לא היה מגע בין השחקן לבין ריאל מדריד -> לא היה שום דבר. יכול ליהות שהייתה התעניינות מצד ריאל, גם צ'לסי מתעניינת בהרבה שחקנים, כול קבוצה מתעניינת בשחקנים, אבל זה לא גודל לכאלו מימדים.
הרגע קראתי את הראיון באתר הרשמי של צ'לסי עם באלאק ויצאתי מאוכזב. באלאק אומר, שהוא הגיע לצ'לסי בשביל לנצח ולזכות בעוד ועוד תארים, ושהוא שמח להיות בלונדון ושהשמועות לגבי מעבר לריאל, אינם נכונות כלל וכלל, ושאין לו שום כוונה לעזוב את צ'לסי לטובת ריאל. אחרי שקראתי זאת, וסביר להניח שהדבר אכן נכון, יצאתי נורא מאוכזב. הלוואי ואני טועה. אבל בוא נגיד, מצד שני גם מההתחלה לא ממש הייתי בטוח בזה, מכוון שזה פשוט נשמע הזוי לגמרי שאם צ'לסי בקושי נותנת לנו את רובן ב30 מיליון, היא תתן לנו את באלאק ורובן ב40 מיליון?, אני לא חושב. אבל שוב, אני מקווה שאני טועה, למרות שאחרי שקראתי זאת התקוות לראות את באלאק בלבן פוחטות אצלי.
מישהו באמת אמיון שבאלק יעבור לריאל תמורת 13 מיליון יורו?מישהו בככל אמין שהוא יסכים להוריד חצי ממשכורתו אם הסיבה העיקרית שבגללה הוא בא לצ'לסי היא הכסף?אני אף פעם לא האמנתי לקישקושים האלה של האס והמארקה ועכשיו אני מקווה מאוד שהם יפסיקו עם זה כי זה מתחיל כבר להיות מגוכך.
אחד הדברים הזוועתיים ביותר בעולם זה נושא הספקולציות בהקשר של שחקן כזה או אחר. התקשורת מנסה למכור כותרות, ההתעסקות שלהם הם נטו צהובון על איזה שחקן יבוא לאן ובכמה. עד שאין הודעה רישמית מטעם המועדון בנגוע להחתמה, לא ממש קופצת מכל פיפס תקשורתי.
אני על המארקה סומך. הוא הרבה יותר אמין מהאס. ברגע שהם כתבו שכבר יש סיכום אז הייתי משוכנע במאה אחוז שהם כבר שחקני ריאל. פיתאום אני רואה שאלאק רוצה להישאר. משהו פה לא מיסתדר לי כי המארקה הוא עיתון אמין. אני מקווה שאם יעלו לו את המשכורת ומישהו ידאג להסביר לו שבצ'לסי יהיה לו קשה ליהיות שחקן הרכב ושבריאל יש לו מקום מובטח, הוא ישנה את דעתו. ודרך אגב, זה אחד השנים הכי בעייתיים שאני זוכר בעיניין רכש. שום דבר לא הולך לריאל ורק אם השניים יכיעו בסוף אפשר יהיה ליסלוח להנהלה.
dannyb, אין שום קשר בין רכש גרוע לבין התוצאות של הקבוצה. 3 עונות לא זכינו בתואר, אבל אחרי העונה שנגמרה בצורה איומה, אחרי עונת קיירוש בה לקבוצה לא היה קשר אחורי והיא ספגה למעלה מ-50 שערים, הרכישות היו מאוד נכונות. אז נכון, לא היה מקום לרכוש את אואן ולא הגיע קשר אחורי בתחילת העונה כפי שביקש קמאצ'ו, אך הגיעו שני בלמים, וולטר סמואל, אחד הבלמים הטובים בבעולם וג'ונתן וודגייט שהוא בלם מוכשר מאוד ורק בגלל חוסר מזל משחק איפה שהוא נמצא, בניוקאסל הבינונית. הגיע קשר אחורי באמצע אותה עונה, גראבסן שהראה יכולת טובה אך בעונה לאחר מכן נחלש ונמכר. בקיץ לאחר מכן הקבוצה רכש את סרחיו ראמוס ממש בתום חלון ההעברות, כשהיה חסר בלם(לא אהבתי את ההחלטה לוותר על סמואל וזו הייתה בהחלט טעות), את רוביניו שהיה חסר קשר התקפי במקום פיגו שעזב וגם פאבלו גארסיה הגיע לקישור הפנסיבי ובפטיסטה לחוד אחרי עונה בינונית של ההתקפה. בכל מקרה, על הרכש בקיץ של עונת האליפות, אין בכלל מה להוסיף. הגיע חלוץ אדיר שכבש 33 שערים, הגיע דיארה, אחד הקשרים הטובים בעולם, הגיע שחקן מוכשר כמו רייס וקנבארו אחרי מונדיאל ענק ואמרסון אחרי עונה גדולה. ההנהלה שאתה מדבר עלייה היא לא אותה הנהלה של השנים האחרונות שרוכשת רק שחקני התקפה, ובכלל ההנהלה הקודמת גם למדה את הלקח. השנה הההנהלה מאוד מאכזבת,ז ה נכון. קיבו היה אצלינו ביד והוא בסוף באינטר בגלל שטות של שני שקל(אם על פפה הוצאנו 28 מליון, שחקן שלא הוכיח את עצמו ברמה הגבוהה ביותר פרט למספר משחקים בליגת האלופות, אז בטח שהיה אפשר להעלות לקיבו שהוכיח את עצמו והוא אחד משחקניה ההגנה הטובים בעולם, במשכורת, בחצי מליון יורו, כחסר מגן שמאלי. רייס ברח לנו מתחת לאף וחסר לנו קשר התקפי והגיעו יותר מדיי חלוצים. אגב, אני לא האמנתי שרובן ובאלאק יגיעו במחיר הזה ואני כבר מתחיל להאמין שלא נראה אף אחד מהם בלבן.
אם המארקה עיתון אמין, רובן לא היה צריך ליהות בריאל בחמישי האחרון? המארקה אותו דבר כמו האס, שהשם לא יטעה אותך. אם תרצה אני אביא לך המון כתבות שהם כותבים אותה שטות. ותבין שלא היה דיבורים בין באלאק וריאל מדריד, הם לא הציעו לו שום חוזה, הוא לא דחה אותם כי לא היה לו מה לדחות.
הסיבה שבאלאק לא יגיע עם רובן לא קשורה לסכום שצ'לסי תקבל. צ'לסי מסכימה לקבל משהו שנע בין 40 ל45 מיליון. בהעיה זה הרצון של באלאק להישאר ולהוכיח את עצמו בצ'לסי. dannyb ברגע שהמארקה אומר שיש משהו סגור או שהדברים ייסגרו בקרוב זה נכון. קורה לפעמים שיש בעיה שבסוף מיתגלה והורסת, אבל המארקה הוא בסך הכול עיתון אמין.
מאיפה אתה יודע שצ'לסי מוכנה לקבל משהו בין 40 ל45? חוץ מהעיתון האס ועיתון המארקה לא שמעתי כזה דבר, אני רק שמעתי שמוריניו והקבוצה רוצים להשאיר אותו בקבוצה. אתה יודע שלפני כמה ימים הוא אמר שרובן עומד לבוא ביום חמישי האחרון לריאל? הפעם לא הייתה שום בעיה בנושא של באלאק, כי לא היה שום מגע בין שתי הצדדים (באלאק וריאל).
אמרתי, אם המארקה אומר אני מאמין. קורה שיש דברים קטנים (גדולים) בדרך שמפילים את העיסקה ( כמו הרצוות של השחקן), אבל אני סומך על המארקה. אם זה היה מפורסם רק באס, לא הייתי טורח אפילו לברר על מה מדובר.
תקרא את מה שכתוב פה: I have had no contact with Real Madrid whatsoever זה אומר שלא היה סירוב של באלאק לריאל מדריד כי לא היה מגע בינהם. אבל אם צריך לבחור את הגרוע בינהם, זה ללא ספק האס. כול כך הרבה שטיות נכתבות שם שאני פשוט לא מאמין שאפשר לכתוב. הם גרועים אפילו מהסאן. ד"א אין לי שום בעיה עם ריאל מדריד, היא דווקא שאני הכי מעדיף שבספרד, אבל יש לי בעיה עם העיתונים הספרדים. אני מאחל לכם שתזכו בכול תואר מלבד ליגת האלופות ותביסו את הקטלונים המעצבנים http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx עריכת מנהל: חבר'ה, אפשר להפסיק בדיון על התקשורת? אתר האס הוא אתר מאוד לא אמין, גם המארקה לא מוציא יותר מדיי פנינים. תחזרו בבקשה לנושא הדיון - ריאל מדריד 08\2007.
לוחץ על פיינורד לשחרר אותו לריאל. זה רק עניין של זמן עד שרובן ודרנטה יהיו שלנו, השאלה אם יגיע גם קשר רכזי.
מדרידיסטה- אתה מדבר שטויות, זו פשוט שטות להאמין למארקה, גם הוא וגם האס שתי זבלנים ברמות הכי גבוהות שיש. עד לפני שבוע היה רשום במארקה שרובן צפוי לנחות במדריד והוא כבר סיכם את התנאים שלו סופית. בסוף התגלב שהכל חרטה אחת גדולה, וחוץ מיזה, לא חסר להם עוד הרבה זיבולים. ___ 'אס': *אריאן רובן, שהתאושש מפציעתו, כפי שכולם ראו איננו הוזמן למשחק מול יונייטד. מה שאומר שככל הנראה, רובן צפוי לעבור לריאל ב32 מיליון יורו. אביו וסוכנו של רובן:"אנחנו מקווים לסגור את העסקה עוד היום".
עוד פעם, קשה להאמין ל"אס" אבל אם זה המצב 32 מיליון יורו זה חתיכת סכום מטורף. מצד שני על בלם שלא הוכיח את עצמו באופן חד משמעי שילמנו 30 מיליון יורו אז אנחנו כבר די רגילים.