ריאל מדריד 08\2007 : סאגת רונאלדו מסרבת להיגמר

Discussion in 'פורום כדורגל ספרדי' started by Raulito, Jul 5, 2007.

1. Hala Madrid! Member

אני לא מאמין שהביאו את טורה כדי להיות בספסל, כך שיש את צ'אבי,דקו,אינייסטה וטורה כשרק שניים משחקים (כנראה). נניח שטורה יפתח, תהיה לאינייסטה תחרות עם צ'אבי ודקו כך ששחקן הרכב אני לא מאמין שהוא יהיה, אולי מחליף ראשון.
    בקשר למחיר, הסעיף שחרור שלו הוא 60 מליון.

משמע הם שווים? אם כך, פברגס שווה 60, ואינייסטה לא? (לפי מה שאמרת)

Last edited: Jul 19, 2007
  2. Sergio Ramos Member

מזה משנה כמה הוא נמצא בטופ תגיד לי?
    אתה אומר דברים לא נכונים לגבי אייניסטה.שהוא לא יכול לשנות משחק?איפה אתה חי.אחי אתה לא את בארסה העונה.
    ואת הרגריבס אי אפשר לנטרל?עשית ממנו הקשר הטוב ביקום.הוא אחד הקשרים הטובים בעולם,כמו שאינייסטה אחד הקשרים הטובים בעולם.שתיהם שחקנים מי סוג שונה,אבל עם תסתכל על התרומה של שתיהם לקבוצה שלהם בעונה החולפת.אינייסטה לא נפל ממנו בכלל.

אתה חוזה העתיד החדש?למה אתה קובע שמנצ'סטר תזכה והרגריבס ירים את הגביע?
    זה ברור שראול יזכה לעשות זאת,ביחד עם ראמוס. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx

3. M_T_A Member

הארגריבס והארגריבס והארגריבס.

אינייסטה יותר יצירתי, יותר טכני, יותר חכם ויכול לשחק כקשר התקפי. מה עושה את הארגריבס ליותר טוב ממנו? כי הוא יותר חזק? יותר מנהיג? כי הוא יותר טוב מבחינה הגנתית?
    באנגליה התכונות האלה אולי יותר נחשבות, אבל מבחינת כדורגל נטו אינייסטה הרבה יותר טוב.
    אז יכול להיות שהארגריבס מתאים יותר לכדורגל האנגלי ואינייסטה לספרדי שמבוסס על טכניקה ויצירתיות, אבל אין בסיס לטענה שהארגריבס "יותר טוב". לי לפחות אין ספק במי הייתי בוחר לקבוצה שלי.

4. jurjv Member

בקשר למנצ'סטר , הם נפלו מול מילאן בסאן סירו בגלל שהקישור שלהם היה חלש .
    עם הרגרייבס זה לא היה קורה , לדעתי , אבל אלה דברים שאי אפשר לדעת .

מה זה משנה ? משנה שאתה לא יודע על זה בכלל , אנייסטה נתן עונה אחת טובה וכולם קופצים , הרגרייבס כבר הרבה שנים בטופ העולמי כשהוא אחראי על לא מעט השגים של באיירן .

אבל שוב , חוסר ידע , זה הכול .

רואה ועוד איך , אנייסטה לא שחקן גדול , עשיתם ממנו אליל , הוא רחוק מזה , רחוק מאוד .
    הוא לא מהשחקנים שמסוגלים להוביל קבוצה עונה שלמה .

לגביי כול הטיעונים על העונה הטובה שלו , כן , בארסה השיגו הרבה בעונה הזו , הוחכה של המשפט מלמעלה .

לא בונים על אנייסטה שם , זה ברור מאוד לדעתי .

5. M_T_A Member

עונה אחת טובה? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx
    איפה היית ב05\04 ו06\05?

6. jurjv Member

אני נתתי נימוקים , ועם הולכים על המשוואה שלי זה בדיוק הפוך
    מקללה טוב מרייט פיליפס - וזה מאוד נכון .

הנה , אנייסטה שנה שעברה היה שחקן הרכב , כולם מדברים על זה פה , לאן הוא הוביל את בארסה ?

הרגרייבס שנה שעברה כמעט ולא שיחק בגלל פציעה אבל מ 2001 כמו שאמרתי - החל מהזכייה בליגת האלופות ועד הדאבל של מגאת יש להרגרייבס חלק גדול .

אני עדיין לא מבין איך אפשר להשוות ,במיוחד שחצי כאן לא מכירים את הרגרייבס ולא עקבו אחריו .
    ואיפה כול האנגלופילים שידברו על המונדיאל ?
    אני בטוח שהם יסכימו איתי .

7. jurjv Member

גם קארימי נתן הופעות מדהימות בייחס לדקות שקיבל .
    גם רקובה היה פנטאסטי בהזדמוניות שקיבל .

בשנים האלה היה שחקן ספסל נכון ?

ואם הוא כזה גדול , איך זה שעדיין לא בונים עליו בברצלונה ?
    אוליי אתה רואה משהו שהם לא ?

בשביל מה הביאו את טורה ? הריי יש להם את "אחד מ 5 הקשרים הטובים בעולם "

8. Sergio Ramos Member

מי מדבר על זה,תסתכל על העונה האחרונה.התרומה של אינייסטה הייתה יותר גדולה מי זה של הרגריבס.תזכיר לי איפה סיימה באיירן בטבלת הליגה?על תסתכל על השנים 2001-עד עכשיו.סתכל על העונה האחרונה,על זה מדבריפ פה.
    אינייסטה תרם העונה הרבה יותר מאשר הרגריבס תרם.
    אבל אמרו פה דבר חכם,הכדורגל של הרגריבס מתאים יותר לליגה האנגלית,של איניסטה לספרדית.אני אישת חושב שהתכונות של אינייסטה לא נופלות מי זה של הרגריבס.

אתה מדבר שטויות,ולא מתייחס לעניין.מישהו עשה ממנו אליל?הוא שחקן מצוין שנכנס לרשימת השחקנים הטובים בעולם.והעונה הוא היה יותר טוב מי הרגריבס.
    חבל שאין לי עדיין את רשימת 50 השחקנים הטובים בעולם של העונה החולפת.אינייסטה במקום ה20 ומשו.הרגריבס בכלל לא נבחר.וזו עוד עובדה שהעונה אינייסטה תרם והיה טוב ממנו.

הוביל אותו למאבק האליפות עד לרגע האחרון.
    אחי אתה צוחק,לאן הוביל הרגריבס את באיירן לגביע האופ"א? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/hahaha.Xxx

"אבל שוב , חוסר ידע , זה הכול"

אחי אני מוריד בפנייך את הכובע,גאון שלנו.

Last edited by a moderator: Jul 19, 2007
  9. M_T_A Member

טורה קשר יותר הגנתי מאינייסטה והביאו אותו כדי לאזן קצת את הקישור של בארסה שמורכב מ3 מהנדסים: צ'אבי, אינייסטה ודקו. טורה הובא על המשבצת של אדמילסון\טיאגו מוטה, לא של אינייסטה.

10. Dimitar Berbatov Member

אחד הדיונים הטיפשים. אי אפשר בכלל להשוות בין האגריבס לאינייסטה. שניהם שחקנים שונים למרות ששניהם משחקים במרכז. אינייסטה משחק הרבה יותר התקפי והאגריבס קשר אחורי. האגריבס שחקן מצוין, קשר אחורי נהדר שפרגי רודף אחריו כבר שנה וחצי. אבל jurjv, הגזמת קצת. האגריבס שחקן נהדר אבל הפכת אותו לקשר הטוב בעולם. ועל אותו דבר, אנשים פה הגזימו עם אינייסטה שהוא שחקן נהדר, אבל שנה הבאה זה המבחן האמיתי שלו, לשמור על מקום בהרכב אחרי שיא-יא טורה הגיע.

11. Sergio Ramos Member

זה מה שמסבירים ל"גאון"שעה.
    על העניין שאין להשוות ביניהם,אינייסטה קשר50\50 קלאסי.והרגריבס קשר הגנתי נטו.
    אבל הבחור מדבר בכללי,מי תרם יותר לקבוצתו.

דיון די לא רלוונטי.
    כל טוב.

Last edited by a moderator: Jul 19, 2007
  12. jurjv Member

אני מסתכל , ואני רואה את ברצלונה בלי שום תואר .

לגביי באיירן , כמו שאמרתי הרגרייבס היה פצוע כמעט כול העונה , ומנצ'סטר אף רכשה אותו כשהוא פצוע .

מצד אחד זה נכון , שים את אנייסטה בליגה האנגלית ולא יהיו לו הרבה רגעים של תהילה .
    שים את הרגרייבס בספרדית , אני בטוח שהוא יהיה מצטיין .

הגאון במרכאות כמובן , היחידי כאן זה אתה , אחד שלא מכיר מספיק את הרגרייבס כדיי לקבוע שמי שהוביל את בארסה לשום תואר טוב יותר מהרגרייבס .

מה אני מתווכח איתך בכלל ?

13. Bensh Member

אתה מתכוון, כמו שאינייסטה כבר עשה עם ברצלונה?

אכן יום טוב, ועצה לעתיד - כשאתה מתווכח, תקרא את התגובות, אל תתעלם ותענה תשובות סרק

14. dkaro Member

http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx
    בדיחה טובה. באמת. כבר שנים לא התחברתי לפורום, אבל כשראיתי את זה הרגשתי שמחובתי להגיב.
    רק בבארסה יש 3 מוסרים טובים יותר(דקו, רונאלדיניו וצ'אבי), בריאל יש 2(גוטי וקסאנו), בקהאם גם כן מוסר הרבה יותר טוב, ובכלל, כמעט בכל קבוצה נורמלית אתה יכול למצוא מוסר טוב יותר מאינייסטה. אינייסטה הוא שחקן גדול, אבל הרבה יותר לעתיד. הוא הרבה פחות טוב ממה שהפכתם אותו, וברור שלא מתקרב להיות אחד מהשחקנים הטובים בעולם לעמדתו.

15. Bensh Member

כן, קסאנו באמת מוסר טוב יותר מאינייסטה