ריאל מדריד 08\2007 : סאגת רונאלדו מסרבת להיגמר

Discussion in 'פורום כדורגל ספרדי' started by Raulito, Jul 5, 2007.

1. Sergio Ramos Member

אני לא יודע למה, אבל מוקדם מחרוץ את הגורל הזה שפפה עדיף על מצלדר. לא יצא לי לראות את פפה במשחק אחד בפורוטו. ואת מצלדר ראיתי 3-4 משחקים בלבד. כך שאי אפשר לשפוט על משחק אחד. יכוול להיות שהמחיר של פפה מעיד על משהו, אבל שתיהם בלמים שנראים לי טובים ואני בספק מי מהם עדיף.

אני לא ראוה מצב בוא קנא יהיה על הספסל. קאנא יפתח שלצידו עוד שחקן ולזה לא יהיה ראמוס אלה. ראמוס עדיףף על סיסיניו, כי אם נסתכל על זה יש לנו 4 בלמים. שאחד מהם הוא ראמוס, ומכוון שהיכולת של ראמוס כמגן הם כל כך מצוינות ובנוסף לזה יש לנו כבר עוד 3 בלמים חוץ ממנו ראמוס יתפקד בימין. אני נורא אוהב את סיסיניו יש לו יכולות התקפה מרשימות ביותר אך הוא לוקה בהגנה, ולהציב את ראמוס כמגן יהיה הדבר הבטוח ביותר מבחינת שוסטר. לא יודע אם דרנטה יגיע או לא, אבל במקרה שהוא יגיע, כמובן שיבנו עליו לשנים ארוכות. אז במקרה כזה, מה יהיה אם מרסלו ?שעליו בונים כהיורש הבא של רוברטו קרלוס.

*הצהובון טוען, שצ'לסי על סף סיכום אם ריאל בנושא אריאן רובן, תמורת 29 מיליון יורו שהלבנים יעבירו לאברמוביץ'. עוד טענה של הצהובון, שבכסף הזה שיתקבל על ידי ריאל, ישמש לקניית דניאל אלבס.

*פאטו, הברזילאי הצעיר, הודה היום שאביו נמצא בשעות אלו במשא ומתן אם ראשי ריאל וראשי מילאן, ושוקל הצעות של המועדונים.

-כל הסאגה הזאת אם רובן, כבר משגעת לי את השכל, אני כבר לא יודע מה לחשוב. אומרים שמחר הוא אמור לנחות בריאל ולחתום. גם זה כנראה יתגלו לנו כשמועה אחת גדולה. אני מקווה שהוא בוףבוף יגיע, הוא דרוש לנו בכדי להשלים את הסגל.

Last edited by a moderator: Aug 1, 2007
  2. Pipe Member

מיגל טורס שיחק כמגן שמאלי כברירת מחדל, כmakeshift, ובריאל מדריד בשום פנים ואופן לא בונים עליו כמגן השמאלי הפותח לעונה הבאה.גם בגלל שהוא מגן ימני טוב יותר, ופשוט בגלל שבצד שמאל הוא לא הראה גדולות ונצורות, ולמה שיראה? שימו את דני אלבס בשמאל, אני בטוח שהוא יראה פחות טוב שם.
    לפתרון הבעיה נועדה מזוודה מלאה ב10 מיליון יורו עבור דראנטה.

Joao Moutinho,
    סרחיו ראמוס לא זז מההרכב של ריאל מדריד. סיסיניו יהיה לא יותר משחקן מחליף, וגם כאן כמות הדקות שלו מוגבלת, שכן מיגל טורס הוא לא אחד שיש להפחית בו ראש.

sergio ramos4,
    אם=תנאי. IF
    עם=הוספה. WITH
    http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

3. Joao Moutinho Member

אף אחד לא הזיז את סרחיו ראמוס או את מיגל טורס מההרכב; כתבתי את ההעדפה האישית שלי שבה קו ההגנה מורכז מסיסיניו, ראמוס, פפה וטורס או רכש.

זה לא בטוח, אבל אם כן זה נורא חבל. כמו שכבר אמרתי הוא שחקן פשוט מצויין כשהוא בכושר ומקבל את הביטחון מהמאמן.

4. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

טוב כמה דברים...
    קודם כל אתם נסחפים, הנובר מתחילה כבר בשבת את העונה, הגיעה למשחק אחרי מחנה אימונים של חודש. ריאל לעומת זאת לא בהרכב מלא, לא בכושר בתחילת מחנה האימונים, התוצאה מההיבט הזה אולי לא משביעת רצון אבל לא צריך להיכנס לפניקה.
    ובעיקר במחצית הראשונה ריאל היתה לא רעה והראו כמה רגעים גלקטים.
    ד"א שוסטר אמר שקאקה יגיע לריאל, ואת זה אני שמעתי וראיתי בלייב, ככה שלא מארקה ולא קיקר, שוסטר נטו.
    ומטצלדר יכול לשחק גם כמגן ימני רבותיי.

5. Pipe Member

ההפסד של ריאל לא אומר מאומה על שום אספקט בעונה הקרובה. הם שיחקו פעם שניה בקדם עונה הזה, בלי החלוץ המוביל שלהם, בלי שני הקיצונים, בלי קשר יצירתי במרכז ובלי המגן השמאלי מול קבוצה שעוד שבוע פותחת את העונה והיא בכושר אופטימלי מול הקהל הביתי. זה לא מצדיק הפסד של 3-0, אך כמו שלא מייחסים חשיבות לניצחון 5-0 במשחק ידידות, באותו מידה לא צריך להתיחס להפסד במשחק ידידות כאל מדד כלשהוא.

ואכן, הדברים של שוסטר אמיתיים לחלוטין, ואי אפשר לומר עליו שהוא לא מסתגל מהר למערכת ולא לומד מהבוס.
    לזיין את השכל על קאקה למד? בהחלט.
    להצהיר בקולי קולות שהוא רוצה שחקנים מהטופ העולמי(באלאק) בלי קשר למציאות, למד? למד.
    עכשיו נשאר רק להכריז שהוא רוצה את ססק, וקלדרון מאריך לו את החוזה ב4 שנים נוספות.

Joao Moutinho,
    אל תבנה על זה כי זה עשוי לאכזב אותך בסופו של דבר. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx
    ראמוס מיועד לתפקיד המגן הימני לאור הרכישות של פפה ומצלדר וההשארות של קנאברו, טורס לא יהיה שחקן הרכב העונה בטח שלא בצד שמאל וגם סיסיניו לא מיועד להרכב.

6. Sergio Ramos Member

מעניין מאוד האמירה הזאת של שוסזטר, הפעם אפשר לאמר שזו לא סתם שמועה. מכוון שהפעם זה שוסטר עצמו אמר ולא את צהובון שרק זורק זיבולים מהאוויר. בינתיים לפני כמה שבועות פירסמו שלקאקה הצהיר, שאין בכוונתיו לעזוב את מילאן. אבל אין לדעת יכול להיות שזו גם עוד שמועה שמציאו, בכל מקרה אם קאקה על הפרק והוא ריאלי, אין יותר טוב מיזה לבקש.

Joao Moutinho-תראה, באמת חבל אבל אין מה לעשות. ראמוס איננו יזוז מעמדת הימין, כי מכמו שהברתי יש 4 בלמים אחד מהם הוא ראמוס שכיביכול משמש בצורה מצוינת כמגן ימני יותר טוב מי כל אחד בקבוצה שלנו. אז למה להשתמש בוא כבלם שיש לך עוד 3 בלמים? כך שבמקרה כזה, סיסיניו הופך לשחקן ספסל נטו, ובאמת חבל הוא שחקן מצוין, אבל...מה לעשות על העמדה שלו יש מישהו שעדיף עליו, זו המציאות.
    די הופתעתי ששמעתי פה שמצלדר יכול לשחק כמגן ימין. אבל בכל זאת, לא מאמין שהוא ישחק שם, יש לנו שם כרגע 3 שחקנים מצוינים.

אני חושב שמעבר של סיסיניו יעשה לו טוב לקריירה האישית שלו, ברומא לדוגמא אין לו מתחרה כמו ראמוס, אלה את פאנוצ'י שכבר נורא מבוגר וכביכול ככל שההתבגרות ממשיכה הפציעות וחוסר הכושר גם מגיע. כך שברומא סיסיניו יראה הרבה דקות וגם לא אתפלא אם יפתח שם בהרבה משחקים.

7. Joao Moutinho Member

אני מודע לעובדות שכתבתם פה, אבל אני מקווה שההרכב שאני הבאתי יהיה זה שיפתח, אולי בגלל האהבה הרבה שלי לסיסיניו.

קאדל (איך השם?), למה שטורס לא יהיה בהרכב? בעונה שעברה הוא שיחק כמגן שמאלי כמעט רוב הזמן, והעונה הוא מיועד לתפקיד הזה, ואם דרנטה לא יגיע אז אני מאמין שהוא יפתח.

ד"א, קוראים לי שלומי (ולא Joao Moutinho http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx )

8. valery26 Member

למה לא לתת לטורס לשחק?מה הוא לא היה טוב שנה שעברה? כנראה שבריאל נלחצו מקניית הכוכבים בברצלונה אז הם רוצים גם, אבל ההבדל הגדול הוא שבבארסה לא זכו באף תואר שנה שעברה ולכן הם משנים. רובן עוד אפשר להבין אבל למה צריכים מגן צעיר מהולנד כשיש לך שחקן בית צעיר וטוב. וכל ההצהרות האלה על קאקא, על באלאק מה הם לא למדו מתקופת הגלאקטיקוס. למה לרכוש הרבה שחקנים לאחר עונת אליפות (ולמה להעיף את המאמן אבל זה סיפור אחר).

ולמה לא לשתף שחקנים מריאל ב כמו בלבואה שנראה מאוד מוכשר אולי לא בהרכב אבל מחליף הוא בהחלט יכול להיות. בבארסה העיזו לשלב את מסי וזכו וגם הם משלבים את דוס סאנטוס וגם יקבלו תפוקה כנראה בריאל לא מעיזים או שזה לא מתאים לתדמית של הגלקטיקוס .

וגם הרכישה של סביולה לא ברורה שראול וואן ניסטלרוי יפתחו והיגוואין וסולדאדו יתמכו או בסדר אחר זה לא משנה, למה ליצור סיכסוכים בין השחקנים.

נ.ב: זהו רשמתי את כל הביקורת שהייתה לי על ריאל ואני מצטער עם הנושא הזה נידון כבר פשוט אני משתמש חדש ורציתי לרשום את כל מה שעלה לי בראש.
    אחלה פורום :aaarse:

9. Pipe Member

קאדל זה מספיק טוב, אבל אם אתה מתעקש אז שון.

טורס שיחק כמגן שמאלי מפאת חוסר ברירה ובגלל שקאפלו לא האמין בשיט במרסלו. אני אפילו זוכר במעורפל משחק שבו סיסיניו נוסה בצד שמאל, אבל אל תתפסו אותי במילה.
    לא היה מצב שרוברטו קרלוס היה כשיר וטורס הועדף על פניו. הוא היה לא יותר מברירת מחדל, ובהתאם לשחקן שמשחק בתפקיד שזר לו הוא לא תפקד ברמה הדרושה, רגל שמאל שלו לא אפקטיבית וזה מהווה חיסרון בהתקפה וחולשה בהגנה שהיריב יכול בקלות לנצל ולסיכומו של ענין-הוא לא מגן שמאלי ברמה הדרושה לריאל מדריד. הוא מגן ימני נהדר לטעמי, אך בתור מגן שמאלי אין לו הרבה מה למכור.
    העמדה הזו לא מכוסה(מרסלו ככל הנראה יושאל), ולכן בקבוצה כל כך רוצים את דראנת'ה.
    כך או כך, אני לא רואה סיכוי בו ריאל מדריד רצה עונה שלמה כשמיגל טורס הוא המגן השמאלי הבכיר שלה.

10. valery26 Member

התכוונתי שרמוס יהיה מגן ימני ורייס ומצלדר יהיו בלמים לא היה ברור לי הגעתו של פפה ועוד בכל כך הרבה כסף ,הם יכלו להביא בלם מחליף בהרבה פחות כסף ושטורס ישאר מגן ימני ועל זה ועל זה הביקורת שלי. אבל כנראה 30 מיליון יורו לא משלמים אל שחקן ספסל לכן טורס יהיה שחקן מחליף . כנראה שלא משנה כמה שחקני הבית טובים לא יתנו להם לשחק אלא הם ישארו מחליפים למשל למה לא לתת לסולדדו לפתוח שראול יהיה מחליף ויעלה במשחקים חשובים כדי להוסיף מנהיגות. כי סולדדו יוכל לצבור ניסון ולהפוך לשחקן גדול, למה בריאל אף פעם לא יכולים להמר על שחקן אלא בכל שנ הלפתוח עם ראול שלא מספק את הסחורה כבר כמה שנים. אבל בעונה ארוכה סולדדו עדיף לפי דעתי . יכול להיות שאני מעביר ביקורת סתם ואולי שוסטר יעלה כעם הרכב כזה אבל הסיכוי נמוך ועוד יש את היגוואין שהוא גם שחקן טוב כך שסולדדו כנראה יתבזבז בריאל.

Last edited: Aug 2, 2007
  11. Sergio Ramos Member

על מה אתה מדבר, מי זה בדיוק רייס?רייס באתלטיקו והוא לא בלם.

פפה הגיעה כי היה דרוש עוד בלם בנוסף למצלדר בכדי להעמיק את הסגל, חרשנו על נושא מחירו של פפה כבר וזה כרגע לא רלוונטי, זהו שולם עבר בוא לא נדבר על זה. נקווה שפפה ישתלב לכדורגל הספרדי כמה שיותר מהר ויצדיק את מחירו. ולא הבנתי מה קשור בין פפה לטורס, טורס הוא מגן ופפה הוא בלם, כך שאין קשר בין שתי הדברים, חביבי אתה לא מעודכן מספיק. דבר שני, סולדאדו הוא לא על תפקיד ראול, סולדאדו הגיע בכדי להיות מחליף ראשון מהספסל לרוד. טורס היה בשנה שעברה מצוין לאחר שהועלה לבוגרים, הוא שיחק לרוב כמגן ימיני, אך הראה ניצוצות גם בעמדת המגן השמאלי, בוענה הבאה אם יגיע דרנטה הם ישתלבו ברוטציה על עמדת השמאל, ולמקרים למינים של העדרות של ראמוס טורס גם יעבור לימין למרות שלרוב מחליפו של ראמוס יהיה סיסיניו. אבל מעמדו בריאל עדיין מעורער.

Last edited by a moderator: Aug 2, 2007
  12. Raulito Madridista

היום ראיתי את התכנית "עשירייה" של ערוץ ספורט 5 Gold, שם מדרגים את עשרת המשחקים הגדולים של ליגת האלופות בשנים האחרונות. במקום הרביעי אם אני לא טועה ציינו את הניצחון של ריאל מדריד על מנצ'סטר יונייטד ברבע גמר ליגת האלופות בעונת 03\2002. המשחק ההוא שפיגו העלה את ריאל להיתרון בבעיטה לחיבורים שניסה להגביהה, ראול הבקיע צמד ורוד צימק במחצית השנייה. זה היה משחק מדהים שאני נהנה להיזכר בו כל פעם. ריאל מדריד הגדולה, ראול הגדול. מנצ'סטר יונייטד שלקחה אליפות באותה עונה ופירקה קבוצה כמו יובנטוס גם באנגליה וגם בדלה-אלפי, קבוצה שניצחה את ארסנל אלופת אנגליה אז בקלילות והייתה קבוצה נהדרת, לא ידעה מה לעשות מול ריאל מדריד ששיחקה מדהים. גם יונייטד הייתה פקטור במשחק וקסיאס רשם הצלה פה והצלה שם, אבל ריאל מדריד יכלה לכבוש במשחק הזה עשרה שערים.
    כל אוהבי הכדורגל נהנים לציין את עידן הגלאקטיקוס בלעג, עידן כושל וריאל מדריד כושלת, אך מה שהם זוכרים זה את שנות הגימגום, את 05\2004 עם לושמברגו, את העונה שלפניכן עם קיירוש הטמבל שהכל התמוטט לנו,
    אבל מה שהם לא זוכרים, זו את הקבוצה המדהימה של עונת 01\2000 שבמזל רע לא הצליחה להדיח את באיירן מינכן מליגת האלופות, את הקבוצה האדירה של 02\2001 ואת הקבוצה ששיחקה כדורגל מהאגדות, ריאל מדריד של 2002-2003.

http://perso.orange.fr/gol-de-raul/raulvsMUC1_3_0203.Xxx

עוד משחק שציינו שם זה את השלושער של רונאלדו באולד-טראפורד. זה היה משחק מדהים, אחד המשחקים הטובים של רונאלדו בקריירה, ראול היה חסר בגלל פציעה ודל-בוסקה עלה עם מערך של 4-5-1 ופתח עם קשר אחורי הורס אחד בלבד – מקללה. ריאל הובילה שלוש פעמים ובקהאם שנכנס כמחליף ניצח בסופו של דבר את המשחק עבור מנצ'סטר, אך זה לא הספיק לאנגלים שהפסידו בספרד 3-1.
    זה היה משחק מדהים של ריאל מדריד, כל התקפה הייתה בונבון, הגול השני של רונאלדו הגיע אחרי משהו כמו 20 מסירות בין השחקנים. נכון, איקר תפס יום ענק ורונאלדו גם ומנצ'סטר הייתה טובה יותר, אבל ריאל מדריד הראתה אז שהיא בלתי ניתנת לעצירה, עד שבאה הפציעה של מקללה נגד יובנטוס בדלה-אלפי, החטאת הפנדל של פיגו ובכלל חוסר המזל במשחק הראשון שהיה צריך להיגמר ב5-1 למדריד.

http://img154.imageshack.us/img154/2290/2003yl6.Xxx

אחח כמה כיף להיזכר בקבוצה האדירה של אז!

13. yonatan fishman Member

אומנם בכורה מוצלחת, אבל המשחק אימון השני לא היה מרשים בכלל, למרות שיש כמה פצועים וכמה שחזרו מהקופה אמריקה היה אפשר לנצח,אם איגוואין היה שם את ההזדמנות שהייתה לו אז המשחק היה הולך לכיוונים שונים.ריאל שיחקה פשוט מגעיל הם אלופת ספרד, אבל עכשיו אחרי המשחק הזה זה לא נראה ככה, אני מכווה לפחות שדרנטה קאקא ורובן יבואו ואז ריאל תראה כמו שצריך ראול היה גרוע ובלי ראול שהוא המפקד על המגרש ריאל לא נראת טוב http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx

14. Raulito Madridista

sergio ramos4, יפה שאצלך רוביניו בריאל מדריד כבר שלוש שנים, מעניין, אני יודע שזו הייתה העונה השנייה שלו במועדון. אתה ושון משחקים אותה ראש קטן, בחצי הראשון של העונה קאפלו לא האמין בו והוא פסל אותו מראש. רוביניו נכנס להרכב בשלב מסויים בגלל פציעתו של רייס(המשחק נגד חטאפה) ולא יצא משם אחרי הקלאסיקו נגד ברצלונה שבו שותף כמחליף, בגלל יכולת מצויינת,
    זה נכון שהוא לא אחד מהשחקנים הטובים בעולם וציפו ממנו ליותר,
    אך הרזומה שלו מבחינת תארים הוא שווה לזה של כריסטיאנו רונאלדו, שדרך אגב, לא זכור לי שהשחקן הזה עשה משהו בצמד המשחקים העונה נגד ארסנל, בגמר הגביע נגד צ'לסי או בתבוסה של יונייטד באירופה למילאן,
    חוץ מזה, 90% מהמשחקים של ריאל מדריד הן נגד קבוצות קטנות, אז מה, אם הוא כבש צמד נגד קבוצה כמו בילבאו, זה לא נחשב?
    לשאלתך שון, אני הבנתי ששסוטר בוטח בו כי באחד הריאיונות שלו הוא ציין שרוביניו יהיה שחקן אגף אבל יישחק במרכז והוא יהיה יותר שחקן חופשי ושהוא בונה עליו.

מהמשחק הראשון של רוביניו בריאל מדריד - חצי שעה מדהימה בקאדיז, כבר ראו למה הילד מסוגל.
    מבחינת סטט' ברור שרונאלדו עולה על רוביניו, אך בואו לא נשכח שהוא שחקן הרכב לאורך כל הדרך ופרגוסון מאמין בו מאוד, מה גם שהוא בועט את הפנדלים.
    רונאלדו שחקן טוב יותר מרוביניו ללא ספק, אך הנקודה היא שאתה מאוד מוריד בערכו של הילד. רשמת פה שמות כמו ויסנטה שעדיפים עליו.
    שכחת שהקיצוני של וולנסיה נפצע כל פעם מחדש ולא גמר עונה עם 30 משחקים כבר הרבה זמן?

כן שון, יפה מאוד שאתה קובע שרונאלדו הכי טכני פרט לרונאלדיניו. טכני זו סובייקטיביות וכל אחד חושב על מישהו אחר ויכול לומר אחרת, זה לא מתמטיקה העניין הזה. רוביניו עשה הרבה יותר תרגילים בריאל מדריד חוץ מפדלאדות. אם רוביניו צפוי, איך זה שהוא פירפר את ההגנה של באיירן מינכן, את הגנת ברצלונה ומספיק הגנות טובות אחרות?
    הילד ממש לא צפוי, ועוד דבר, בניגוד לפורטוגלי שמשחק בקבוצתך ואגב עדיין לא הפסיק עם הצלילות שלו, השופטים לא שורקים לעבירות על רוביניו בכלל וזה דבר ששמתי לב לזה, לעומת זאת כל פיפס של רונאלדו ויש עבירה.

-----------------

בקשר להגנה של הקבוצה, או יותר נכון ל'אין הגנה' שהייתה לנו נגד האנובר,
    אני הבנתי דבר אחד, לא משנה אילו שחקנים יאיישו את העמדות בחלק האחורי של ריאל מדריד,
    תיהיה לנו הגנה מסננת, זה באופי של המועדון.

Last edited: Aug 2, 2007
  15. Sergio Ramos Member

אף אחד לא מדבר על זה, ואף אחד לא משחק אותה ראש קטן. בקשר לשנותיו במועדון,אוקיי טעיתי, כל אחד טועה, קורה.

רוביניו שחקן נפלא, אף אחד פה לא אמר שהוא לא שחקן טוב. אבל אם תסתכל על העונה שלו, ונכון שקאפלו הכניס אותו בחצי השני והוא לא יצא מההרכב. חוץ מכמה משחקים בודדים שהראה דברים יפים, רוביניו לא סיפק את הסחורה. הוא נתקע באגף ואיבד כמעט את כל הכדורים שהגיעו אליו. אתה התייחסת כאן לכמה משחקים בודדים שרונאלדו לא היה טוב, אבל אל רוצה להשוות בין השתיםם, זה ברור כאן לכולם שרונאלדו סחב את התקפת יונייטד והיה השחקן הטוב ביותר באנגליה, להשוות אותו לרוביניו זה דבר מטופש. רוביניו עדיין לא הגיע לקמצוץ ממה שרונאלדו הגיע ואל תסתכל על המשחקים הרעים של רונאלדו, גם לרונאלדיניו בעונת האליפוץ ואליפות הצ'מפיונס היו משחקים רעים. עם נסתכל בכללי על רוביניו, הציפיות אותם דורשים ממנו הוא לא מספק עד כה, וכל הוויכוח המתמשך הזה עלה מי זה שמישהו אמר שרוביניו הוא אחד השחקנים הטובים בעולם, ואז כל הוויכוח התמשך ללא סוף. ונכון שרוביניו כבש את הצמד, אוקיי, כל הכבוד לו. אבל מרוביניו יש הרבה תיפיות שהוא לא עומד בהם וזה מה שגורם להרבה לחשוב שרוביניו הוא עדיין לא הטופ ועדיין לא מיצה את עצמו. זה שרוביניו לא קיבל העונה מספיק מקאפלו, זו סתם סיבה לא מוצדקת מבחינתי, גם בזמן שהוא קיבל את הקרדיט מקאפלו הוא לא סיפק את הסחורה, נכון שהוא עשה דברים יפים, וכבש את הצמד היפה והפיל כמה שחקנים וסחט פנדל שהוביל לנצחון, אבל זה עדיין לא מה שמצפים מרוביניו, שאני מסתכל על בכליליות הוא לא סיפק את הסחורה ולרוב היה ביכולת בינונית, היו משחקים שלמים שרוביניו פשוט לא נראה על המגרש. בעוד שעליו מוטלת כל המשימה ההתקפית ועליו מוטל המשימה לפרק הגנות ולסחוב את התקפת ריאל. כמו שאני אומר בכל משפט שקשור לוויכוח הזה. יש לרוביניו את הכישרון והוא יכול להפוך להיות בסדר גודל של רנאלדו וקאקה וכל אחד אחר, אך עד כה הפוטנציאל הזה שלו עדיין לא מוצה. אני שמח ששוסטר בונה על וסומך עליו, זה דבר שצריך לקרות. ונקווה שרוביניו יעשה סוף סוף את קפיצת המדרגה שכולם מצפים לו ממנה.

ואגב, אתה יכול לקרוא לי, דור. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/icon_thumright.Xxx