ריאל מדריד 08\2007 : סאגת רונאלדו מסרבת להיגמר

Discussion in 'פורום כדורגל ספרדי' started by Raulito, Jul 5, 2007.

1. A. Arshavin Member

הקשר המרכזי בצד שמאל?אתה מתכוון כאילו עמדה פחות התקפית מקיצוני או מה?

2. Ohad_Glr Member

האמת היא שזה לא מידע שמגיע ממני, אלא מאוהד אייאקס שסיפר לי ששניידר שיחק כקיצוני כשואן דר וארט היה עוד באייקס . האמת, אני נוטה להאמין לך, ונבטל את שניידר כקיצוני.

יש לי שאלה נוספת אלייך. האם אייאקס שיחקה ב4-4-2 בעונה הקודמת (אולי במשחקים בודדים? ) ואם כן, איך שניידר הסתדר בתוך זה?

3. David De Gea Rade Prica היכל התהילה

לא שיחקה 4-4-2 (רק תחת קומאן שיחקנו ככה), טן קאטה השתמש ומשתמש ב 4-3-3, כשסניידר הוא המרכזי מבין שלושת הקשרים, כשגאברי ודווידס משני הצדדים משמשים כמטאטאים ומורידים ממנו את עבודת ההגנה שהוא לא מצטיין בה בלשון המעטה.

4. uri מנהלים

סתם תחושה שלי. שנובעת ראשית מהסיבה שכחלוץ שמאלי הוא לא מתאים לשחק וגם משום שבעמדה הזו יש כבר שחקנים לריאל והם גם רוצים את רובן. אני לא יודע אם בונים בריאל על מרסלו, אבל לוותר על טורס יהיה צעד לא נכון לדעתי. טורס הוכיח בעונה שעברה שהוא מגן ברמה מאוד גבוהה. לפי מה שראיתי מדרנטה באליפות אירופה עד 21 יש לו גם את התכונות הדרושות לשחק בעמדת קישור מרכזית יותר ולא רק על האגף. לא סתם השוותי אותו אז לדווידס. אני לא בטוח שזה מה שיקרה, בטח ובטח שאני לא יכול לדעת מה חושב שוסטר (עם קאפלו דווקא כן http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx ), אבל זו רק התחושה שלי כרגע. נראה.

Last edited by a moderator: Aug 14, 2007
  5. REAL MADRID Member

6. Sergio Ramos Member

יש משתא ומתן בין רומא לריאל בעניין סיסיניו. אך עדיין אל הגיע הסכמה, למרות שנראה לבינתיים שסיסיניו בדרך לאיטליה, במצב כזה טורס יהפוך כמחליף ראשון לסרחיו ראמוס למקרי היעדרות וגם ישמש כמגן שמאלי ברוטציה אם דרנטה. כקשר, אף פעם לא שמעתי על זה, אבל נשמע מעניין למרות שאני כמעט בטוח שזה לא מה שיקרה, דרנטה הולך לשחק כמגן שמאלי, ולא, לא ממש נראה לי שבונים העונה על מרסלו.
    ההנהלה של ריאל לדעתי עשתה מהלך שגוי שמיהרה להביא את מרסלו, הנה עכשיו הביאו את דרנטה שכמובן שהוא צעיר ויבנו עליו לשנים הבאות, אז מה יהיה אם מרסלו שעליו בונים להיות היורש של קרלוס האגדי?אני חושב שאם האו ישאר, הוא אולי יקבל יותר דקות משנה שעברה, זה ברור. אה לא יקבל יותלר דקות מטורס או דרנטה, לא סתם הביאו את דרנטה במחיר כזה ועצם העובדה שריאל מדריד התעניינה בשחקן ברמה כה גבוהה כדי שיגיע לייאש את עמדת שמאל בהגנה(הלא הוא קיבו כמובן)זה אומר שחיפשו לשם נואשות מגן שמאלי, ודרנטה שהגיע במחיר יחסית גבוהה ישחק יותר מטורס ומרסלו גם אן זה כקשר וגם אם זה כמגן.

7. Barcik Member

שון, מסע הרכש השפוי של ברצלונה מוכיח שאפשר גם אחרת.

8. -RAUL Member

בקשר לדרנטה למי שדיבר עליו.. אם חיפשתם לראות אותו כקשר התקפי נגד קבוצות גדולות, אז במשחקי האימון של פיינורד הם שיחקו נגד קבוצות גדולות כמו צ'לסי וליברפול והוא היה מצויין.. נקווה ששוסטר יבנה עליו לחלק הקידמי ויתן למיגל טורס את הקרדיט שמגיע לו מהעונה שעברה.

9. REAL MADRID Member

השמועות בכלי התקשורת במדריד ובסביליה מדברים על עסקה חדשה, אלבס יעבור לריאל מדריד בעוד סיסיניו + 33 מיליון יעשו את הדרך ההפוכה.

מצד שני Cadena Ser פירסמו שאלבס חתם בצ'לסי.

כלי התקשורת ממדריד והגאזטה טוענים שריאל תשאיל את קסאנו לסמפדוריה לשנה שבסיומה ספמדוריה תחליט האם לקנות את השחקן.

כמו בכל יום ה-as טוען שרובן יירכש סופית היום.

10. Sergio Ramos Member

אני חושב שאם ההצהעה על אלבס היא נכונה, יש סיכוים טובים שדל נידו, ירצה למכור אותו לנו ולא לצ'לסי. מכוון שבהצעה אנו מכלילים לו שחקן ברמה גבוהה מאוד יחסית את סיסיניו(שהוא כמובן מגן ימיני ומחליף די ראוי לצד ימין של סביליה) ועוד 33 מיליון שזו הצעה ופרק מצוינת בשבילו. מצד שני למה שדל נידו ירצה לחזק יריבה? ומצד שלישי יכול להיות שיש פה סוג של תחכום ולחץ של מיאטוביץ' שיכול להיות ומציעה על אלבס סכום רק בגלל שהוא רוצה שצ'לסי(שכאמור רוצה גם את דניאל אלבס) תלחץ ותתן לו את רובן. נמשיך להידעדכן ונראה מה קורה.

11. LucaToni Member

צודק. דראנטה שחקן התקפה...
    טורס הוא מסוג השחקנים האלו שקל לשים בצד, אבל סך הכל הוא שחקן טוב ואין סיבה שלא יפתח... ריאל היא קבוצה של כוכבים וטורס לא שם נוצץ, ולפעמים בקבוצות כאלו שמות בצד שחקנים כמו טורס בשביל לפנות מקום לשחקנים עם שם.

12. Sergio Ramos Member

איזה שחקן התקפה?על מה אתם מדברים, נכון שיש לו מהירות והוא יכול לשחק קיצוני. אבל הלו תתעוררו הבחור שיחק 95% מהמשחקים שלו בפיינורד כמגן שמאלי. לא שולל שהוא ישחק כקיצוני, אבל תמיד תדעו שתפקידו הטבעי בוא הוא מפיק את יכולות ההתקפה טוב יותר, זה מגן שמאלי.

13. REAL MADRID Member

די לדבר שטויות..
    ההרכב יקבע לפי שיקולים מקצועים ואתה תראה את ראול הרבה על הספסל השנה.
    מלבד קסיאס, ראמוס, דיארה ורוד אין שחקים שהמקום מובטח להם, גם לגבי ראמוס אני לא בטוח. תהיה בטוח שהשם זה לא מה שיקבע מי ישחק ומי לא.
    הרוטציה בריאל מדריד העונה תהיה גדולה מאוד.

14. Ohad_Glr Member

בברסה זה אחרת. בניגוד לריאל, לברסה אין את ההיסטוריה של שפיכת סכומים. אנשים יודעים שריאל כבר שילמה יותר מ-40 מיליון על שני שחקנים בעבר הלא רחוק (פיגו וזידאן), מכאן ומאוד כמה דברים נוצרה לריאל תדמית בזבזנית (והאמת? תדמית די נכונה) . ברסה בניגוד לריאל, עם תדמית יותר שפויה והאמת שגם פחות מזומנים. אתה רואה את ברסה משלמת 30 מיליון על פפה? או 45 מיליון על זידאן? קבוצות יודעות שזה לא יקרה, ולכן לא מגיעות אפילו לסכומים האלה.

יש עוד הבדל בין שיטות הרכש, כשברסה קובעת מטרה ומכינה תוכנית מגירה. עם המטרה יקרה מדי או לא ניתנת להעברה בתנאים נוחים פשוט עוברים לבא ברשימה, בריאל יעשו הכל כדי להשיג את המטרה הראשונה (והיא בדרך כלל משיגה אותה, אלא אם כן יש לא של השחקן) . למרות שכבר היו מקרים שבהם אחת מהקבוצות נהגה בצורת הרכש של האחרת.

15. Bensh Member

זיכרון די קצר הייתי אומר...