ריאל מדריד 08\2007 : סאגת רונאלדו מסרבת להיגמר

Discussion in 'פורום כדורגל ספרדי' started by Raulito, Jul 5, 2007.

1. Bensh Member

פחחח... שחקן גדול...

2. Bridge Member

לידע כללי, הייתה "הצעה" של 33 מיליון וגם של 35 מיליון יורו.

גם הIndependent מפרסם שצ'לסי דורשת 27 מיליון פאונד (40 מיליון אירו)

3. Sergio Ramos Member

40 מיליןו זה כבר מטורף, ומלוכלך מצד צ'לסי להצי דבר כזה, אבל לא בטוח שזה נכון, כמו שלא בטוח שהידיעה מהאס נכונה. אני מקווה שאם יקנו אותו אז זה ב33 מיליון למרות שזה המון, אבל כבר התרגלנו. אבל 40 מיליון זו כבר הגזמה לשמה,יהיה עדיף לנסות להביא את קווארסמה ב30 מיליון ולא את רובן ב40 מיליון.

4. מדרידיסטה בדם Member

אח.. הקינאה... מה איכפת לך שהוא אומר שהוא שחקן גדול? כניראה שזה ביגלל שהוא העדיף את ריאל על ברצלונה.

יאללה שרובן ודרנטה יעברו כמה שיותר מהר, עוד ארבעה ימים המישחק מול סביליה וריאל חייבת חיזוק לאגף בדחיפות שלו תעמיד את בואנו מול אלבס, ואז צד אחד כבר משותק וזה אומר שגוטי פחות טוב וכשגוטי לא טוב, ושרוביניו לא בכושר, לריאל יש בעיות רציניות בהתקפה.

קשר מרכזי תמיד היה בגדר בונוס לדעתי. למרות שריאל צריכה חיזוק, היא לא נואשת לשחקן כזה. יש את גוטי (שכבר דיברנו על השאלה אם הוא יכול ליפתוח והתשובה היא כן), ואת בפטיסטה שיכול לשחק גם קשר מרכזי ויעלה כשגוטי יעלם מהמיגרש ולא ייתן את התפוקה. אפשר להביא את שניידר או קשר אחר, אבל ריאל יכולה ליפתוח עונה גם בלי אחד כזה.

5. Bridge Member

מה מטורף ומלוכלך בזה שצ'לסי רוצה פיצוי שהולם לפי דעתה על השחקן או שתשאיר אותו, האשם היחידי בסכום הזה הוא אתם, אם הנשיא שלכם לא היה מבטיח אותו בבחירות, אם לא כול שנייה בספרד היו כותבים שרובן בדרך לריאל, אם לא הייתם צריכים אותו כול כך, אם לא המאמן שלכם אמר שהוא רוצה אותו, אם לא הייתם משלמים על שחקנים אחרים סכומים מופרזים, אז הסכום כנראה היה מגיע לסכום יותר נורמלי.
    צ'לסי רוצה להראות שהיא יודעת לסחוט כסף, ורוצה לנקום על כול המחירים הענקיים ששילמה בגלל שהקבוצות רצו ככה (ואתם הייתם בינהם, מקללה וג'רמי) אם אתם לא תסכימו למחיר, צ'לסי תשמח לקבל את השחקן אצלה. אתם יודעים שצ'לסי לא ממש חייבת את הכסף הזה.

להגיד שחקן גדול על שחקן שנתן שישה משחקים טובים בטורניר בינלאומי, זה אידיוטי כמו לשלם עליו יותר מ3 מיליון אירו.

Last edited by a moderator: Aug 7, 2007
  6. Sergio Ramos Member

לא יהיה אסון עם שחקני החיזוק לא יגיעו עד למשחק מול סביליה. יותר חשוב שיגיעו מתישהו לפני פתיחת העונה.

אתה רוצה להגיד לי שאתה מסתפק בגוטי או בבאפטיסטה. דבר ראשון אם מגיע קשר עושה משחק, בפטיסטה אורז מזוודות ועף ממדריד. דבר שני..לבנות על גוטי?לא ממש נראה לי, גוטי הוא שחקן של הברקות, שלגעתי מתאים יותר להיכנס בדקות 60-70 וליחל לקבוצה שינוי במצבי מצוקה, גוטי הוא קלף מנצח מהספסל והוכיח זאת העונה. אבל, הוא לא שחקן שאפשר לבנות עליו עונה שלמה, הוא שחקן לגמרי לא יציב, הוא שחקן שלפעמיים יכול להילחם עד הסוף ולתת תצוגות די טובות. אך יש משחקים שלמים שגוטי לא עושה כלום, לא נלחם, עושה הגנה לקויה, לא רודף אחרי שחקנים שחוטפים לו את הכדור, מאבד כדורים המון ופשוט לא עושה כלום. ובגלל זה אני חושב שזה יהיה סיכון לתת לו אשראי מלא. גאגו יכול להיות עדיין לא טרי מספיק שיבנו עליו את זה, יכול להיות שהוא עדיין צעיר מידי, למרות שהרשים בעונה שעברה לפני פציעתו. אני מקווה שיגיע קשר עושה משחק ולא נאלץ להסתפק בברירת מחדל ששמה גוטי. ואם יגיע קשר כזה אז כמו שאמרתי באפטיסטה הולך הביתה וגוטי וגאגו יהיו כאופציה מהספסל, גוטי גם כרוטציה לעמדת התוקף.

7. Bensh Member

כן, הוא באמת העדיף את ריאל את ברצלונה. רק חבל שברצלונה לא שמה עליו בכלל, וריאל אפילו לא התחילו במו"מ איתו
    ביום שאני אקנא בריאל, אני אדקור את עצמי בלב

8. guyholl Member

כל הקבוצות בעולם פשוט סחטות את ריאל והכל באשמת ריאל.הם רואים שהם מבאים בלם שעוד לא הוכיח את עצמו ברמות הגבוהות בסכום אסטרונמי של 30 מיליון יורו,אז אתם באמת מצפים שהם לא יעשו את זה גם?הם רואים ריאל מדריד ומעלים את הסכום לשמיים ריאל מוכנה לשלם את הסכום הזה.ריאל עושה את זה לעצמה והמצב הזה ימשיך כל עוד תמשיכו לשפוך כסף בלי הגבלה.

9. מדרידיסטה בדם Member

בימים הקרובים דרנטה אמור ליסגור בריאל. הוא לקח עורך דין כדי שפיינורד תיתן לו לעזוב, ניראה לך שהוא בסוף לא יגיע לריאל?

ו12 מיליון יורו כמו שריאל מציעה זה מחיר לא נמוך אבל גם לא מופרז, בעוד כמה שנים הוא יעלה פי 3.

Last edited: Aug 7, 2007
  10. REAL MADRID Member

הקבוצות אמנם סוחטות את ריאל אבל גם לקבוצות אין רצון להחזיק שחקן בכוח, במידה והשחקן ירצה לעבור לריאל במאת האחוזים כלום לא ימנע את זה.

11. guyholl Member

נכון,אבל אם ריאל לא הייתה מעלה את הצעה כל פעם היא הייתה יכולה לרכוש אותו בכמה מיליונים פחות בהנחה שהוא באמת רוצה לעבור לריאל.

12. valery Member

בינתיים הכול דיבורים לא רובן ולא דנטה עברו לריאל והסיכוי לדבי האחרון נמוך מאוד.
    בינתיים שוסטר מסתגל נהדר לתפקיד המאמן בריאל כשהוא משחחר הצהרות וכותרות בלי גיבוי עובדתי.
    המאמן הזה (שוסטר) פחות מוצא חן בעיני ניום ליום, נראה לי שהוא הגרסא הגרמנית לאברהם גרנט מאמן בזמן המודרני שהיחסים עם ההנלה חשובים יותר מיחולטו המקצועית, נכון שהוא עשה עבודה טוב ה בחטאפה אבל זה לא צריך להבטיח לו להיות המאמן של ריאל , מה המאמן של סוסיאדד בעונה שהם סיימו במקום השני ישר עבר לריאל לא ולא.
    אולי אני אוכל את הכובע בסוף אבל לדעתי המינוי הזה יפגע בריאל שיכלה להתחיל רצף של אליפיות אבל במקום זאת היא כנראה תאבד תאליפות לברצלונה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx .

13. Sergio Ramos Member

על סמך מה אתה אומר את כל מה שאמרת הרגע?
    על סמך זה ששוסטר היה מאמן חטאפה שהיא קבוצה קטנה?אין מה לעשות, זה נכון שבריאל הציפיות הם בשמיים והם יותר גדולות והלחץ יותר גדול בריאל מאשר בחטאפה. אבל אין מה לעשות, הרבה אומרים שזה סיכון להביא את שוסטר, ונכון שיש בזה משהו, שוסטר אף פעם לא אימן קבוצה גדולה או זכה בתארים בסדר גודל שקבוצה כמו ריאל שואפת להגיע אליהם. אבל בוא לא נשכח שבחטאפה גם אל היו לו את הכלים, כאן בריאל יש לו את הקלים, וצפוי להגיע חיזוק שיחזק אותנו משמעותית.
    אז שאני חושב שהצבת את העובדה שלך מהר מידי שקבעת ששוסטר הוא כבר כישלון, תן לו את הזמן, הזמן יעשה את שלו. נקווה שההבטחות על כדורגל אטרקטיבי והתקפי התממשו.

14. valery Member

אתה באמת חושב שהוא לא הובא על סמך קשרים עם ההנהלה?

15. Sergio Ramos Member

ואתה זה שיודע מה עובר להנהלת ריאל בראש ואתה זה שיודע מה הם האינטרסים שלהם נכון?
    לא חושב שהביאו אותו על סמך שום קשרים, הביאו אותו כי ראו לנכון להביא אותו.