ריאל מדריד 08\2007 : סאגת רונאלדו מסרבת להיגמר

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Raulito, ‏5/7/07.

1. גלאקטיקו Member

צר לי אבל אני לא רואה ממש הבדל בינו לבין מרסלו.

2. xavi6 Member

גלקטיקו, כ"כ אין לי חשק לכתוב ולהיכנס לוויכחים האלה, אבל אתה תלוש מהמציאות. כשאני רואה את דה לה רד באמצע, הצבע האחרון שאני חושב עליו זה אפור. אתה פשוט לוקח שחקן וממציא לו תכונות. זה שדרנטה עושה פדלאדות שלא מובילות ל...כלום, לא בהכרח הופך אותו לשחקן יותר כישרוני, ולא זה אמור להיות שיקול בנוגע למכירה של שחקן או לא. דה לה רד הוא שחקן יעיל מאוד ולדעתי הוא אחד משלושת קשרי האמצע הכי טובים שיש לספרד, אין לי ספק שבטורניר הבינלאומי הבא הוא יפרוץ לתודעה העולמית, והוא נתן איזה טעימה קטנה מול יוון כאשר לקח את המושכות וניהל הכל בצורה פשוט מושלמת שלא הייתה מביישת את צ'אבי.

זה יפה מאוד לככב איפה שהוא שיחק (פיינרוד, סליחה על הטעות) אבל בריאל בינתיים הוא לא עשה כלום, העונה הוא לא עשה כלום וללא הטורניר ההוא, אני בספק אם באמת ריאל הייתה מסתכלת עליו. זה שיובה מציעה עליו משהו, זה לא הופך אותו לשחקן יותר טוב. יובה עכשיו רוצה את סנה, אז סנה רק היום נהיה שחקן? הרי כבר מלפני 3 שנים הבחור היה גרזן ושחקן מעולה. זה פרסום, מכירות זה הרבה עניין של פרסום, ובזה פגעו שחקנים כמו סביולה וד'אלכסנדרו, איפה הם היום? הם היו הרבה יותר כישרוניים ועשו פי כמה וכמה יותר רעש מדרנתה, אז אסור היה לריבר לשחרר אותם? אסור היה לסרגוסה לשלוח את ד'אלכסנדרו? הוא לא סיפק את הסחורה, ולא משנה בכמה הביאו אותו ומי רודפת אחריו-הוא פשוט לא היה טוב מספיק. ככה דרנתה, הוא לא טוב מספיק, לא כרגע, לא כיום, לא לעונה הבאה. לכן, אני בהחלט מוצא לנכון לשחרר\להשאיל אותו. לא יקרה שום אסון.

לעומתו עומד דה לה רד, שחקן שכבר הוביל קבוצה, ולהוביל קבוצה בליגה ספרדית תאמין לי זה הרבה יותר מלתת איזה משחק מול שפונגין ובטורניר של ילדים, ואתה מעדיף למכור אותו?! הוא שחקן נבחרת ספרד, עשה כזה שיפור משמעותי, ובהחלט, אבל בהחלט אפשר לתת לו את הניהול באמצע, ואתה יודע מה? כמה שאני רואה ומתלהב מגאגו-הוא עדיף על גאגו, כרגע בהרבה. במידה והוא לא יהיה מספיק טוב-הספסל תמיד פנוי, הוא יוכל לשבת ביחד עם מר "כדורגל ואופי שמח" דרנתה ותשלחו אותו שנה הבאה, אבל לפסול אותו כבר?!

נערך לאחרונה ב: ‏12/7/08
  3. Engonga Member

דה לה רד שחקן נהדר והוא בהחלט הרוויח את המקום שלו בסגל של ריאל, אבל מפה ועד לאחד משלושת קשרי האמצע הטובים בספרד..יש לו עוד הרבה זוגות נעליים לקרוע בשביל זה.

4. xavi6 Member

לפי היכולת שהוא מציד עכשיו, רק גוטי עולה עליו בהרבה ואיניסטה אחריו. אחריהם דה לה רד, בוודאי כאשר צ'אבי של ברצלונה זה לצערי לא צ'אבי של הנבחרת, אבל ככה אנחנו אוהבים אותו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

ובכלל, מה זה משנה? אחד מה-5...זה לא רלוונטי כרגע, להגיד שהוא לא מספיק טוב לאמצע של ריאל זה קצת...מה המילה המתאימה שלא תהיה בוטה מידי...לא הגיוני http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

5. REAL MADRID Member

ובכל זאת ירדן, בשביל להיות שחקן הרכב בריאל הוא יהיה חייב לתת קדם העונה מהגדולים שנראו בריאל מדריד בשנים האחרונות..

6. xavi6 Member

אל תסחף. לדעתי הוא הרוויח את המקום שלו במדריד אחרי העונה הטובה שלו בחטאפה, אם תינתן לו ההיזדמנות אין לי ספק שהוא יוכיח את עצמו. ג'יו נתן קדם עונה מדהים לעומת בויאן שהיה ככה ככה, אז? העונה ראינו מי היה מדהים ומי היה ככה ככה. לא הקדם עונה צריך לקבוע אם שחקן ישאר או לא. לדעתי על פי מה שהוא עשה בחטאפה-אין לי ספק שהוא צריך לשחק באמצע בריאל מדריד.

7. REAL MADRID Member

את המקום שלו בסגל - כן. בהרכב - קשה לי להאמין ששוסטר בונה עליו כיותר ממחליף ראשון. קשה לי לראות את שוסטר מוציא את סניידר מההרכב. מה שבטוח, לא נראה בעונה הקרובה את הצמד גוטי את סניידר משחק הרבה ביחד.

8. גלאקטיקו Member

הרי שנינו יודעים מה יקרה.. יתנו לדה לה רד לפתוח על פי אמונתו של צ'אבי, משחק שתיים רעים, הובלה לספיגת שער מהיריבה ודה לה רד סיים את הקריירה שלו בריאל מדריד. סבבה צ'אבי שיקבל דקות משחק. אני כבר יודע איך זה יסתיים.

9. REAL MADRID Member

כבר אמרו לך פעם שאתה פסימי ברמות שלא נראו בדיון הזה כבר הרבה זמן?

10. xavi6 Member

הוא חוזה את העתיד, אני לא מבין-אם אתה יודע מה יהיה בעתיד, למה אתה לא מבקש תשלום ומתווכח עם טמבלים שכמונו?

11. Raulito Madridista

http://www.marca.com/ficheros/marca/imagenes/beckham120708_ES.Xxx

דרישת שלום מדיוויד בקהאם, שהתראיין לתקשורת בספרד לראשונה מאז עזב את ריאל מדריד. "לשחק במנצ'סטר יונייטד היה חלום, אבל ככה גם היה לשחק בריאל מדריד. זו הזדמנות של פעם בחיים וצריך לנסות. אני בטוח שרונאלדו יודע את זה, ואני בטוח שגם לא קל לא לעזוב את מנצ'סטר כי מנצ'סטר זה בית חם ושם לשחקן שהוא היום. לא היה פשוט לעזוב את מנצ'סטר אבל אני לא מתחרט על מה שעשיתי".
    בקהאם החמיא רבות לשחקן כאשר אמר:"רונאלדו הוא הכי טוב בעולם, כדור הזהב חייב להיות אך ורק שלו. כולם ראו את התרומה האדירה שלו למנצ'סטר בעונה החולפת. ליונייטד יש שחקנים נפלאים, אבל רונאלדו מעל כולם". רכישה שלו תעזור למועדון לזכות בליגת האלופות. לפי דעתי רוביניו צריך להישאר והשניים צריכים לשחק בייחד בהרכב, זה יהיה אדיר ממש".
    הסכומים שרצים בתקשורת - 85 מליון יורו, לא מפתיעים את בקהאם. "אני הרבה זמן בכדורגל והסכומים שנשפכים שם לא מפתיעים, התופעה הזו לא החלה מהיום. על השחקנים הטובים בעולם צריך לשלם. כפי שאמרתי, רונאלדו הוא השחקן הטוב בעולם וכנראה שריאל מדריד מוכנה לשלם והרבה, שיהיה להם לבריאות".
    בקהאם זרק כמה מילים לגבי הזכייה של ספרד ביורו האחרון, בו נבחרתו, אנגליה, לא השתתפה כזכור. "שמחתי לראות שספרד זכתה בגביע, זה קרה גם אחרי כל-כך הרבה שנים שהם היו בידיים ריקות. יש לי חברים משם כמו איקר קסיאס למשל. ראיתי את כל המשחקים וספרד בהחלט הייתה הנבחרת הדומינניטית ואין ספק שהזכייה מוצדקת. הכדורגל היה מרהיב".

* גונזלו היגואין מתראיין לאתר האס:"רונאלדו לא יעשה שום נזק לחדר ההלבשה"

12. ראול Member

ירדן, שחור קטן ואהוב שלי, אני מתנצל על האיחור.

רובן דה לה רד חייב לשחק בהרכב הפותח של ריאל מדריד. נקודה.
    זה שהוא שחקן עצום כבר הוכחנו. זה שהוא יותר טוב מגאגו וגוטי אנחנו לא יודעים (ללדעתי שטות אבל להיות אחד כזה הוא בוודאי יהיה). בכל מקרה רוטציה שלו עם כל שחקן אמצע שדה (לא גאגו, תבינו שרובן לא DM!) תהייה הדבר הכי טוב שריאל יכולה לעשות עם עצמה הקיץ, אפילו יותר מהמתרומם הזה באגף ימין.

Vamos Ruben!

http://bp1.blogger.com/_9gcceJohlAk/R-fSrv5WoaI/AAAAAAAAFIg/tuBygvmAOPA/s400/DeLaRed.as.Xxx

13. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

התפקיד שלו זה CM ?

14. Ohad_Glr Member

כן. הוא יכול גם לשחק כ-DM או AM אפילו אבל אין ספק שהוא CM.

50-50 אמיתי...

בכל מקרה במארקה הופיעה היום כותרת על שחקן שהרבה זמן לא שמענו עליו. שוסטר חוזר לדרישה שלו לחלוץ שהוקפאה עד עכשיו בגלל שהמועדון ריכז את מאמציו ברונאלדו. האופציה המרכזית לפי המארקה היא לואיס פביאנו. בכתבה עצמה גם מוזכר שבריאל נמצאים כבר ואן ניסטלרוי וראול כך שפיבאנו יתנדנד בין השחקן להרכב.

אני דואג מעט שהגעה של חלוץ תיקח דקות מהיגואין אבל אני מבין את הרכישה הזאת. כנראה שחלוץ בדרג של וייה או דרוגבה לא יגיע כי בחוד נמצאים כבר רודו וראול. ככה שפיבאנו הוא רכש טוב כי לדעתי הוא גם לא יתלונן כשישב על הספסל (וכשראול ורוד כשירים הוא ישב) .

15. גלאקטיקו Member

זה בדיוק ההבדל בין רובן דה לה רד לבין דיארה נניח.
    שחקן שהחזרת מהשאלה שהגיע מהנוער שלך, אחרי פישול או שניים סיים את הקריירה שלו בהרכב הפותח בריאל מדריד, אבל שחקן שהבאת ב30 מיליון יכול לפשל כמה שרק ירצה (אמנם עד גבול מסויים) ועדיין יתנו בו אמון יותר מאשר בשחקן מהמקרה הראשון. למה ? אתם בטח שואלים. זאת תורה שלמה חבר'ה...