תראה זה נכון, יש הימור, ובוא נגיד שכל שחקן שנקנה, הוא הימור. אבל המ לעשות שניידר הוא לא באלאק, אך אינ חושב שריאל עשתה את הטוב ביותר שיכלה להביא. ברגע שבאלאק ירד מן הפרק נשארנו אם 3 אופציות שניידר,לוצ'ו וואן דר וארט. מבין השלושה אני כמובן מעדיף את שניידר.. לוצ'ו לדעתי הוא סיכון ממשי ביותר ולא מספיק טוב וואן דר וארט שנוטה להיפצע המון, ולא נראה לי שישוחרר בקלות מהמבורג. וכל אלו שאומרים שואן דר וארט יותר טוב, זה לא נכון בכלל, למה סתם להגיד אם אף אחד פה לא ראה את שניידר.
כרגע אני לא מרוצה מההחתמה הזאת, החתמה שפוגעת בגוטי, גאגו ודה לה רד. שניידר יהיה חייב להוכיח הרבה לפני שאני אהיה מרוצה מהחתמתו. ---- לגבי רובן, צ'לסי לא מעוניינת להחזיק שחקן בכוח ולכן ריאל מדריד מושכת את העניין בשביל לנסות ללחוץ את צ'לסי על המחיר, מצד אחד זה חכם והמחיר יכול לרדת פלאים. אבל מצד שני זה מסוכן מאוד ויש סיכוי שנגיע למצב שמועד העברות יסגר ואנחנו בלעדיו. נ.ב: לכל מי שעקב כמוני אחרי משחקי ההכנה של ריאל, פפה שווה אפילו 40 מיליון!
תראה, פוגע לא פוגע. אנחנו היינו צריכים שחקן כזה, שוסטר לא סתם יביא אותו. גוטי על פי דעתי שחקן לא יציב ברמות מחרידות, גאגו זה עדיין לא זה, הוא עדיין חייב לשפר המון דברים אצלו ודה לה רד, לא צריך להסביר יותר מידי, הבחור צעיר מידי ומוקדם שישחק.
אני הבנתי דבר אחד כבר, לא משנה כמה שחקנים ריאל מדריד תרכוש(גוטי שינה את התפקוד שלו בשנים האחרונות כל-כך הרבה פעמים, הייתה עונה אחת שהוא היה חלוץ בכלל והייתה עונה שהוא שיחק גם באגף, הוא נוסה גם כ-50\50 בשנתיים האחרונות לא מעט פעמים) ואיך כל פעם נראה כאילו המעמד של גוטי יורד, הקבוצה תמיד תיהיה תלויה בו וגוטי יהיה חלק מריאל מדריד. נכון, קצת חבל שנרכש שחקן על העמדה שלו(זה ששסניידר כיכב בליגה ההולנדית, זה לא אומר שהוא יצליח בריאל מדריד וגם לפי מה שהבנתי הוא לא כל-כך 50\50 וההגנה זה לא הצד החזק שלו[אומנם הוא יותר טוב מגוטי בפן ההגנתי, אך זו לא מציאה ;D]), אבל גוטי כרגיל יימצא את המקום שלו. תמיד כיף לבוא ולהתחבר לפורום ולקרוא שריאל מדריד רכשה כוכב חדש, ובכלל, בקיץ הזה העניינים צולעים לטעמי, רייס ברח לנו וזו הייתה פאשלה גדולה ואולי גם קיבו. אני חושב שכאשר יגיע קיצוני רציני כמו רובן וואן ניסטלרוי יחזור מפציעה, הקבוצה תיראה יותר טוב. ב03\2002 לא היה לנו קשר 50\50 וגם לא עונה לפניכן, אלא שני גרזנים, מקללה וקונססאו, והיינו קבוצה נהדרת. אפשר להצליח עם משחק אגפים טוב, רק שאז גם היה לנו את זידאן, נקווה שגוטי ייקח מנהיגות ובינתיים הוא בכושר לא רע. אני התרשמתי שגאגו לא יכול להיות הקשר 50\50 שלנו, פשוט ככה, הוא לא מספיק טוב התקפית ולא תורם והוא גם שחקן לא יציב, אפשר לקבל אותו כמחליף לדיארה. חבל על עזיבת אמרסון, אך כנראה שאין לו מקום בסגל. סיסיניו לא אותו שחקן מאז הפציעה, אני דיי יתאכזב אם הוא יעזוב, אבל ראמוס פשוט תפור על עמדת המגן, למרות שלפעמים יש לו את הימים האלו שכל דבר הוא מסבך ומשחקים מרגיזים מאוד(כמעט ולא קרה לו בשנה שעברה שהוא היה חלש), אך זה קורה לכל שחקן. ומה נאמר על קאסנו? שלא יהרוס לעצמו את הקריירה, הכי חשוב לו זה לשחק, שיגיד תודה שקבוצה מוכנה לקחת את ההימור עליו ולשלם לו שכר לא קטן.
רק שתדע רובן בא אתמול למשחק ונראה אפילו מחייך. אני לא חושב שזה מראה שצ'לסי מחזיקה אותו בכוח. והמחיר לא יירד, אם לא תביאו כמה שצ'לסי רוצה על רובן, אתם לא תקבלו אותו. צ'לסי רוצה להשאיר אותו. ולפי משחקי ההכנה אי אפשר לקבוע פפה שווה 40 מיליון אירו, אפילו אי אפשר לקבוע אם הוא שווה אירו או חצי.
Not only is he talented and has wonderful skills, but VDV is also the kind of player who i believe could be a great leader, the one Real laks at the moment(with all due respect to padalada man) unfortunately for him and for us for that matter, he's more injury prone than Vicente and physicaly could not be trusted. so Real has to go with the less talented, more expensive and for my opinion less mature and a guy who is not a leader in the form of Sneijder. i like him a lot and i hope i will be wrong about him, but i just can't see him make it big time in Madrid.
חדשות מצוינות מבחינתנו אוהדי ריאל, רודי שלנו החלים מהפציעה שלו סופית ויערוך אימון בוכרה בוא יערוך אימון מלא כמו שאר הקבוצה. עוד הודעה טובה, גם כריסטוף מצלדר החלים מהפציעה סופית ויתאמן כרגיל אם שאר הקבוצה.
פפה בינתיים הוא השחקן הטוב ביותר במשחקי ההכנה, אין מה להתווכח על זה. רובן רוצה לשחק, בצ'לסי הוא יהיה השנה אופציה שנייה או שלישית במידה וישאר, בריאל הוא צפוי לקבל הרבה יותר קרדיט. הטענה שלך שזה שהוא מחייך זה סיבה לכך שהוא רוצה להישאר זה אחת הטענות היותר מגוחכות ששמעתי.
אני מסכים אם ארז, רובן הוא טיפש אם אין בכוונתו לעזוב לריאל. האו שחקן כישרוני אשר מפוצץ כישרון. הגיע השנה לצ'לסי רכש חדש וחזק מאוד, רובן יהיה שם כאופציה חלופית. בריאל הוא יודע שהוא הולך להיות שחקן הרכב פותח. כמו שאמרתי הוא צעיר נורא וכישרוני, והוא יעשה לעצמו רק טוב לקריירה אם הוא יגיע אלינו למדריד.
וזה שהוא טוב במשחקי הכנה זה אומר שהוא שווה 40 מיליון אירו? זה לא אומר שהוא אירו אחד. משחקי ידידות הם לא מדד לשום דבר. ואיך אתה יודע איזה אופציה הוא יהיה? זה שהוא מחייך זה רק מראה שהוא רוצה להשאר, לא סיבה לכך שהוא רוצה להשאר.
כמו אואן? וכמו אין סוף שחקנים שעשו טוב לקריירה שלהם ועברו לריאל? ללכת לריאל בשבילו מבחינה מקצועית תיהיה שטות וטעות, לעבור לקבוצה עם מאמן שלא עשה שום דבר בקריירה שלו, ולקבוצה פחות טובה מקבוצה שבה המאמן מעריך אותו מאוד, קבוצה הנלחמת על כול התארים, וקבוצה הנמצאת בליגה הנצפת ביותר בעולם. זה תיהיה שטות. כי כשהוא טוב הוא משחק, ואם לא טוב אז הוא לא ישחק אפילו בריאל.
אתה לא הבנת אותי, פפה בינתיים מוכיח שבמידה והוא מתמיד ביכולת הזאת הוא יהיה אחת הרכישות הטובות ביותר בספרד. לגבי רובן, נחכה ונראה אני בטוח במאת האחוזים שרובן רוצה להגיע לריאל מדריד.. שמעתי שקלדרון דיבר עם דל נידו על מחירו של דניאל אלבס (40 מיליון יורו). דעתי האישית היא שכל זה בשביל להלחיץ את צ'לסי, צ'לסי מאוד רוצים את אלבס אצלם וריאל מתכוונים להשתמש בו בשביל עסקת רובן.
מלבד שחקנים של הטופ העולמי כמו רונלדיניו או קאקא וכו'... רק אלו אולי שווים סכום של 40 מיליון. פפה הוא בלם שהוכיח שהאו מצוין יש לו מיקום טוב, הוא שולט על רחבת ההגנה של הקבוצה שלו, משחק ראש וקריאת משחק משבוחת. נכון שמוקדם קצת לשפוט סך הכל 3 משחקים שבהם האו הרשים, אבל אני חושב שמשחקים האלו נתנו לנו סוג של אינדיקציה אל המשך דרכו של השחקן. אני מקווה שהאו ימשיך לרצות אותנו ונוכל להגיד שהוא היה שווה את הכסף שבוא הוא הובא(למרות שגם זה סכום מופרז ביותר על שחקן שהיה הימור, ונקווה שההימור ישחק לטובתנו). dannyb-לא חושב שזה שהוא חייך זה איזושהי השלכה לגבי העונה הבאה, צ'לסי משחקת ב4-3-3 אם אני לא טועה. ותסכים איתי שזה הרי ברור שמוריניו תמיד יעדיף על פניו בצדדים את מאלודה, גו' קול או שבצ'נקו. הם יהיו עדיפים עליו בכל מכיר ולא צריך ובוא נודה, שבריאל יש לו מקום מובטח ב200 אחוז כי בריאל נואשים לקיצוני, לא רואה שום סיבה שרובן לא ריצה לבוא אלינו, אם לא, אז הוא טיפש.
הוא כול כך רוצה לעזוב עד שהוא הגיע למשחק. איך אתה יודע שצ'לסי כול כך רוצים את אלבס? (הם רוצים, אבל אני לא חושב שהם מעדיפים אותו על פני רובן) ואיך אתה יודע שזה ילחיץ את צ'לסי?
ציינתי כבר את הסיבות למה הוא לא צריך להגיע. אני לא אסכים איתך על שום דבר כי זה שטיות, מוריניו יעדיף את השחקן היותר טוב, ואם רובן יהיה טוב הוא ישחק גם בריאל וגם בצ'לסי בהרכב הראשון, אם הוא לא יהיה טוב אז הוא לא מתאים להרכב של הפועל חיפה. ואם הוא יהיה לא טוב וישחק בריאל, אז זה רק מראה את הרמה של ריאל ואת הירידה המקצועית. ושבצ'נקו?! שבצ'נקו נהפך אתמול רשמית לחלוץ הרביעי בסגל.