ריאל מדריד 08\2007 : סאגת רונאלדו מסרבת להיגמר

Discussion in 'פורום כדורגל ספרדי' started by Raulito, Jul 5, 2007.

1. Cup of Tea Liverpool, UK

זה לא עד כדי כך ארוך...
    כאשר מועדון מוציא 20 מיליון יורו על שחקן הוא רוצה את להחזיר את ההשקעה בכך שהשחקן יביא לקבוצה תארים. כאשר השחקן גדל במועדון ועלה גרושים אז יותר קל לנפות אותו כי ההשקעה הכספית בו הייתה קטנה בהרבה.

2. גלאקטיקו Member

לא בדיוק.. התורה קצת יותר ארוכה מכך. מחלקת נוער עולה קצת יותר מ20 מיליון יורו תסכים איתי כן ? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

3. ראול Member

גלאקטיקו, מילה על החתימה שלך....

גם אני הייתי נותן הכל בשביל להיות בתמונה שלך...

ארתור, עם 3 כדורים...

4. Cup of Tea Liverpool, UK

מסכים. אבל במועדון כמו ריאל שכל שנה מרוויח הון תועפות רק ממרצ'נדייס דברים כאלה מתכסים תוך כמה שנים, גג 10. הכסף שמוציאים על השחקנים במחלקות הנוער של המועדון הוא בקושי 20% מתקציב הרכש של הקבוצה הבוגרת. כמובן שאפשר להיכנס לכל החלק הכלכלי של המועדון אבל אין לנו נתונים אז זה יהיה לא מקצועי ובזבוז זמן.

5. גלאקטיקו Member

תשמע, אני לא יודע איך זה עובד בליברפול, אבל בריאל מדריד הקהל הוא הלקוח והקהל הוא הקובע את עתיד הקבוצה. זה הבסיס לתורה הזו. לכן כאשר מביאים איזה כריסטיאנו רונאלדו אחד שהוכיח את עצמו ברמות הכי גבוהות בסכום של 100 מיליון יורו, הקהל שמח ומאושר, גם אם הוא ידפוק 2-3 משחקים שבהם יראה יותר גמלוני מאורן סגרון. אך כאשר בהרכב של ריאל מדריד עולים שחקנים צעירים שעשו את הדרך מהנוער, ונותנים משחק 2-3 גמלוניים, הקהל יאבד את סבלנותו כלפיהם מהר מאוד. זה מה שכנראה יהיה עם דה לה רד, במיוחד אם הוא יפתח בליגת אלופות, הרי זה לא סוד שלהיות שחקן 20 בנבחרת ספרד, ולהצליח בגביע אופ"א ובליגה עם חטאפה זה כמה רמות מתחת לליגת אלופות, לכן לפי דעתי גדול עליו התפקיד ברגע זה, אולי גאגו פחות מוכשר ממנו או whatever שהחבר'ה כאן מציגים, אך יש לו יותר ניסיון ברמות הגבוהות.
    בוא נגיד שאם אמרסון לפני 2 עונות היה שחקן נוער, לא הייתם רואים אותו אפילו ביציע כבר אחרי חודש, ומשהו קצת יותר ארוך השנה עם דיארה נניח.

רק משוגע יגיד שלא.. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

6. Cup of Tea Liverpool, UK

נו, אני יודע, זה מה שאמרת בהתחלה והסכמתי, רק הוספתי כמה דברים שגם בהם לפי ההודעה האחרונה שלך הסכמנו (הסבלנות לגבי שחקנים צעירים וההכנסה מהמרצ'נדייס ושהאוהדים פחות או יותר קובעים במועדון בגלל או בזכות ההכנסות).

Last edited by a moderator: Jul 13, 2008
  7. -RAUL Member

גלאקטיקו אתה ממש חי בסרט..אוהדי ריאל מאבדים את הסבלנות כלפי שחקני בית? תגיד לי אתה שומע את עצמך?
    כל מה שהאוהדים לא אוהבים בריאל זה שאין מספיק שחקני בית בקבוצה! ואני לא מדבר על "אוהדים" כמוך שרק רוצים שכל הקבוצה תהיה מורכבת מרונאלדויים ובקהאמים למיניהם.
    שחקני בית זה הבסיס בכל קבוצה ותאמין לי שאני רואה שחקן בית בריאל גם אם הוא לא נתן משחק הכי טוב אני מאושר עד הגג.
    שחקני בית זה הכי חשוב.

8. גלאקטיקו Member

אם הם קאסיאס וראול אז אתה צודק. אם הם ואלדז ואולגר אז ממש לא. אם אתה היית מחזיק מהם אם הם היו משחקים אצלנו רק בגלל שהם שחקני בית אז שיבושם לך. רוב האוהדים הם כמוני , במיוחד בספרד, אז אתה בדעת מיעוט.

9. -RAUL Member

מה קשור ואלדז ואולגר? זה רובן דה לה רד!! אם הוא היה עושה מקרה פברגאס והיה עובר נגיד לארסנל לפני שנתיים אז תאמין לי שהוא היה ברמה של פברגאס לפחות.
    זה שחקן עם כשרון ענק ופוטנציאל להיות המנהיג של הנבחרת בשנים הקרובות.
    למה אתה חייב להיות כזה שלילי גם לגבי השחקני בית?
    אתה מעדיף להיות קבוצה כמו אינטר בלי זהות? זה גועל נפש.

10. גלאקטיקו Member

יש הבדל בין לא לתת לכל שחקן בית אפס לשחק, לבין לאבד את זהות הקבוצה. כל עוד שחקנים כמו ראול, קאסיאס וגוטי בקבוצה אין לך מה לפחד לגביי הזהות. מה שזה לא אומר, שאסור לך להתפשר על שחקנים פחות טובים רק בגלל השאיפה לזהות בקבוצה. אם היינו צריכים לקנות עכשיו נגיד קשר אמצא שעושה הגנה והתקפה, נראה לך שהיינו קונים את רובן דה לה רד ? תודה. שבוע טוב.

11. REAL MADRID Member

אתה קורא עכשיו לרובן דה לה רד אפס?

אם זה היה תלוי בך ראול לא היה משחק בריאל מדריד כיוון שהוא עלה מהנוער כאחד שעוד לא הוכיח כלום ברמה הגבוהה. כך גם עם קסיאס וגוטי. דה לה רד שחקן עם פוטנציאל אדיר והוא מתחיל לממש אותו, דה לה רד יכול להיות בעתיד הרבה יותר טוב מגוטי, אך אם זה תלוי בך אז בריאל מדריד של עוד 15 שנה נראה הרכב ללא שחקני בית.

בשביל להרוויח כל שחקן צעיר, לא קשור בית או לא, חייבים לקחת סיכונים. בדיוק כמו שלקחו סיכונים עם ראול וקסיאס צריך לקחת סיכון על דה לה רד.

12. xavi6 Member

ארתור, סובייטי גדול שלי, למה אין פה סמיילי שנותן נשיקה?

גלקטיקו, אני מאמין שבפעם האחרונה שבדקת, ראול וגוטי לא היו ילדים, ושבפעם האחרונה שבדקת-לא היו לכם ממש ילדים.
    וזה כבר לא שאלה של זהות, רובן דה לה רד פשוט נתן עונה טובה מאוד, וגם אם הוא לא היה שחקן בית ושחקן שחקן מושאל שקניתם-הוא היה ראוי לקבל את ההיזדמנות שלו בריאל.
    ואגב, את תשווה בין אוליגר לואלדס, אוליגר מכוער, ואלדס לא. ובנוסף לזה, ואלדז נותן משחקים טובים בשנתיים האחרונות, אוליגר לא. אה וכן, ובנוסף לזה2, אוליגר לא שחקן בית. הייתי חייב להיות קטנוני.

Last edited: Jul 13, 2008
  13. גלאקטיקו Member

הוכחת סופית שאין לך מקום בדיון הזה. אוהד שככה נראה הרכש הקבוצתי שלו לעולם לא יוכל להגיד איזה שחקן טוב או לא צריך לשחק בריאל. על הפנים.

לפחות שניהם היו אדירים (!) במחלקת הנוער של ריאל. על זה מגיע צ'אנס לכל אחד שגודל אצלנו.

14. REAL MADRID Member

גם דה לה רד היו אדיר(!) במחלקת הנוער של ריאל מדריד. דה לה רד ומאטה היו הצמד שבריאל מדריד בנו עליהם לעתיד לאחר שהיו מצויינים במחלקת הנוער, אך קשלנות גרמה למאטה לחתום בולנסיה. אסור לנו לאבד גם את דה לה רד, פשוט אסור.

15. xavi6 Member

אתה ממש, אבל ממש בנאדם (גם בזה אני מטיל בספק...אתה בן אדם?) לא רגיל.
    הדבר היחיד שהוכחת שאין לך מושג במה שאתה מדבר, אוליגר לא היה רכש לקבוצה הבוגרת הוא היה רכש לברסה ב' שבגלל פציעות אם אינני טועה קיבל זימון למשחק בליגת האלופות, ועדיין המשיך לשחק בברסה ב' כאשר הוא כבר מעל גיל 20 (!) רק ריקארד החליט לעשות ניסויים והעלה שחקנים מברסה ב', אוליגר קיבל את ההזדמנות ומאז שנתיים שלמות לא היה מי שיוציא אותו מההרכב, ולדעתי בצדק. כי במשך השנתיים האלה הוא היה דיי יציב.

אתה מדבר על רכשים לא טובים או שנכשלו? כן, דקו היה רכש גרוע, גם רונלדיניו, ואטו לא כבש, מארקז היה חלש, וג'ולי לא נתן לנו כלום שנתיים ראשונות, גם בלאטי יזכר רק לרעה כמו לארסון. בוא נדבר על הרכשים שריאל עשתה באותם שנים. גרסיה הטיל אימה בקישור, גם גראבסן הלך מכות הרבה, ובקאהם בכלל היה הצלחה מסחררת מבחינה מיקצועית (קשה לי להכניס אותו לרשימה הזאת, כי הוא היחיד מבין השחקנים האלה שקרע את התחת כל הזמן ולא הוציא הגה, הוא השחקן היחיד שהנשיא השפיל אותו, ושהמאמן עשה לו סדרת חינוך שלא בצדק, והוא עדיין יצא המלך של המלכים, שחקן כדורגל מיקצוען שהלוואי וכל ברצלונה יהיו כמו השחקן הזה מבחינת אופי ומיקצוענות, אבל עדיין-גם הוא נכשל על המגרש ולא סיפק את הסחורה), ושלא נדבר על וולטר סמואל, וכמובן רוביניו שבמשך השנים הראשונות היה להיט. גם אמרסון ובפטיסטה היו מדהימים כמו בקבוצותיהן לשעבר. פספסתי שחקן שנכשל בריאל?

אז מה קשקשת בנוגע לרכשים? שתי הקבוצות עשו רכשים טובים ופחות טובים. ועוד לי אין מקום בדיון...אין לכינוי שלך מקום באותה שורה עם המושג "דיון".

אה הבנתי אותך, לילדים שמככבים כשהם קטנים מגיע צ'אנס, אבל לשחקנים שמככבים בקבוצה בוגרת בליגה הספרדית, ושהם גם מוזמנים לנבחרת לא מגיע צ'אנס.

Last edited: Jul 13, 2008