ריאל מדריד 08\2007 : סאגת רונאלדו מסרבת להיגמר

Discussion in 'פורום כדורגל ספרדי' started by Raulito, Jul 5, 2007.

1. מדרידיסטה בדם Member

בישביל ליראות מי ישחק בקישור עם דיארה יש לנו את העונה הקרובה. אני בטוח ביגלל ששוסטר אמר שהוא רוצה "טיקי טקה", ריאל תעלה עם קשר יותר התקפי מגאגו בקישור. לא היה כתוב בשום מקום ששוסטר לא בונה על בפטיסטה כל עוד לא יגיע קשר אחר. גם אני סבור שהוא לא יבנה עליו אם יגיע קשר.

וכמו שאמרתה, נוכל ליהיות רגועים אם קשר מרכזי יגיע כי ריאל זקוקה בדחיפות לאחד כזה.

מיאטוביץ' חייב ליסגור את הסיפור של לוצ'ו עם חבילה של 25 מיליון וכולם יהיו מרוצים.

2. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

שוסטר נראה לי חושב שהוא במנג'ר , מתענייין בזה ובזה ובזה .

מישהו במדריד צריך להוריד אותו לקרקע .

3. Sergio Ramos Member

ריאל שהיום שיחקה את משחק האימון האחרון במחנה האימונים בגרמניה, מסיימת את מחנה האימונים.

קנאברו, שנפצע בברכו השמאלית, לא יתאמן עם שאר הקבוצה עקב פציעתו. בנוסף לפציעה, קאנברו ככל הנראה לא ישחק זה לוקומוטיב. רוד, שאעדיין פצוע גם כן הוא לא יטול חלק במשחק נגד לוקומטיב. ממשיך לערוך אימונים אישיים.

4. טום17 Member

שוסטר לא אמר שהוא מעוניין גם ברפאל ואן דר וארט מהמבורג ?

5. tiktin Member

שוסטר מראה הססנות וחוסר מקצועיות.
    במקום להשקיע בשחקנים חדשים שישקיע את רוב המחשבה בשחקנים שיש לו, שאגב הם די טובים, לקחו אליפות השנה+שחקני חיזוק פה ושם. נכון שבקהאם הלך, אבל ההגנה חוזקה בצורה משמעותית ואני מאמין שרובן יגיע בסופו של דבר למדריד. ואם כבר הוא מתעניין אז שיחשוב על שחקן אחד ויביא אותו. לוצ'ו גונזלס שחקן מצוין שיכול להתאמן מצוין לריאל, כמו כן ואן דר וארט אבל אני לא מאמין שהמבורג תשחרר אותו מאחר והוא הבורג החשוב ביותר אצלם, הם ירדו ליגה אם הוא יעזוב. שחקנים מטיזיבי הוא רוצה, אבל שחקן כמו רייס, שחקן מצוין לדעתי, הוא לא רוצה.
    מה אני אגיד, מאמן מבולבל כנראה. טוב שהתבוסה להאנובר הורידה את ריאל לרצפה, שיבינו שהם צריכים להשקיע בהכנת הקבוצה הקיימת ולא בניית קבוצה חדשה. אם הוא רוצה לעשות רכש רציני הוא היה צריך להיזכר מוקדם יותר, ראה באירן מינכן. מצלדר לא במדריד בזכותו, אז זה לא נחשב.

6. Sergio Ramos Member

למה ישר לקטול ולחרוץ גורלות?נו באמת מי אמר לך ששוסטר לא רצה את רייס, בריאל כן רצו את רייס, אבל אתלטיקו בסופו של דבר לקחה אותו.
    המשחק נגד האנובר לא הוריד אותנו לשום רצפה, זה סך הכל משחק אימון ראשון שלנו העונה, יש לשחקנים יש עוד מה להתחבר ולהתגבש. תן לזמן לעשות את שלו, לא צריך ישר לקבוע עובדות ואני לא מבין על מה דיברת שאמרת ששוסטר צריך להשקיע בשחקנים שנמצאים איתו במקום חיזוק. שוסטר עד כה עשה את החיזוקים הרצוים ותאמין לי שהוא רואה לנכון מה שהוא צריך. הוא צריך קשר התקפי סגנון רובן וזה ברור אז הוא במשא ומתן להבאתו, כנ"ל קשר 50\50 ששוסטר מתכוון להביא, אתה רוצה להגיד לי שקשר כזה לא דרוש לנו?שוסטר עד כה עשה את החיזוקים הנכונים במקומות הנכונים. לגבי החיזוקים עצמם, עוד מוקדם מלשפוט כיצד ובאיזה יכולות השחקנים החדשים שהגיעו יתפקדו על המגרש. המשחק נגד האנובר לא אומר לי כלום. כי כמו שאמרתי זאת רק ההתחלה נכון שריאל הייתה ביכולת ירודה אבל מוקדם מלשפוט, יש לנו עוד מה להשתפר ולהתחבר.

7. tiktin Member

בדברי לקחתי בחשבון שרובן יסגור בסופו של דבר בריאל ואמרתי שצריך לקחת שחקן ולהביא אותו, ולא לדבר על עשרים ולא להביא כלום. בכל מקרה ריאל צריכה שחקן 50/50 כמו לוצ'ו גונזלס או ואן דר וארט, כפי שאמרתי.
    שוסטר צריך לחלום בלילה על מה הוא עושה עם השחקנים שיש לו ביד, לא עם השחקנים שהוא רוצה להביא.

8. Sergio Ramos Member

עידכונים:

על פי הדיווחים :המארקה מפרסמים, שקלדרון מבטיח בשבוע הקרוב, שיודיע רשמית על2-3 רכישות חדשות למועדון.

האס מדווח שראשי ריאל יציעו לצ'לסי של אברמוביץ', 5 תשלומים של 7 מיליון יורו על אריאן רובן. ובמידה וצ'לסי תסרב, הבטיח מיאטוביץ', שיעשה מאמצים כי להביא את ריקרדו קווארסמה.

אני כבר מחכה בקוצר רוח לראות מה יהיו הרכשים אם יהיו, בינתיים רובן הוא הכי ריאלי. לפי איך שזה נראה דרנטה כבר ירד מן הפרק, ולפי ההשמועות בעיתונים ההולנדים. דרנטה ירד סופית מהפרק. נחכה לעידכונים בהמשך בנושא דרנטה. האמת היא שכבר לא אכפת לי ממש או קווארסמה או רובן. שתיהם צעירים שתיהם שחקנים מצוינים, רק מה שמדאיג אותי הוא עניין הפציעות של רובן. בינתיים נחכה להתפתחויות בנושא ונראה אם ראשי צ'לסי ישתפו פעולה ויעבירו את רובן לרשותיינו.

Last edited by a moderator: Aug 3, 2007
  9. guyholl Member

הייתי מציע לך לא לצפות לכלום כל עוד זה רק המארקה.אי אפשר להאמין למה שכתוב בעיתון הזה כבר אחרי השבועות האחרונים.בכל מקרה אני גם ככה לא חושב שהם הביאו מישהו וזה עדין לא פורסם בתקשורת.

10. מדרידיסטה בדם Member

שוסטר צריך לדבר פחות. אם יש לו שחקן בראש הוא צריך ליהיות בשקט ולנסות להחתים אותו בחשאיות. במקום זה הוא הולך אומר לארבע עיתונים שהוא רוצה את השחקן.

לדעתי לוצ'ו גונזאלס עדיף מואן דר וארט. ואן דר וארט עוד לא הוכיח את עצמו ברמות הגבוהות, חוץ מיזה שלוצ'ו גם שחקם יותר טוב לדעתי. מבין השניים הייתי הולך על הארגנטינאי.

לגבי רובן, אני מאמין שצ'לסי תקבל את ההצעה כי היא יודעת שאחרי סירוב ריאל ישר תיפנה לשחקן אחר. זה רק מיליון יורו פחות ממה שהיא דורשת והיא רוצה את הכסף כדי לממן את הרכישה של אלבס. ככה שגם היא יודעת שזה מספיק כסף אם לא יותר מידיי והיא תסכים אני מניח.

את האמת דרנטה שחקן טוב למרות שאני לא ראיתי את זה ממנו. אין ספק שהוא היה עוזר לריאל גם בתור מגן שמאלי, אבל לדעתי דרנטה הוא קשר שמאלי ואין לו את היכולות ההגנתיות כדי להיתמודד עם קשרים הרמה הגבוהה ביותר, והואר לא יותר מברירת מחדל לעמדת המגן השמאלי, ועמדת הקיצוני בצד שמאל תיהיה מכוסה אם רובן או קוארסמה יגיעו. אני לא בטוח שהוא יותר טוב מטורס כמגן נטו, וגם טורס יודע ליתמוך בהתקפה.

11. Bridge Member

צ'לסי לא צריכה כסף בשביל לממן את הרכישה של אלבס, יש לה מספיק כסף. צ'לסי אינה רוצה למכור את רובן, ואני חושב שרק הצעה טובה מאוד תגרום לה למכור.

12. Raulito Madridista

נו והצעה של 35 מליון יורו, על שחקן שלא ממעט להיפצע, על שחקן שנקנה בחצי מהסכום הנ"ל, ועוד שיש לך כבר שלושה שחקני אגף(דרך אגב, אני לא בטוח שאם צ'לסי תשחק 4-3-3 דרוגבה או שבשנקו יישבו על הספסל, מוריניו יידחוף את שניהם להרכב איכשהו), היא לא הצעה טובה?
    -------------
    אני גם מצפה כבר לשחקנים שיבואו ומחכה לראות את הקבוצה כבר מקבלת תשובה. אגף שמאל שלנו בינתיים בינוני מאוד ואין לנו סיכוי להתחרות על תואר העונה אם לא יבואו השניים הנוכחיים,
    אגב, אני מאוד לא מרוצה שבסופו של דבר דווקא ההולנדי דרנטה אמור להגיע אליינו ולא קיבו שהרשים ברמות הגבוהות ביותר, אבל כנראה שהשחקן רצה לאינטר מההתחלה וכל עניין המשכורת היה חרא אחד גדול,
    אני קצת מאוכזב מההנהלה של ריאל מדריד השנה, רייס ברח לנו ממש מתחת לאף ואולי גם קיבו בכל זאת רצה להגיע אליינו, וממתי מתחשבנים עם שחקן על חצי מליון יורו במשכורת, אנחנו ריאל מדריד לא קריית שמונה(מה גם שזה שחקן נחוץ).

13. Sergio Ramos Member

מדרידיסטה בדם- אני לא יודע מה גורם לך לחשוב שלוצ'ו טוב מי וא דר וארט, (ואגב מה הקשר ואן דר וארט, לא שמעתי בכלל שרוצים אותו, כבר קשה לדעת את מי ריאל מחפשת אם כל הדיבורים כל יום על שחקנים כלשהם.)ואן דר וארט שחקן שלא נופל בכלל מי לוצ'ו ובהולנד נחשב לכישרון ענקי, אך מה שהורס את הבחור הוא הפציעות שלו, הוא נוהג להיפצע המון וזה מה שחבל בוא.
    נכון שלא חסר כסף לצ'לסי, אך לפי הדיבורים והשמועות, עם צ'לסי תגיע להסכם לגבי רובן והתנאים יהיו נוחים אז בכסף שיועבר לצ'לסי יתממש לרכישת אלבס.
    תבין דרנטה הוא מגן שמאלי נטו, זה שיש לו יכולות התקפיות טובות, לא עושה אותו קיצוני טבעי. עם הוא יגיע הוא ישמש כמגן שמאלי ולמקרים חריגים בקיצוני, ונכון שיש לו מהירות אבל קיצוני צריך יותר מזה ממהירות, צריך לדעת עוד הרבה יסודות. ודרנטה עד היום אומן להיות מגן שמאלי. כך שאל תחשיב אותו כקיצוני כי אם הוא יגיע הוא ישחק כקיצוני למקרים חריגים.חוץ מיזה, לפי איך שזה נראה הוא כבר מתחיל לרדת מן הפרק. חוץ מיזה אני מההתחלה הייתי נגד הבאתו, הוא צעיר בדיוק כמ מרסלו וטורס. אך מיד לאחר שקיבו ירד מן הפרק כבר לא היו ברירות. בינתיים גם נראה שההולנדי יורד מהפרק.
    הנהלת ריאל לא הרשימה אותי עד כה. הוציאה 30 מיליון על פפה והתקמצנה על עוד על חצי מיליון יורו במשכורתו של קיבו אשר נדרשה על ידי סוכנו. אני מקווה שיגיעו הרכשים הנכונים, הרצוים והנדרשים.

ללא מעניין אותי כבר מי יגיע(רובן,ריקי)העיקר שכבר יגיע ונוכל להיות רגועים לעונה הבאה.

Last edited by a moderator: Aug 3, 2007
  14. Bridge Member

זה הצעה מאוד גרועה, 7 מיליון אירו לשנה במשך 5 שנים על שחקן כישרוני שריאל רוצה אותו מאוד, הנשיא שלה הבטיח אותו ואין לה כמעט תחליפים (קוארסמה הוא שחקן שמשחק בצד שמאל, אבל הרגל הטבעית שלו היא צד ימין). זאת הצעה ממש גרועה. וזאת קבוצה ששילמה 28 מיליון אירו על בלם ברזילאי בליגה הפורטגלית.

וצ'לסי תשחק 4-3-3 עם שני וינגרים.

15. Raulito Madridista

ההתעניינות הפתאומית הזו בלוצ'ו גונזאלס דיי מוזרה לפי דעתי, אני לא אתפלא אם התקשורת סתם העלה את שמו משום שהעניין עם ההולנדי תקוע, הרי כבר פרסמו המון פעמים שהשניים סגורים בריאל מדריד(ואנחנו יוצאים פראיירים שמשלמים על מגן שהרשים בסה"כ בטורניר בודד, כ-18 מליון יורו בעוד שחקן אדיר כמו קיבו יכלו לרכוש באותו סכום, אך בניגוד לדרנטה, לקיבו יש קבלות והוא אחד משחקני ההגנה הטובים בעולם),
    בכל מקרה, לוצ'ו הוא שחקן לא רע אך אני לא יודע אם הוא ה-50\50 שאנחנו מחפשים, אני זוכר גול אדיר שלו השנה בליגת האלופות מהאוויר, יש לו בעיטה טובה ויכולת מסירה, בקשר לחלק ההגנתי, אני ממש לא סגור, כך שאני לא יודע אם אני רוצה לראותו או שמעדיף שלא,
    בקשר לואן דר והארט, הוא בהחלט שחקן טוב מאוד והוא גם יודע לעשות הגנה, פשוט בהמבורג הוא מתופקד קרוב לחלוצים משום היכולות ההתקפיות האדירות שלו, זה שחקן שיכול לשדרג לנו את הקבוצה, אך כמו סניידר, לא ברור אם הוא מסוגל להפיק את אותה יכולת גם בליגה הספרדית.

בקשר לעניין של מגנים עם יכולת התקפית טובה שיכולים לתפקד גם כקיצוני, אני לא מסכים. קשרים הם שחקנים שהרבה יותר קשה להם לעבוד ולעשות דברים בחלק הקדמי, תמיד שומרים אותם בהדיקות, נכון שגם שומרים מגן, אבל קשר התקפי שומרים ממש צמוד ובכלל, המגנים הם שחקנים שבאים מאחור ותומכים והם הרבה פעמים חופשיים לקבלת הכדור. אני לא בטוח שאלבס כקיצוני יכול להיות נהדר כמו מגן ולתרום באותה מידה ואותו דבר דרנטה,
    בדר"כ מנסים לעשות דברים כאלו עם מגנים שיש להם יכולת הגנתית נמוכה.

הצעה מצויינת, המחיר שווה יותר מהשחקן עצמו, אבל כרגיל, ריאל משלמת סכום גבוה מדיי.
    שחקנים ברמות האלו מסוגלים לשחק בשני האגפים, אלו לא שחקנים כמו בליגת העל שאם תשים את וורמוט בצד שמאל הוא לא מסוגל לכדרר,
    עוד משהו, זה שפפה נרכש בסכום מופרז - 28 מליון, לא אומר שריאל מדריד תשלם מאה מליון יורו על רובן.
    משהו אחרון, אני לא רואה את שבשנקו או דרוגבה מסופסלים. אני מאמין שמאלודה יישחק בייחד עם שבשנקו באגפים ודרוגבה בשפיץ.

Last edited: Aug 3, 2007