גונזלו היגוואין במסיבת עיתונאים: http://realmadrid.com/addon/img/1bb9a87288higuainpretemporadap.Xxx מה שוסטר אמר לקבוצה אחרי המשחק הראשון (סטוק סיטי)? הוא היה שמח עם ההופעה שלנו. הוא אמר שהם התגוננו טוב אבל אנחנו הצלחנו לשחק טוב. צריכים לשחרר קצת, אבל הוא חשב זה היה חשוב שכולנו שאלנו לכדור. זה נראה שהוא ממקם אותך באגף ימין... יש הרבה חלוצים בקבוצה ולא אכפת לי לשחק כקיצוני. אני מעדיף לשחק כחלוץ, אבל מה שאני באמת רוצה זה לעזור לקבוצה שלי בכל דרך. האם אתה מרגיש בנוח בעמדה זו? תמיד נוח לי על הדשא ותמיד אעשה את מה שהמאמן אומר לי. אשחק איפה שהוא רוצה. מה דעתך על סביולה? הוא שמח פה. הוא חברי ואני מנסה לעזור לו ככל שאני יכול. מה שאיפותך העונה? לשחק יותר ולהבקיע יותר. אני רוצה גם לזכות ביותר תארים. האם תשקול לעזוב את הקבוצה אם לא תשחק הרבה? אני שמח פה. זוהי הקבוצה הטובה בעולם אף פעם לא חשבתי על עזיבה. האם הקבוצה זקוקה לחיזוקים נוספים? יש לנו סגל טוב, אבל אנחנו נשמח אם נתחזק עוד. אנחנו נעשה ככל שנוכל כדי להגיע למטרה שלנו. חוסה אנטוניו רייס חותם באתלטיקו מדריד... אנחנו מקווים שהוא יצליח בכל מקום שהוא ישחק. הסתדרתי איתו נהדר ואני עצוב שהוא כבר לא חלק מהקבוצה. אני מאחל לו בהצלחה. ברצלונה התחזקה מאוד. נכון, אבל ריאל מדריד היא הקבוצה הטובה בספרד ואלופת ספרד. מה יש לריאל מדריד שאין לברצלונה? אני לא יודע למי יש את השחקנים הטובים יותר, אבל אנחנו עובדים כקבוצה יותר טוב מהם. הוכחנו שיש לנו סגל מאוחד.
כרגיל שידר אופטימיות, סימן לעצמו מטרה שהיא לשחק יותר ולהבקיע יותר, בצדק. הדגיש גם נקודה חשובה, שהוא יוכל לשחק גם האגף הימיני, לפי הדברים שלו, ריאל ממשיכה להתגבש ולהתכונן טוב לעונה הבאה.
ושוב הידיעה הנפוצה עולה לה בכותרות העיתונים. ה'מארקה' טוען, שריאל מדריד סיכמה אם פיינורד ואם צ'לסי את העברת אריאן רובן ודרנטה הצעיר. על פי השמועות שניהם ביחד יעלו לנו 45 מיליון יורו, שרק רובן יעלה לנו 30 מיליון יורו ועל דרנטה נשלם 15 מיליון יורו. המארקה טוען ששתיהם אמורים להיות מוצגים כבר ביום ה' הקרוב. ____ אני בתקווה היחידה שלי, שהפעם סוף סוף זה התגלה לה לי כאמת וזה באמת נכון, אני כבר התרגלתי לשמוע את הזיבולים למינהם ולקום למחרת בבוקר ולשמוע שהעסקה לא תצא לדרך. בוא נקווה שסוף סוף הסאגה הזאת בעיקר של רובן שאנו זקוקים לו, תגמר כבר לטובנתו ורובן יגיע. דרנטה יחזק אותנו גם בהגנה לעמדת המגן השמאלי, אותה יחלוק אם טורס ולא ממש נראה לי שמרסלו ישותף הרבה. דרנטה יהווה גם כאופציה לצד השמאלי למקרים שרובן(אם ויגיע)יעדר. לא יודע, אבל נשמע לי די הרבה 15 מיליון יורו על דרנטה, הוא בסך הכל בן 20-21 אם אני לא טועה ועדיין לא מנוסה ולא הוכח ברמות הגבוהות. אבל סביר להניח, לפחות לפי הדיבורים עליו, שהוא יכול להצליח בגדול, נקווה שכן. גם מחירו של רובן די הרבה לטעמי, אבל אין מה לעשות, אני אישית כבר התייאשתי מכל הסאגות המתמשכות ומצידי שיגיע ב60 מיליון, העיקר שסוף סוף יגיע אלינו קשר התקפי מהדרג הגבוה. נחכה ליום חמישי ונראה אם באמת השתיים ינחתו להם במדריד.
חלאס כל יומיים המארקה טוען שהשניים שחקני ריאל. כל פעם סכום אחר. מה יהיה עם העיתונים המחורבנים האלה...
לי אישית זה כבר יצא מהתחת, כי עם כל הכבוד אי אפשר להפציץ פה כל יום בכותרות על אותו נושא כשבתכלס אין שום התקדמות ממשית בנושא. ברגע שתראו את אחד מהם מוצג רשמית כשחקן ריאל לגיטימי לכל דבר, נדון על כך. עד אז ההתעסקות הבלתי פוסקת שלכם בהבאת לינקים חסרי טעם מכל מקור מטופש שנתקלתם בו באינטרנט שמצטט או טוען שטויות למינהם בדבר העסקה הנ''ל, היא חסרת טעם ומגוחכת. אז חאלססססססססססססססססססססססס
זה כבר סגור. האס כתב שהם כבר סגורים בריאל ומיאטוביץ' אישר את זה. אני בעיניין הזה רגוע. גם אחרי שרייס עזב לאתלטי, לריאל עם השניים האלה לא יהיו בעיות בעמדות הקיצוניים. דרנטה שישחק מגן יכול גם לשחק קיצוני וגם סיסיניו יכול כמו דרנטה לשחק ליפעמים כקיצוני ימני במיקרה שרוביניו פצוע. כאן למעשה ריאל סיימה עם הרכש. אולי יגיע עוד איזה קשר כמו ששוסטר אמר, אבל ריאל לא תישתגע כדי לימצוא אחד כזה, יש לה את גוטי ואם הוא יידע לחשמור על יציבות הוא מספיק בשביל הליגה הספרדית, אולי לא לליגת האלופות. בעיניין אחר, מחירו של פאטו יהיה 20 מיליון דולר. אני ב15 מיליון דולר קונה. הוא לדעתי שווה את ההשקעה. ריאל צריכה ליקנות אותו ולהשאיל אותו לקבוצה בליגה הספרדית שיתפתח והיא תרוויח את אחד החלוצים הטובים באירופה בעוד כמה שנים.
די, אל תקשיב לזה, גם לפני שבוע אישרו את זה ושוב הסאגה שוב נתקע באיזשהו שלב. עד שלא הראה את רובן ןדרנטה על מדי ריאל לא האמין לאף עיתון .
מה שצריך לעשות זה לקנות אותו מאינטרנאסיונל ולהשאיל אותו אליה לשנה שנתיים. פאטו הוא שחקן נהדר עם המון כישרון, אני ממש רוצה לראות אותו בריאל מדריד, אבל עוד כמה שנים, הוא עדיין צעיר מדי בישביל הרמה הזאת. אני לא מבין מה הבעיה של צ'לסי ופיינורד, הם מקבלים את מה שהם רוצים, אם קשה להם להיפרד מהשחקנים שפשוט לא ימכרו אותם. אני גם ככה חושב שהמלחמה הזאת מיותרת, במיוחד המלחמה על רובן. לא רוצים, לא צריך.
:aa1: גוטי, נאלץ לעזוב את האימון עקב עומס יתר ועדיין לא ברור אם יוכל לשחק מחר נגד האנובר. :aa1: ואן ניסטלרוי הפצוע, גם היום נאלץ להעדר מהאימון עקב הפציעה. וככל הנראה גם הוא, לא ישחק מחר במשחק נגד האנובר. אני חושב שזה לא הזמן לדון בנושא פאטו, הכל בגדר שמועות. בינתיים הוא יותר קרוב למילאן מאשר קרוב לריאל, אז אני חושב שזה לא רלוונטי לדון בנושא שלו כרגע.
פאטו נתן את המילה שלו למיאטוביץ' והוא רוצה לשחק בריאל. חוץ מיזה זה לא משנה בישבילו העיקר זה לשחק ברמות הגבוהות, מי שתשלם את הסכום תיזכה בו.
ברנד שוסטר בראיון לתחנת הרדיו 'אל לאורגרו': איך תסכם שבוע ראשון של אימונים באוסטריה? אתה יכול לומר כמה אחריות מוטלת כשאתה לובש את החולצה הזו. אין לי שום בעיה להשיג מהשחקנים את מה שאני רוצה. הם מכבדים את השינוי. האם אתה חושב שמשהו חסר? אני לא חושב שסגרנו את הסגל שלנו לעונה הבאה. אנחנו בטוחים במה שיש לנו. לעבוד עם החבורה הזו זה תענוג. אני מופתע עם המיקצועיות. אנחנו לא יכולים לבנות על שחקן אחד. האם הסגל יהיה גמור עם הצטרפותם של רובן ודרנטה? אני ארגע מאוד אם הם יגיעו. להביא את רובן לפה זה חשוב מאוד. יכולה להיות הפתעה בסיום כל זה. בוא נראה אם נוכל להפוך את זה למציאות. זה יאפשר לרוביניו והיגוואין לשחק בימין. אני רוצה הרבה תנועה שם, דומה למה שזידאן עשה פה. האם זאת הפתעה גדולה? אנחנו נראה. אולי. אנחנו צריכים להתקדם. זה רק משהו שאני אומר. צריך להזהר יותר בגלל שאי אפשר לעשות כלום כשהעונה מתחילה. צריך להיות מוכנים להחתים עד היום האחרון של מועד ההעברות. האם אתה עדיין מקווה שקאקה יגיע? זה נושא מיוחד. אני לא רוצה לעלות תקוות, אני לא רוצה לאכזב. אם הוא יוכל לבוא, מה אני יכול להגיד? אמרת שאתה מודאג מכך שאין לקבוצה שחקן שיספק את המסירה האחרונה. יש לנו שחקנים שיודעים לתת את המסירה האחרונה. האם אתה מופתע מחתימתו של רייס באתלטיקו מדריד? היו לנו הזדמנויות להשאיר אותו אצלנו אני מופתע שהוא עוזב. חשבתי שהוא ישאר בגלל שהוא שמח בקבוצה. האם שוחחת עם סיסיניו על התלונות שלו? דיברנו ואמרתי לו שהוא חייב לעזור לנו. טורס מחלים ומרסלו עדיין לא חזר (ממונדיאל הנוער). מה תעשה עם באפטיסטה? הוא יסע לגרמניה. אני ידבר איתו ונראה איך נפתור את הבעיות. האם זה נכון שאמרת לעיתוני גרמני "יש לנו שק של כסף כדי להחתים כוכב"? זה תרגום רע. הם דיברו על קאקה ורק אמרתי שיש למועדון כסף, כסף שמיועד להחתמתו של קאקה.
בגרמניה מדברים כבר יומיים על מעברו הצפוי של מיכאל באלאק מצ'לסי לריאל מדריד. צ'לסי מוכנה לשחרר אותו תמורות 40 מיליון יורו ושוסטר ( בתירגום הכי נכון שיש אמר) שהמזוודת הכסף כבר מוכנה, והכוונה לשמנה במיוחד.
אני נגד המעבר של הגרמני אליינו, בטח שבמחיר הזה. אני לא חושב שהוא זה שיישדרג לנו את הקבוצה, וגם אם כן, במחיר שהוא מגיע הוא צריך לעשות הרבה, ובצ'לסי העונה, לא ראו ממנו יותר מדיי. אולי בגרמניה הוא עשה חייל, אך זה לא אומר שגם בליגה הספרדית הוא יהיה הקשר הכי טוב.