ריאל מדריד 08\2007 : סאגת רונאלדו מסרבת להיגמר

Discussion in 'פורום כדורגל ספרדי' started by Raulito, Jul 5, 2007.

1. גלאקטיקו Member

רכש לברסה ב', עבר לברסה א', תבדוק במילון חמוד, כל שחקן שלא גדל או עבר במחלקת הנוער של הקבוצה הוא נחשב שחקן רכש. אז אולגר במקרה הזה שחקן רכש שלכם. "יציב" אמרת ? אולי בשביל ברצלונה יציב זה טוב אני לא יודע.
    אם ברצלונה הייתה עושה רכש כמו שריאל עשתה ב8 שנים אחרונות אני בטוח שגם לאוהדים שלכם לא היה אכפת מכמה גארסיה וגראבסנים שהיו מגיעים כחלק מהתפאורה הכוללת. אתה בוחר להסתכל על חצי הכוס הריקה.
    "שחקן שנכשל בריאל" - עוד הפעם, אני רואה שלא קראת את ההודעות הקודמות שלי בעיון רב, יש הבדל ענק בין שחקן רכש אגדי שנכשל לבין איזה קשר שעלה מהנוער. זה שעלה מהנוער יחטוף בראש הרבה יותר מהר מהשחקן רכש. אין לי מה להסביר לך את זה כאן, זאת עובדה, ככה מתנהל העולם.

ילדים קטנים שמככבים יקבלו צ'אנס בקבוצות גדולות בין אם תרצה בזה ובין אם לא. ככה זה עובד ילד, אתה רוצה לשנות את העולם ? לא נראה לי שאתה במקום הנכון.

2. -RAUL Member

גלאקטיקו באמת שאני לא מבין אם אתה רציני או מסתלבט פה על כולם..
    איך אתה רוצה שהוא יוכיח את עצמו אם בכלל לא נתת לו הזדמנות?? בחטאפה הוא הוכיח את עצמו והראה שהוא שווה הרבה מאוד והגיע עד לנבחרת.... מה אתה רוצה יותר מזה??!
    מה אתה חושב שגוטי וראול עלו מהנוער ישר והפכו לשחקני מפתח ? איך אתה חושב שהם קיבלו מקום ? הם קיבלו צ'אנסים!! מה שאתה לא מוכן בכלל לחשוב אפילו לתת לדה לה רד, שדרך אגב אם הוא היה שחקן רכש כמו דרנתה שאתה מתלהב ממנו תאמין לי שהיית נותן לו תמקום של גוטי אפילו בהרכב.
    נראה לי שאתה פשוט אחד מאותם אוהדים שאומרים שאם לא מביאים שם גדול אז הקבוצה חרא
    דה לה רד צריך לקבל את הדקות שלו, ואם הוא יקבל אותם, אתה מוזמן לשמור את ההודעות שלך ולאכול את הכובע בסוף העונה ולסגוד לדה לה רד.

3. xavi6 Member

אל תקרא לי חמוד, רק לחברה שלי מותר לקרוא לי בתיאורים כאלה.
    אה וכן, אני מתנצל שקנינו שחקנים שיחזקו את ברסה ב', שיעלו\לא ירדו ליגה. אם זה נחשב לרכש-אז זה רכש ממש ממש נדיר. יש הבדל בין שחקן חיזוק לברסה הבוגרת, כמו למשל וולטר סמואל, לבין סתם שחקן שהגיעה מגראמנט במטרה לחזק את ברסה ב'.
    יציב בשבילי זה מספיק לשתי אליפויות ולגביע אירופה.

לא אכפת? לא אכפת לנו מהרכשים שעשנו באותם שנים כי כולם היו טובים! עם זאת אנחנו עדיין בוכים שלא מכרנו את אדמילסון לפני שנה, ושהבאנו את גודי ותוראהם. מה זה בוכים, מיללים, ולא משנה גם אם שנה הבאה ניקח אליפות עם גודיונסן, אנחנו עדיין נבכה על הקנייה המטומטמת שלו. הוא לא היה באמת מחליף ראוי ללארסון. זה שלקחתם איתם אליפות, לא אומר שהם בהכרח היו טובים. הרכשים הטובים של ריאל היו ואן סוס וראמוס ואפשר להכניס את דיארה שבאותה עונה היה טוב. ללא שלושת השחקנים האלה-אתה באמת מאמין שהיית לוקח אליפות? עשיתם יותר רכשים גרועים מאשר רכשים טובים באותה תקופה. אבל מה אני מדבר איתך על רכשים ועל הדברים האלה, אתה רוצה את פרז, אתה רוצה לונה פארק של שמות שעלו לך מליונים, ושחקנים עם אופי שמח על פני שחקנים איכותיים באמת.

אני לא חושב שמישהו היה מצליח לקרוא את הדבר הזה בעיון רב.

היגיון, עולם, איזה מושגים, אתה בכלל מבין אותם? משחקן נוער, שלא שילמו עליו שקל לא מצפים ליותר מידי, לעומת זאת משחקן רכש אגדי שבוודאי עלה מליונים מצפים להרבה יותר. או שבעצם ציפית מפורטיו יותר מאשר מרונלדו בזמנו? או שבכלל ציפית מבקאהם יותר מאשר מדה לה רד? או שאתה מצפה מטורס ליותר מקנבארו?

מישהו אמר שלא? חבוב, יש לי את מסי, למען האמת-זה כל מה שיש לי. אני יודע דבר על ילדים שמקבלים צ'אנסים, לך אין בכלל ילדים שמקבלים צ'אנסים חוץ ממרסלו. דה לה רד לא ילד, והוא עדיין צריך לקבל צ'אנס.

לא, לא ממש. לא אכפת לי מהעולם, שישרף אחרי שאני ימות, כרגע אכפת לי מהבובה שאחותי הקטנה רוצה... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/drunk.Xxx

4. גלאקטיקו Member

כשמביאים רכש כמו וולטר סמואל יש הבדל ענק מאשר שמעלים איזה שחקן הגנה מברצלונה ב', ההבדל הוא שברכישה של סמואל באמת מנסים לעשות מאמצים כבירים לעזור במשחק ההגנתי של הקבוצה.
    וכמו שאמרתי, אתה אוהד ברצלונה, בשביל אוהדי ריאל גם בהגנה השחקנים צריכים לתת "ספקטקל" ולא רק "יציבות". ראמוס, קרלוס, סיסיניו - הם נתנו שואו חוץ מהגנה. לידם אולגר נראה יותר גרוע והרבה פחות אטרקטיבי מהבובה שאתה צריך להשיג לאחותך.

בלעדיהם לא, אבל אם הם לא היו מגיעים אז היו מגיעים אחרים במקומם.

לא כולם נכשלו בבגרות בלשון http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

הוצאת מההקשר לגמריי את מה שרשמתי. מה שהתכוונתי היה שלרונאלדו האגדי היו נותנים 10 משחקים בשביל לנסות ולפצות על אותה החמצת פנדל קריטית (תיאורטית) או משחק עלוב. ומה עם שחקן נוער ? החמצה אחת, משחק עלוב אחד - והוא בחוץ ! החיים קשים צ'אבי6.

---------
    שמתי לב שכבר הפסקת לערוך את ההודעות אחרי שהחלטת לשלוח אותם. כל הכבוד :aaa025:

5. REAL MADRID Member

תן לי להפתיע אותך. זה לא שדה לה רד חוזר מהשאלה וריאל "תקועה" איתו. ריאל מדריד קנתה את דה לה רד בחזרה מחטאפה כחלק מסעיף בחוזה העברה שלו לחטאפה בקיץ הקודם.

סיסיניו? מגן בינוני מאוד. בכל מקרה, מגנים תפקידם במגרש נגזר משמם - הם צריכים להגן. ברגע שהם מציגים התקפה טובה אך הגנה גרועה הם יכולים להיפרד מהר מאוד מהמקום שלהם.

אלוהים אדירים. אתה חייב ללמוד להוקיר תודה לשחקנים האלה ולא להתייחס אליהם בתור שחקנים שבסך הכל עשו את עבודתם. הם הצליחו איפה שאחרים נכשלו, להגיד "היו מגיעים אחרים במקומם" מראה על זילזול מטורף.

Last edited: Jul 13, 2008
  6. גלאקטיקו Member

השחקנים לא הביאו את השינוי המיוחל על אף שקל לחשוב ככה. השינוי בתפיסה ובגישה היא זו שהביאה את השינוי לקבוצה.

7. REAL MADRID Member

ובכל זאת. אתה מדבר על השחקנים שהביאו לך, לי ולכל יתר אוהדי ריאל אליפות. קצת כבוד לא יזיק.

8. xavi6 Member

נו אז מה אתה רוצה מהחיים שלי?! אתה טוען שאין לי זכות דיבור בנוגע לרכשים כי אוליגר הגיע כרכש לקבוצתי, הוא בכלל הגיע כרכש חסר משמעות לברסה ב'!

וזה הופך אותי ל...? (ארתור, תן בעקיצה!)
    יעני אם אני אוהד ברצלונה המוח שלי שונה ממוחות של אוהדי ריאל? אני מאמין שגם ככה העולם עובד לדעתך...

אני מצפה שמגן קודם כל יגן, לכל ג'יו למשל בשנתיים האחרונות היה אדיר לעומת ר.ק, עם כל השואו שלו. אוליגר אולי לא נתן התקפה ענקית, אבל הוא ידע לשתק טוב מאוד את רוביניו ורובן כשהיה צריך, הדברים האלה הביאו לנו את האליפות והדאבל, ואני יעדיף אותו מאשר איזה דני אלבס שיתרוצץ לי למעלה ויעשה לי חורים בהגנה ויתן "שואו" אבל גולים באשמתו. אוליגר הוא לא שחקן התקפי כ"כ, הוא שחקן הגנתי, זה כמו שאתה לא מצפה מקנבארו לעלות כל התקפה-ככה אני לא ציפיתי מאוליגר כשהיה בלם לתקוף בהתקפה. ואתה יודע מה? כשיש את מסי-מי צריך את אוליגר? שישמור על השחקן כנף, עדיף, משם באו החורים שלנו, כשבלאטי לדוגמא חזר החורים שהוא עשה היו נוראים, לעומת אוליגר שלא עלה-לא היו כאלה חורים. פעם פטרוב פעם ב-80 משחקים, וזהו. השנתיים האחרונות אוליגר בקושי שיחק לכן גם לדעתי היכולת החלשה.

לא צריך, אני חייב...

נחמד שאת מעלה את זה, למען האמת נכשלתי בראשונה, אבל את השנייה אני כנראה יעבור. אבל זה לא קשור ללשון, זה קשור למעניין או לא. אתה חוזר על אותם דברים ואומר דברים תלושים מהמציאות שהייתי מעדיף לקרוא את הדעות הפוליטיות של אוליגר מאשר את ההודעות שלך והבלבולי מוח על דרנטה עם האופי המדהים שלו, וכמובן שאני אשאל את רוביניו איזה בחור נחמד הוא...למי אכפת?!

אני לא חושב שהיה תחליף לא לראמוס ולא לואן סוס. ואם כן-מה אומר לך שהם היו נותנים את הסחורה? הרי היו כ"כ הרבה נכשלים, גם השחקנים האחרים יכלו להיכשל. זה מאוד נחמד לשחק ב"אם" וב"אני חוזה את העתיד". למרות שאם תשאל אותי אני אעדיף לשחק עם הבובות של אחותי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_dance.Xxx

נכון, כי אחרי שמסי החטיא מול שער ריק, ונגח למשקוף, ונתן משחק איום ונורא בליגת האלופות מול חבורת רוסים, הוא לא קיבל דקות מול צ'לסי וריאל. שלא נדבר על פויול והחורים שלו בהתחלה, וחס וחלילה על אדון ואלדז שמסר לוייה. כל שחקן עושה טעות. תראה את רושטו, הגיע במליונים-אחרי חצי עונה ישב בספסל.

אל תדאג, יום אחד אתה תצחיק. אל תגיד נואש.

אה כן, הם הגיעו בלי גישה. פשוט קאפלו אמר לראמוס לרוץ, והוא פתאום החליט לרוץ, גם קאפלו פתאום גרם לואן סוס להחליט להילחם על כל כדור, וגרם לדיארה להיתלכלך בבוץ. אבל לפני כן-כל התכונות האלה לא אפיינו אותם, ראמוס לא היה רץ בסביליה, ואן סוס לא היה נלחם וכובש מכל מצב במנצ'סטר, ודיארה לא היה מתכלכלך בצרפת. הם, הם הביאו את השינוי! הם החליפו את קודמיהן, הם שחקנים שבאו להילחם בשביל הקבוצה לא בשביל הכסף!

Last edited: Jul 13, 2008
  9. גלאקטיקו Member

די כבר לבלבל את המוח !!!!!!! מצידי שיגיע אליכם גם בתור אפסנאי, ברגע שהוא עלה לקאמפ נואו בשביל לשחק כדורגל בקבוצה הבוגרת הוא שחקן רכש לכל דבר !

אני בטוח שהרבה אוהדים של ריאל חושבים שהמוח של אוהדי והנהלת ברצלונה עובד הרבה יותר לאט מהמוח של אוהדי ומנהלי ריאל מדריד... אחרת איך תסביר את הפנטסטיקוס אחרי הגלקטיקוס ? (אני לא באמת שואל את זה, זאת שאלה רטורית לשם המחשה, תודה).

ועדיין לעולם לא נחשב למגן השמאלי הטוב בעולם. תודה.

אתה מדבר על ה4-1 שחטפתם בראש או שנדמה לי ?!

ביום שבו אולגר יגן כמו קנבארו, מבחינתי הוא יכול לא לעלות סנטימטר מרחבת השוער שלו.

הנה כאן מתבטא החוסר איזון בין החשיבה של אוהדי בארסה לבין החשיבה של אוהדי ריאל. אתם צריכים מגן כדי שינקה אחרי הקיצוני שלו, אנחנו צריכים מגן שיעלה עם הקיצוני שלו.

צודק.. שכחתי שאני מדבר עם אוהד שהקבוצה שלו החזיקה שני שחקנים ששונאים אחד את השני (אתה יודע למי אני מתכוון) - מי צריך חדר הלבשה שמח ?!

שמתי לב שבזה אתה מפגין ידע רחב יותר.. אולי זה התחום שלך, תעשה הסבה, שמישהו יפתח לבחור פורום בובות ! <ככה הוא כבר ימצא לאחות שלו את הבובה שהוא מחפש בקלות>

עכשיו כמה הבהרות:
    מסי אמנם מהנוער של ברצלונה, אך עדיין "שחקן זר" בעיניי האוהדים וכל הקשורים בדבר.
    ואלדס ? - כמו ביזארי, אם אתה עוד זוכר מי זה... ככה הוא היה מסיים אצלנו.
    פויול ? - היה שורד אצלנו רק בתקופה שבה פאקו פאבון שרד אצלנו = כשלאף אחד לא היה אכפת מי משחק בהגנה.

הם הגיעו בגלל שחיפשו שחקנים עם גישה כזו !!! אכן קליטה איטית... פס אחד מתוך 5 http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

Bring it on.

שבוע טוב לכולם...

10. -RAUL Member

בנושא אחר, התקשורת הספרדית מדווחת היום שמיצ'ל סלגאדו בדרך לQPR (קבוצתו לשעבר של בן סהר) מהליגה הראשונה באנגליה.
    אם השחקן יעבור ריאל תשחרר אותו ככל הנראה בחינם.
    מעניין אם יחפשו להביא לו מחליף או שפשוט אופרה הגנאי יהיה המחליף שלו..
    אם הוא עוזב, אין מה להגיד חוץ מתודה רבה על שנים יפות, וחבל שהסוף די עשה לו שם רע בגלל הירידה הגדולה מאוד ביכולת.

11. Raulito Madridista

http://www.as.com/composition/images/das/das/por/2008/07/1215911764.Xxx

"אני רוצה להישאר בריאל מדריד ואני מקווה ששוסטר בונה עליי לקראת העונה הבאה. אני בכלל לא חושב על אפשרות של עזיבה, ואני ממש לא מעוניין להיות חלק מעיסקת הבאתו של רונאלדו", כך אמר רוביניו, שנחת אתמול בבוקר בספרד בליווי סוכנו, לאתר האס. למרות הרצון של השחקן להישאר, באס טוענים שריאל מדריד החליטה סופית למכור את השחקן לצ'לסי, שמוכנה לשלם עבורו את הסכום שריאל מדריד דורשת(35 מליון יורו), אבל מה שדוחה את סיום הסאגה זה השחקן עצמו שרוצה להישאר בכל-זאת. "ההחלטה בידיים של ריאל מדריד. אני אמרתי את מה שהיה לי להגיד. אם ריאל מדריד תחליט לשחרר אותי, אעזוב, אם לא אשמח להישאר".

12. Pipe Member

אף פעם לא קיוויתי שלרוביניו יש מילה של כבוד יותר מעכשיו. בבקשה דבילסון, תעמוד במילה שלך.

13. BeitaReaLiverpool Member

מסכים איתך. רק בגלל שאני רוצה שרוביניו יישאר ורונאלדו לא יבוא.
    אבל זה לא כל כך תלוי ברוביניו כמו שזה תלוי במנצ'סטר. אם רונאלדו יבוא, כנראה שרוביניו יימכר.

14. ראול Member

בחיי לא החזקתי אצבעות כמו שאני מחזיק אותן עכשיו......

ארתור, ברוך שפטרנו

15. Pipe Member

אולי מספיק לכתוב את המילים "אני לא רוצה שרונאלדו יבוא" בדיון הזה?
    אין עיקרון, אידיאולוגיה או השקפת עולם כשלהיא, שבה רונאלדו לא מספיק "מוסרי" או "הוגן" כדי לשחק בריאל מדריד. פשוט אין. וגם אם יש כזו, בעולם הפוך לחלוטין מהעידן הקפיטליסטי המודרני, היא הייתה שמורה לריאל מדריד מודל 01-03 והיא בטח לא נחלת אפם של האוהדים של ריאל מדריד נטולת הקצונים ועשירה בזבל הברזילאי מודל 08/09.

וזה היופי בריאל מדריד. לא משנה מה יקרה השנה בשוק ההעברות, היא תרוויח.
    אם רונאלדו יבוא - לא רק שהיא מקבלת את הקיצוני הטוב בעולם, היא גם מוכרת זבל בעטיפת כסף לצ'לסי וגוזרת קופון של 40 מיליון יורו.
    אם רונאלדו לא יבוא - במידה וצ'לסי תהיה רצינית, אז ריאל בסופו של דבר עדין תמכור את הזבל ב40 מיליון יורו ועדין תביא קיצוני אחר טוב יותר במקומו.