ריאל מדריד 08\2007 : סאגת רונאלדו מסרבת להיגמר

Discussion in 'פורום כדורגל ספרדי' started by Raulito, Jul 5, 2007.

1. Raulito Madridista

דור(כמה מצחיק לפנות למישהו אחר בשם הזה שכך גם קוראים לי),
    אתה שכחת פרט מאוד מאוד חשוב. הקבוצה שליידך עושה אותך שחקן הרבה יותר טוב. רוביניו לאורך כמעט כל העונה הזו שיחק בקבוצה "מתה" קבוצה שהרוב בה היו בינוניים ולא יציבים,
    בעוד הפורטוגלי שיחק לצידו של גיגס המצויין שחווה עונה נהדרת, לצידו של רוני, ומנצ'סטר יונייטד כקבוצה עולה על ריאל מדריד ללא ספק.
    עוד נושא, אתה הצגת את זה כאילו(אגב, גם שון עשה את זה), הרזומה היחיד של רוביניו הוא הגול נגד סביליה והמשחק הנהדר בסופר-קלאסיקו, אז לא, זה ממש לא ככה,
    הבאתי דוגמאות של משחקים שבהם גם רונאלדו היה חלש מאוד, במשחקים גדולים,
    אגב, אני ממש לא חושב שרוביניו איבד כל כדור, אתה ושון מגזימים כרגיל בהקשר לילד. רונאלדו ממשיך לכדרר יותר מדיי, אגב, הבעייה הזו והצלילות ממש לא נגמרו אצלו, למרות שיחסית למונדיאל 2006 השיפור הוא אדיר,
    בכל אופן, לרונאלדו היה יותר קל להצליח במנצ'סטר והוא עושה את זה בגדול והוא יותר טוב ברוביניו.
    במנצ'סטר כל הקבוצה משדרת רוגע, בריאל מדריד כבר בעונה הראשונה בגלל הפציעות והתפקוד החלש של הקבוצה, הוא הפך לשחקן מפתח והייתה עליו המון אחריות, אגב בעונה הראשונה שהוא קיבל במה מרכזית הוא כבש 12 שערים בכל המסגרות, זה ממש לא רע.
    במנצ'סטר המאמן הוא זה שהביא אותו ומאמין בו והקבוצה בכלל טובה יותר.

2. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

כל הדיווחים בהולנד מדברים על כך שבמדריד וויתרו על דרנטה.

3. Sergio Ramos Member

רוביניו, במהלך העונה , ולא אני לא הצגתי את הרזומה היחיד של רוביניו הוא הגול מול סביליה, זאת הייתה סך הכל דוגמא. רוביניו הראה עוד דברים במהלך העונה. ואתה יודע, אני לא רוצה להתחיל להשוות אותו לרונאלדו. כי זה ברור שרונאלדו הוא שחקן יותר טוב ממנו. אולי השמות של שתיהם תופסים בעולם כ"שווים ברמתם"אבל בתאחלס, רונאלדו עשה קפיצת מדרגת ענקית לעומת רוביניו שעדיין נמצא בסוג של"תקיעה"בריאל. וגם אם שאר השחקנים נפצעו ורוביניו קיבל את הבמה המרכזית ועליו היו מוטלות ציפיות להוביל את ההתקפה של ריאל?הוא הגיע בשביל זה, זה מה שמצפים מרוביניו, הוא כבר לא ילד כמו שתיארת. הוא לא בן 20 שנוכל להגיד"עוד שנה הפריצה שלו תגיע סופית"הוא כבר בן 23ו23 בכדורגל זה כבר נחשב למתבגר. אני לא אומר שהכל ברוביניו רע, הוא מראה דברים יפים פה ושם, אולי לא מאבד "הרבה"כדורים. אבל היו המון משחקים שבהם רוביניו היה חלש ופשוט לא נראה וגם שנראה על המגרש, לא עשה כלום, וביחס לרונאלדו שאצלו כמות המשחקים הפחות טובים, הייתה בסדר גודל קטן משל רוביניו. כשרוביניו הגיע אלינו מהרגע הראשון שראיתי אותו, אמרתי לעצמי שבטוח הוא יהפוך בשנה-שנתיים הקרובות ל"סטאר"ויהיה לריאל אחד כמו רוני של בארסה וקאקה של מילאן וכו'..אבל כבר חלפו שנתיים רוביניו כבר בן 23. ואם נשווה אותו לאחרים, (ולא משנה מי קיבל יותר במה, אצל מי השחקנים בקבוצה נפצעו)ואם נסתכל עליו בכלליות(עם כל הדברים היפים ואם כל הסיבות מהצד, ששחקנים נפצעו, שלו קיבל מפיק קרדיט, למרות שבחצי העונה האחרונה קיבל, שיפר את היכולת אבל זה עדיין לא זה)רוביניו הביא את המטרה שכולם מצפים לו ממנה, שזה לסחוב את ההתקפה של ריאל ולהביא קבלות, עד כה, הוא לא עשה את זה.

4. Sergio Ramos Member

חדשות הבוקר של ה'מארקה':

*ריאל מדריד, מתכננת להתחיל המשא ומתן להבאת הקשר הארגנטינאי של פורטו,לוצ'ו גונזאלס.(התפתחויות, בהמשך)

*האס מדווח, שמחירם של דרנטה ורובן, אשר קבוצותיהם קבעו, גבוהה בשביל ריאל והם יחכו להתפתחויות בנושא במהלך החודש בוא אנו נמצאים.

האמת היא, שלא ראיתי את לוצ'ו יותר מידי, אבל לפי מה ששמעתי לוצ'ו שחקן מצוין, קשר 50\50 מה ששוסטר בדיוק רוצה ומחפש. אחד שממנו יעברו הכדורים(כנראה שגאגו עדיין לא מבושל לזה),אחד שישחק למופת ליד דיארה,יתרום להתקפה בזמן שהגרזן דיארה יחפה. נשמעת אופציה לא רעה הארגנטינאי, נחכה להתפתחויות יותר משעמותיות בנושא.

Last edited by a moderator: Aug 2, 2007
  5. Riki Member

דור להגיד שרוביניו לא פרח כי ריאל לא היוותה פרטנר קבוצתי חזק, זה תירוץ נדוש יותר ''ממאמי כואב לי הראש''

6. Daniel616 Member

http://www.marca.com/primeras/07/08/g0802.Xxx
    מחירו של הארגנטינאי הוא כ-25 מליון יורו. גם אותו לא ממש יהיה קל להביא.

למטה בצד אפשר לראות את סיכוייו של רובן להגיע לברנבאו לעומת להישאר בצ'לסי. רוב הסיכויים שאריאן רובן הישאר בצ'לסי.

עוד ב'מארקה':
    ריאל מדריד רוצה את סמיר נאסרי לעונה הבאה. אחרי שכבר הגיעו להסכם עם השחקן, הסכם שאומר שהצרפתי הצעיר יגיע לברנבאו בקיץ הבא, המועדון עושה מאמצים להביא אותו כבר הקיץ.

7. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם מזכירים שם את פאטו הברזילאי המכונה "קאקא החדש" , יותר מדי פנטזיות יש במדריד .

8. מדרידיסטה בדם Member

באמת חבל שהעניינים עם רובן ודרנטה מסתבכים ריאל לא יכולה להתחיל עונה בלעדיהם פשוט חייבים אותם אין צד שמאל, וגם המגן השמאלי זה לא בידיוק זה. לגבי נסרי לדעתי הוא לא יוכל לקבל הרכב אם הוא יגיע אין מקום לקשר מסוגו. ריאל צריכה יותר קשר 50/50 כמו לוצ'ו שגם יודע לעשות הגנה ויש לו בעיטות מצויינות מרחוק. לדעתי לוצ'ו יכול ליהיות חיזוק משמעותי לקישור של ריאל ולשמש כרוטציה עם גוטי ובפטיסטה.

גוטי נותן בעונה 25 מישחקים טובים בערך ובשאר ריאל חייבת מישהו ברמתו. בפטיסטה יכול ליהיות מה שאנחנו מחפשים אבל צריך גיבוי לעמדה הזאת כי זאת עמדה קריטית.

אני מקווה שלפחות בעניין לוצ'ו ריאל תיסגור את העיסקה מהר עם 25 מיליון אצל פורטו וככה שוסטר יהיה רגוע יותר.

9. Sergio Ramos Member

באפטיסטה?, למה אנחנו צריכים את באפטיסטה?בינתיים יש לנו בקישור המרכזי(חוץ מדיארה שמשמש כגרזן)את גוטי וגאגו, מה שבטוח אנחנו צריכים שחקן קישור מרכזי כי גאגו עדיין לא מבושל שיבנו עליו, וגוטי זה לא זה. לוצ'ו יכול להיות פיתרון די יפה. אבל בשביל מה באפטיסטה?כדי שיפגע בדקות של גאגו?. מספיק שיביאו את לוצ'ו ואנחנו מסודרים. ואגב באפטיסטה הוא חלוץ בעיקרון, אך יכול להיות גם קשר מרכזי, אבל זה עדיין לא זה, הוא לא אחד שיספק את ריאל.

בינתיים אביו של רובן אומר שהוצעה לבנו חוזה חדש לשנתיים אך ההולנדי איננו מרוצה ומהצד השני ראשי ריאל טוענים שהמחיר של רובן אשר הוצע על ידי ראשי צ'לסי(36 מיליון יורו)הוא יקר מידי.

בינתיים לפי כל הדיווחים בהולנד, דרנטה בדרך לרדת מהפרק.

10. מדרידיסטה בדם Member

למה אנחנו צריכים את בפטיסטה? כי הוא קשר מרכזי ( גם חלוץ) ששיחק ברמות הגבוהות ושחקנים כאלה חסרים לנו ואותם אנחנו מחפשים.

גאגו לא משחק בתפקיד של גוטי ובפטיסטה. גאגו הוא קשר אחורי- אבל לא גרזן כמו דיארה ויש לו אינטיליגנציה גבוהה יותר משל קשר אחורי, אבל עדיין הוא לא משחק בעמדה של גוטי.

חוץ מיזה, אם בפאטיסטה בריאל כבר והוא שחקן טוב שרוצה להוכיח את עצמו והוא יודע לשחק בכמה עמדות אז למה לא להשאיר אותו?

אולי במיקרה שלוצ'ו יגיע אפשר לישקול לימכור אותו תמורת 20 מיליון יורו למילאן.

11. Sergio Ramos Member

אני פשוט לא מבין אותך, אנחנו פשוט לא צריכים את באפטיסטה. גאגו הוא גם קשר אחורי וגם 50\50 שעושה משחק והוכיח את זה בדקות שקיבל ובמשחקים שפתח. כולם ראו איזה כישרוני הוא בלעשות משחק, איך שהוא מקבל כדורים,שולח כדורים ועושה את המשחק יותר יצירתי.

אנחנו לא צריכים את באפטיסטה גם כחלוץ, כי יש לנו מספיק, ולבאפטיסטה לדעתי אין מקום בין ראול,היגואין וסביולה.רוד וסולדאדו הם בחוד.ואנחנו לא צרכים אותו גם לא כקשר מרכזי וגם אם לוצ'ו לא יגיע, באפטיסטה לא ישחק בריאל ואם כן, זה על תקן חלוץ שישי. שיחק ברמות הגבוהות?נו ומה הוא בדיוק עשה בהם?מאז שעזב את סביליה הוא התגלה בפלופ, בריאל וארסנל הוא פשוט לא מצא את עצמו. ויש גם תוצאות על השטח, אין פלא שבריאל רק מחפשים לו קבוצה, כי מה לעשות את לברזילאי מקום אצלנו, עם כי הוא רוצה להיות חלוץ שישי שמחמם את היציאה אז, סבבה. יש לי תחושב שהקופה די השפיע עליך, אל תתן לזה לקנות אותך שהוא שיחק מול נבחרות חלשות.

12. מדרידיסטה בדם Member

הסברתי לך למה אנחנו צריכים את בפטיסטה. בפטיסטה הוא קשר מרכזי. כרגע חוץ מגוטי אין לנו קשר מרכזי. גאגו הוא לא קשר מאכזי הוא קשר אחורי עם אינטיליגנציה גבוהה יותר משל קשר אחורי כמו דיארה, אבל עדיין הוא לא קשר מרכזי, הוא וגוטי משחקים בשני תפרידים שונים. בפטיסטה הוא קשר מרכזי ששיחק ברמות הגבוהות וכמו שאמרתי חסר לנו שחקנים כאלה ועד שלא נביא את לוצ'ו או כל שחקן העמדה הזאת, אסור להיפטר מבאפטיסטה. חוץ מיזה שהוא מאוד רוצה להוכיח שיש לו מקום ושהוא יהיה מוכן לשבת על הספסל בלי לעשות רעש. כרגע הוא חייב להישאר.

13. Sergio Ramos Member

אני אל מבין על מה אתה מדבר, ברגע שגאוג שיחק ביחד עם דיארה, מי לדעתך היה עושה המשחק שלנו,דיארה?לא. אלה גאגו, ממנו עברו כל הכדורים,ממנו באו ההתקפות עם אתה לא שמת לב. אתה כל כך סוגד לסאפטיסטה ואני שואל למה?מה הוא עשה שמגיע לו להיות בריאל, כמו שאמרתי הוא לא מוצא את עצמו בקבוצה גדולה, ואתה יודע מה.. גם אם לא יגיע קשר עושה משחק כמו לוצ'ו אני מעדיף שבאפטיסטה לא יגיע משתי סיבות:1.במקרה שלא יגיע עושה משחק, אתה תראה שגאגו יקבל את הבמה. 2.קשר עושה משחק זה לא התפקיד של באפטיסטה, התפיקד הטבעי שלו הוא חלוץ. נכון שהוא יכול לשחק בתפקיד של קשר אבל זה יהיה אסון לבנות עליו.

בוא נסכם זאת ככה. אני מבטיח לך שעם קשר עושה משחק לא יגיע לריאל, מה שבטוח בטוח בטוח בטוח בטוח באפטיסטה לא יקבל במה, אלה גאגו וזה דבר ברור. כי אין אף אחד שידע לעשות זאת יותר טוב מגאגו. במיוחד לא באפטיסטה ואל תגיד לי שגאגו הוא לא עושה משחק, הוא כן ועוד אחד כן. הוא רק צריך לצבור ניסיון, להשתפשף עוד קצת, לשפר את יכולתיו ההתקפיות והוא מושלם.
    ואם....באפטיסטה יהיה בריאל..זה כאופציה לחלוץ שישי.

14. מדרידיסטה בדם Member

בעונה שעברה עושה המישחק שלנו היה גוטי, כריאל שיחקה עם שלושה קשרים באמצע- דיארה, גאגו וגוטי. גאגו הוא לא קשר מרכזי ויש לו נטייה להישאר מאחורה. קשר מרכזי צריך לשחק מאחורי החלוצים, להיצטרף להתקפות ולעשות גם הגנה. גאגו הוא לא כזה הוא קשר אחורי שפעם אחרונה אני יגיד לך את זה יודע גם "לגעת" בכדור, והוא לא גרזן כמו דיארה וקשרים אחוריים מסוגו.

בנוסף לכך, שוסטר רוצה לשחק טיקי טקה כדורגל התקפי ומהנה ולא ניראה לי שהוא בונה על שני קשרים דפנסיביים והוא לא יציב את גאגו לצד דיארה. הוא מחפש שחקן בסיגנון של גוטי ואם הוא לא ימצא, מי שיעלה לצד דיארה יהיה גוטי ולא גאגו.

אני יגיד את זה פעם אחרונה, באפטיסטה כרגע חייב להישאר עד שלא יגיע קשר מרכזי כי גוטי לא מספיק.

עד שלוצ'ו או כל אחד אחר בתפקיד לא יגיע- באפטיסטה נישאר.

15. Sergio Ramos Member

טוב בוא נסגור את הויכוח הזה. אתה אמרת את דעתך ואני את דעתי. למרות זאת אני עומד על שלי ואני עדיין בדעה שאם לא יגיע קשר סגנון לוצ'ו, אז גאגו ישחק ולא גוטי. ומה שבטוח באפטיסטה לא ישחק, אולי אולי אולי יהיה בריאל אבל על תקן מחליף לחלוצים ומחליף שלישי למרכז בקישור. ויש עובדות, שאין זה פלא שז'וליו באפטיסטה פשוט לא בתוכניות של שוסטר שאפילו המאמן הגרמני לא מעלה את שמו כשחקן ריאלי אשר ישחק בריאל בעונה הבאה. בכל מקרה אני מקווה מאוד שיגיע קשר50\50 ונוכל להיות רגועים.