ריאל מדריד 08\2007 : סאגת רונאלדו מסרבת להיגמר

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Raulito, ‏5/7/07.

1. Sergio Ramos Member

תראה אני חושב שהייתי הולך על באלאק, הוא שחקן נפלא, ונכון שבצל'לסי לא הרשים. אבל לא לשכוח ששם על העמדה שלו שיחק למפארד, זה דבר שהקשה לו על היכולת, הוא לא היה בעל הבית. לוצ'ו הוא לא שחקן מהטופ העולמי. קבוצה כמו ריאל שמחפשת לעמדה כה קריטית צריכה שחקן מהרמה הגבוהה ביותר. ואן דר וארט הוא נפלא אבל אני לא חושב שישחררו אותו מהמבורג שם האו בורג מרכזי, ובלי שום קשר ההולנדי נוטה להיפצע המון. שניידר כרגע הוא השחקן שעל הפרק, לפני שבועיים בערך הוא עלה על הפרק אך ירד ממנו מהר ושוב חזר לכותרות לאחר שהמנהל הטכני של איאקס ואן גיל הצהיר שקבוצתו של שניידר תשקול את ההצעות של ריאל וששניידר ישמח להתקדם לספרד. לא יודע אם זו בחירה נכונה, ההולנדית האי לא הספרדית, ולא ניתן לדעת כיצד ההולנדי ישתלב אצלנו אם האו יגיע לריאל .

2. Joao Moutinho Member

לא יודע אם זה קצת מאוחר מדי בשביל ההערה הזו:

סרחיו ראמוס החל את הקריירה כמגן ימני ושיחק ככה בכל קבוצות הנוער של סביליה וגם בקבוצה הבוגרת (לא יודע אם כל הזמן).

אני אישית מעדיף אותו כבלם, מה שיקרה בעוד שנה שנתיים כשהוא ופפה ישחקו אחד ליד השני במרכז.

3. Sergio Ramos Member

אני לא מבין אבל על סמך מה אפשר לומר שראמוס צריך לשחק כבלם, לא הוא. מהסיבה הפשוטה ביותר, יש לנו 4 בלמים אחד מהם זה ראמוס, ולאור העובהד שיש לנו 4 בלמים שאחד מהם יכול לשחק כמגן ימיני והוא עושה את זה מצוין, אז למה לא להציב אותו שם שיש לך חוץ ממנו עוד 3 בלמים?
    בנוסף לזאת הוא גם מציג יכולת מצוינת כמגן ימיני לא פחות טוב מאשר בלם(והואו נעזוב את המשחק של אתמול, לכל אחד יש משחקים רעים בקריירה, ראמוס הוכיח מיהו כבר גם כמגן ימיני). אני חושב שזו סיבה מספיק טובה שראמוס משחק בצד ימין, ולא פלא ששוסטר עושה בנכון על פי דעתי ומציבו שם.

4. Sergio Ramos Member

עידכונים:
    ה'מארקה':

*במארקה טוענים שסיסיניו צפוי לעבור לרומא בימים הקרובים וטוענים גם שסיסיניו רוצה לעבור, בשל כך שחושב שמעבר יעשה לו יותר טוב. וגם בגלל שהאו פשוט לא בתוכניות של ברנד שוסטר.

*טוענים כי עסקת קאסנו והעברתו לסמפדוריה תקועה אך ורק בשל סיבה אחת, שמשכורת השחקן עומדת על 2.8 מיליון יורו, בעוד סמפדוריה טוענת ורוצה שמשכורותו תהיה, 1.4 מיליון יורו .

לא רואה שום בעיה בהעברתו של סיסיניו, אם כמה שאני אוהב אותו, אין לו כבר מקום אם כי הוא רוצה להיות מחליף של בסרחיו שבמצב כה הוא יצטרך להתפלל לפציעה שלו בשביל לשחק. המעבר יעשה לו רק טוב, ברומא הוא ישחק הרבה יותר מאשר בריאל. טורס יהווה כגיבוי לראמוס למקרי פציעות וכו' ובנוסף יתפקד גם בשמאל ברוטציה אם דרנטה. סאלגאדו ישאר כאופציה שלישית .

5. Joao Moutinho Member

המשכורת של קסאנו היא 4.2 מיליון יורו ולא 2.8. יחי ההבדל הקטן. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

6. Bridge Member

7. uri מנהלים

המשכורת שלו 4.1 מילין אירו. אני רק לא מבין את הילד הטיפש הזה. הקריירה שלו נשרפת לה והוא והסוכן שלו נלחמים על חצי מיליון. שיותר על כמה שיגידו לו ויגיד תודה שיש מי שמוכן לקחת איתו את הסיכון ועוד לשלם לו משכורת.

8. Pipe Member

אני לא יודע מי יותר מטומטם - קאסאנו שחושב שהוא שווה 80 אלף יורו לשבוע, סמפדוריה שחושבת שהוא יתגמש או ריאל מדריד שהסכימה לשלם לו את השכר הזה מלכתחילה.
    לאור ההספק שלו בשנים האחרונות והעובדה שמתקן של "ילד פלא שכולם מחכים שיפרוץ" הוא מתחיל להפוך ל"עוד סתם שחקן", הוא צריך לקבל את ההצעה של סמפדוריה או לצורך הענין כל הצעה מקבוצת כדורגל בליגה בכירה שמוכנה לשלם לו בכדי שישחק עבורה.

9. Sergio Ramos Member

השחקן הוא פשוט טיפש, וזה לא נראה שבא לו בכלל להשתקם. כאחד שהפך מאחד החלוצים הטובים ביותר בעולם ומשם הידרדר לאחד החלוצים הגרועים והמסורבלים בעולם שפשוט נפלו בגדול, הוא צריך להגיד תודה שאיזושהי קבוצה רוצה אותו, הוא לא יכול להמשיך לדרוש ככה, אם הוא רוצה לעשות טוב לקריירה , הוא חייב לעזוב גם אם ישולם לו משכורת נמוכה, בינתיים זה לא נראה לי כאילו קאסנו רוצה להשתקם אם כל השטויות של של המזכורת הזו. זה או שהוא ילך אפילו בחינם, או שיעשה מנוי למשחקים של ריאל ביציע הכבוד.

10. Pipe Member

קאסאנו, אנטוניו קאסאנו, אחד מהחלוצים הטובים בעולם.. באיזה גלקסיה הדבר הזה התרחש?

11. XabiAlonso Member

חם וטרי מהתנור:

ווסלי סניידר חתם על חוזה ל-5 שנים בריאל!!!!!!!!!! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wlcm.Xxx

http://goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=380722

אבל רציתי את ואן דר וארט...... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx גם יותר מוכשר וגם הוכיח שהוא מנהיג באיאקס ובהמבורג....

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏13/8/07
  12. Waters Member

סניידר לא נפצע כל יומיים.

לא ראיתי אותו משחק יותר מדי פעמים אז אין לי דעה בעניין. נקווה שבריאל יודעים מה הם עושים.

13. Sergio Ramos Member

אם זה נכון ולא בילוף, מרוצה מההחתמה. שחקן שיתרום לנו לדעתי. אני לא ראיתי אותו משחק הרבה. אבל לפי מה ששמעתי האו שחקן טוב מאוד. אני שמח גם שהגיע שחקן לעמדה שאחנונ צריכים אותו כקשר 50\50. אני מקווה שישתלב מהר ויראה מה הוא יודע, ואני לא חושב שיש למישהו מה להתלונן, הוא האופציה הטובה ביותר לאחר שבאלאק, ירד מן הפרק וגם לוצ'ו שלא טוב לדעתי משניידר, ואן דר וארט לדעתי הוא סיכון גדול וספק ענק אם המבורג הייתה משחררת שחקן שהיא תלויה בוא והוא סוחב אותו על גבו.

14. David De Gea Rade Prica היכל התהילה

סניידר לא קשר 50/50... קשר התקפי לכל דבר.

15. Barcik Member

הייתי טוען שהמחיר מופקע, אבל בעקבות איבוד השפיות הכולל באירופה שום דבר כבר לא נראה מוזר מדי.
    יש פה הימור מצד מדריד. מהיכרותי המועטה למדי עם השחקן, נראה לי שהוא יהפוך לשחקן סגל/הרכב טוב, אבל הוא לא קשר-העל הדומיננטי שמדריד צריכה.