ריאל מדריד 08\2007 : סאגת רונאלדו מסרבת להיגמר

Discussion in 'פורום כדורגל ספרדי' started by Raulito, Jul 5, 2007.

1. Waters Member

אני חושב שאתה טועה בגדול.

למה לוותר על קנבארו? אתה חושב שהלגרה יותר טוב בהגנה מקנבארו? די טיפשי להגיד דבר כזה. אמנם קנבארו לא סיים עונה מדהימה אבל הוא בהחלט יותר טוב מהלגרה בהמון דברים ולדעתי קנבארו רק ישתפר בעונה הקרובה.

2. REAL MADRID Member

הלגרה יעשה הכל בשביל ריאל - קנאברו לא
    הלגרה יהיה מוכן לשבת על הספסל - קנאברו לא
    הלגרה כבר מכיר מצוין את הליגה הספרדית - קנאברו לא

ברור שהאכויות של קנאברו עולות על של הלגרה אבל הלגרה היה מנהיג בריאל ולדעתי היה עדיף להשאיר את הלגרה.

3. Waters Member

קנבארו לא ייצטרך לשבת על הספסל. הוא בלם עצום (לא מבחינת הגודל... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx ).

מזה יעשה הכל בשביל מדריד? קנבארו יעשה כל מה שהוא יכול בשביל להצליח בקבוצה שלו. אני לא ממש מבין את האמירה הזאת.

והלגרה מכיר כבר את הליגה הספרדית... נו אז? אפשר לבטל את כל הרכש שלנו ולקחת שחקנים שמכירים את הליגה.
    קנבארו עוד יכיר את הליגה. אל תדאג. גם בעונה הנוכחית הוא "הכיר" את הליגה ואני בטוח שבעוד כמה זמן נרגיש כאילו השחקן הזה תמיד שיחק בספרד...

4. Engel Del Madrid Member

גם לפי דעתי היה צריך להשאיר את הלגרה . אבל לא במחיר של למכור את קנבארו . אבל מצד שני יש כרגע 4 בלמים בסגל , פפה , קנבארו , מצלדר וראמוס . הלגרה הוא הרבה הרבה הרבה יותר טוב מכדי להיות בלם רביעי .

5. Sergio Ramos Member

בדיוק,בגלל עומס הבלמים,הלגרה היה צריך לעזוב.לא מגיע לאחד כזה להיות בלם שלישי-רביעי,קצת כואב לי עליו,הוא נתן עונה מצויינת ובכלל היה לוחם גדול בכל שנותיו בריאל,אבל אין מה לעשות הגיע הזמן להיפרד.

6. Raulito Madridista

איבן הלגרה הוא שחקן נשמה, עשה המון למען הסמל, היה מוכן לשבת על הספסל והיה הבלם הטוב ביותר שלנו בעונה שעברה. הוא מכיר את הסגנון הספרדי, אבל העונה הטובה שלו והעונה הגרועה של קנבארו הטעו אתכם. אתם שכחתם מי היה תמיד בלם בינוני פרט למשחק הראש, ומי היה השחקן הטוב ביותר של מונדיאל 2006 ואחד הבלמים הטובים בעשור האחרון.

7. REAL MADRID Member

אני מקווה שקנאברו יצליח העונה וישכיח ממני את כך שאחד השחקנים שהכי אהבתי בריאל עזבו..

8. xavi6 Member

תיסלחו לי על הבורות אבל...לאן הלגרה עזב בידיוק?
    ואפרופו הלגרה-לטעמי שחקן שלא מיצה את הפונציאל שהיה לו, ובהחלט היה לו. ההיתעקשות על התפקיד בלם בימקום קש"א היה טיפשי ומעורר רחמים. הוא קש"א, חלס עם הקטע של לנסות להפוך אותו לבלם. שחקן נשמה, שחקן שהסמל מיבחינתו מעל הכל, ואני אוהב כאלה שחקנים שלא משנה מה קורה להם מיבחינה אישית בקריירה-הסמל מעל הכל. אני מאחל לו בהצלחה בכל מקום, כי מגיע לו.

9. Joao Moutinho Member

הלגרה עבר לולנסיה.

מבחינתי שוסטר כבר שרף את הקלף שלו עם הזריקה של הלגרה, שיילך לעזאזל.

10. xavi6 Member

כל הכבוד לו, לפחות שישאר בצמרת. עכשיו אני רגוע.
    בקשר לשוסטר-הביאו את פפה ומצלדר, אחד היה חייב לעזוב מההגנה, הלגרה לא נראה הכי טוב בעולם, מה ציפית שהוא יעשה? מצד אחד אתם רוצים שינוי, ומצד אחד אתם רוצים שדברים שגורמים לדברים הרעים ליקרות ישארו. נכון, זה כואב איפשהו שסמל כמוהו עוזב, אבל זה מה שכואב בכדורגל. זזאת החלטה מיקצועית נטו, לא אישית ולכן אין טעם שכבר עכשיו "תישרוף" את שוסטר. הוא בקושי אימן את ריאל וכבר אתה שורף אותו? לאט לאט.

11. Sergio Ramos Member

אני כל כך אוהב את הלגרה,הוא שחקן נשמה גדול אך הפעם שוסטר עשה את הדבר הנכון.לריאל יש כרגע 4 בלמים ואחד מהם(ראמוס)ככל הנראה ישמש כמגן ימיני.כך ש3 יתפקדו על עמדת הבלם,שבכל משחק יהיה אחד בספסל.ומכוון שיש 4 בלמים בסגל,הלגרה היה צריך לעזוב,ריאל לא צריכה כל כך הרבה בלמים,הביאו את פפה ומצלדר,כך שזה היה צפוי שאו קנאברו או הלגרה יעזבו את המועדון וחייב לומר שקנאברו עדיף על הלגרה בכמה רמות.אז אין מה לעשות הפרידה הזאת הייתה חייבת לצאת לפועל ואי אפשר לבוא בשום טענות לשוסטר.

12. XabiAlonso Member

להלגרה עם כל הכבוד אין מקום בריאל מדריד, לאחר הבאתם של פפה ומצלדר.
    אני אאחל לו בהצלחה כרגיל.

13. ilya_91 Member

הלגרה נתן שנים טובות בריאל עדיף לתת לו ללכת לקבוצת צמרת בה יוכל להילחם על חולצת ההרכב,בריאל הוא לא היה מקבל הרבה דקות אם בכלל בגלל הרכש וכל השאר בגלל גיל ויכולת.
    על פאפא לא שילמו סתם 28-31 מיליון יורו,וגם מצלדר לא בא סתם,ראמוס עדיף ואילו לדעתי אפשר היה למכור את קאנא חזרה לליגה האיטלקית.
    ואני חושב כי כדאי לתת לטורס הזדמנות כי שנה שעברה הוא נזרק ישר למים העמוקים והוכיח את עצמו.
    הלגרה להתראות לוחם!!

Last edited: Jul 24, 2007
  14. Joao Moutinho Member

להלגרה לא איכפת להיות מחליף בריאל מדריד, הוא כ"כ אוהב את המועדון שזה לא מפריע לו.

אני כועס על שוסטר בגלל שהוא העדיף את קאנאברו הפלופ על פניו, הלגרה גם יותר צעיר, גם יותר מחובר למועדון וגם הוכיח את עצמו יותר במשך העונה החולפת, פשוט בושה מה שעשו לו.

אף אחד לא דיבר עליו בהרכב, אלא כמחליף מקומם של פפה, מצלדר וראמוס שמור ומובטח, אבל אני מעדיף את הלגרה בקבוצה מאשר את הפלופ האיטלקי.

שאלה:

רק אני מעדיף את ראמוס כבלם, וחושב שזו תהיה טעות אדירה להעביר אותו לימין?

15. Dimitar Berbatov Member

אני דווקא לא חושב שזאת תהיה טעות גדולה להעביר את ראמוס ימינה. הוא שיחק בעמדה הזאת לא מעט פעמים העונה והיה טוב מאוד. חוץ מזה שכרגע יש לריאל 3 בלמים (פפה, מצלדר, קנאברו) ברמה גבוהה מאוד. אני לא רואה איפה נכנס ראמוס בכל העניין הזה כשמהצד השני בעמדת המגן הימני יש רק את סיסיניו (בהנחה שבגלל מחסור במגנים שמאלים יעבור מיגל טורס שמאלה) שאי אפשר ממש לסמוך עליו