ריאל מדריד 08\2007 : סאגת רונאלדו מסרבת להיגמר

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Raulito, ‏5/7/07.

1. Sergio Ramos Member

אין מה לעשות, לזרוק 30 מיליון על פפה, ואולי גם בדרך 15 מיליון על דרנטה. קבוצות כבר התרגלו לסחוט את ריאל. ברגע שריאל תתעניין רשמית בבאלאק, צ'לסי ידפקו חתיכת מחיר לא מעולם הזה. וריאל כמובן ללא שום משא ומתן תשלוף את הדולרים מהכיס בעיוורון ותתן את הכסף לצ'לסי.

את האמת שאני לא ממש יודע אם באלאק מתאים לריאל, אני חושב שזה הימור. מכוון שבאלאק בכל הקריירה שלו שיחק בבאיירן מה הפך לאחד הטובים בעולם. עבר לצ'לסי שבא אפשר לומר איכזב, אז לא ניתן לדעת אם מעבר לספרד ישחזר לו את היכולות שראינו בבאיירן. אני לא חושב שיהיו הרבה מתנגדים להביא אותו לריאל, כי בסך הכל, הימור או לא הימור , בסך הכל זה באלאק, ואף קבוצה באירופה לא הייתי רוצה שחקן כזה. בהקשר למחיר, התרגלנו כבר למחירים המפרזים האלה.

2. מדרידיסטה בדם Member

תיתנו לינק לכתבה כי באתר של ריאל מישהו כתב שהמחיר הוא 27... אל תיכתבו שמועות בגרמניה...

3. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

אל תשכחו שבצ'לסי הבעיה שלו היתה פרנק למפארד ששיחק למעשה על המשבצת שלו.
    והמחיר כרגע לא קריטי, 27 בספרד, 40 בגרמניה, בא נצא מנקודת הנחה שהמחיר יושב איפשהו באמצע. ושוסטר אוהד גדול של באלאק, ככה שכל העניין הזה בכלל לא מפתיע.
    שוסטר אמר על באלאק לא מזמן: " שחקן כמו באלאק הייתי לוקח איתי לכל קבוצה ביבשת."

4. Sergio Ramos Member

העלת נקודה חשובה, על עמדתו של באלאק שיחק בצ'לסי לאמפרד וזה נורא הקשה על היכולת של באלאק. בריאל אני מאמין שאם הוא יגיע הוא ישחק על העמדה שלו. אך עדיין אני לא פוסל שזה הימור, כי בסך הכל הוא עובר לליגה שהאו אף פעם לא שיחק בא, אבל למרות זאת כמו שאמרתי אי אפשר להגיד "לא"על שחקן כזה. הרמזים הללו של שוסטר אם והם נכונים, מתחילים להראות על התעניינות רבה של שוסטר שזו כבר הפעם השנייה שהוא רומז בעניין באלאק.

5. קסיסאן Member

אני מסכים הוא שחקן מצויין אבל יש בזה חסרונות:

1)הוא לא שווה 40 גם לא נראה לי ש-30
    2)הוא כבר לא צעיר ועוד 2-3 שנים יסיים את הקריירה

דעתי שצריך משהו שמשחק בסיגנון של באלאק אך יותר צעיר ועולה פחות כמו פאברגאס ואם הם מרשים לעצמם להוציא יותר מ-80 מיליון יורו שילכו על קאקה למרות שעניין קאקה הוא לגמרי הזוי ואני לא מאמין שיעזוב את מילאן בעד שום סכום.

6. Pipe Member

התרומה של באלאק לריאל אם וכאשר תהיה שונה בתכלית מזו בצ'לסי. באלאק של ריאל לא יראה כמו באלאק האנמי של צ'לסי אלא יראה(באופן אידיאלי) כמו באלאק של באיירן, ועבור השחקן הזה שוסטר מוכן(ולטעמי בצדק) לשלם את הסכומים האלה.
    באלאק בצ'לסי של השנה לא נחוץ במידה כזו ש27 מיליון יורו לא ישכנעו את מוריניו למכור אותו.
    באלאק בהחלט לא שווה 40 מיליון יורו, אבל בין 20 ל30 מיליון יורו זה מחיר הגיוני, וזו תהיה עסקה מעולה עבור כל הצדדים:
    באלאק יחזור למעמד של בעל הבית(כשהיריב שלך לתפקיד הוא גוטי זה לא כל כך קשה) בתפקיד האהוב עליו של הקשר ההתקפי , ריאל תקבל שחקן עם ניסיון ויכולת מוכחת ברמות הגבוהות, וצ'לסי תקצור רווח נקי של 17 מיליון יורו.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏31/7/07
  7. George Best Member

רווח נקי של 17 מליון יורו?
    באלאק הגיע כשחקן חופשי שון.

8. Pipe Member

וזה אומר שהוא משחק בחינם?
    בהנחה שסכום ההעברה הוא 27 מיליון יורו, הרווח הנקי שלהם עליו, אחרי שנשמיט את ה9.3 מיליון יורו משכורת שהוא גרף בשנה האחרונה, יהיה 17 מיליון יורו.(17.7 למען האמת)

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏31/7/07
  9. Daniel616 Member

ריאל מדריד ממש לא זקוקה למיכאל באלאק. תאמת, גם לא לאיראן רובן. תביאו את דרנטה והסגל לעונה הבאה מושלם.

10. ilya_91 Member

את האמת לדרנטה ריאל לא בדיוק צריכים יש מספיק שחקני הגנה,אבל צריך מישהו שימלא את החור של בקס.

11. George Best Member

אני לא יודע מה איתך, אבל שקבוצה מסוימת קונה שחקן ומוכרת, מתכוונים שההפרש בין המכירה לקנייה הוא הרווח הנקי, בלי שום כניסה למשכורת, רכב, מענק חתימה, מתורגמן וענארף מה.
    אם אני פותח קיוסק, קונה קולה ב2 שקל ומוכר ב6, אני עושה רווח של 4.אני לא אומר לעצמי ש:"רגע, למעשה המקרר עלה לי כך וכך.."
    http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

12. אבו Member

המשחק האחרון של רייס- בברנבאו, מעניק אליפות לריאל.

המשחק הבא של רייס- בברנבאו, עם היריבה העירונית מול ריאל

http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/multi.Xxx

13. מדרידיסטה בדם Member

ריאל לא צריכה את דרנטה רובן ובאלאק? אז בוא ניתן את האליפות לברצלונה ונוותר על כל התארים. אם לא רובן מי יהיה המחליף של בקהאם באגף? בלי דרנטה מי יהיה המגן השמאלי ( אי אפשר ליבנות על טורס כל העונה)? בלי באלאק מי ייתן כמו ששוסטר רוצה את המסירה האחרונה( אל תגידו לי גוטי)? אז בבקשה אל תדברו שטויות. ריאל חייבת את שלושת השחקנים האלה, מינימום את רובן ודרנטה.

14. Sergio Ramos Member

רובן ודרנטה הם שתי נחוצים, בעמדה של בקהאם צפוי לשחק רוביניו ומקרה שרובן יגיע הוא ישחק קשר שמאלי תוקף. דרנטה(אם יגיע)יהווה חלק ברוטציה אם טורס על עמדת המגן השמאלי ואולי גם אם מרסלו,עם כי לא יושאל. דרנטה גם ישחק על העמדה של רובן לשעות צרה בהם רובן יעדר. לעניין באלאק. זה ששוסטר אמר שיש בעיה במסירה האחרונה(ונכון יש בעיה)אל תיקח את זה כל כך קשה. כי לטעמי באלאק לא יותר נחוץ מי רובן או דרנטה. אם לא יגיע באלאק אנחנו נוכל להסתדר איכשהו, יש לנו את גאגו המוכשר שאני אישית נוטה להאמין בוא. ואת גוטי כמחליף. בוודאי שהייתי רוצה לראות שחקן בסגנון באלאק, אבל זה לא יהיה אסון אם הוא או כל שחקן אחר בסגנונו לא יגיע.

15. Daniel616 Member

לא אמרתי שריאל לא זקוקה לדרנטה. לרובן היא לא זקוקה כי יש לה ווינגרים מצוינים. מיכאל באלאק יקר מדי ואין לו מקום בסגל של ריאל מדריד, לכן הוא לא נחוץ כל כך. ד"א דרנטה משחק על אגף שמאל, זה לא אומר רק מגן שמאלי, דרנטה יכול לשחק גם כקיצוני לכל דבר.

נערך לאחרונה ב: ‏31/7/07