אז צדקתי לגבי רייס שהוא יגיע ב10 מיליון או פחות. עכשיו כמו שכתבתי רובן יגיע כי הוא כבר כימעט סגור בריאל וקיבסלנו אישור מהמארקה שכבר יש הסכם. יפה ריאל סוף סוף סוגרת עם שלושת השחקנים ועכשיו בגדר בונוס ריאל יכולה גם להביא שחקן מאכזי כמו ששוסטר רוצה.
המגעים אם רובן קרובים מאוד, אבל די להיות כל כך בטוח. מיליון פעם נכתב פה שרובן סיכם וכבר כולם התחילו לסמן מערכים שכללו את רובן, אחרי יום הודיעו שאברמוביץ' לא מעוניין למכורו. לא להיות בטוחים עד אשר יגיע רגע החתימה והצגת השחקן. אם הזיבולים של התקשורת אין לדעת.
פפה עוד יראה לכולכם שהוא שווה כל יורו ששולם עליו. בנוגע לבאלאק, שסוטר אמר שהוא מחפש שחקן בסגנון של באלאק אבל כנראה שזה לא יהיה הגרמני כי הוא שחקן צ'לסי ויהיה קשה להביא אותו.
הפעם כל הסכומים מדוייקים. המחיר על דרנטה נמוך מדי, פיינורד רצתה יותר, כנראה ששחקן כלשהו יכלל בעיסקה עם פיינורד. לא בטוח.
לא הבנתי אותך אתה אמרת שהסכומים מדויקים ואז אמרת שפיינורד רצתה יותר אז למה זה מדויק? לגבי רייס:חבל שהוא לא יבוא הוא בדיוק מה שאנחנו צריכים שחקן כנף שמאלי שגם יכול לשחק בימין,כמו רובן שאם הוא בא אז אני מאושר,וצריך את דרנטה מאוד בשביל לעשות רוטציה שלו ושל מרסלו,אני חושב שצריך לנסות חזק על פאברגאס. הנה הכתבה על רייס כאן
עם כל הכבוד לדרנטה,10 מיליון יורו זה יותר מדי לשחקן שלא הרשים ברמות הגבוהות ביותר ובסה"כ הרשים באליפות אירופה עד גיל 21,אני לא אומר שלדרנטה אין כשרון אבל קשה לדעת מה היכולות האמיתיות שלו לאורך 5 משחקים מול שחקנים צעירים,הוא צריך לתת לפחות עונה אחת טובה כדי להצדיק את כל הרעש סביבו.
למה בפיינורד הוא גם משחק ואומרים שהיתה לו עונה טובה אני לא רואה ליגה הולנדית אבל זה מה שפרשנים אומרים.
הפרשנים מתאימים את הדברים שהם אומרים למצב הקיים נראה לך שמישהו היה מספר על ה"עונה המדהימה" של דרנטה אם צ'לסי וריאל לא היו שמות עליו זין?
מי זה "אומרים" ? לא מכיר את הבן אדם ואת הפרשן, וגם אם יש כזה פרשן, זה בטח עוד איזה אחד שראה אולי שלוש משחקים בליגה ההולנדית בחיים שלו. ודרנטה, כמו פיינורד כולה, עבר עונת בלהות.
אני לא מבין אותכם, למה תציד מזכירים שאם דרנטה יגיע, אז הוא יהיה ברוטציה אם מרסלו. מרסלו הוא עדיין צעיר נורא, והאו עדיין לא מבושל(ככה זה לפחות נראה)בעונה שעברה הוא בקושי קיבל דקות. כך שסביר להניח, שבמקרה כזה שדרנטה יגיע, הוא ישתף פעולה ברוטציה אם מיגל טורס. חבל נורא שרייס לא מגיע, למרות שהוא היה אצלנו שחקן ספסל, הוא יכל להיות תחליף די טוב. ולמה כולם כבר מכתירים את רוןב כשחקן ריאל. הכל שמועות שמועות כל יום הדברים מתהפכים. פעם רובן צפוי לנחות בימים הקרובים בריאל, ואחרי יום אברמוביץ' מסרב למכור אותו. אי אפשר לדעת אם הזיבולים האלה, עד שלא הראה את רובן אם מדים לבנים רק בברנבאו לא האמין לשקרים של העיתונים. 10 מיליון על שחקן שלא הוכח ברמות הגבוהות זה די הרבה, אבל אין מה לעשות, התרגלנו כבר למחירים המופרזים שמשולמים על כל שחקן שלא הוכח ברמות הגבוהות. אישית אני לא יכול לשפוט את דרנטה, ראיתי סך הכל 2 משחקים שלא באליפות אירופה. פפה האו שחקן מצוין לפי מה ששמעתי, אבל הליגה הספרדית האי לא הפורטוגלית, בספרדית ההתקפות יותר טובות הכל יותר קשה. אך אני לא פוסל הצלחה, אומנם בהתחלה יהיה לא קצת קשה להתרגל לליגה אך אני מאמין שמיאטוביץ' לא טעה ופפה יצליח אצלנו.
10 + שחקן - זה יוצא בערך כמו שפיינורד רוצה. 'אס': ריאל מדריד עדיין רוצה את קאקה לעונה הבאה. ריאל מוכנה להציע כ100 מליון יורו עבור קאקה. נו באמת...
אני לא מאמין לאף מלה של האס וחוץ מזה שקאקה לא רוצה לבוא ומילאן לא רוצה למכור כרגע אין על מה לדבר בעניין קאקה. במונדו דפרטובו גם יש משהו כאן