ריאל מדריד 08\2007 : סאגת רונאלדו מסרבת להיגמר

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Raulito, ‏5/7/07.

1. REAL MADRID Member

אתה מתכוון שהוא יהיה במרכז בין הקשר האחורי לחלוצים?

2. DINAMO KIEV Member

איך רואים שאתה לא יודע מי זה שוסטר.

3. David De Gea Rade Prica היכל התהילה

משחק מאחורי החלוצים.
    באייאקס, שמשחקת 4-3-3, היו לצידו גאברי ודווידס שעשו את עבודת ההגנה כדי לאפשר לו את חופש הפעולה שהוא צריך.

4. REAL MADRID Member

שוסטר כבר אמר שריאל שלו תשחק עם 2 חלוצים, ככה שאו שהוא יאלץ להיות 50/50 לצידו של דיארה במערך של 4-4-2, או שמשאירים את דיארה לבד ומשחקים 4-1-3-2.

5. Sergio Ramos Member

אני לא רואה אפשרות אחרת, אם שוסטר אמר שהוא הולך לשחק אם 2 חלוצים, וזה מה שנראה לי שהולך להיות, מכוון שיש לנו את 5 שחקנים שיכולים לשחק כחלוץ. זה או 4-1-3-2 או ששוסטר הולך על 4-3-3 שרוד בחוד, רוביניו כחלוץ צד ובצד השני עוד אחד מ3 חלוצי הצד שלנו. סניידר ישחק מקדימה ומאחוריו גוטי\דאדו ודיארה.
    סניידר הוא שחקן שתפור על 4-3-3 . שתי המערכים הכרגע הצגתי הם הכי לגימטימיים לדעתי והכי הגיונים שסניידר ישחק בהם.

6. David De Gea Rade Prica היכל התהילה

כמו שאמרתי, הבחור לא ממש יודע לעשות הגנה כמו שצריך, ולכן צריך איזה קשר אחד כזה לידו שיודע לעשות ויעשה אותה גם בשבילו.

7. Bensh Member

סליחה, דיברתי על שבצ'נקו? נכון שלא?

8. Sergio Ramos Member

הכל תלוי בשוסטר, עם הוא יבחר ללכת על התקפה נטו הוא ישחק רק אם דיארה ויתן לס'ניידר חופשיות וציב אותו מאחורי החלוצים, מה שיקנה לו מערך של יהלום. אבל שוסטר יכול לבחור גם מערך של 4-3-3 מערך (שלפי מה ששמעתי ממך על שניידר, הכי אתה בוודאי מכיר אותו הרבה יותר טוב ממני)יתאים יותר לס'ניידר שמאחורי יש גיבוי טוב. אבל ריאל היא קבוצה של התקפה שתמיד העדיפה התקפה, 4-1-3-2 לא יפריע לי.
    אני בינתיים מקווה שריאל עשתה בחירה נכונה, וס'ניידר יראה את כישוריו גם בליגה הספרדית והסתגל לריאל. אני תומך ומאמין בשוסטר שהוא לא סתם הביא את סניידר וידעה לטמרנו כמו שצריך.

9. A. Arshavin Member

שאלה, מי לדעתכם יועדף בהרכב בהנחה שריאל משחקת עם 2 חלוצים וסניידר מאחוריהם במערך של 4-1-3-2, ראול או סביולה?

10. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

שניהם בתור חלוץ שני פנטסטיים , אבל השאלה האם ראול ייכול לשחזר את היכולת שלו כשליידו שיחק מורינטס .

לדעתי שוסטר יתחיל עם ראול , בגלל שזה ראול . אבל אח"כ ישנה את החלטתו די מהר .

נערך לאחרונה ב: ‏13/8/07
  11. Sergio Ramos Member

ראול הואמנהיג, הוא לוחם וכשחקן על המגרש אין מנהיג גדול ממנו. אבל בסך הכל היכולת היא הקבועת. ראול ליכולת של פעם כבר לא יחזור, אבל אני באמת חשוב שהוא יכול לחזור לליכולת סבירה יחסית. כמו שאמתי היכולת קובעת, ראול וסביולה הם כרגע 2 השחקניים הראשיים שאחד מהם צפוי לשחק ליד רוד בעונה הבאה.(בהנחה ששוסטר ישחק 4-4-2)הטוב מבין השתיים, ישחק.

12. Pipe Member

מערך של יהלום מבטל את הצורך ברוביניו, hence לא ישוחק בריאל מדריד השנה.
    ביהלום אין משחק של קיצונים, תסתכל על מילאן כדוגמא. ישנו גרזן(במקרה של ריאל דיארה, מילאן גאטוסו) וקשר התקפי(סניידר, קאקה), כשביניהם משחקים שני שחקנים שנוטים לאמצע יותר מאשר לצדדים(כמו סידורף ופירלו במילאן, גאגו ונניח ש..גוטי? בריאל). שוסטר יתבסס על רובן כקיצוני ימני ועל רובן כקיצוני שמאלי. יהלום הוא לא על הפרק.

שוסטר בונה על משחק עם שני חלוצים, דבר שלא אפשרי ב4-3-3 ובין השאר גם גורם לרכישה של סאביולה להראות מיותרת.
    4-1-3-2 זה מערך הרפתקני, התקפי ומלהיב(על הנייר לפחות) אבל הוא יותר מדי מופקר. גם הגרזן הכי טוב באירופה יתקשה להחזיק לבדו את הקישור ולשמור אותו נטול פרצות, וזהו מערך שקבוצות עם קישור מעובה וחזק כמו מילאן,מנצ'סטר יונייטד, צ'לסי וברצלונה למשל, יחגגו מולו.

4-2-3-1/4-4-2 אילו שני המערכים שלטעמי ימקסמו את היכולת של ריאל מדריד ושני המערכים שאותם נראה את שוסטר מתמרן במהלך השנה.

אגב, בסוגית החלוץ השני, לא הייתי שוכח את היגואין וגם זה די מטומטם להתעלם ממנו - האיש חלוץ שני קלאסי.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏13/8/07
  13. Sergio Ramos Member

תראה לפי מה ששמעתי ס'ניידר הוא קשר התקפי ולא 50\50. אם שוסטר הולך לשחק ב4-4-2, אז ס'ניידר ככל הנראה הולך לשחק מאחוריי החלוצים, ודיארה נשאר על לב המגרש כקשר אחורי. עכשיו הבעיה שבאיאקס סניידר הותאם למערך של 4-3-3, שככה אין לו מה לדאוג תמיד יש לפניו שתי קשרים שיחפו ויעשו עבודה הגנתית. בריאל לי מה ששוסטר אמר בראיון האישי שלו, ריאל הולכת לשחק ב4-4-2. ובמקרה כזה המאמן הגרמני יאלץ להטיל על סניידר לעשות עבודה הגנתית, כי זה לא יהיה הגיוני כמו שאמרת שדיארה יוכל להחזיק לבד את מרכז הקישור. אני אל יודע הרבה על סניידר, אבל המערך הלגימטימי ביותר שמתאים לו הוא 4-3-3, שבמצב כזה הוא מקבל חופש. קשה מאוד לדעת מה יעשה שוסטר, ניסיתי לחשוב על הרבה מערכים אך בכל אחד, צצה לי פתאום בעיה, נותר לי להאמין ששוסטר עשה בחירה נכונה וידעה לשלב את סניידר כמו שצריך בהרכב מבלי ליצור בעיות. בכל מקרה, אם רובן יגיע אלינו אני יהיה משוכנעה ששוסטר מתכנן לשחק ב4-4-2. במקרה שלא יגיע אלינו עוד קיצוני, אני נוטה להאמין שנשחק ב4-2-3-1.

14. A. Arshavin Member

צודק, אבל לדעתי הולכים ליעד להיגואין את עמדת הקיצוני הימני, ולרוביניו את השמאלי בהנחה שאף רובן לא יגיע.

15. Pipe Member

אני עדין בדעה ששוסטר כמו הבעלים שלו לא בדיוק יודע מה הוא עושה ומהלך אחד שלו לא בהכרח קשור לשני אבל אם כבר יש סיכוי שזה נכון, אז סניידר הוא החלק האחרון(או לפני האחרון, כי קיצוני עדין לא הגיע) בפאזל ולא החתיכה שעל בסיסה הפאזל יבנה.

בהנחה שרובן יגיע יש סלט גדול מאוד, וגם בלעדיו יש סלט לא פחות רציני.
    4-3-3 יתאים לסניידר ורובן אך יבטל לחלוטין את הצורך בסאביולה אותו שוסטר בעצמו רכש ויגרום לראול להראות עוד יותר רע ממה שהוא נראה.
    4-4-2 גורם לסניידר להראות מיותר כי הוא לא 50/50, אך מנגד מתאים בול לשיטת הקיצונים ולחלוץ השני(סאביולה, היגואין, ראול).
    עד המחזור הראשון לא נוכל לדעת מה בדיוק שוסטר מתכנן, ולמען האמת הראש שלו יותר מדי לא צפוי בכדי לנסות ולנחש.

ואם כבר היגואין ישחק כקיצוני, זה יהיה בשמאל כשרוביניו בימין.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏13/8/07