וזה מה שכנראה יהיה,לראמוס יש יכולות של מגן לא פחות טובות מי של מגן.וכשיש עוד3 בלמים וחוץ ממנו,ואת סיסיניו שבקושי שיחק בעונה שעברה ועדיין לא ניתן לדעת מה איתו.זה מה שמגביר את הסיכוים שראמוס יעבור ימינה. ____ איקר קאסיאס,הפצוע הראשון של ריאל לפני תחילת העונה,מתח את שרירו האחורי אך בריאל מרגיעים,אין שום סיבה לחשוש קאסיאק ישוב להתאמן עוד השבוע. מיגל טורס שהיה פצוע,הבריא לגמרי מפציעתו ויחזור לעשות אימונים מלאים.רוד ואן ניסטלרוי שנפצע במחזור האחרון של העונה שעברה,צפוי לחזור או השבוע או בתחיל\אמצע שבוע הבאה.
כמה שטויות בהודעה אחת. קנבארו פלופ? אתה קורא לבלם הטוב בעולם ולשחקן הטוב במונדיאל האחרון פלופ? נכון, לא הייתה לא עונה מדהימה אבל זו עדיין העונה הראשונה שלו בליגה שונה, במדינה שונה אחרי שכל חייו הוא שיחק באיטליה. אתה חייב לתת לו זמן להתרגל ובמחזורים האחרונים של העונה הוא באמת היה מעולה. דיברת על הפרשי הגילאים בין שני השחקנים. כולה שנתיים. שניהם לא צעירים ולשניהם נשארו עונות ספורות בלבד... אתה מעדיף לאבד את הבלם הטוב ביותר בעולם כדי שיהיה לנו עוד בלם ותיק בקבוצה שיישב כל העונה על הספסל וייפתח כשמצלדר או פפה פצועים? מזל שאתה לא המאמן בפועל... לגבי ראמוס באמצע. לדעתי הוא הרבה יותר עדיף בצד מה גם שלריאל אין עכשיו הרבה אופציות בצד ימין בהגנה (בהנחה שטורס בשמאל).
אצלי יש שטויות? שנתייים בגילאים האלו זה הרבה מאד, קאנבארו פלופ ולא איכפת לי מה הסיבות לכך, אני יודע שהוא היה הבלם הטוב בעולם אחרי המונדיאל אבל זה לא מעניין אותי כל עוד הוא מציג יכולת של ראול בראבו בריאל מדריד, הלגרה היה בהרבה יותר טוב ממנו, ולכן אני חושב שמגיע לו להישאר יותר מקאנבארו. אם מוסיפים לזה את זה שהוא אחד הסמלים היחידים שנותרו בקבוצה ואת זה שהוא יותר צעיר אז הכל הולך לטובתו. לא התכוונתי חלילה שראמוס רע בצד ימין, אלא שהמנהיגות שלו פחותה בצד הזה, כבלם הוא יכול יותר להראות את יכולות המנהיגות שלו. אין לנו אופציות בצד ימין? סיסיניו, מיגל טורס שיכול לשחק שם, ומיצ'ל. סיסיניו בהחלט ראוי לפתוח בהרכב ריאל מדריד, זה שקאפלו סירס אותו לא משנה את העובדה שהוא אחד המגנים הטובים בעולם. הסובייקטיביות נוזלת לך מהאוזניים. Bundy: http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/goodpost.Xxx
בטח שלא אכפת לך מה הסיבות שהוא לא היה מוצלח העונה כי אתה רוצה לראות תוצאות באותו רגע, מהר מהר... תן לדברים להיבנות. תן לו להתרגל לתרבות ולסגנון המשחק של ספרד. לגבי סיסיניו הוא מגן לא רע, אבל אני מעדיף את ראמוס בימין לא בגלל סיסיניו אלא בגלל ראמוס כי לדעתי הוא פשוט יותר טוב בצד. באנדי אתה מצחיק.
אל תהיו מופתעים לראות את סיסיניו משחק דווקא בתור קשר ימני, סיסיניו יכול להצליח בתור מגן רק אם יש קשר ימני שמרבה לעשות הגנה. קשר כזה הוא בקהאם, הציוות של בקהאם וסיסיניו היה מצוין. כמו שזה נראה כרגע הקשר הימני יהיה רוביניו מה שאומר שראמוס יהיה האופציה המועדפת בימין, אבל במשחים שראמוס ישחק כבלם (ויהיו כאלה) סיסיניו יהיה המגן הימני.
בשנים שסיסיניו שיחק בריאל גם בקהאם שיחק,ואז כשסיסיניו עלה להתקפה בימין בקהאם תמיד היה שם לסגור חורים אני לא בטוח שיש היום מישהו שיכול לסתום חורים,צריך להביא עוד לוחם כמו בקהאם. היו לו משחקים טובים ופחות טובים אבל הוא תמיד נלחם! נראה לי שהשנה אם לא יבואו עושה משחק אז גוטי יוכל לקחת את התהילה,גוטי הוכיח את עצמו שמשחקים בודדים ולא הציג עונה שלמה טובה,השנה סיים כמלך הבישולים(5)לא יותר מדי אבל טוב. כל פעם שקאפלו נתן לו לעלות מהספסל הוא הוסיף ותרם להתקפה,ולא נישכח כי הוא היה שחקן הרכב עד הפציעה ואז בקהאם ורוביניו חזרו.
קנאברו פלופ אה?זה שאתה מושפע מהתקשורת שקוטלת את ריאל וקנאברו לא אומר שהוא פלופ. למה פלופ?כי כבר בעונתו הראשונה הוא לא הצליח?יש הרבה דוגמאות לשחקנים שבעונתם הראשונה בליגה אחרת לא הצליחו,אך בהמשך כיכבו.אתה זה שסובייקטיבי פה.תן לא להתאקלם,זה לא בא בקלות,אל תמהר לקטול.וכן,במונדיאל קנא הוכיח שהוא הבלם הטוב בעולם,אז בגלל עונה אחת לא טובה לשפוט אותו?תן לבחור להתאקלם,זה לא דבר קל.אתה וכל שונאי קנאברו,עוד תראו העונה שהוא יסתום הרבה פיות,כי כדורגל לא שוכחים לשחק וקאנברו הראה מה הוא יודע. אתה אומר שהיה מגיע להלגרה להישאר במקום קנא,כי אתה לא מסתכל על הדברים מי סביב.למרות כל אהבתי אל הלגרה,אבל הוא בחיים לא יהיה מועדף על קנאברו,זו תהיה טיפשות לתת את קנבארו במקום הלגרה.שוסטר בנדאם מספיק חכם,והוא גם מבין את זה שעונה אחת לא טובה של שחקן,לא תגרום לו לעשות מעשים קיצוניים,כמו לוותר על קנאברו במקום הלגרה(ושוב,אני לא מזלזל חלילה בהלגרה) הצד הטוב בסיסיניו,הוא הצד היותר התקפי.סביר להניח שראמוס יוסט לעמדת המגן הימני.מה שעוד יותר יגביר את הסיכוים של סיסיניו להיכנס אל תוך רוטציית הבקשרים ההתקפיים.ויהווה גם כתחליף למקרה שראמוס לא יהיה קשיר מסיבה כלשהי.
קאנאברו פלופ, בלם שמגיע בתור הבלם הטוב בעולם ומראה יכולת כזאת רדודה הוא פלופ, למה צריך לתת לו להתאקלם כשיש בלם אחר שהוא כבר רגיל קלבוצה ומציג יכולת יותר טובה? שלא לדבר על זה שהוא יותר צעיר, כבר שכחתם את רקראטיבו אה? כדורגל לא שוכחים לשחק? ספר את זה לראול. בהתחלה אתה ואמר שלא נהיה מופתעים לראות את סיסיניו בתור קשר, ואחרי זה אתה אומר שרוביניו יהיה הקשר. ואחרי זה אתה אומר שסיסיניו יהיה המגן הימני. איך אתה מצפה שנתייחס ברצינות למה שאתה כותב? חוץ מזה שסיסיניו הצליח גם עם קשר התקפי לפניו, ראה מקרה סביליה.
אתה שוב נותן דוגמאות טיפשיות,לא אל תדאג אנחנו לא שוכחים את רקראטיבו,כולם פה יודעים שאנא עשה הרבה טעויות,אבל כולם פה יודעים שקנאברו היה הרבה פעמיים שם כדי להציל את ריאל ממצבים די מביכים.פלופ על קנאברו זו מילה יותר מידי קשה.ושוב,שוסטר יודע מה הוא עושה,לא משנה עם קאנא היה חלש,בכלליות כולם יודעים שהוא בלם מצוין והראה דברים שהלגרה לא מתקרב אליהם בכלל,ולא משנה עונה חלשה לא חלשה.הוא לא הצליח להתאקלם במהירות לליגה.נו ו...הלגרה אל תשכח משחק בספרד כבר כמה שנים,לעומת קנאברו שזו סך הכל העונה הראשונה שלו.זכור את המילה שלי,הוא יסתום לך ולכל הקוטלים אותו את הפיות.
וואלה?מתי הוא הציל אתכם ממצבים מביכיים?אני זוכר אולי פעם אחת שהוא הציל אתכם לא יותר.קנבראו כרגע לא עדיף על הלגרה,אולי העונה הוא יראה אחרת אבל כרגע הוא לא עדיף עליו בשום דבר.
מתי ? סופר קלאסיקו אלוהי , ומשחק נגד מאיורקה , שהציל 2 שערים בטוחים . תנו לו זמן , הוא ישתפר . בלם , או לא בלם , הוא תרם לאליפות .
אני אומר שלמרות שרוביניו מיועד כרגע לתפקיד הקשר הימני אל תהיו מופתעים לראות את סיסיניו בעמדה הזאת. סיסיניו ישחק בתור מגן ימני במידה וראמוס לא יהיה כשיר/ישחק כבלם. ברור שסיסיניו יכול לשחר גם עם קשר התקפי לפניו אבל הוא מוציא יותר כשהוא יודע שיש מי שמחפה עליו מאחור כשהוא יוצא להתקפה.
טוב טוב טוב נמאס מהזיוני שכל האלה , הלגרה עבר לולנסיה , קנבארו נשאר במדריד . סגרו תבסטה . ועכשיו לחדשות טובות , ה"מארקה" מפרסם היום שאלכסנדר פאטו , הכוכב הברזילאי הבא שקושר למילאן , יכול מאוד להיות שינחת בריאל מדריד . פדג'ה (הבנאדם פשוט תותח) נפגש עם הסוכן של פטו במסעדת "סקאצ'י" והסוכן אמר דבר אחד " פאטו רוצה להגיע אך ורק לריאל מדריד" שחקן מעולה . http://www.marca.com/elementosPortada/fotosPortada/2007/07/24/pato370x200.Xxx
מעניין מאוד,איך שפתאום פאטו עלה על הפרק.מילאן מעוניינת בוא כבר הרבה זמן,אך המשא ומתן בינו לביניהם די תקוע וברוסלוקוני לא יודע מה הוא רוצה מעצמו,יש לריאל עומס חלוצים ופאטו סך הכלל בן -1718.אני מאמין שבמקרה שיביאו אותו או שישחק בקסטיליה,או שיושאל ללעונה-שתיים.מי יודע אולי גיע ישר לבוגרת,גם זו אופציה שאני לא שולל בכל. יהיה מהלך חכם להביא את הנער הכישרוני,הרבה זמן השם שלו עולה,ומוגדר כקאקא השני.לא הייתי מתנגד לראותו במדים הלבנים,בהחלט אחד שנוכל לבנות עליו לשנים הבאות. אבל עוד מוקדם לדבר,הידיעה עדיין בגדר שמועה.נחכה להתפתחויות בנושא.