל מקרה; לא ציפיתי לקבל כל כך הרבה שערים ב45 דקות. סביליה הם אחד הקבוצות הטובות ביותר ששולחות כמו כזאת של שחקנים. יש להם שחקנים עם שמוסרים מצויין, יש להם שחקנים גבוהים שמובילים אותם קדימה. אני מודאג מכמות המצבים שהיו להם לכבוש. אני לא מאשים את ההגנה שלי בכלום. רוביניו שיחק באגף. רצינו שדרנטה וסניידר ישחקו במרכז בגלל המהירות והאופי האגרסיבי שלהם. ידענו שזה הולך להיות משחק מאוד פיזי. החלפתי את את טורס כי רציתי להעביר את דרנטה לאגף ולהכניס את גוטי למרכז".

סביולה: "היו רגעים קשים מאוד במהלך המשחק. סביליה הייתה זחקה ואנחנו הפסדנו. זה לא תרוץ. אנחנו צריכים לחשוב על עצמנו, לא על השופט. אנחנו צריכים למצוא את הגבנון שלנו לשחק בו. הפסדנו במדריד והפסדנו בסביליה. אנחנו חייבים להתאושש, לשנות את הסיטואציה הזאת ולהוכיח את האכויות שלנו. אנחנו צריכים לעבוד מהר בשביל לתקן את הטעויות שלנו ולשנות את המצב הזה לטובתנו. זה הזמן הטוב ביותר; כל מה שאנחנו צריכים זה להבין אחד את השני טוב יותר. ריאל מדריד הגדולה תזרח בקרוב".

באפטיסטה: "אנחנו חייבים להשתפר וללמוד מהטעויות שלנו. השופט קיבל כמה החלטות שהזיקו לנו, אבל הוא לא קבע את התוצאה הסופית. אנחנו חייבים להמשיך לעבוד כמו שעבדנו עד עכשיו לוהישאר מפוקסים על המשחקים שיבואו. אנחנו צריכים להיות יותר מחוברים וחזקים. לסביליה יש יותר ניסיון ביחד מאשר מה שיש לנו ורואים את זה כשהם משחקים. יש לנו עדיין שבוע להתכונן ולהשתפר לפתיחת הליגה".

פפה: "אנחנו חייבים להפנים ולהתקדם הלאה, לשמור על אותה פילוסופיה. אנחנו חייבים להמשיך לעבוד ולחשוב על המחזור הראשון בליגה. אנחנו לא יכולים להצדיק את ההפסד הזה, אבל אנחנו יכולים להסביר אותו. אנחנו צריכים למצוא את הפיתרון ולהשתפר. זה תמיד קשה לקבל 5 גולים בבית בגמר. אני עצוב כי אני לא אוהב להפסיד, בעיקר לא בגמר. אני לא מודאג בגלל הפנדל. השופט היה מאוד קשוח, אבל אני לא מתכוון להתווכח על ההחלטה שלו".
    מיגל טורס נקע את אחד הקרסולים שלופפה מתח את הרצועה הצדדית בברך הימנית שלוחמורת פציעתם של 2 השחקנים תתברר בהמשך

9. Riki Member

אוי תבלמו כבר, מי שופט מאמן על פרק זמן כזה קצר ? אפשר לחשוב אתם מוריניונים קטנים.

10. 亚历山大帕托 Member

http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx פילוסופיה... איזו פילוסופיה יש בריאל מדריד? אם כבר, עם פילוסופיה כמו בריאל מדריד, הוא צריך לפחד על מקומו בסגל כבר בחלון ההעברות של החורף.

11. Sergio Ramos Member

כן ואתה ראית אותו משחק נכון?
    אתה זה שתחרוץ את הגורל של השחקן אחרי משחק אחד לא טוב נכון?

12. REAL MADRID Member

אחרי שסרחיו ראמוס נפצע באימון הנבחרת וכנראה יפסיד את המשחק נגד אתלטיקו, גם איקר קסיאס נפצע באימון וחמורת פציעתו תתברר בהמשך.

אני שונא את ארגונס!!!!

13. 亚历山大帕托 Member

התגובות האלה הן בגדר סאטירה על ההתנהלות של ריאל בשנים האחרונות כקבוצת שכירי חרב.

14. XabiAlonso Member

:aaarofl:

ומילאן לא קבוצת שכירי חרב? אין קבוצה בעולם שאין בה שכירי חרב.

15. 亚历山大帕托 Member

מי בדיוק שכיר חרב אצלנו? מילאן זו משפחה אחת גדולה, וכל שחקן שמגיע מקבל אהבה ותמיכה. מתי בפעם האחרונה שמעת שחקן מילאן מתלונן על משהו בקבוצה? או שיש איזה כל הזמן חילופי מאמנים שלא ידעתי עליהם? וחצי מהסגל מתחלף בכל חלון העברות? אין מה להשוויץ פה, אבל מילאן הוא המועדון היציב ביותר באירופה ב-5 העונות השלמות של אנצ'לוטי, והתוצאות מדברות בעד עצמן.