ריאל מדריד 08\2007 : סאגת רונאלדו מסרבת להיגמר

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Raulito, ‏5/7/07.

1. Sergio Ramos Member

נקווה שיגיע אלינו דרנה.כי עם לא,אין עוד אופציות בשוק חוץ מהיינצה שלא הייתי בכלל רוצה לראות אותו.

2. REAL MADRID Member

אני מאמין שאם הפרצוף המאיים של פדג'ה הוא יבוא לריאל, סתם.
    דרנטה אני מאמין יגיע לריאל כי בריאל הוא יקבל הרבה יותר דקות הרכב (גם בקישור) מאשר בברצלונה שם נמצאים כבר אבידל ורונאלדיניו בעמדות שלו.

3. מדרידיסטה בדם Member

חוץ מיזה שהוא נתן את המילה שלו לפג'ה ופיטר את סוכנו כי זה הרחיק אותו מריאל. אני מאמין שהוא יגיע בשבוע הקרוב. רק חבל שהכול הולך קשה עם ריאל שבמקום להחתים את דרנטה ורובן וליסוע בראש שקט ואולי לנסות לעקוץ איזה קשר אמצעי, הם מסבכים את הכול.

4. Waters Member

לפי הסקיי ניוז, מאמן ליברפול, רפא בניטז הביע התעניינות בשחקן הנוער של ריאל - חאבי גארסיה (קשר דיפנסיבי, 20). גם אתלטיקו, חטאפה ודפורטיבו נמצאות במירוץ להחתמת השחקן.
    למרות שבריאל מעדיפים להחתים את גארסיה על חוזה חדש (החוזה הנוכחי נגמר בקיץ הבא) המובילות הברורות במירוץ לשחקן הן אתלטיקו וליברפול כששתיהן מוכנות להפרד מ-3 מיליון יורו כדי להחתים את השחקן.

אישית הייתי מעדיף לראות אותו נשאר ואולי מקבל הזדמנויות בקבוצה אבל אם לא אז אני מעדיף שיעבור לליברפול מאשר ליריבה העירונית אתלטיקו.

5. REAL MADRID Member

שיעבור לאתלטיקו, אם הוא רוצה לגמור כמו השחקן האחרון שעבר מריאל לאתלטיקו.. נו.. שחכתי את השם.. אולי כי כמעט אף אחד לא זוכר אותו כי הוא העדיף לחצות את הכביש מאשר לחגוג אליפות שלושים.

חאבי גארסיה לדעתי יחתום על חוזה חדש ואז יושאל.

6. Sergio Ramos Member

הייתי מעדיף שלא למכור אותו ולחזק את היריבה,עם כבר למכור אותו לקבוצה אחרת.אני לא רואה לו מקום בבוגרים,הוא סתם יתייבש על הספסל.בעיקר שכרגע עלו את רובן דה לה רד,ואמרסון יכול להיות שישאר.
    השאלה גם באה בחשבון.

7. REAL MADRID Member

מה ההיגיון להשאיל שחקן מבוקש שנשארה לו עוד עונה לחוזה, צריך לעשות הכל בשביל להתחים אותו על חוזה חדש ואז להשאיל אותו. במידה והוא לא חותם למכור אותו למרבה במחיר.

8. Joao Moutinho Member

חאבי גארסיה שחקן באמת טוב, בטח שיותר טוב מדה לה רד הפחדן. מקווה שההנהלה תעשה את הדבר הנכון. כלומר, להעיף את אמרסון לכל הרוחות ולהעלות את חאבי לבוגרים בתור קשר רוטציה.

9. REAL MADRID Member

אמרסון אמנם איכזב העונה, אבל אנחנו חייבים גרזן מנוסה למקרה שדיארה יפצע (חס וחלילה) ולתקופה שבה הוא ישחק עם נבחרתו באליפות אפריקה.

10. Sergio Ramos Member

השאלה היא האם אמרסון ישאר,הוא כבר הביע שהוא רוצה לעזוב למילאן ולא בכוונתו להישאר בריאל.

11. Riki Member

אמרסון עבר את הגיל של לעלות מהספסל וזהו, במידה ואלו התנאים מה שצפוי לקרות באמת האחוזים, הוא לא ישאר.

12. King Kenny Member

היינצה לא רוצה להגיע לריאל, הוא כנראה יהיה בליברפול, ואם לא אז הוא ישאר במנצ'סטר.

13. Pipe Member

היינצה פשוט רוצה לשחק. בליברפול, ריאל או ברצלונה, או כל קבוצה גדולה אחרת שתרצה אותו. הוא ארגנטינאי טיפוסי, ונאמנות למועדון עבורו היא המלצה לא מחייבת, לכן הוא מתבטא בחופשיות על הכבוד הגדול שזה נותן לו שליברפול מתענינת בו ובכלל בחודשיים האחרונים הסוכנים שלו וגם הוא בחלק מהראיונות שלו, רומזים לא מעט על "הפתיחות שלו" במילים עדינות, לעזוב.

ואם כבר מישהו לא רוצה מישהו, זה ריאל את היינצה, ופרט לכמה שמועות פה ושם, לא היה משהו קונקרטי.
    לטעמי הוא מגן שמאלי טוב, אך בטח שלא מגן שמאלי מהטופ, ההרמות שלו מדויקות בערך כמו השיניים של רונאלדיניו, המהירות שלו שואפת לאפס, והחוזק שלו הוא בצד ההגנתי, בלחימה הבלתי מתפשרת ובפיזיות.

14. Sergio Ramos Member

צריך להתחשב בעובדה שהוא נפצע.הוא עבר פציעה ומאז לא חזר ליכולת של פעם,פעם הוא היה מהיר וחד,עם הרמות די טובות.היום הוא כבר מסורבל ואיטי,שלא יחזיק מעמד מול שחקנים לדוגמא מסי או קאקא.לכן אני מקווה מאוד מאוד שדרנטה.היינצה הצהיר לפרגוסון שהוא רוצה להיות בתוכניותיו לעונה הבאה,ולא, הוא דורש לעזוב.דבר קצת חצוף מיצדו של היינצה,ועוד לבקש לעבור לליברפול.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏24/7/07
  15. REAL MADRID Member

אין טעם לדון בשחקן שלא עומד על הפרק ובקבוצה לא מתכוונים לשקול את מועמדותו, במידה ואתם רוצים לדון על היינצה תדונו בדיון של מנצ'סטר/ליברפול.

נ.ב: אני היחיד שחושב שהשחרור של הלגרה היה טעות והיה עדיף למכור את קנאברו במקום?